Tukholmassa kaksi lasta pudotettiin viidennestä kerroksesta

Tukholman Hässelbyssä tapahtui sunnuntai-iltana pahemmanpuoleinen perhedraama. Kaksi lasta putosi kerrostalon parvekkeelta. Asiaa tutkitaan murhan yrityksinä.

Poliisi sai hälytyksen varttia vaille ilta kymmenen, kun sivulliset löysivät kaksi alle 10-vuotiasta lasta asfaltista. Lapset vietiin ambulanssihelikopterilla sairaalaan. Heidän kerrotaan olevan elossa, mutta vakavasti loukkaantuneita.

Poliisi löysi myös asunnosta henkilön, joka oli vakavasti loukkaantunut, tietojen mukaan hän olisi lasten 45-vuotias isä. Isä oli ensin vahingoittanut lapsia jollakin tavalla ja sen jälkeen heittänyt heidät parvekkeelta viidennestä kerroksesta.

 

Perjantai-iltana muutaman kilometrin päässä Kälvestassa ammuttiin kaksi nuorukaista autoon, joista toinen kuoli.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Matuhouse

Kuulostaa järkyttävältä kehitysmaalaiselta barbaariteolta mutta kyseessä voi tietenkin olla myös kantissosse, nykyään kun kaikki on mahdollista ja hulluus senkun leviää.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Alexander Stubb

Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.

Perkele

Ei kuolema haittaa mutta kituminen kyllä.vitun sadisti amatööri ollu asialla

X

Toivottavasti isälle on tarjolla kriisiapua, kahvia ja bullaa. Blondi naishoitaja pitämään kädestä ja minkä voi sitten raiskata finaaliksi. Olis kuin kotipuolessa takavuosina, vanhaan hyvään aikaan.

Minä

Etnistä värinää, kuten suvakit lupasivat?

Gyntter

Totta!

Vertaapa valkoisten lähiöön, jossa vain ollaan kämpässä ilman mitään mölyä ja ölinää, ei ammuntaa, ei autogrillejä, ei pommeja eikä akkoja tai pentuja lentele ikkunoista tai parvekkeelta. Sanalla sanoen todella tylsää ilman MoKu:n tuomaa värinää.

kapteeni Nemo

Kemujen kemuissa ei todellakaan laulella mitään ”Puttepossun Nimipäivä” -biisiä.
Kenties ”Sapelitanssi” saisi kannatusta.

K J

Jos paljastuu, että on sharia-lain mukana liikkuvia kultamunia, niin sitten kyllä pitää tehdä jotain ja kaikenlaista! Olla tyrmistynyt. Hämmentynyt. Ehkä pitää teknisenä virheenä ja / tai yksittäistapauksena. Jotain millä pitää asia yksinkertaisena. Valtamediat ei ainakaan vielä spekuloi.
Yksittäistapaus ja sattuuhan näitä. Normi juttu.

Seuraava otsikko koskee valtamedioissa ilmastomuutosta ja kuinka siitä selvitään! Jeah!

Anonyymi

Veikkaan koronan tai ilmastonmuutoksen aiheuttamaa ahdistusta. Nämä ovat ainakin Suomessa kestoselityksiä. Toisaalta ei pitäisi vitsailla; järkyttävä juttu. Ruotsalaisten pitäisi oppia, että määrätty kansanryhmä pitäisi laittaa asumaan vain kerrostalon alimpiin kerroksiin.

Ohmygod

Ei alakerroksessa asuminen estä puukotusta.

MJane

Ja alakerroksiin on helpompi ampua

Silver Lining

Kai se sitten on positiivista että omia kakaroitaan partsilta viskoo, voisi olla pahemminkin.

ernesti_loosonen

Kenties 2 potentiaalista tulevaa raiskaajaa ja huumekauppiasta vähemmän. Tämä ei ole huono uutinen.

pah

Jaa,a veikkaan että moinen kulttuuriakin rikastava kokemus ei napsahtanut kyseisen rikastajan ”omiin kakaroihin” vaan jonkun mustan makkaran lumoihin hurahtaneen ruotsalaisen siiderivalasta muistuttavan suvakkibatikkinoidan ja jonkun jo aikaisemmin liitosta pois potkitun Pelle Swenssonin siittämiin lapsiin.

https://altcensored.com/watch?v=kBiAUdnLfpE

Oli miten oli. Ikävä mutta toivottavasti opettavainen juttu.

