Valko-Venäjä levittää tulijoiden keskuuteen huhua, että Puolassa odottaa kyyti Saksaan

Puolassa tiedetään nyt, että valko-venäläiset sotilaat levittävät tulijoiden joukossa huhua, että Puola on avannut rajat ja rajan takana on saksalaisia busseja, joilla kaikki halukkaat kuljetetaan Saksaan.

Tällaiset huhut ovat aiheuttaneet kiivaita kohtauksia puolalaisten sotilaiden kanssa. Tulijat siis kuvittelevat, että on olemassa joku kuljetus ja raja on auki, mutta kun puolalaiset sotilaat eivät päästä tulijoita Puolan puolelle, niin syntyy kiivastumien: Miksi minä en pääse, mutta ne muut ovat pääseneet.

Tällaisilla katteettomilla lupauksilla valko-venäläiset yrittävät siis saada tulijat vihan partaalle, jotta he itse tekisivät hyökkäyksen Puolaan.

Puola on vastannut tähän siten, että rajavartijat toistavat isoista kaiuttimista englanninkielistä sanomaa, jossa sanotaan:

”Varoitus! Varoitus! Puola ei ole avannut rajojaan. Kukaan ei pääse Puolaan eikä ole olemassa mitään saksalaisia busseja. Älkää uskoko valko-venäläisten propagandaa. Ketään ei päästetä rajan yli Puolaan”.

 

Puolan sisäministeri Mariusz Kamiński sanoi perjantaina, että Valko-Venäjä käyttää tällä hetkellä kaikkia mahdollisia keinoja saadakseen Puolan rajan murtumaan. Kamiński kuitenkin kertoi puolalaisille:

– Puolan raja on hyvin vartioitu. Kansalaisten ei tarvitse pelätä. Puolalaiset sotilaat ovat rajalla, eikä sen yli pääse kukaan laiton tulija, Kamiński vakuutti ja painotti, että Puola ei tähän romahda.

41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhd
Tehdäänkehitysmaayhd
13.11.2021 23:29

Olisipa suomaliassa samanlaiset johtajat kuin Puolassa. Vaan eipä ole.

saku
saku
14.11.2021 10:43

Hehehe, Suomalia Vitulandia, made in EU.

Kukavaan
Kukavaan
13.11.2021 23:30

Nuo kuulutukset voisi tehdä myös tulijoiden lähtömaiden kielillä. Eivät he kaikki välttämättä englantia osaa. Tietysti siellä on muutama Canada Goose takkiin pukeutuva iPhone mies joukossa, jotka osaavat englantia ja kääntävät kuulutukset päinvastaisiksi.

Huono Diili
Huono Diili
14.11.2021 00:16

Niin. Uskovathan nuokin että jos räjäyttää itsensä ilmaan ja tappaa muitakin samalla niin pääsee taivaaseen nussimaan 72 pikkutyttöä. Ei mikään saksalainen ilmaisbussi ilmaiselämään siihen verrattuna mitenkään kummalliselta kuullosta.

Mennään Bussilla
Mennään Bussilla
14.11.2021 00:18

Kauhea väärinkäsitys!!!!! Ne on Suomalaisia busseja, teidät kyyditsee Suomeen Haaviston-Linja Oy!!!!!

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
14.11.2021 01:03

Pahaa pelkään että kun pakkaset kunnolla alkavat, niin EU:ssa tehdään päätös jakaa nyt rajalla olevat matut niihin EU-maihin, jotka ovat halukkaita vastaanottamaan: Suomi, Saksa, Ruotsi. En tiedä onko muita halukkaita.

Minä
Minä
14.11.2021 03:52
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos Saksa tai muut EU-maat tipahtavat omaan ansaansa ja haluavat ”auttaa” noita ”poloisia”, sitten varmaan käy noin. Siitä seuraa, että niitä tulee lisää, eikä se liikenne lopu ennen kuin niitä on tullut miljoonia.

Coronalle Ciitos
Coronalle Ciitos
14.11.2021 07:32
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Onneksi Saksassa on tosipaha coronatilanne…

Pirtsakka
Pirtsakka
14.11.2021 09:35
Vastaa...  Coronalle Ciitos

Ja pahenee todennäköisesti entisestään maailmankulkureiden myötä.
Muuten: mihin katosi punatukkainen pappi, joka vastusti raivokkaasti ihmisten palautuksia joitakin vuosia sitten? Tulipahan taas tässä maailmantilanteessa mieleen. Sitten oli se toinen, lentokoneseisoja, laindäädäntösihteeri vai mikä lie. Hän ilmeisesti selvisi pienillä nuhteilla ja sai pitää paikkansa? Ehkäpä tuli jopa palkankorotus vihreiden ideologian tuntien. Mitenkäs se Junnu Vainion laulu menikään: ”Mitä suurempi herra, sitä suurempi sika…”?

