Aljaksandr Lukašenka: Puola syyllinen pakolaiskriisiin

Valko-Venäjän presidentti Aljaksandr Lukašenka antoi mielenkiintoisen lausunnon venäläiselle National Defense-lehdelle, jota haastatteli venläläinen sotilasasiantuntija Igor Korotchenko.

Haastattelu julkaistiin Valko-Venäjän valtiollisessa tiedotusyhtiössä Beltassa. Lukašenka vakuuttaa, että ei aio tarttua konekivääriin. Hän sanoo, että ei ole hullu, sota on itsemurhaa. Toisaalta hän vakuuttaa, että ei tartu aseisiin sen takia, että se vetää automaattisesti Venäjän mukaan konfliktiin.

Lukašenka painottaa, että koko pakolaiskriisi on Puolan provokaatiota, mutta samalla hän varoittaa valko-venäläisiä sotilaita, että ovat varovaisia, eivätkä astu puolalaisten tai liettualaisten provokatiivisiin ansoihin.

Lukašenka kertoo, että Euroopan Unionissa on mafian kaltainen rakenne, joka järjestelee pakolaisia Euroopan Unioniin. Presidentin mukaan rajalle on tuotu pakolaisia ja heidät viedään rajan yli, jossa heitä odottaa omat mafiat, puolalaiset, saksalaiset, ukrainalaiset. Lukašenka ja Valko-Venäjä on jo pitkään julistanut kansalaisilleen, että Valko-Venäjä ei varsinaisesti ole tämän kriisin takana vaan juuri puolalaiset, saksalaiset ja ukrainalaiset, jotka tekevät harjoittavat pakolaisten kuljetusta rahasta.

Lukašenka sanoo myös, että Valko-Venäjä laskuttaa pakolaisia kauttakulusta, eli kun pakolaiset käyttävät Valko-Venäjän maaperää, niin se on maksullista.

– Tulijat eivät ole köyhiä. Ja jos ovatkin, niin heidän suku on kerännyt heille rahaa, jotta he pääsevät Eurooppaan. Me (Valko-Venäjä) vain valvomme tätä ketjua. Oikeat syylliset ovat Puolassa, Ukrainassa, Liettuassa ja Saksassa. Heillä on oma mafiarakenne, joka tarjoaa kauttakulkua ja nämä solut on luotu Euroopan Unionin alueella, Lukašenka sanoo ja jatkaa:

– Tulijat tietävät minne ovat menossa. He menevät nimenomaan juuri sinne, minne haluavat ja tietävät, että heitä odotetaan siellä. Heillä on sukulaisia ja ystäviä Saksassa ja muualla. Nyt tulijat ovat tyrmistyneitä, kun eivät voikaan jatkaa matkaa, vaikka ovat matkustaneet tuhansia kilometrejä. Kaikki on järjestetty ja yhtäkkiä heidän matka tyssää Puolan ja Liettuan rajalle. Valko-Venäjä on tässä vain yksi matkaetappi.

 

Lukašenka toisin sanoen sanoo sitä, että hänen vihaamansa naapurimaat Puola, Ukraina ja Liettua ovat koko pakolaiskriisin takana ja Valko-Venäjä on joutunut vain pahaan välikäteen, mutta haluaa auttaa pakolaisia jatkamaan Eurooppaan, koska he nyt sattuvat kunnioittamaan ihmisoikeuksia eivätkä halua konfliktia.

 

Niin ikään Lukašenka kertoo, että on ollut hyvissä väleissä mm. Saddam Husseinin ja Muammar Gaddafin kanssa, jotka ovat hänen mielestään olleet suuria ajattelijoita, mutta länsimaiset roistot ovat tappaneet heidät.

– Lännen toimet eivät ole johtaneet elämän paranemiseen niissä maissa, joihin he ovat hyökänneet. He ovat hirttäneet Saddam Husseinin ja panneet muslimimaailman sekaisin, Lukašenka sanoo.

Edelleen Lukašenka sanoo, että kauttakulku Valko-Venäjän kautta Eurooppaan on nyt alkanut.

– Afgaanit ovat joutuneet pahaan jamaan, ei ole kouluja, terveydenhuoltoa, kulttuuria eikä urheilua. Ihmiset elävät kuin eläimet. Mitä heidän pitäisi tehdä? He hakeutuvat parempaan elämään. Useat Euroopan maat ovat kutsuneet pakolaisia ”Tulkaa meille!”. Nyt heitä on tulossa ja siirtolaisliike on alkanut, Lukašenka jyrisee.

