Päivän Rasmus: Puola pääpiru pakolaiskriisiin

Rasiminvastusteluryhmä Rasmuksessa tunteet alkavat taas käymään kuumina ja monilla rasisminvastustelijoilla onkin selvä sanoma: Puola on perkeleestä, kun estää tulijoiden tulon Euroopan Unionin alueelle.

Osa porukasta vaatii kaikkia rajoja auki. Kuka tahansa, mistä tahansa, vaikka isis-alueilta saa tulla, koska ”meille saa tulla”.

 

Kun taas toinen puoli on sitä mieltä, että Puola on iso saatana maan päällä, kun ei päästä kaikkia tulijoita tulemaan ihan vapaasti.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Toi ylin kommentti ”Rajat auki ilman ehtoja jne.” voisi olla Paavon trollaus. 😀

Suomi Finland

Pitäisihän ne rajat pitää auki sitten kaikille armeijoillekin.

On rasismia, syrjintää, natsismia, fasismia ja radismia avata tuli vieraan valtion sotilasta kohti.

Antaa niiden vaan kaikkien tulla.

MattiS

Eihän näiden mielestä valtioiden rajoja edes ole olemassakaan, joten sillä logiikalla armeijat voivat marssia minne tahansa ja milloin tahansa ilman selkkauksia. Jessus mitä sekopäitä! 🙄

Antti Tifa

Mikä on tekosyysi ettet jo neulo lämpimiä villasukkia pakolaisille ?

ernesti_loosonen

tarkotatko pako loisia?

Matua Pukkaa

Elikkäs vihdoinkin nämä 2015-irakilaiset ovat saaneet oman yrityksen pystyyn, kun keksivät alkaa ihmissalakuljettajiksi kuskaamaan SPR:lle ja veronmaksajille uusia partapoikia.

Qroquius Kad

Tietysti Puola on se Suuri Saatana, kun rasmusten ihannevaltakunnan tsaari Vladimir IV Suurimman kruununvasalli, varatsaari Aleksanteri Kaljupää niin sanoi.

Kyllä se nyky-Venäjäkin muistuttaa riittävästi Neuvostoliittoa, että rasmustelijat ja muut kommunistit voivat kokea sen edelleen Suureksi Sosialistiseksi Isänmaaksi.

Olen heille oikeastaan vähän kateellinen. Tässä alkaa alati enemmän tuntua, ettei minulla ole enää isänmaata eikä kansakuntaa.

Timppis

Jääkiekkoveikkona voisi ilmaista asian näin.putte syöttää ja luka laittaa kiekon komeasti omaan reppuun.yleisö buuaaa metsässä kylmissää.ja suomessa suvskkisirpa on myös kylmissään

Suomi Finland

Rasmus on jo jotain aivan muuta kuin rasismin vastustamista. Siinä porukassa ei vaan hissi kulje ylimpään kerrokseen.

Hmm...

Arviosi on erittäin positiivinen.
Itse uskon, että hissi on hirttänyt kiinni pohjakerrokseen, pysyvästi.

Rullattu

Ryssälehti mv pitäjä kuuluisi aivoituksineen rasmukseen sillä jakaa saman mielipiteen.

rellinen

Samaa ryssänkätyrilaumaa molemmat.

MattiS

Iljaa epäiltiin syyttä Kremlin äänitorveksi. Putkonen näyttää miten homma oikeasti hoidetaan. Ei pysty lukemaan enää sitä.

Qroquius Kad

Ihmettelin miksi Ilja antoi MV-Lehden kaikista mahdollisista Imperialistisen Rositovaltio Ryssän ruplakätyrille Anus Putkoselle. Mutta sehän oli tarkoin harkittu veto:

kun Ilja yritti sinnitellä lehtensä kanssa Aron pillittävät siskokset Jessi-rukka ja Pimpsa haukkuivat häntä muutamien kuiden kassa kilpaa ruplarahoitetuksi.
Nyt kun UMV-Lehti toimii täysin ruplavetoisena ryssäpropagandatuuttina, eivät siskokset huomaa mitään!

Näin ne ”faktantarkistajat” paljastetaan.