Anna-Maria Korhonen

Aftonbladetia lainaava MTV mainitsee, että lapsia olisi puukotetu ennen parvekkeelta heittoa. Puukotusta tunnutaan käyttävän peiteterminä kurkun auki viiltämiselle, kun teon etninen luonne halutaan salata. Toisaalta tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, onko perhe Svenssonilla sittenkin olkut vaikeuksia integroitua uuteen värikkääseen Ruotsiin vai perhe Mohamedilta Kela vahingossa unohtanut jonkun lapsilisän kotoutusosan inkluusioerän.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aftonbladet-poliisi-epailee-kahden-pienen-lapsen-joutuneen-puukotetuksi-ja-parvekkeelta-alas-heitetyksi-tukholmassa-epaillaan-murhan-yritykseksi/8289744#gs.ghtdoe

Last edited 2 vuotta sitten by Anna-Maria Korhonen
IKEA INFOAA

Ruotsissa mustan miehen suorittama puukotus tunnetaan nimellä: Tekniskt fel.

Jore

Kun jatkuvasti kuulee uutisista näistä apahtumista, niin pakostakin tartuu vaikutteita myös kantaruotsalaisiin. Ruotsista tulee tulemaan barbaarimaa, ei ole enää kansankotia vaan kansojen kauhukabinetti.

Dan Wesson

Senpä takia Ruotsissa tuleekin mielenkiintoiset vaalit. Vaikka hitsari kavereineen on tehnyt jo peruuttamatonta- tai ainakin äärimmäisen vaikeasti korjattavaa vahinkoa, äänestämällä voi silti vaikuttaa. Jos nykyisen menon ylläpitäjät pidetään vallassa, niin se on vaan pakko hyväksyä, että Ruotsi tuhoutuu omaan mahdottomuuteensa.

juna pohjoiseen

Hitsarilta pitäisi kysyä lisää vuoden 2015 tapahtumista. Mitä hitsari ja lentelijä puhuivat ja sopivat puhelimessa?

Kohtalon sormi

Äänestäminen on toistaiseksi ainoa laillinen keino politiikan muuttamiseksi.
Jos ei äänestä, tai äänestää vääriä puolueita, niin ei pidä sitten myöskään valittaa.

Ei meillä Ruotsissa ole enää varaa pilata seuraavatkin 4-8 vuotta.

kapteeni Nemo

Ruotsi saattaa hyvinkin olla ylikansallisten supertoimijoiden (banksterit, korporaatiot, aseteollisuus, islamistit yms.) ”kemutuslaboratorio”

Suomi Finland

Huippufyysikko vaan tutkii painovoiman vaikutuksia samalla kun viimeistelee lääkärintutkintoaan kaulakirurgian alalta.

Sääliksi käy vaan näiden tutkimukseen käytettyjen koehenkilöiden kohtaloa. Kuulostaa nimittäin siltä, että henkiinjäämismahdollisuudet ovat olemattomat.

Gyntter

Red Bull:a on taas hörpätty, ei sen ihmeellisempää!!!

Uutisessa ei kerrottu oli kyseessä monikulttuurinen lento. Valkoisilla sveduilla on yleensä vähemmän tapana lennättää lapsiaan viidennestä kerroksesta.

Itse joskun on tullut maan pinnan tasolla harrastetua pikkukakaroilla kääpiön heittoa lumihankeen, kun ovat sitä kovasti itse vaatineet…

VajakkiBarbaarit

Viimeisten tietojen mukaan lapset, alle 10-vuotiaita, on puukotettu sänkyihinsä. Sen jälkeen heitti isä lapset ulos ikkunasta, 15 metrin pudotus pihalle. Myös nainen on pidätetty, ilmeisesti lasten äiti ja hänen tekemisiään tai tekemättä jättämisiään tutkitaan.

Ruotsalaisten on nyt aika pistää peli poikki ja muuttaa pois Tukholmasta ja muista matupesistä ja jos se ei auta niin muuttaa kokonaan pois Ruotsista.

Poliitikot saavat jäädä pelkkien kehitysmaalaisten kanssa hoitamaan yhteiskuntaa ja katsoa mitä siitä tulee. Ei mitään. Yhteiskunta perustuu siihen että suurin osa ihmisistä on normaaliälyisiä eikä vajakkibarbaareja. Päitä tulee rullaamaan niin teoriassa kuin käytännössä kun kantikset muuttavat pois.

Elämä on valintoja

Minä mietin että olikohan kyseessä ”sekarotuisten liitto” jossa valkoinen nainen on sanonut ”Minä jätätn sinut” ja tummempiaihoinen mies on todennut että ”Minuhan ei jätetä”. Ja osoitaakseen sanojensa painoarvon olisi tehyt ko. teon.

Suomen keltainen lehdistö on täynnä otsikoita miten talonmyyjä on joutunut maksamaan ostajalle korvauksia. Tällä tavoin on jo laskettu kiinteistöjen hintoja. Ehdotin muuttoa suomeen eräälle yli 50v naiselle joka pelkää tyttäriensä ja perheensä puolesta. Mutta kävi ilmi ettei hän uskalla kun koko ikä on asuttu vuokralla eikä tilllä ole pennin jeniä puskurina. Eikä kuulemma uskalla edes Ruotsin työttömyykorvauksen varjolla. Vaikka jo nyt tekee kokopäivä-etätöitä Amerikkaan.

