Seuraa Pt-mediaa sosiaalisessa mediassa

Pt-mediaa voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, jonne kaikki jutut päivittyvät reaaliajassa. Näin sosiaalisen median käyttäjät voivat jakaa juttuja edelleen eteenpäin.

En ole panostanut Facebookiin ja Twitteriin viime aikoina sen kummemmin kuin sen, että siellä julkaistaan kaikki jutut reaaliajassa. Twitter sulki viime talvena aiemman Twitter-tilin sen takia, että Twitter halusi puhelinnumerovahvistuksen. Sattumalta se numero ei ollut enää käytössä, jota olin käyttänyt tilin avaamiseen. Tiliä ei siis saa enää auki ja 7 000 seuraajaa hävisi tuhka tuuleen.

Pt-mediaa voi seurata Twitterissä: https://twitter.com/Ptmedia5

Facebookissa: https://www.facebook.com/ptmediaorg

Varsinkin nyt kun Puolan tilanne on erittäin ajankohtainen ja räjähdysherkkä, ja tilanne voi kehittyä nopeastikin pahemmaksi, niin olen aloittanut Puolan 24/7 seurannan. Kirjoitan juttuja sitä mukaa kun jotakin uutta tulee esille. Pt-median Puolan seuranta on varmasti kannattavan arvoinen. Lisäksi seuraamme sitä, että miten Puolan tapahtumat voivat vaikuttaa Suomeen tai Ruotsiin. Jos käy niin, että tulijoita alkaa tulemaan liukuhihnalla Ruotsiin ja sitä kautta mahdollisesti Suomeen, niin olen pelipaikoilla seuraamassa tapahtumia kuten 2015.

Ei muuta kuin tykkäyksiä ja seurantaan.