Qroquius Kad

Muiden, ei kuiden. Eipä silti, kyllä niin Aron siskoksilta kuin rasmuksiltakin ovat planeetat päässeet ajat siten karkaamaan radoiltaan.

rellinen

Niinpä niin. Suomen polpon avustamana mv:stä ruplarahoitteinen niin suvakkien ulinakin loppui kuin seinään. Taitaapi näillä suvakeilla ne ruplat taskuissa kilistellä. Venäjän hybridisotureita niin kuin neukkulan aikaan. Valtakunta jonka vain idiootit luulevat kadonneen. Ja niitähän riittää.

K J

Ilja Janitskin (R.I.P.) oli uranuurtaja ja väitän, että hänen muassaan, sekä innoituksesta nousi useita nk. vastamedioita valtamedioiden hölynpölyn paikkaamiseksi.

Ilja oli yksi parhaista.

Koko valtiovalta oli shokissa sen aikaisen MV-lehden kanssa.
Suomen lehdistönvapauden varhainen symboli, ketä jahdattiin jo Europolin avulla ja minkä vuoksi kaikki läheisemmin häneen tai lehteen – enemmän tai vähemmän yhteydessä olevat – joutuivat PolPon haastatteluun.

Qroquius Kad

Kiinnostaa, joten ole toki hyvä!

K J

Moi.

Olin myöskin jokusen kerran yhteydessä Iljaan ja hän piti sinua suoraselkäisenä miehenä. Oli tosiaan kaikenlaista säätämistä esim. kun lehdessä oli Facebook plugin -kommentointi ja kaikki alkoi kaatumaan lopulta Facebookin MV-Ryhmän kommenttien vuoksi.

Kertomassasi nämä asiat menivätkin juuri suurin piirtein kuvailemallasi tavalla. Henkilö J.A. otti elämäntehtäväkseen pilata koko lehden lopullisesti ja kun vielä oli haastatteluja esim. Enbusken ohjelmassa, ei asiasta enää tullut mitään.

Itsekin pidin välittömästi paavotajukangas.com -sivustosta ja varsinkin ne kaikki YT-skriimit Tiinan, Juneksen ja muiden kanssa vain lisäsivät vastamedioiden nousua entisestään.

Moni älysi, mistä Ruotsia koskevat uutiset olivat lähtöisin MV-lehdessä.

Kiitos Teille kaikille + Rähmikselle.

pöh

Mikäs hätä niillä on turvallisessa v-venäjällä? Siellähän käy ihan turistejakin, samoin tietysti heidän kotimaissaan.
Pakkoko se on sinne mettään ängetä palelemaan, kun se hiekka-aavikko olisi heille paljon luontaisempi ympäristö.

MattiS

Siellä aavikolla pitäisi tehdä muutakin kuin ostarilla notkua ja silloin tällöin kantiksia paksuksi pamauttaa elämisen eteen. Kovin vaivalloista.

Mene metsään

Miksei Rasmuslaiset lähde sinne mettään? Tiekkarin takaa on helppo parantaa maailmaa.

Islam on syöpä

Se on tullut jo selväksi ettei näitten rasmuslaisten älykkyys ole lapamatoa kummempi. Kiinnostaa tietää onko se synnynnäistä vai oma valinta?

Sellaista

Olen tehnyt havainnon, että valitettavasti älypuhelimet ja somet, sekä niiden jatkuva käyttö ovat valitettavasti tyhmentänyt ihmisiä todella paljon nykypäivänä valitettavasti. Melkein kaikilla puhelimet kädessä vähän väliä ja teinitytöt ottamassa selfieitä jatkuvasti. Itse omistan älypuhelimen, mutta jos otan sen mukaan pidän sitä taskussa kuten vanhojakin pidettiin. Lisäksi en kuvaile tekemisiäni koskaan, koska ei kiinnosta.

Sellaista

Tässä näkyy taas, ettei noita facebookeja fiksuimmat käytä. Jostain syystä.

juhaII

Ensin rasmusta ja sitten ”laintaulut” silmien eteen. Tekisin niin kuin Mooses omilleen!