Lukašenkan mukaan Afganistanista on odotettavissa entistä suurempaa tulijoiden tulvaa.

– He ovat työskennelleet Yhdysvaltain palveluksessa, mutta Yhdysvallat ei ota heitä nyt vastaan. Joten he tulevat Eurooppaan. Kohta alkaa massiivinen virta läpi Keski-Aasian tasavaltojen, Venäjän ja Valko-Venäjän edelleen Eurooppaan.

Edelleen Lukašenka sanoo, että yksikään Valko-Venäläinen lentoyhtiö ei ole tuonut yhtään pakolaista Valko-Venäjälle ja kehottanut heitä matkustamaan Eurooppaan.

– He tulevat Valko-Venäjälle täysin laillisesti. Kannattaa muistaa, että he ovat lentäneet Valko-Venäjälle, jonne länsi yrittää olla päästämättä ketään.

 

Lukašenkan pitkä puhe sisältää monia vivahteita. Hän sanoo, että Valko-Venäjä ei kohtele pakolaisia huonosti eikä heitä kohti ole ammuttu. Pakolaisia ei myöskään ole ohjattu Puolan rajalle, vaan he menevät sinne omatoimisesti.

Lopuksi Lukašenka sanoo, että on hyvin epäloogista länneltä vaatia Valko-Venäjää jotenkin hillitsemään siirtolaisvirtoja.

– Te olette asettaneet sanktioita minua vastaan, valko-venäläisiä vastaan. Ja nyt te roistot, hullut haluatte, että minä suojelen teitä siirtolaisilta.

 

Subscribe
Notify of
guest
69 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Retoriikan konstit

Valkoryssä ja Mustaryssä ovat samanlaisia tarinankertojia kuin muutkin Idän ihmeet. Me emme Pohjolassa oikein ymmärrä tätä tarinankerrontatraditiota, meitä kun on aina opetettu että pitää puhua totta ja vain totta.

Suomi Finland

Meillähän puhutaan niin totta kuin vain suinkin osataan.

puolueeton

Lukasenkon puhetta ei kovin helposti voi todistaa pelkäksi valehteluksi ja luonnollisesti siirtolaiset maksavat matkoistaan hyvät rahat.
Sotilaat huhujen mukaan valvovat, joukkoa tekemästä pahoja VVn alueella. Puolan velvollisuus on puolustaa rakentamaansa aitaa.
Pakolaisia pitäisi kuulustella, millä ehdoilla ovat saaneet tulla V Venäjälle. Epäilen ettei vastauksia voi julkaista.
Saattaa kuitenkin VVllä tulla ongelmia ajan mittaan, jos raja pysyy kiinni.

Suomi Finland

”Pakolaisia pitäisi kuulustella, millä ehdoilla ovat saaneet tulla V Venäjälle. Epäilen ettei vastauksia voi julkaista.”

Pelkäänpä, että kyllä heitä vielä kuulustellaan… ei kun haastatellaan. Mutta ei suinkaan Valko-Venäjällä.

Pena

Eivät tosiaan ole köyhiä. Yhdelläkin oli kuvassa partisaanin sivuilla vain 1000€, maksanut Kanada goose talvitakki. Sekä kirveellä kaatoi puuta. Valitettavasti moottorisaha- ja hakkuukone keksittiin aikoja sitten. Joten ei hänestä metsuriksi ole.

Vihreät Suomessa, taas näkevät samassa kuvassa, naisia, vanhuksia ja lapsia.

Asia selvä

Aljaksandr: ”Enmää mitää oo tehny.”

Fatwantarkistaja

Lukasenkko on rehellinen, luotan häneen kuin ryssään. Olen ajellut kännissä traktoria, joten ei ole koronaakaan tullut. Hieno mies.

Sherlokki suvakko

Kovaa retorikkaa Lukasenkalta, ns käänteistä propagandaa. Sen verran siinä on totuuden siementä, että eurosuvakit näitä moniosaajia tänne haalaavat. Ei sitten kirveelläkään mene perille, ei mitenkään!

Kaitsu

Kyllä vanha konsti pätee edelleenkin. Paree vaan pistää aina kaikki toisten syyksi.
Eihän sekään konsti loputtomiin auta, mutta onhan se aina yhtä lailla humoristinen ja lausujastaan takuuvarmasti naurettavan valehtelijan tekevä konsti.

