Valko-Venäjä ja Venäjä pudottivat laskuvarjojoukkoja Puolan rajalle

Valko-Venäjä ja Venäjä tekivät aamupäivällä mielenkiintoisen ”harjoituksen”. Aivan Puolan rajan tuntumaan tiputettiin lentokoneista laskuvarjojoukkoja.

Valko-Venäjä itse ilmoitti, että se tekee perjantaina ilmavoimien kanssa harjoituksen Grodnon alueella, joka sijaitsee Puolan rajasta vain muutaman kilometrin päässä ja Liettuankaan rajalle ei ole matkaa kuin toistakymmentä kilometriä.

Venäjän puolustusministeriö on vahvistanut, että venäläisiä ja valko-venäläisiä laskuvarjojoukkoja laskeutui Puolan rajalle. Kyseessä oli kuulemma harjoitus.

Asiasta kertoo mm. puolalainen Polsat News.

Samoihin aikoihin sadat tulijat yrittivät rynnätä muutaman kilometrin päässä sijaitsevan Kuźnican raja-aseman kautta Puolan puolelle. Tulijat pääsivät jo periaatteessa Puolan puolelle, mutta Puolalla oli rajalla aita ja aseistettuja sotilaita rajalla, jotka saivat estettyä tunkeilijoiden maahan pääsyn.

Pahimmat tunkeutumishalut siis katosivat, kun vastassa oli sotilaita ja tunkeilijat jatkoivat juoksemista aidan vieressä kera valtavan mölinän.

 

Puolan puolustusministeri Mariusz Błaszczakin mukaan rajalla on nyt 15 000 armeijan sotilasta ja sotilaiden määrää tullaan edelleen lisäämään. Lisäksi rajalla on rajavartiolaitoksen sotilaita sekä poliiseja. Puolustusministeri vakuutti, että rajan yli ei tulla.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Saruman

Mordorissa örkeillä on aina päällä kova möly.

Jee

Mahtavaa. Voisikohan Puolan puolustusministeri ottaa piskuisen suomen pv pestin hoidettavakseen. Ihan vaikka sivutöinä ja luonnollisesti tuntuvaa korvausta vastaan.

Qroquius Kad

Mieluummin puolalaiset voisivat ottaa vastuulleen Suomen koko hallituksen ja presidentinkin tehtävät, jotka ovat nykyisille haltijoilleen selvästikin liian vaativat.

huh hei

Vituttaa noiden apinoiden mölyäminen.

Vitun vittu

On vituttanut jo 20 v niiden perseilyt sekä uhriutumiset puhumattakaan muista vittumaisista lieveilmiöistä.

Valtsu

Huhheijaa, ei voi kuin olla syvästi kiitollinen puolalaisille, ja siitä että Suomella ei ole rajaa Valko-Venäjän kanssa.

T

Näin on…..Voi vain kuvitella mitä Suomessa tapahtuisi jos(kun) vastaava matulauma yrittäisi laitonta maahantunkeutumista Suomen itärajalla. Tämä koko porukka otettaisiin sisään ja varusmiehet kiltisti kantaisivat näiden laukut. Kun kaikki 15 tuhatta otettaisiin sisään, se antaisi signaalin koko maailmalle tulla Suomeen laittomasti rajan yli. Sitten tulijoiden määrälle ei tulisi loppua.
Jos tämä skenaario tapahtuu, veteraanit taistelivat turhaan viime sodissa.
Ja kaikki tämä johtuu siitä että 80% suomalaisista on leivän ja sirkushuvien turruttamia lampaita.

viherinhooja-mestari

EU:n mukaan suomeen pitäisi saada tungettua 66 miljoonaa uutta asukasta. EU ei ole luvannut maksaa kuluja kuitenkaan.
Nythän uutisissa pröystäillään, kuinka väkiluku kasvaa, vaikka suomalaiset eivät lisäänny, siis mahanmuuton ansiosta. Mahanmuutto tarkoitta, että tuodaan laiha maha tänne ja mahaan tulee puolen vuoden aikana vähintään 20 kiloa matusilavaa .Sitä on mahanmuutto.