Spuxelius

Olen vahvasti sitä mieltä että liberaali, globalisti, antifasisti/rasisti, islaminrakastaja, työvieroksuja, systeeminvihaaja, ikiopiskelija, kuvataiteilijarunoilija, aikuisena muumeja diggaileva yksilö on niin henkisesti vajaa että sille pitäisi jo yläasteella myöntää elämänsä loppuun asti kestävä tuntuva kansalaiseläke niin ei tarvitse enää vihata kaikkia ja kaikkea joka tämän yhteiskunnan elämän maksaa sekä pitää pystyssä. Tämän eläkkeen vastikkeeksi on enemmän kuin reilua vaatia kaikille 48 edustamilleen sukupuolille pakkosterilisaatiota sekä adoptiokieltoa.

Wittgenstein

Puolassa se vika taas on…Rasmustelijoista tulisi hyviä autosähköasentajia taannoisen englantilaisen autosähköosien Lucasin komponetteihin. Aina oli puolassa vikaa jos apostoli Luukaksen valmistamia käytti…. Raamatullis-vasemmistolaista yhteistyötä puolan vikojen korjaamiseksi luvassa…

Huru-ukko

Joo sehän oli autokorjaamoilla ja sähköpajoilla yleinen totuus,e ttä Luukas oli hiton hyvä apostoli, muuta kun sei ei auojen sähkövehkeistä mitän ymmärtänyt.

Pena

Magneti Marelli, Italiasta ei myös osaa tehdä luotettavia sähkökomponentteja. Muuten suomalainen Valmet käytti aikoinaan myös Lucasin virtalukkoja ja johtosarjoja traktoreissa. Noissa 502, 602, 702 ja 802 jne… Malleissa. Sama Lucas virtalukko löytyy myös David Brown ja Massey-Ferguson kanssa. Sekä ainakin David Brown on ollut samaa johtosarjaa kuin noissa Valmeteissa.

Ei tosin liity uutiseen, mutta mainitsin vain kun tuli Lucasista mieleen.

Catilina

Magneti Marelli tekee hienoa, bellissima. Sitä ei vaan saa tuoda Suomen talveen.

Kukavaan

Minskissa on paljon tasokkaita hotelleja. Tarjontaa voi katsolla sivustolta ”hotels com”. Rasmuslaiset voisivat omilla rahoillaan kustantaa rajalla värjötteleville hotelliloman. Rahat voi viedä sinne salkussa.

Pauliina

jos rajat taytyy pitaa auki niin mita tama Venajan uhka sitten on, eli kuka uhkaa mita ja mita puolustetaan kun ei suomeakaan enaa ole.
Systeemia vihaavat soijanarupojat ovat taas saaneet varmaankin lahetystosta uuden muuntohuumeen kun alkaa ajatukset samassa kupolissa huutaamaan juuta ja eita samalle asialle

Nih

Mitähän nämä valopäät ajattelisvat jos, ilmeisesti pääkaupunkiseudulla maijailevat maailmanhalaajat, kun rajan yli tunkeutuisi vaikka puolimiljoona läpsyttelijää arbamaista ja afrikasta.Suurin osa pakkautuisi pääkaupunkiseudulle koska kahviloita ja ravintoloita luksus kuntosaleineen näille pitää olla etteivät ahdistu. Myös ns. ”lieveilmiöt” lisääntyisvät räjähdysmäsesti kun jo nyt helsinki ei ole mitenkää houkutteleva asumispaikka matujengien takia.

Qroquius Kad

Uskoakseni ulvoisivat kiimakiihkoissaan, kun lopultakin saavat Oikeaa Miestä pillujensa ja persereikiensä täydeltä.

Minä

On kuulemma Puolan toimien syytä, että sinne raja-alueelle on kuollut jokunen. Puola ei ole koskaan luvannut, että laiton maahantulo olisi sallittua ja sen tietävät niin nämä tunkeutumista yrittävät ja myös Valko-Venäjä. Silti tuppaavat rajalle, joten on ihan omaa syytä, tapahtui mitä tapahtui. Turha syytellä muita ja yrittää kerätä säälipisteitä, joilla sitten pääsisi ilmaisten lihapatojen äärelle.