Lukasenkka kompastuu tähän kriisiin vielä pahasti. Herran vallassa olo, kun on täysin riippuvainen mister Putinin oikuista ja siitä kuinka kauan Lukasta on Putinille jotain hyötyä.
Se tarve, kun lopahtaa, niin Luka saa mennä, kenties Siperiaan asti.

Hommanmaksaja

Tottahan tuossa on nämä bisnestä tekevät ”pakolais” järjestöt sekä Lännen suvakit ja pähkähullu viherideologia. Onhan tämän nyt jokainen nähnyt. Ihan itse antaneet Lukashenkalle aseet hybridisotaan.

Suomi Finland

Diktaattori ei näe, että hänellä olisi nyt omalla maaperällään iso joukko huippuosaajia, joiden tietotaidon hän voisi pitää itsellään. Merkillistä, että hän ei nyt ymmärrä, mikä loistava mahdollisuus olisi palkata yritykset täyteen nuoria parikymppisiä huippuosaajia, joilla on 20 vuoden työkokemus ja kenties monta tutkintoa, jotka on hankittu työn ohessa kymmenen ikävuoden kieppeillä.

Uusi Microsoft, uusi Apple uusi Google, uusi Meta… you name it… mitkä mahdollisuudet hän onkaan hukkaamassa Valko-Venäjän taloudelta.

Ja Aasiassa näitä ihmisiä olisi tarjolla pilvin pimein, ja hän aikoo päästää porukan ohitseen. Kerrassaan merkillistä??

Ei ole ihme, jos maailmantalous sakkaa, kun todellisia osaajia ei tunnisteta ja värvätä kiireen vilkkaa yritysten palvelukseen.

Särmääjä

Ehkä Puolan kannattaisi sitten vaan alkaa kuskaamaan matuja Saksan rajalle kun ne niitä niin kovasti tykkäävät ottaa. Ehkä se tois vähän liikettä johonkin kabinetteihin.

Puolueeton

Ei se noin yksinkertaista ole. Puolan on ensin saatava Saksan kanssa sopimus aikaan, jotta siirtolaiset voidaan siirtää Saksaan. Samaan tapaan kuin Sipilä ja Orpo sopivat Ruotsin kanssa, että muutama kymmenen tuhatta voidaan vastaanottaa Suomessa, eikä Suomi käytä hyväkseen alla olevaa sopimusta palauttamiseen.
”Dublin-asetuksen mukaan turvapaikkahakemus käsitellään siinä EU-maassa, jossa henkilö on ensimmäisen kerran rekisteröitynyt ja ilmoittanut hakevansa turvapaikkaa.”

Särmääjä

Kuskaa vaan sinne rajalle niin kyllä Saksa ne ottaa sisään koska ihmisoikeudet eikä EU:n sisällä edes ole mitään oikeita rajoja.

Qroquius Kad

Ei ole puolalalsilla edelleenkään mitään halua päästää tuota ihmisen muotoisten kuonaolentojen laumaa alueelleen edes sinetöidyissä busseissa tai karjavaunuissa.

Tulitikkutyttö

Valko-Venäjältä on lähtenyt rutosti omaa väkeä länteen, luulisi nyt olevan tilaa matuille joilla ei ole pahemmin varaa purnata. Muuallakin kuin Iranissa ja Nicaraguassa presidentinvaalit ovat olleet demokratian irvikuva, ja Venäjälläkin osataan toimia niin että saadaan haluttu tulos niin parlamentti- kuin presidentinvaaleissa.

Joppos123

Nyt on taas huippukoodaria tarjolla ja sekös on saanut vihreät ministerimme ulvomaan kutsuhuutoaan ” meillä on rajat ja lompakko auki”.
Mätäsalo tiineydestään huolimatta suorastaan valuu kuraa kun kenties se miljoonan uuden matun ryntäys voisi sittenkin koittaa vielä hänen vahtivuorollaan.
Suolipekka säestää vieressä ja mainostaa Venäjän suuntaan rajojen avoimuutta.
Nyt voisi putte laittaa halutessaan kunnon vyöryn liikkeelle.
Mitä ”likasankoon” tulee niin sille despootille voisi tarjota novitsokilla terästetyn teekupposen.