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
14.11.2021 09:41
Vastaa...  Pirtsakka

Se punatukkapappilikka on edelleen lataamossa !

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
14.11.2021 11:20

Mistäs tämmöinen tieto?

Jumalauta
Jumalauta
14.11.2021 12:38

Aika pitkä latausaika tossa mallissa. Tais olla aika sekundalaatua. Nooh, onneksi JUMALA auttaa.

Jumalauta
Jumalauta
14.11.2021 12:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kaksi ludetta sulle, ja kaksi sulle, sullekin muutama, minä pidän nämä 5.. oi tätä solidaarista onnea. Mitä voisi tapahtua?? Harmittomia, hätää kärsiviä pieniä söpöjä otuksia. Ei ne mitään tee, eikä häiritse ketään.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
14.11.2021 11:18

Tämähän on testi. Jos noin käy niin sitten todellinen kansainvaellus vasta alkaa. Puhutaan varmaan sadoista tuhansista silloin.

reissumies
reissumies
14.11.2021 12:01
Vastaa...  Hommanmaksaja

”Käänteinen kehitysapu” on nykyaikaa, sillä se on itsepalvelua.

Sen sijaan että kehitysyhteistyötä vietäisiin kohdemaahan, niin annetaankin kemujen tulla hakemaan rahansa ja paskapuuronsa täältä Piikalandista.

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
14.11.2021 02:52

Ei, ei, ei. Bussikyyti lähtee vasta Haaparannasta. Puolasta sinne mennään junalla. Kuka hemmetti näitä vääriä huhuja laskee liikkeelle?

Minä
Minä
14.11.2021 03:56

Irak tarjosi kansalaisilleen lennon takaisin kotiin. Saa nähdä moniko on halukas palaamaan kotimaahansa viimeistään sitten, kun talvi alkaa vaikuttaa ja tulee vilu. Valkovenäläiset ovat tosin olleet haluttomia laskemaan takaisin kulkijoita, jotka itse ovat marssittaneet raja-alueelle.

Jos olisin Puolan hallitsija, saisivat ne olla minun puolestani siellä vaikka vuosia, kunhan eivät tule yli rajan ja vastuu on valkovenäläisillä, jotka ovat järjestäneet nuo pippalot.

Last edited 2 months ago by Minä
Jumalauta
Jumalauta
14.11.2021 12:34
Vastaa...  Minä

Jos on muka 20 donaa laittanu sossumatkaan niin ei sitä kyllä lähde takas himaan millään.

pessimisti
pessimisti
14.11.2021 06:07

Viimeisin luku minkä muistan lukeneeni Puolan kautta Saksaan päässeistä taisi olla 9000. Samassa uutisessa myös sanottiin, että Saksan itäosissa sijaitsevat vastaanottokeskukset ovat jo täynnä.

Mietin vaan, että kuinka moni noista. jotka jaksavat yrittää lopulta pääsevät rajan yli? Onko raja jo paremmin tukittuna näiden lisättyjen miehistö- yms. resurssien myötä, vai vieläkö sieltä tulee tuhansia läpi?

Jos todellisuus on se, että suurin osa tulee ennemmin tai myöhemmin läpi, niin noita on kohta kymmeniä tuhansia viestittelemässä lähtömaihin, että hyvin meni, läpi pääsee. Sitten tuolla on kahta kauheampi ryysis.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
14.11.2021 07:19
Vastaa...  pessimisti

Eikö saksa herää! Luulis olevan vaikutusvaltaa euroopassa. Merkelettä ylistetään kun on jäämässä eläkkeelle, HÄN on pääarkkitehti alun alkain tässä matuvyöryssä, oli ensimmäisenä tervetuoloa toivotuksineen. Syöpyi ikuisesti mieleeni, kansakunnalla on muisti, kyllä, aivopestyt tosin on zompieita, ei voi mitään.

Hups ja mitä tapahtu
Hups ja mitä tapahtu
14.11.2021 10:26

Saksalaiset on idi00tteja ja muistelee vielä toista maailmansotaa.

Guderian
Guderian
14.11.2021 11:25

Saksa on jatkuvasti niin innokas kemuimuri, että se toiminnallaan edistää kyllä WW3:n aikaistumista.
Siinä se voisi sitten yrittää ottaa revanssin tappiostaan WW2:ssa.

rellinen
rellinen
14.11.2021 12:14

Merkkeli on pelkkä putlerin sätkynukke. Merkkelin jäljiltä saksa on heikompi kuin koskaan, lukuunottamatta toisen maailmansodan lopun aikaa.