Oloneuvos

Oisko joku maskirovka toverimme toppahousulla menossa?

huh hei

Jo 15-invaasion tuoma paskasakki osoitti ylimielisen öykkäröintinsä. Nyt puskee samanlaista, tosin paljon isommalla voluumilla ja raivolla. Siis mitään ei olla otettu opiksi. Ei enää riitä kirosanat. Ruutia polttamalla asia tulisi ratkaista, niin kun talvisodassa.

T

Voit aloittaa allekirjoittamalla Sinimustan liikkeen kannattajakortin. Netissä. Vie 5 minuuttia.
https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Ei nähdä metsää

Kun katselin eilen poliittikojen lässytyksiä verovaroin ylläpidettävässä paskanjauhanta ohjelmassa, niin jos hyppäisivät eduskunta talon edustalle, luultavasti ministerit sanoisivat että, koska kansainväliset sopimukset, meidän pitää kunnioittaa niitä. Perustamme työryhmän sekä koordinaattorin apulaisineen selvittämään ne alkusyyt. Tähän menee aikaa. Ja ei. Ei pidä paikkaansa. Kukaan ei uhkaa meitä. Olemme maailman onnellisin kansa.

Suomi Finland

Irak tarjonnee mahdollisuuden kotimatkaan. Tohtineeko Senkkanenä torjua Irakin evakuointilennot?

Voi olla potukka sen verran väsynyttä, että jos on mahdollista palata kotiin, niin moni sen tilaisuuden käyttää.

Ja hyvä niin. Voivat kotona sitten kertoa kaikille, kuinka kusipäitä eurooppalaiset ovat.

jorma

Venäläiset taisi harjoitella viimeksi täälläpäin 1944.

Eikö puttea vähän harmita, kun täytyy kehareita käyttää apuna suuren ja mahtavan harjoittelussa?

Daavidin poika

Muistaakseni Amerikkalaiset ovat siirtäneet noin 20 000 sotilasta Saksan tukikohdista, noin 2 vuotta sitten Puolaan. On myös vaikea uskoa tuohon laskuvarjohyppääjä teoriaan.

Mielestäni kun oikein tarkasti katsoo niin tuo Twitter filmi on ”animaatio” 

Särmääjä

Ei se ole mikään teoria vaan kiistämätön tosiasia.

Saamisen päälle

Ovat varmaan erikoisjoukkoja joilla on TYÖNTÄJÄkoulutus? Harjoittelevat aamusta iltaan miten ihmisiä TYÖNNETÄÄN eteenpäin ja etuviistoon. Samalla tavalla kuin Maailman Vahvin Mies työntää jotain junaa edellään.

Ruotsiinkin ollaan taas lennättämässä/on jo lennätetty tänään? lisää afgaaneja mutta enää ei kerrota sen tarkemmin, mulkoministeri ei suostu kertomaan. Ja onhan niitä IS-akkojakin pesueineen vielä saamatta, hari app!

Tai ehkä 1600?

Nyt selvisi afgaanien määrä, ”runsaat 160” (SVT).

juhaII

Hyvä, että ohjelmaa piisaa. Jos kysymyksessä olisi Turkin sotilaat niin se olisi paljon vaarallisempi tilanne. Jotkut lännelle myötämieliset ja Suomen valtamedian natottajien aidon vihapuheen tuloksena pitäessä Putinia belsebibista seuraavana. On kuitenkin sanottava, että ilman Putinin läsnäoloa Valko-Venäjän diktaattori olisi yksin ollessaan antanut syytä puristella paikkojaan paljonkin enemmän.

Ainut todellä täysipäinen puolalaisten lisääksi on Putin, joka kyllä voi näyttää ”kaapin paikan”, mutta se ei merkitse itse tarkoituksellista sotaa vain sodan ja pallien vuoksi. Sillä mikään sota hullu ei hän ole eikä NATO eikä varsinkaan EU ei tosiasiassa ole mikään uhka molempien instanssien päämiesten ollessa kyvyttömiä muuhun kuin sotkemaan omien maidensa asioita koronalla ja matuilla!