Annukka Pilvilinna

Miksi novitsokia, kun pollonium on jo hyväksi havaittu, ja uutisoitu teen mauste? Se toimii varmaan myös samovaaristakin lurautetussa teekupposessa…

Qroquius Kad

Ajattelin ensin, että miksi lotrata kemikaaleilla kun voisi tarjoilla nokareen lyijyä aivojen läpi.
Sitten ajattelin tarkemmin, että varatsaari Aleksanteri Kaljupäälle tekisi hyvää saada kitua pari viikkoa muistellen mitä tuli tehtyä.

Tyhjäpäät Inc

Lukahan on samaa mieltä kuin meidän vihreät ministerimme.

Olemme hyvissä käsissä…

Timppis

Juurikin ripaus totuutta ja kauhallinen paskapuhetta.miehellä on poliittisia lahjoja.

T

Lukasenkasta tulee mieleen ikoninen lainaus Tuntemattomasta sotilaasta ”Niin kiero mies, ettei luotikaan häneen osu.”

Suomi Finland

Nyt on muuten niin, että opposition pitäisi nyt kaataa tuo hemmetin feministihallitus ja äkkiä. Intersektionaalit ryssivät muuten hommat ja huolella.

Jotta feministit eivät voisi päästää porua, kuinka naiset syrjäytetään, niin seuraava hallitus voisi ottaa mukaan vaikka puolet naisia. Mutta ei mitään helkkarin intersektionaalisia feministejä, vaan kunnon rautarouvia.

Qroquius Kad

Kerrotko vielä miten se oppositio oikein kaataa enemmistöhallituksen?

Suomi Finland

Keskusta mukaan. Nyt on niin isot asiat kyseessä, että piiperrys vihreiden, sdp:n ja vasemmistoliiton kanssa olisi jo aika viheltää poikki.

Nimittäin jos nuo idealistit sössivät tämän jutun, ei Keskustaa sen jälkeen enää ole. En usko, että Keskustan ydinkannattajat sen jälkeen ko puoluetta äänestävät.

Qroquius Kad

Kyllä ne äänestävät.

Kepuli on traditionalistipuolueen arkkityyppi, jonka äänestäjillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin antaa ääni Kepulille kerta toisensa jälkeen.
Heillä on korviensa välissä jokin minulle käsittämätön mekanismi, joka estää jopa jättämästä tyhjää lippua.

Ehkä heidät on lapsina peloteltu siihen, että jos ei ääni putoa Kepulille, kaikkitietävä ja kaikkinäkevä kepulien jumala Laestaedaeious pudottaa kuuman kiven päähän.

Ajan kysymys

Sellanen on mutu tuntuma, että kohta on joku eu:n kriisikokous, jossa puolalle tarjotaan ns porkkanaa. Rahaa tms. Ja päästävät nuo massat eurooppaan. Jotain uutta ne keksii.

Dan Wesson

Niinpä niin. Valehtelu ja paskan puhuminen tonnin seteli-ilmeellä on taito sekin. Ainoastaan kovimmat narsisti-psykopaatit pystyvät siihen. Ne ovatkin kyseisen diktaattorin ainoat oikeat taidot.

seant

Tämä oli täysin ennustettavissa, sillä 2015 tulleet kertovat kuinka he saavat rahaa, joka tuutista ja hyvin menee. Ruotsissa jo sanotaan, ettei kannata pankkeja ryöstää huijaamalla saa paljon helpommin, kun kaikki on niin sinisilmäisiä. Kuten Ruotsissa taas tuli uusi huijaus muoto esille, perustetaan hammasklinikka ja vaaditaan kelalta korvaus osuutta, joka on 50-85%. Nyt hammas hoitoja on tehty henkilöille, jotka ei ole edes käyneet hammaslääkärissä. on arvioitu n. 3 miljoonaa euroa huijattu.

KriittinenKansalaine

Totta tuossa on kyllä se, että Länsi-EU:n (ei Puolan, Ukrainan tai Unkarin mutta mm. Saksan, Suomen, yms.) vihervasemmisto fantasioi siitä, että nämä kaikki Valko-Venäjällä marssivat rikastajat otettaisiin Eurooppaan. Kuten meillä mm. Mätäsalon ja ISIS-Pekan kommenteistakin on käynyt selväksi. Mahdollisesti mukana on monia ”kansalaisjärjestöjäkin”, jotka jollakin tavalla pyrkivät tai ovatkin rahoittaneet tätä toimintaa? Soroshan ainakin on sponssannut näiden tulijoiden lentoja Valko-Venäjälle ja toisaalta Soros on kaikkien vihervasemmistolaisten sankari nro.1, joten eiköhän tosiaan niiltäkin ole rahaa valunut näille tunkeutujille jollakin tavalla? Eli totta tuo lausuma ainakin osittain. EU:ssa todellakin vaikuttaa varsin merkittävä vihervasemmistolainen mafia. Niin surullista kuin se onkin