Gesundheit
Gesundheit
14.11.2021 16:31

Saksa on muslimimaa, euroopan vuotava haiseva visvainen peräaukko jossa nyt vaan vielä valmistetaan jotain autoja ja kahvinkeittimiä. Kaikki mitä sodan jälkeen rakennuttivat on tuhottu muslimien toimesta, saksa vuonna 2021 on paska maa.

Idän kehitysmaat
Idän kehitysmaat
14.11.2021 07:29

Nythän Iso-Veli Venäläinen esittää taas Isä Aurinkoista ja sanoo: ”Minä tulen puhumaan Aleksanterin kanssa (kaasuputkesta)!!!”

Venäläiset ja valkovenäläiset luulevat että kaikki muut ovat idiootteja ja eurooppalaiset varsinkin? Ja he itse ovat neropattien neropatteja?

PS. Tässä kuva sen aikaisemmin Expressenin haastatteleman gangstarapparin tyttöuhrin housuista: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OrlrBw/jag-var-ett-offer-den-natten–men-jag-ar-inte-ett-offer-i-dag

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 09:25

Tulikohan ’Jennystä’ rasisti?

Sellaista ei varmaankaan uskalla sanoa julkisesti ääneen, vaikka raiskaukseen olisi osallistunut 1000 miestä ja se olisi kestänyt viikkoja.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 09:15

Näyttää siltä, että maamme asiantuntijoilla on erittäin hyvä käsitys siitä, miten näitä kehitysmaatulijavirtoja pitää hoitaa. He tietävät hyvin, että jos reitti aukeaa, niin tulijoita riittää loputtomasti.

Se, mikä jää epäselväksi on, miten esimerkiksi sisäministeri Ohisalo todella suhtautuu asiaan. Hänenkin täytyy kyllä tietää varsin hyvin, mikä on homman nimi. Äänestäjäkunta on kuitenkin idealistista sakkia ja niille ei varmaan voi sanoa suoraan, että keharit pysäytetään rajalle ja kansainvälisillä sopimuksilla pyyhitään perse.

Jos naiset ja lapset päästetään rajan yli ja otetaan suojelukseen, niin kyllä siinä miehiäkin tunkee salla yli. Ja jos naisia ja lapsia halutaan suojella hieman laajemmassa mielessä, niin rajalle tuodut koekaniinit pitää voida uhrata.

Peku
Peku
14.11.2021 10:39
Vastaa...  Suomi Finland

Täh? Kyllä sen tietää jokainen aivan varmasti miten ohisalo suhtautuu asiaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 11:03
Vastaa...  Peku

Kyllähän se näyttää huonolta se suhtautuminen. Ei siinä mitään. Vihreidenkin täytyy tajuta ne surkeat seuraukset, mitä turvapaikkahakemusten vastaanottaminen käytännössä aiheuttaisi.

Hybridioperaatio paisuisi ja ihmisvirta kasvaisi hetkessä ja sen jälkeen koko Suomi olisi kyykyssä. Sisäinen turvallisuus romahtaisi ja se tietäisi loppua aika monelle asialle.

Kun monet maat ovat jo sulkeneet rajansa, niin nuo ns kansainväliset sopimukset on jo käytännössä unohdettu. Menisikö suomalaisille läpi se, että kaikki muut sen tekevät, mutta Suomen pitää kunnioittaa ihmisoikeuksia, jotta kansainväliset ihmisoikeussopimukset eivät vaarantuisi?

Tuo siis siitä huolimatta, onko noita sopimuksia edes olemassa.

Voi siis olla, että vasemmistonkin äänenpaino nuiventuu tosipaikan edessä.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 11:31
Vastaa...  Suomi Finland

Tässä käy joko niin, että vihervasemmisto pääsee säikähdyksellä ja Venäjä ei ala keskittää siirtolaisia Suomen rajalle.

Tai sitten tässä käy niin, että Venäjä alkaa operaation Suomea vastaan ja sitten nähdään, löytyykö vasemmistosta kyky sanoa siirtolaisille ei, vaikka se tietäisi varmasti kuolonuhreja rajalla, jos elintasosiirtolaisia ei lasketa läpi.

Mutta vasemmiston käsissä olemme nyt. Halusimme tai emme.

Vasemmiston täytyy myös ajatella seuraavia vaalejakin. Jos lausunnot ovat liian vastuuttomia, niin äänestäjät hylkäävät. Kyllä siellä äänestäjäkunnassa varmasti monet äänestävät vasemmistoa muiden syiden takia kuin sen, että siellä rakastetaan matuja.

Tämäkin on vain toki mutua, joten asia jää nähtäväksi. Pahin skenaario tietysti on, että Venäjä alkaa koittelemaan Suomea.

