Rikosuutisia Huippuvuorilta: 70-vuotias mies päissään

Huippuvuorilla Longyearbyenin kylässä oli viime perjantai-iltana kovanpuoleinen meno. Paikallinen virkavalta jouduttiin soittamaan hätiin.

Nimittäin paikallisen Radisson-hotellin työntekijät ottivat yhteyttä ”sysselmanneniin”, eli huippuvuorittain joku poliisin ja kuvernöörin sekoitus paikallisesta virkamiehestä. Hotelliin oli kirjautunut 70-vuotias mies, joka halusi jatkaa oleskeluaan hotellissa suunnitellun uloskirjautumisen jälkeen yhdellä päivällä.

70-vuotias oli sen verran päissään, että hotellissa katsottiin parhaaksi kilauttaa sysselmannenille. Sysslemannenin virastosta Lisbeth Hanssen kertoo Svaldardpostenille, että mies oli humalan takia haitaksi itselleen ja muille hotellivieraille.

Sysslemannen auttoi miehelle uuden yöpymispaikan. Uutisesta ei selviä, että oliko tämä mahdollisesti putka. Tiettävästi Huippuvuorilla ei kuitenkaan ole putkaa.

Fakta: Huppuvuorilla, joka sijaitsee suurinpiirtein Norjan ja pohjoisnavan välissä Jäämerellä, asuu noin 2 600 asukasta, joista reilu 2 000 pääkaupungissa Longyearbyenissä. Huippuvuoret kuuluu Norjaan, mutta sillä on jonkinlainen itsehallintoasema.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Kovaa peliä Pohjolassa. 😆

Suomi Finland

Jos siellä syötetään naiset 150 kiloisiksi ja ajellaan kaljuksi, niin sitä putkaa ei välttämättä tarvita tulevaisuudessakaan. Tai no. Onhan täällä Suomessa raiskattu vanha mummokin väkivaltaisesti.

Toivottavasti Huippuvuorilla ei ole sosiaalitoimistoa eikä muutenkaan tarvetta huippuosaajille.

terhomatti.hämeenkor

Oliko tuossa asukasluvussa mukana myös ne ryssät, jotka siellä louhivat ympäristöystävällistä kivihiilta ?

Joppos123

Eihän tuollainen rauhan tyyssija vetele monikulttuurisessa pohjolassa. Norjan tulee heti kelkkoa sinne pari sataa matua Oslosta pistämään realiteetit kuntoon.

Moonman

Olisiko ollut wikipediassa missä mainittiin, että svalbardistakin löytyy ainakin 1 kebabinpyörittäjä. Lisäksi siellä pönöttää yhä leninin patsas mikä on neukkujen jäämistöä.

Anna-Maria Korhonen

Voi tätä turmeluksen aikaa.

Matti Hyyryläinen

Ne on talven varalle budjetoidut viinakset nyt sitten juotu..slut..borta..jano on kauhia asia..ei jää muille mitään..(ei ollu suomalainen koska olis mainittu jos olisi ollu suomalainen)..no jos paikalla on venättäläisiä on siellä vodkaakin..

Huippuvuoret is Safe

Hyvä VOKin paikka, sinne kaikki. On Rauhallista ja Turvallista.

Fatwantarkistaja

Eikä ole, äärimmäisen hurja tilanne nytkin ja muutenkin vaarallista. Jääkarhu kysyy kuselle mennessä aselupia ja ellei niitä löydy, syö sut.

Reijo Ruotsalainen

Siis vokkuloisille ei tietystikään aseita, ja ulkohuussit. Jääkarhut ratkaisevat vokkuloisongelman.

juhaII

Eiköhän tuolla korkeudella ala huippaamaan muutenkin.