Hommanmaksaja

Soros on kyllä melkoinen konna, mutta täällä Suomessa ukko on pyhäkoulupoika ☹️☹️

Perkele

Se on lähes täysin varmaa,että saadaan samanlainen matuvyöry suomeen kuin 2015.kuka sen muka estäis? Tä vitun suvakkihallitusko?

Tornion pesänjakaja

Suomikin on ikävä kyllä lupautunut antamaan ns. käänteistä kehitysapua, jossa kemut ja heidän ongelma-arvonsa roudataan auttavaan maahan.

Se perinteinen kehitysapu olisi ollut monin verroin inhimillisempää veronmaksajia kohtaan.

Suomi Finland

Suomalaiset saavat kohta tuntea hybridivaikutuksen nahoissaan, kun kaikki saavat haavi auki katsoa, siirtolaisvirtojen saapumista maahamme rajavartijoiden ohi.

Kutsu on kuultu ja täällä ei laula seireeni, vaan ylitsepursuavaisen humaani suvaitsevaisto, joka on vaikka valmis taloudelliseen ja turvallisuuspoliittiseen itsemurhaan, jotta kotoaan lähteneet ihmiset pääsevät ’turvaan’ (ts paremman elintason maahan).

Automaatti ei kuitenkaan sulkeudu, kun akuutissa tilanteessa olevia ihmisiä tällä tavoin ’autetaan’, vaan se vaan rohkaisee uusi tulijoita lähtemään.

Ja vasta kun maapallolla elintasoerot ovat nollautuneet, pumppu pysähtyy, kun ei ole enää paikkaa minne kannattaisi lähteä.

Tornion pesänjakaja

Jos tuon ”kehityksen” aikana ei syty aikuisten oikeeta sotaa Euroopan ytimeen niin ei sitten milloinkaan.

Qroquius Kad

Se ainakin nähdään, että Unkari, Tšekki, Slovaika ja Puola eroavat lyhyellä ilmoituksella EUsta ja tiivistävät Visegrád-yhteistyön löyhäksi valtioliitoksi, joka puolustaa rajojaan asein tappavaa voimaa käyttäen.
Baltian maat todennäköisesti littyvät siihen.

Sitten ei voi kuin toivoa Suomen romahdusta, jonka yhteydessä Visegrádin Liitto miehittää Suomen ja ottaa sen protektoraatikseen, koska nyt on todistettu etteivät suomalaiset ole kehittyneet riittävän korkealle tasolle pitämään itsenäistä valtiota.

He ovat orjalapsia, joita aikuisten pitää holhota lempeästi mutta tiukasti. Mitään valtaa ei heille pidä antaa, kun he eivät sitä osaa käyttää.

Suomi Finland

Äänestäjät eivät äänestäneet kriisitilanteen varalta. Tällaiseen ei eduskuntavaaleissa eikä muutenkaan ole varauduttu.

Ja nyt meillä on surkein mahdollinen porukka hallituksessa juuri tähän tilanteeseen. On siellä jokunen ihan ok tyyppikin, mutta ihan erilaisten asioiden parissa kuin vihamielisen valtiollisen tahon vaikutusyritysten torjuminen.

Suomi Finland

Jopa Sipilä ja Orpo olisivat nyt noin miljoona kertaa paremmat tyypit tuolla. Ja Jussi Niinistö puolustusministerinä. Jotenkin oli turvallisempi fiilis silloin.

2015 sössittiin pahasti. Rasistiksi leimautuminen oli silloin niin suurena pelkona, että tuolloiset ministerit pelkäsivät sellaista kuin ruttoa.

Nyt varmaan pelko olisi vähäisempää, kun kokemus on kertonut kaikelle kansalle, että ’rasismille’ on oma tilauksensa.

Viimeksi tänään Seida Sohrabi toi asiat hyvin esiin. Hänhän kertoi suoraan juuri sen saman, mikä on ollut ainakin itselleni päivän selvä tosiasia jo parikymmentä vuotta. Olisi se kiva auttaa, mutta kun se ei vaan käytännössä onnistu.

