Elokapina jyrää taas Helsingin kadulla

Kan vara en bild av 2 personer, personer som står och utomhus

Elokapina on aloittanut uuden mielenilmauksen Helsingissä. Paikka on tällä kertaa Pohjoisesplanadilla. Tiedossa on ”merkittävää liikennehaittaa”.

 

Elokapina kertoo sosiaalisessa mediassa:

”Elokapina pitää #CoP26 kokouksen viimeisenä päivänä oppituntia Mantan patsaalla. Suomi ei noudata Pariisin sopimuksen mukaista ilmastopolitiikkaa. Siksi odotamme Suomelta nopeampia päästövähennyksiä. Pahalta näyttää. Mitä me ihmiset ja nuoret voimme tehdä, että meidät kuullaan?”
Nyt odottelemme, että milloin paikalle saapuu vastamielenosoittajia ns. Vöyrin marssin hengessä.
Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Suosittelen keloapinoille Venäjän ja Kiinan kiertuetta välillä. Voin sponssata matkaa muutamilla rovoilla.

MattiS

Jep, menisivät sinne kitisemään missä ongelmakin on. Toki sellainen reissu olisi kovin vaivalloinen ja ehkäpä hiukan vaarallinenkin, joten eihän se ilmastonmuutos nyt niin vakava juttu olekaan. Istutaan mieluiten Espalla, pidetään kivaa ja ollaan pelastavinamme maailma.

Tyhmyydestä sakoteta

Elokapinallisten johtoporukat reissailevat varmasti ympäri maailmaa jo ihan oman organisaationsa tapaamisten puitteissa. Ei jossain Kiinassa käynti muuta heidän ideologista ajatteluaan mihinkään. Päinvastoin he pitävät todennäköisesti Kiinaa Pohjois-Korean jälkeen maailman mallimaana. Koko juttu voi olla sieltä ohjailtua.
Bolsevikkienkin johto asui Leniniä myöten ennen v. 1917 Sveitsissä, Italiassa, Sardiniassa, Englannissa jne. mukavissa oloissa. Siitä huolimatta tavoitteena oli porvarillisten luokkien hävittäminen ja proletaarinen diktatuuri. Se merkitsi heille itselleen ja jossain määrin myös nomenklatuuralle yltäkylläistä elämää muu väestön raaan sorron ja puutteen keskellä.
Kadulla istuskelevat Elokapinan hyödylliset idiootit ovat sitten toinen asia.

Ohmygod

Eniten harmittaa yleisradion kiihko olla heti mainostamassa laittomuutta.
Rettelöillä saatu kuuluisuus innostaa terroristeja lisätoimintaan.

Rullattu

Ei tullut poliisille etukäteen mitää ilmoitusta, no,eikö tuo silloin ole laiton ilmaisua ja se pitäsi heti poistaa vaikkapa voimakeinoin, mutta eihän toki sormi perseessä olevat suomen poliisit mitään saa aikaan. Teroristit vain nauraa.

Qroquius Kad

Kas kun sen poliisinkin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu olennaisesti jos virkamerkki viedään ja päälle suljetaan pois yksityiseltä turvallisuusalalta.

Ja niin sille jeparille käy, ellei tottele rouva poliisigangsterin suoraa käskyä.

Rullattu

Noinhan se on.
Talutusnuora määrää ainakin jossain määrin, mutta aina on sanottu että poliisikin on ihminen eikä silloin tarvittis toteuttaa täysin sairaita käskyjä.

Qroquius Kad

Totta.
Poliisilakiin on kirjattu poliisivirkamiehen oikeus kieltäytyä virkatoimesta, mikäli sen suorittaminen on omiaan aiheuttamaan enemmän haittaa kuin keskeyttäminen.
Tätä sovelletaan esim. rattijuopon takaa-ajossa, joka suuntautuu kaupungin keskustaan ruuhka-aikana.

Mutta laki on niin kuin se luetaan ja asia niin kuin se ajetaan.
Joten jos nämä Stadin skoudet tai muutkaan kollegansa kieltäytyisivät poliisigangsteri hilpeän Huti-Maisan suorista käskyistä..

Niin.

pöh

Nythän ne vois hyvin telttailla, huomaisivat ehkä että Suomessa on pääosin kylmä ilmasto jos lopetetaan se kauhea lämmittäminen..
Cityvihreille kun yleensä on suuri luontoseikkailu kävellä 100 metrin puiston läpi alepaan ostamaan vegenakkeja, eivät ehkä ymmärrä että on Suomessa muunkinlaisia elinympäristöjä.

Lihansyöjä

Cityvihreä taitaa mennä Lappiin lentokoneella. Lähtee hiihtämään ja eksyy. Paniikissa selittää, että pakkasta hirveästi ja joku puu on tuossa vieressä. Näyttää kuuselta. Vai olisiko sittenkin mänty? Miksei täällä ole hyttysiä? Me kuollaan kaikki. Olisinpa mies vaikka olenkin nainen.

abc

Mitä mahdetaan tällä kertaa peitellä ja ajaa savuverhon takana läpi?

Waltsu

Ei, kyllä takana on illuminaatti, Keorke Soros ja Pill Keits.

Qroquius Kad

Sekä juutalaiset, vapaamuurarit, Se Hullu Rumppi ja reptiliaanit. Mainitsinko jo juutalaiset?