Suomi Finland
Suomi Finland
14.11.2021 11:37
Vastaa...  Suomi Finland

Proffan blogissa on Ohisalosta hyvä kirjoitus. Jos Itärajalla oltaisiinkin tiukkoja, niin matutus jatkuu muita väyliä pitkin. Tuo nainen on toivoton tapaus.

Jumalauta
Jumalauta
14.11.2021 12:32
Vastaa...  Peku

Justniin. Hoivavietillä ja äidinvaistoilla tehdään politiikkaa ja ratkotaan muitten maitten ongelmat. Kaikki irakilaisten ongelmat hoidetaan sillä että koko irakin kansa muutetaan suomeen elämään suomalaisten kustannuksella. Ja koska irak, niin pitäähän afghanistan ja somaliakin tuoda tänne. Ja koska ne pääsivät niin miksei loputkin afrikasta ja aasiasta. Homma ei lopu ikinä. Ja yllätys yllätys: mikään ongelma ei sittenkään ratkaistu, vaan ihmeellisesti nuo tuovat omat ongelmansa mukanaan ja samalla kehittävät ihan uusia ongelmia kun eivät sopeudu minnekkään ikinä koskaan missään millään. Me tarvitsemme järkeviä poliitikkoja, emme ”sydämellä, tunteilla ja myötätunnolla” operoivia HEIKKOJA oman pesän tuhoajia.

Antti Tifa
Antti Tifa
14.11.2021 11:56

No food, no water, no nuffing. Pätkä alkaa laukauksilla ilmaan keskellä väkijoukkoa. https://www.youtube.com/watch?v=rM3c0aEMs3E

Lallukka
Lallukka
14.11.2021 12:27

Ei muuta kuin nokka pystyssä sitten kohti saksaa. Joskin saksa voi olla vaikea kieli oppia ählämsählämeille.

Entinen kommunisti
Entinen kommunisti
14.11.2021 13:29

Raja vaan auki ja kaikki elintasopakolaiset tänne. Se on vihrevasemmiston ja sosiaalisuuden loppu. Lopettaa myös Eu:n.

Särmääjä
Särmääjä
14.11.2021 16:00

Loppujen lopuksi Valko-Venäjän kanssa on pakko tehdä joku diili jossa mm. Suomi maksaa sen tyytyväiseksi ja sitten aletaan kuskaamaan rajalta taakanjakomatuja tänne niinkun Kreikan ja Turkin tilanteessa kävi.

Wittgenstein
Wittgenstein
14.11.2021 16:57

O Tempora O Mores, ei siitä ole kuin 80 vuotta, kun ihmispolot , kuullessaan että ovat valittuja junakyyteihin Puolasta ja (Valko) Venäjältä Saksaan juoksivat 180 astetta toiseen suuntaan näissä samoissa metsissä, sotilaita perässään silloinkin; eli eihän tässä mikään muu ole muuttunut kuin juoksusuunta ja jahtaavien sotilaiden äidinkieli ja luvatut kulkuneuvot junista busseiksi. Nothing new under the sun.

Last edited 2 months ago by Wittgenstein
Pah
Pah
14.11.2021 17:54

Nämä meidän kulttuurivallankumousta ajavat punavihreät kommunistit tietävät että ”turvapaikan hakeminen olekkin perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle”.

Islamilla ja islamisteilla, näillä pyllistelevillä ”loisivilla elintaso­surffareilla” ei ole kiire. Islam jatkaa ikuista jihadiaan halki satoja vuosia kunnes vastustaja väsyy tai kyllästyy taistelemaan. Niin yksinkertainen islamin jihadin strategia on ollut 1400 vuotta ja niin se on jatkossakin. Se ei koskaan lopeta veristä taisteluaan kaikkia muita vastaan. Se ei koskaan tarjoa rauhaa tai suostu rauhaan. Ensin tulee maahanmuutto, sitten vaatimukset sharian erityisoikeuksista, sitten mellakat, terrori-iskut ja lopulta avoin sota.

Eli tänne vaan joka iikka sillä meillä on tilaa ja varaa. Jakovaraa löytyy.. Tyhjiä huoneita löytyy..

juhaII
juhaII
14.11.2021 20:46

Tämä ”huhu” ei taida olla täkäläisten valtamedioitten paheksumaa huhua siitä, ”tiernapojat” olisivat haksahtaneet rikoksen lavealle polulle ”turvautumaan” siihen, josta niin paljon äääääärrrrrioikeistoa” syytetään kunhan on ensin vedetty ruohoa tarpeeksi tuhdisti ”todisteiden” aikaan saamiseksi!

Merkitysero
Merkitysero
15.11.2021 08:15

Siis ”kyyti Saksaan” vai ”Saksalasikyyti”? Eihän Treblinka ole kaukana…