Suomi Finland

Yhyy. Nyt on Ruotsissa käyty haastattelemassa nuorta huumekauppiasta, joka, yllättävää kyllä, haluaisi olla vaikka mitä muuta tahansa kuin rikollinen.

Byäää.

Nopea gallup: tehdäänkö pojasta vaikkapa tähtitieteen professori 10000 eur/kk palkalla?

Hei kamaan. Pääsisimme eroon rikollisuudesta.

Hommanmaksaja

Luin saman itkuvirren, rekvisiitaksi oli haettu ihka oikea entinen konna. Lääkkeetkin löydettiin; nimittäin pullakahveet.

jorma

Savolainenkin kuulostaa oikein rehelliseltä, kun kuuntelee Lukasenkan kommentteja.

Pah

Lukašenka puhuu ihan asiaa.. Koko punavihreä sivistyneistömme Ohisalo etunenässä tietää että turvapaikan hekeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle joten natsit voisivat suksia sinne minne aurinko ei paista.

Keijo Kaarisateen linjauksia. ”Koronakriisi on ollut Suomelle hieno harjoitus poikkeustilasta. Sitä voisi soveltaa myös pakolaiskriisin tullen. Jos tulijoita on paljon, ulkona on kylmä, hotellit ja kylpylät täynnä, valtion pitäisi määrätä turvapaikanhakijoita ihmisten koteihin asumaan. Kuin osaksi perhettä”.

Lait ovat valmiina joten vassokuu vaan? Humaani punavihreä sivistyneistömme asuu mukavasti ja väljästi, vieläpä lähellä kaupunkien diskoja ja hulinaa.. joten ei muuta kuin toivotetaan tulijat tervetulleiksi osaksi punavihreitä perheitä asumaan saman katon alle.

Suomi Finland

Kaikkien tulisi nyt viimeistään varmistaa, että riittävän suuri riisikattila löytyy kodin varustuksesta.

Vihreät valot palamaan joka kotiin.

Lucky Luka strikes

Oli miten oli eli syy mikä hyvänsä näyttää nyt siltä että pakolaisvirta alkaa jos ei Puolan-Liettuan raja pidä ja EU ei ole mukana pysäyttämässä matuletkaa.

Jos ei Lucky Luka suostu palauttamaan matuletkaa alkusijoilleen aikonee EU astua kuvaan maksumiehenä ja kukaties kuljettajana. Tai sitten tuodaankin koko saalis meille, ei siihen mene kuin 1-2 tuntia lentokoneella.

Lucky Lukan vaihtoehto nr. 3 voisi olla tuoda vyöry Venäjän ja Karjalan kautta Suomeen! Kyllä siihenkin ratkaisuun löytyisi sopiva venäläinen retoriikka ja suomalainen kannatus vihervasemmistolta.

Suomi Finland

Tuli katsottua Maria Ohisalon haastattelu. Voi itku, mitä toimintaa. Tuolla ’jämäkkyyden’ tasolla voimme vain laskea päiviä siihen, kun rajojamme koitellaan.

Siinähän sitten neuvotellaan Venäjän kanssa. Neuvottelut kun vähän sopivasti ’venähtävät’, niin vahinko ehtii jo tapahtua.

Tuollaisen tyypin paikka ei ole poliittisessa päätöksenteossa valtiollisella tasolla. Lähinnä Suvakkilan kunnan nuorisosihteerin paikka voisi sopia paremmin.

Ihan oikeesti

Mielisairaalaan se kuuluis.

h44

Hulluhan se on, mutta melkoiset visiot varsinkin afgaanien kansainvaeluksesta Eurooppaan. On varmaan jo työn alla.

Kohta ei muu auta

Niin Eurooppaahan toi Valko-Venäjäkin on. Pitäkööt aarteensa siellä. Mutta jos nää meidän hullut meinaa avata itä rajan vastaavassa tilanteessa niin pitäisi saada sellainen muutaman tuhannen ihmisen ryntäys vaikka eduskuntataloon sisälle ja viheltää peli poikki.

Qroquius Kad

No sehän se vasta auttaakin, että ryntäillään eduskuntataloon öyhöttämään. Se loppu siihen, kun öyhöttäjät ajetaan sieltä ulos, eikåä siinä kauan nokka tuhise.

Ei jeesus perkele tätä lasten kansaa!

Valehtelija se on

No nyt on vähintääkin selvää, että toi Lokasanko on täys pattskan puhuja.