Trampas

Taas kerran tuli mieleen Kummelin roolipeli-sketsi noiden touhusta ja tuosta kuvasta.
https://areena.yle.fi/1-50167287
Tuossa hieman sutummalla kuvalla, jos ei tuota YLE:n pätkää halua katsoa:
https://youtu.be/4wqrKuS1zMA

Trampas

Niinkuin aiemmin olemme havainneet, niin nuo ”merkittävät liikennehaitat”, ovat lähinnä luoti kapinoitsijoiden jalassa ja korvatulppina heidän puheilleen.
Vähän särmempiä tekoja ja puheita, niin porukka voisi kuunnellakkin heitä.
Toisaalta ainakaan itse en viitsisi kuunnella kenenkään jankuttavan minulle itsestäänselvyyksiä.
Onko muuten itsestäänselvyys, eräs synonyymi vastuullisuudelle?

Last edited 2 vuotta sitten by Trampas
juhaII

Mitä me ihmiset ja nuoret voimme tehdä, että meidät kuullaan?”

MENKÄÄ TÖIHIN!!!!

Qroquius Kad

Ellei nuorilla ole järkevämpää sanottavaa kuin noilla EgoApinoilla, miksi heidän pitäisikään saada ääntänsä kuuluviin?
Minkä takia yleensäkään aikuisten pitäisi kuunnella kakaroiden luennointia yhtään mistään?

Qroquius Kad

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kiviuori.
Että aikuisten tehtävä on osoittaa kakaroille se oikea suunta sen sijaan, että ollaan keskenkasvuisten komenneltavana.

Qroquius Kad

Enpä tiedä minäkään minkäikäinen sinä olet, mutta olen käsittänyt että olemme samaa ikähaarukkaa, Kekkoslovakian kakaroita.

Ei meilläpäin vain ollut nuorisolla tapana perseillä tuolla tavalla kuin EgoApinat, ja jos niin olisi tehty, ei olisi puhuttu nuorisokielellä vaan aikuisten tylyllä käskytyksellä.
Sitten olisivat alkaneet ne lammiolaiset Tosiet Toimet.

juha

Aivan karmea natsipoppoo . Joukossa ei näy yhtäainoaa matua.

Kaitsu

Ollapa 30 astetta pakkasta, niin ei olis elokapinasta liikenteelle haittaa.
Näkyy olevan taas tulevaisuudesta huolestuneet työkkärin vakiasiakkaat ja sossun elätit liikkeellä.
Menisivät laiskiaiset töihin.

Anonyymi

Joku voisi käydä kertomassa, että Suomella on maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka ja maan muuttaminen hiilineutraaliksi 15 vuotta ennen muita EU-maita! Mitä vielä vaaditaan? Tietämätöntä, lapsellista ja avutonta joukkoa, samaa sarjaa naapurin Greta Thunbergin kanssa.

Touhupouko

Ennen vanhaan sanottiin- Tulis talvi ja tappais kärpäset. Niin se talvi tulee tänäkin vuonna jossain vaiheessa ja tappaa ainakin nämä tiellä istumiset. Näille nuorille ei varmaan ole täysin selvää onko ilmaston muutos ja vuodenajat sama vai eri asia. Eivät he itse tunnu edes ymmärtävän, haastatteluista päätellen, minkä asian takia he häiritsevät liikennettä.

Hiilidioksidi ja ihmisen vaikutus sen määrään ilmakehässä, onko se asia, josta on syytä olla eniten huolissaan? Itse nostaisin prioriteetiksi oikeasti vain ihmisen aiheuttamaksi ongelmaksi luonnolle mikromuovit. Asiaa on tutkittu, mutta ei tarpeeksi. Mitä mikromuovit, siis todella pienet synteettiset öljyperäiset hiukkaset, aiheuttavat eläinkunnan ja myös kasvikunnan elimistössä?

Touhupouko

Jatkoa edelliseen. Mitä mikromuovi hiukkaset aiheuttavat elimistössä? Vievätkö ne reseptoreissa vastinpaikkoja hormoneilta? Mikä aiheuttaa nykyään niin paljon, enevässä määrin luonnonvastaista (perverssi=luonnonvastainen) käyttäytymistä ihmisissä. Lisääntyminen tuntuu olevan vaikeampaa, jonka takia hormonihoitoja tarvitaan ja käytetään paljon. Onko paljon yleistyneen masentuneisuuden syitä tutkittu tarpeeksi? Sukupuolihormonien vajaus aiheuttaa täysin samoja masennuksen oireita. Tutkimuksia olisi syytä tehdä. Edellä mainittujen asioiden vaikutukset hyvinvointiin ja kansantalouteen olisi syytä ottaa vakavasti.

Lallukka

Voi noita aivopestyjä poloisia. Kouluko nuo on paskonut tuohon agendaan perseilemään perseilläänsä konsanaan?

viherinhooja-mestari

Kuka näitä oikeasti kuuntelee! Aivan sairasta porukkaa! Ei mitään sanomaa, kunhan hengailevat häiriöksi asti. Ala-arvoisesti kasvatettuja ihmisiä, ei näillä ole mitään todellista ongelmaa!

viherinhooja-mestari

Nyt poliisi, jo kovemmat toimet käyttöön. Pitäisi tehdä kurinpitotoimia näille.