Kempeleen Korleone

Kiitämme Puolaa ISOSTI Euroopan rajojen turvaamisessa!!!

Jospa rajan itäpuolella pelätään vastaavanlaoista MaTu-ryntäystä ja harjoittelevat vaan mölisijälauman torjuntaa?

Haaveita vain

Kokoomuksesta tulee ehdotusta että Suomen pitäisi rakentaa itärajalle aita, rajaa taitaa olla karkeasti noin 1000km.

Jotta aidanrakennus valmistuisi enne kuin vuosisata vaihtuu, pitäisi maahan saada muutama tuhatta halpaukkoja, jotka aidan valmistumisen jälkeen jäisivät tänne täysihoitoon + perheenysdistämiset siihen päälle.

Kokoomuksen talousmatematiikka ei ole kehittynyt sitten Stubbin aikojen.

Suomi Finland

Moskovassa tuumaavat, että kaasua ei pistetä poikki. Mahtaa Senkkanenää vituttaa.

Qroquius Kad

Ettei sittenkin ole niin, että tsaari Vladimir IV Suurin on alusta alkaen johtanut koko touhua Moskovasta vaihe kerrrallaan, äänitorvenaan ja käsinukkenaan varatsaari Leksa Lokasanko?
Lokasankoa ei järjestely haittaa, ja Vladi saa esiintyä Rauhanruhtinaana.

Valkoryssä

Pulteri ei taida oikein ymmärtää että Puola on nato maa. Tai sitten venäjällä on tulossa vallan vaihdos lähiaikoina.

Särmääjä

Onneksi Suomi sentään ei ole täys Nato maa, jos sellanen johtaa noin kovaan Venäjien terrorisointiin ilman että saat yhtään apua mistään. Yhtä kallista, turhaa ja haitallista lystiä kun EU:kin.

Sosiologi

Toisaalta NATO ei taida oikein ymmärtää, että Venäjä on ydinasevaltio. Yksi napinpainallus Pulterilta ja NATO lakkaa olemasta.

Qroquius Kad

Sosiologi ei taida oikein ymmärtää, mitä ydinaseiden massakäytöstä seuraa. Siksi kukaan sotilasasioista vähääkään käsittävä ei edes kuvittele sellaista.

Qroquius Kad

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori.

Vielä viime vuosituhannen lopulla saattoi kuulla yleensä myöhäiskeski-ikäisten naisten julistavan vankalla sotilasasiain tuntemuksellaan:
”Nykyajan sota on sitä, että painetaan kahta nappia ja maailma räjähtää, pum pum!”

Kahdesti tälaisessa tilanteessa kysyin milloin tämä nykyaika alkoi;
miksei Vietnamin sota ollut kaksi nappia, pumpum ja maailman räjähdys, saati lukuisat sodat sitä ennen ja jälkeen?

Vastauksena oli tuijotus täynnä vihaa ja halua sanoa jotain väheksyvää ellei suorastaan loukkaavaa, mutta eipä sellaista sitten noussutkaan kielen päälle.
Sitten puheenaihe muuttui äkkiä.

Mutta on heidänkaltaisiaan näköjään vieläkin.

Eetu

Oot sä i**ti, V-Venäjä voi pitää ihan mitä vaan harjoitukset omassa maassa.
PS NATO on homojen kerho

Last edited 2 vuotta sitten by Eetu
Takasi kotia vaan

Rajavyöhykkeellä uutisoidaan 14v syyrialaispojan paleltuneen hengiltä, saman jutun lehtikuvassa iso liuta machoarvoasteikkoäijiä istuu tulilla lämmittelemässä.

Lapset ja naiset eivät pääse tulille koska keskiaikainen hierarkiasäännöstö.

Paleltumista yritetään sysätä EU:n syyksi, syyllinen on tuon porukan oma perseilykulttuuri sekä Valko-Venäjä.

Oloneuvos

No ei kai nuo allahin soturit tuonne jäädy kun tonnin Canada goose toppatakki lämmittää.