Kustaa N. Silmaan

”Suomi ja Saksa ovat Puolan rajalla olevien turvapaikan­hakijoiden pääkohteet, kertoo luottamuksellinen EU-asiakirja saksalais­lehden mukaan”
https://www.welt.de/politik/ausland/article234976830/Grenze-zu-Belarus-Mehrheit-der-Schleuser-aus-Deutschland.html

Suomi on siis kohta sodassa, mikäli meidän hallitusta ei vaihdeta !

Qroquius Kad

Missä helvetin sodassa? Täällä on avoimien ovien päivät, kun paskanvärinen ja -hajuinen lauma alkaa tulvia rajojen yli pöljäpillujen hallituksen kutsumina.

Waltsu

Tottahan noissa puheissa on se, että länsimaat ovat ihan itse aiheuttaneet nuo pakoloisvirrat, joita Turkki ja Valko-Venäjä ovat sitten härskisti hyödyntäneet.
Holtittomalla ”ihmisoikeus” ja pakoloisten hyysäyspolitiikalla on käytännössä vuosikaudet huudettu kutsuhuutoa kehitysmaihin: ”Tulkaa meille, me tarjoamme teille hyvän elämän, ihan ilmaiseksi!”. Sitten on vielä se Libyan, Syyrian ja Irakin ajaminen kaaokseen.

rellinen

Neuvostotiedustelun perillinen siellä on reuhannut . Länsimaalaisten kätyreidensä kautta.

PSn äänestäjä

Venäjä on Valko-Venäjä-operaation todellinen takuumies ja aiheuttaja, se haluaa hyökätä heikkoa EU:ta vastaan päästäkseen käyttämään Lipposen suunnittelemaa kaasuputkea ja voidakseen kiristää EU:ta lisää
PUTIN OMISTAA MYÖS KESKUSTAPUOLUEEN YDINVOIMALASTA MERKITTÄVÄN OSAN HANKIVESTÄ, FENNOVOIMASTA, eli on ydinasevakoilutoimiston Rosatom kautta päåsemässä Suomen kantaverkkoon. Rosatomilla on hiljainen toimisto Stadin Lauttasaaressa, josta operaatiota johdetaan

Matumiesten hyökkäys Italiaan jatkuu herkeämättä
70 vietiin Imbriacolan laaksoon, jossa on tilat 250:lle mutta matuja on 959

Sinä maksat matun joko veroissa tai palvelujen leikkauksissa
Jotkut jopa hengellään rikoksissa
comment image

rellinen

Hanhikiven ydinvoimala työmaan kautta pyhä- ja kalajokilaakson yritysmaailma FSB:n haaviin tuumasivat supon punikit yhdessä ryssän kanssa.

Suomi Finland

”Salainen EU-asiakirja: Puolan rajalla olevat turvapaikanhakijat pyrkivät ensisijaisesti Suomeen ja Saksaan”
No niin oppisitio ja Keskusta. Aika kaataa tämä nykyinen nukkehallitus ja pistää puikkoihin vähän jämäkämpää porukkaa.

Qroquius Kad

Joo, Kepuli ja KaKohan ne tosiaan ovatkin jämäkkää porukkaa maahantunkeutumisen suhteen.

KaKojen pomona on muuan Petturi Urpo, joka johti sisäministerinä Brysselin määräämää arabi-invaasiota Suomeen syksyllä 2015 ja raivosi eduskunnassa, että heidän hätäpakolaisuutensa epäileminen on rasismia.

Kepulin pomotar Annukka Pullukka istuu tyttökavereidensa kanssa hallituksessa sormettamassa pillujaan, haistelemassa ja maistelemassa sormiaan ja tekemässä päätksiä näiden fiilisten mukaan peruakseen ne, kun tulikin uusi fiilis.

Joo, lisää Kepuleita ja Kakoja, niin asiat paranevat.

Voi jumalauta teitä suomalaisia!

Suomi Finland

Tiedän kyllä tilanteen, mutta mikä tahansa on parempi kuin se, että rajavalvojat katsovat haavi auki turvapaikanhakijoiden kävellessä ohi.

Täytyy uskoa, että noiden mainittujen puolueiden jäsenistön laaja enemmistö saa paksuun kalloonsa upotettua sen, että isänmaa romahtaa intersektionaalisten feministien käsissä.

Eihän Perussuomalaiset yksin kuitenkaan saa tehtyä mitään.

