Seuraa Pt-mediaa sosiaalisessa mediassa

Pt-mediaa voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä, jonne kaikki jutut päivittyvät reaaliajassa. Näin sosiaalisen median käyttäjät voivat jakaa juttuja edelleen eteenpäin.

En ole panostanut Facebookiin ja Twitteriin viime aikoina sen kummemmin kuin sen, että siellä julkaistaan kaikki jutut reaaliajassa. Twitter sulki viime talvena aiemman Twitter-tilin sen takia, että Twitter halusi puhelinnumerovahvistuksen. Sattumalta se numero ei ollut enää käytössä, jota olin käyttänyt tilin avaamiseen. Tiliä ei siis saa enää auki ja 7 000 seuraajaa hävisi tuhka tuuleen.

Pt-mediaa voi seurata Twitterissä: https://twitter.com/Ptmedia5

Facebookissa: https://www.facebook.com/ptmediaorg

Varsinkin nyt kun Puolan tilanne on erittäin ajankohtainen ja räjähdysherkkä, ja tilanne voi kehittyä nopeastikin pahemmaksi, niin olen aloittanut Puolan 24/7 seurannan. Kirjoitan juttuja sitä mukaa kun jotakin uutta tulee esille. Pt-median Puolan seuranta on varmasti kannattavan arvoinen. Lisäksi seuraamme sitä, että miten Puolan tapahtumat voivat vaikuttaa Suomeen tai Ruotsiin. Jos käy niin, että tulijoita alkaa tulemaan liukuhihnalla Ruotsiin ja sitä kautta mahdollisesti Suomeen, niin olen pelipaikoilla seuraamassa tapahtumia kuten 2015.

Ei muuta kuin tykkäyksiä ja seurantaan.

 

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sellaista

Ei kiinnosta somet, enkä aio liittyä niihin.

Joppos123

Aion käydä elämäni ensimmäisen kerran naamakirjassa sinä päivänä kun eläköidyn virastani.
Tavoitteena saada ikuinen banni ekalla postauksella.

viherinhooja-mestari

Eihän siinä enempää tarvitse kuin haukut kaikki värilliset, homot sekä maan hallituksen sekä islamin. perään vielä höysteeksi ilmastonmuutos liitettynä johonkin henkilöön. Bannia tulee ja syyte vihapuherikoksesta.

viherinhooja-mestari

En nyt sitä tarkoittanut, sanoin vain esimerkin, että noilla saa bannia. Kannatan aivan asiallista kommentointia, se pidemmän päälle onkin tehokkaampaa.
Tampereen valtuuston Vallinin puhe osoittaa, että ei tarvitse kuin ”avata suunsa” , niin moni ei kestä kuunnella, sama on somessa.

CvK

Joku Saksankielen osaaja voisi selittää että mikä dokumentti sanoo näin kuten oli Ilta-Sanomien uutisessa, kuka/mikä ko. dokumentin on tehnyt jne.:

”Saksalalaislehti Die Welt kertoi torstaina, että Valko-Venäjän ja Puolan rajalla parhaillaan olevien siirtolaisten pääkohdemaita olisivat Saksa ja Suomi.”

Linkki tuohon Die Weltin juttuun, johon Ilta-Sanomien jutussakin viitataan lähteenä:

https://www.welt.de/politik/ausland/article234976830/Grenze-zu-Belarus-Mehrheit-der-Schleuser-aus-Deutschland.html

Qroquius Kad

Ei olekaan ihan yksinkertaista;
tuo Weltin artikkeli on maksumuurin takana.

CvK

Voihan persë, kait sitten Die Weltin sivulla on laskuri ja kun tulee täyteen niin muuttuu maksulliseksi, en tajunnut tallettaa PDF:ksi.

Hyysärin (hs.fi 11.11.2021) kautta löytyi jotain, viittaavaat samaan Die Weltin artikkeliin :

”Saksa ja Suomi ovat Puolan rajalle tuotujen turvapaikanhakijoiden pääkohteet, arvioi saksalaislehti Weltin mukaan luottamuksellinen EU-komission asiakirja, jonka Welt kertoo saaneensa käsiinsä.”

Qroquius Kad

No niin, artikkeli löytyi kun kuukkeloi sen otsikolla:

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/mehrheit-der-schleuser-aus-deutschland/ar-AAQyRYk?li=BBqfUd5

Siitä ei tosin ole sen suurempaa iloa:

tästä EU-dokumentista ei kerrota sen enempää kuin että se on Weltin käsiinsä saama EU-komission sisäinen luottamuksellinen dokumenti
(”einem internen vertraulichen Dokument der EU-Kommission hervor, das WELT vorliegt.”)