Hävetköön vastuuttomuuttaan ja tyhmyyttään. Ensin pitää hakea viisumi ja sitten matkustella. Nämähän haluavat toimia itsekkäästi siten, että heillä on oikeus mennä mihin haluavat elämään toisten kustannuksella.

Minä

Nämä rasmuslaiset väittävät, että kaikilla pitää olla oikeus ylittää rajat halunsa mukaan.

Jos haluaa muuttaa toisten hallitsemalle alueelle, pitää osata käyttäytyä. Nämä eivät osaa. Jos jokunen osaisikin, ei se paljoa auta, kun kokonaisuutena ovat pelkkä ongelma.

Olennaisin mitä nuo etsivät, ei ole maa-alueelle pääseminen, vaan sossun vakioasiakkaaksi pääseminen. Millä oikeudella rasmuslaiset haluavat maksattaa toisilla heidän lemmikkiensä elättämisen? He katsovat oikeudekseen ottaa rahaa toisilta ja jakaa sitä heidän mielestään ”tarvitseville”.

Nämä ”tarvitsevat” ovat kuin pummit yleensäkin: kaikki otetaan ja vähän päällekin. Lähtivät kotimaistaan helpomman elämän perään, mutta ovat kohdemaassa ongelma, eivätkä sopeudu, vaan haluavat tehdä kohdemaastaan kotimaansa kaltaisen.

Evp Lasse

😂Eihän eu maihin pitäisi päästä ilman corona passia.
Minä pääsen kyllä Haaparannalle mutten takaisin ilman nenänlouhintaa terveenä menen ”sairaana tulen” elämme mahtavaa aikaa. Kaiken laisilla pakolaisilla on paremmat oikeudet kuin alkuperäisväestöllä 😂😂😂😂

Ilmari

Näytä koronapassi niin pääset helposti.

Timppis

Kuunteleppas ittees oikein ajatuksella.

Todellisuus tarua ..

Rasmus on suora linja piipaa parantolan 3:sta ulottuvuudesta nykyisyyteen.

Kuin kaksi marjaa

Mietin tässä että mitenkähän auki nuo rajat olisviat esim. Israeliin? Nämä muslimithan ovat yhä edelleen niidenkin kanssa pyhässä sodassa kuten meidän kristittyjenkin kanssa.

Minkähänlaiset rajamuodollisuudet sielä olisi? Toimisoko sielä ”asylum” taikasana jolla saisi loppuelämän ilmaisen ylläpidon? Epäilen että ei. Mutta täälä EU-hölmölässä se toimii. Ja siksi ne tänne tunkee.

Sitäpaitsi, täälähän vaaleat nuoret naiaset kulkevat leggingseissä ympäri vuoden ja kesäisin vain topeissa sekä shortsessa. Siitä viis että muslimit koittaa useinkin painaa prostituoitua napaan ( ei ole naisen anatomia aina hallussa) tai kakkoseen, niin jopo keuli ympäri vuoden.

Qroquius Kad

Israel on maa, joka tietää olevansa sodassa islamia vastaan. Me emme tiedä, vaikka olemme. Siksi me häviämme sodan.

Pah

”Israel on maa, joka tietää olevansa sodassa islamia vastaan. Me emme tiedä, vaikka olemme. Siksi me häviämme sodan.”

No joo. Ei kai tästä voi muuta johtopäätöstä voi tehdä kuin se että näitä kaulojemme katkomisesta unelmovia kulttuurinrikastaja-örkkejä tänne kotikonnuillemme rahtaamalla meitä ikäänkuin avustetaan tajuamaan että olemme näiden örkkiotusten riistaa.

Missään varsinaisessa sodassahan me emme missään nimessä ikinä ymmärrä tunnustaa olevamme, emme, vaikka islamilainen rikastajaörkkilauma kuinka innokkaasti nyrhäisi tylsällä sapelillaan kaulaamme poikki.

gulermo

toivottavasti tulee aivan saatanan kovat pakkaset nopeesti 👌 alkaa se loisten muuttoliike sinne lämpimään 😂