Qroquius Kad

Ei saa niin, kun suomalaiset äänestävät hölmöinä Kepulia ja KaKoa kuvitellen niiden tekevän yllättäen jotain muuta kuin tähän asti.

Jos ne äänet annettaisiin Perussuomalaisille kuten unkarilaiset antoivat äänensä PS:n veljespuolueelle Fideszille, he voisivat perustaa yksin hallituksen.
Mutta näin ei käy, koska te suomalaiset jätätte äänestämättä tai äänestätte Järjestelmäpuolueen jatkamaan tuhotyötään.

Suomi Finland

Atte Kaleva ulkoministeriksi?

T

!!!!!! ”Kepulin pomotar Annukka Pullukka istuu tyttökavereidensa kanssa hallituksessa sor….”
Ei Juma***** 🙂 .. Tässä olisi pitänyt olla nauruvaroitus. Olin juomassa kahvia ! Onneksi näppäimistölle ei mennyt mitään. Näin hauskoja kommentteja lisää. Ensimmäistä kertaa hyvällä tuulella tämän päivän uutissynkkyyden keskellä.

Bille Caldt

Kaikki on nykyään mahdollista. Öljy-yhtiö Lundin Oil epäillään avustuksesta kansanmurhaan Sudanissa. Lundin Oilin hallituksessa istui silloin Stupidon lenkkeilykaveri (M) joka on ollut Ruotsin sekä pääministerinä että ulkoministerinä vuosikausia.

Kaikki siis on mahdollista eikä mikään ole enää mahdotonta. Varautukaa siihen niin ei tarvitse pettyä. Matusoppa on vasta laitettu liedelle niin Lukalandissa kuin muuallakin.

PSn äänestäjä
  • Hesarin johto haluaa nöyrtyä Putinin painostuksen edessä
  • Lähde: Suomen uutiset
  • Helsingin Sanomien toimituspäällikkö kannattaa kaikkien Puolan rajan yli pyrkivien ottamista vastaan EU-alueelle ja heidän turvapaikkahakemustensa käsittelyä ”perusarvojen” nimissä. Entinen Maahanmuuttoviraston ylijohtaja kertoo, mitä seurauksia sillä olisi.
  • Puolan ja Valko-Venäjän rajalla on jo viikkoja ollut käynnissä hybridioperaatio, jossa Valko-Venäjä ohjaa rajalle laittomasti EU:hun pyrkiviä henkilöitä, jotka yrittävät päästä Puolan rakentaman raja-aidan yli väkivalloin. Valko-Venäjän hallinnon selkeänä tavoitteena on EU:n vakauden horjuttaminen.
  • Helsingin Sanomien toimituspäällikkö Esa Mäkinen kuitenkin näkee asian kertaluonteisena ihmisoikeuskriisinä, joka on sillä hoidettu
rellinen

Helsingin FSB sanomat.

Puten Putki Pätkii

Luka uhkaa sulkea EU- kaasuputken.

”Så jag rekommenderar ledarskapen i Polen, Litauen och andra figurer utan hjärna att tänka sig för.” (AB)

Hyvinaseistettu SWE

Onhan Ruotsilla aseellisia joukkoja Dalarna/Taalainmaalla jos armeija tarvitsee apua:

comment image

Allah aist wi tuh

Te mahta mitä. Me tulla ja panna suomi allas. Te maksa meitälle ja me raiska suominaine.

juhaII

Ainahan Puola on ollut kautta historian ”syyllinen” ihan kaikkeen! On sitä sen verta murjottu.

Oikea syyllinen on EU, joka meni potkimaan ”sarvikuonoa” perseelle – tyhmyyttään totta kai.

Ukraina, Valko-Venäjä, Venäjä ja Turkki. Siinä listaa umpityhmän EU:n saavutuksista nk. ”ulkopolitiikan” alalta, joka on yhteneväistä kahlekuninkaan ”anti-houdinin” edesottamuksista, joista yksikään ei ole onnistunut.

EU:n kakkosluokan poliitikoista ja byrokraateista koottu nassistinen sekakomissio, joka puhuu suulla suurella uhitellen Venäjälle ja yrittäen laajentua sen takapihalle samassa maannälässä kuin itse Adol Hitler. Erotuksella, että aatulla oli salamasota-armeija kuin sen sijaan EU:n riikinkukoilla ei ole kuin kuiva kurkkunsa!