Edelleen tunkeilijoiden pääkohteina olisivat Saksa ja Suomi, tässä järjestyksessä
(”EU-Dokument gelten Deutschland und Finnland als Hauptziele der Migranten”).

Muta tuolta se löytyy. Sivun oikeassa yläkulmassa on kääntäjäkuvake, joka suomentaa ällistyttävän hyvin.

viherinhooja-mestari

Puhdasta spekulaatiota ja teoriaa, ehkä kyse on maiden omasta halukkuudesta.( meidän humu-pekka )

Kusinen Kännikala

Mainitut niinsanotut somet ovat digitaalista ongelmajätettä, sekä vakava tietoturvariski, helvettihin minun koneiltani ikuisesti moiset.

Lisäksi kyseiset puljut harjoittavat mielivaltaista sensuuria sekä systemaattista vakoilua.
Omistajatkin vieläpä biologista ongelmajätettä, hyi helvetti.

Ei jatkoon.

Qroquius Kad

Moderointiako sitten, kun poistavat väärämielisiä viestejä?

Jesse

Suomi pitää lähes ainoana Euroopan maana rajat sepposen selällään auki ja näin avustaa Valko-Venäjän hybridihyökkäystä. Tämäkö on tarkoitus?
Ei tällaisella vellipersekansalla ole mitään mahdollisuuksia esim. Natoon eikä Nato tällaista sakkia edes halua joukkoonsa.

Oraakel Liekki

Shokeeraavaa RASISMIA ja ISLAMOFOBIAA iltalehdessä!!!! https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/368ad1fb-bbf0-4662-a73f-d8a6076d952e
Miten nämä nyt länteen tunkeutuvat eroavat edellisistä? Eivät mitenkään. Viimeksi oli myös 99.99% valepakolaisia mutta silloin vaatimuksiaan tehostettiin hukkuneella lapsella, eiköhän semmoinenkin ässä kohta hihasta vedetä..? Puolan metsiin kuollut lapsi, nääntynyt ja Puolan armeijan MURHAAMANA..vähintään. Haavisto tarvitsee tämmöisen nyt äkkiä koska jos se ilman mitään näkyvää syytä roudaa nuo kaikki meille elätettäväksi niin ensin menee vaalit päin vittua ja sitten se suomen ensimmäinen homopresidentti-suunnitelmakin lopullisesti kariutuu. Lapsiruumiita kehiin siis!!! Odottakaapas vaan.. max viikko niin jo löytyy.

pah

”Puolan tilanne on erittäin ajankohtainen ja räjähdysherkkä, ja tilanne voi kehittyä nopeastikin pahemmaksi, niin olen aloittanut Puolan 24/7 seurannan.”

Joopa joo.. Pahaa pelkään että joku ”räjähdysherkkä tilanne” putkahtaa täysin yllättäen jossakin ihan muualla.

”Venäjällä maskirovkan käyttö oli hiottu täydellisyyteen; siihen kuuluivat yllätys, hämäävät manööverit, salaaminen, disinformaatio, houkutuslinnut..”

Siis haloo! Kyllähän team peräreikäpekka ja hutisalo ja muut punavihreä unelmaväki nuo rikastajat saavat tänne eläteiksi kärrättyä ja ainoaksi ongelmaksi muodostunee charter-lentojen mahdolliset liian rahvaanomaiset tarjoilut ja se tarjoillaanko lennolla shamppanja ja kaviaarit ihanteellisessa lämpötilassa.

viherinhooja-mestari

Nyt 14,11 jo tiedetään, että porukkaa onkin röijätty tänne, pekan mukaan siellä on myös SUOMENKIELTÄ PUHUVIA, niitä varmaan on joka paikassa, ku pekka on tulkitsemassa.

Qroquius Kad

Kyllä siellä on varmasti kuultu tällaista:

”Sina vaarrauskone ava portti minule heti! Mina kaske, kuuleko sina, mina kaske! Sina ava porti heti tai ma wallah raiska sun shuluk sisko ja sharmuto aiti! Sitte mina tappa sut, kuuleko sina, mina kaske!!”

Aluksi sitä huudettiin raivolla, sitten epäuskolla ja nyt luultavasti enää itkunsekaisesti.
Kas, ylpeälle maahantunkeutujalle on selvinnyt hitaasti, että nämä vääräsukoiset ovatkin aivan erilaisia kuin suomalaiset:
nämä ovat miehiä ja heidän naisensa naisia.

Ei kuten Suomessa.