Somalivahvistusta epäillään useista murhista ja murhan yrityksistä

Rinkeby
Yksi Ruotsin kovimmista gangstereista vangittiin reilu vuosi sitten Espanjassa  epäiltynä törkeistä huumausainerikoksista. Jorkki tultanee luovuttamaan lähiaikoina Ruotsiin, sillä täällä sitä vasta meriittiä onkin.

Somalitaustaisella Rinkebyn toivolla, katujengi Dödspatrullenin johtohahmolla on kotouttamisasiat menneet vähän persiilleen. Vai mitä sanotte listasta, miestä epäillään seuraavista rikoksista:

  • Murha ja törkeä ampuma-aserikos Uppsalassa huhtikuussa 2017.
  • Murha ja törkeä ampuma-aserikos Järfallassa toukokuussa 2017.
  • Kaksi yllytystä murhaan.
  • Murhan yritys Järfällassa huhtukuussa 2020.
  • Murhan yritys Tukholmassa toukokuussa 2020.
  • Törkeä huumausaineiden salakuljetus 2020.
  • Ryöstön yritys huhtikuussa 2020.
  • Törkeä rahanpesurikos 2020.

 

Tällä meriitillä pitäisi päästä jo nimimiesten kerhoon. Lisäksi nyt 24-vuotiaan somalin epäillään olleen mukana muissakin murhissa ja murhan yrityksissä, mutta tällä hetkellä näyttöä on ainakin mainittuihin juttuihin.

Mies lähti siis joskus reilu vuosi sitten Espanjaan ja samalla reissulla jäi Espanjan poliisin haaviin, josta asti on ollut vangittuna Espanjassa. Mies kuuluu rinkebyläiseen Dödspatrullen-jengiin, mutta porukka on pikkuhiljaa siirtymässä vankilajengiksi. Aiemminhan yksi porukasta sai elinkautisen Tanskassa Kööpenhaminan tuplamurhasta. Kaksi muuta jorkkia istuu yli 10 vuoden tuomioita huumausainerikoksista.

 

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hieman väsynyt isä

Nyt on jo melko vakavan puhuttelun paikka: jos et nyt hetikohta lopeta murhahommia, saat ottaa ruotsalaisten veronmaksajien kustantamiin pitsoihin vain kolme täytettä ja oreganoa on turha pyytää.

Tai jos et kokonaan lopeta, niin ainakin vähentää täytyy tappohommia, tai otamme sinut uudelleen nuhdeltavaksi. Ja sitten on kyllä kaikilla paha mieli!

Laki & Järjestys

”Tai MÖRÖKÖLLI minut vieköön!”

putk9s

Mutta se keittää ihan törkeen ilmavaa riisiä!

juhaII

Hyvä ettei livahtanut karkuun vaan Ruotsi saa ”poikansa” takaisin oletettavan kovakouraisten espanjalaispoliisien kynsistä rahallisten korvausten piiriin ”oirehtimisistaan” ruotsalaisessa rakenteellisessa rasismissa.

rocky

Jos oikein huono tuuri niin voi rapsahtaa jopa kaksi viikkoa yhdyskuntapalvelua.

Suomi Finland

Joo, jos nyt jatkossa kun tapat, niin älä murhaa. Ihan vaan pikaistuneena kun tapat, niin se on jo askel kaidemmalle tielle. Ja älä kauppaa kokaa vaan tyydy marihuanaan.

Qroquius Kad

Älä tee rikoksia.
Jos teetkin, älä jää kiinni.
Jos jäätkin, syytä yhteiskuntaa.
Jos se ei tehoakaan, syytä rasismia,
Jos sekään ei tehoa, voit huokaista helpotuksesta:

tämä onkin vain painajaista, josta kohta heräät…

pöh

Ei ne somalit ole hyviä edes tossa ”gansta murhaamisessa”.
Uhri jää noin 80% varmasti henkiin kun somalit koittaa aseilla murhata.

jorma

Eikös tää jamppa juuri kotoutunut hyvin, kun tunsi olonsa niin levolliseksi, että alkoi soveltaa kotimaansa toimintakulttuuria pohjolan oloihin.

Pah

Melkoisen rikastava unelma?

Enpä usko että menee pahasti pieleen jos epäilee että nuokin esiinnostetut syytteet ovat tämä rikastajan työpanoksesta vain pintaraapaisu ja jäävuoren huippu. Loput tämänkin sankarin yhteiskunnallisesta rikastuksesta ja työpanoksesta jäi vain edelleen paljastumatta.

Nuita lisää niin ainakin ruumiskasat ja BKT kasvaa.

realisti

Tämä on tosiaan hyvä pitää mielessä näiden elämäntaparikollisten syytteitä/tuomioita lukiessa. Kyseessä ei todellakaan ole koko ansioluettelo, vaan ainoastaan ne mistä on jäänyt kiinni.

T

Ehdottomasti juuri näin. Ei ihminen tee yhtäkkiä 180 asteen käännöstä ja ryhdy mallikansalaisesta tappajaksi käden käänteessä. Varmasti ollut vaikka mitä alkaen koulukiusaamisesta, vandalismista ja rötöstelystä. Saattanut jopa syyllistyä pummilla matkustamiseen joukkoliikenteessä.

Anna-Maria Korhonen

Espanjasta olisi ollut lyhyempi matka Somaliaan. Eikö oikeudenkäyntiä palautuspäätöksineen voisi toteuttaa etäyhteyden kautta. Olisi myös ilmastoteko, kun lentomatka jäisi lyhyemmäksi?