Kiesus mitä ihmisiä

Antti Tifa

Kysy piruuttas onko tullut äänestettyä sosiaalidemokraatteja ? Jos kyllä, niin sano, että parempi kun pysyt Ruotsissa ja nautit mitä olet tilannut. Tänne ei semmosia demareita tarvita yhtään lisää, omissakin on tarpeeksi riesaa.

MJane

Tämä ruotsalaisten mahdollinen maastapako on mielenkiitoinen kysymys, jos Paavolla on joskus aikaa niin voisi hyvin kirjoittaa tästä. Olen lukenut muutamasta yksittäisestä ruotsalaisesta, jotka ovat muuttaneet tai muuttamassa pois maasta eskaloituvien ongelmien takia, mutta tämä ei vissiin ole mikään yleinen ilmiö esim keskiluokkalaisten keskuudessa? Ja toki kysymys on, että minne sitten muuttaisi kun suurin osa Länsi- ja Pohjois-Euroopasta kulkee samaan suuntaan. “Öststateihin” muuttaminen ei vissiin oikein sovi keskivertoruotsalaisen statukseen.

Bye bye Sthlm

Men hallå! Tukholmasta muuttaa enemmän ihmisiä pois kun mitä muuttaa Tukholmaan, nettoulosmuutto melkein 5600 ihmistä vuonna 2020:

https://stockholmshandelskammare.se/nyheter/rekordminus-stockholms-befolkning

Tästähän on paljon kirjoiteltu.

Antti Tifa

Moderointi poisti tämän linkin josta selviää parvekeheittäjän tausta. Miksi ?
https://www.youtube.com/watch?v=q1LW5KaBKNc

kapteeni Nemo

Joo, sukkien ja lahkeiden välistä näkyi melkoisen tummat pierukepit.

Hävetkää

Ehkä oli pitkät kireet ruskeet black horset jalassa! RASISTIT !!!

Ryntäys Pohjoiseen

Kyllä pohjoisen Skelleftåån on ainakin kova tunku nyt (Northvolt) ja Muhammed tienaa rutkasti rahaa asuntobisneksillä:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/prishysteri-i-skelleftea-bostader-hyrs-ut-for-70000-kronor-i-manaden

PSn äänestäjä

Terrori-isku sunnuntaina 14.11. klo 13 Suomen aikaa Liverpoolin naistensairaalan edessä, 1 kuollut, sairaalassa ainakin yksi, taksikuski? Taksi räjäytettiin

3 terroristiehdokasta pidätetty

Terroristien ideologia tulee Englannin Kaatuneiden muistopäivästä 11.11. REMEMBRANCE DAY ja siihen liittyvästä hiljaisesta hetkestä kello 11 paikallista aikaa sunnuntaina

Ns. Unikko- päivä. Unikkomerkin myyjiä myös matuilla on tapana uhkailla

Three men have been arrested under the Terrorism Act after a man was killed in a car explosion outside Liverpool Women’s Hospital.

A taxi carrying one passenger pulled up just before 11:00 GMT – as a national two minutes’ silence for Remembrance Sunday was due to begin – and exploded.

Gyntter

Tapahtumarikas taksi vain, en muuta…

Meisselisetä

Tytsyillä jännää kun ei etukäteen tiedä onko kyseessä fake taxi vai räjähtävä taksi.
Ensin mainitussa kuskin räjähdys takapenkillä on nestemäisempää mallia. 🤘

Sam Colt

Ei Ruotsin eikä Suomen uutiset kerro vanhempien ns taustoja.
Odotan vain, että Paavo saa sen jostakin selville ja luemme sen sitten täältä.

Irmeli

Nythän se toinen lapsi on kuollut ja toinen on vakavasti loukkaantuneena, jos edes selviää..En ole koskaan ymmärtänyt sitä että avioerot sun muut riidat kostautuu lapsille. Jokainen voi listiä itsensä, mutta sitä oikeutta ei ole kellään että vie toisen elämän ja vielä puolustuskyvyttömien lasten. Itse joskus tuskaillut ja katunut muutamaa tukkapöllyä lapselleni…kauan sitten. Ne pöllyt oli niin ”huonoja” että lapseni (nyt jo aikuinen) kanssa niistä keskustellessa hän sanoi ettei edes niitä muista, että älä jankuta. Julmuuksiin kykenee monikin kansallisuuteen katsomatta. Suomessa on ollut monia perhesurmia niin isän kun äidin tekeminä. Vähällä oli etten itse ollut lapsuudessa perhesurman uhri, oli semmonen isäpuoli, jota pelkäsi koko suku.

Jujujuttu?

Voi hyvinkin olla uggabugga voodoo-juju- juttu jossa yhtäkkiä päätettiin lapsista poistaa pahat henget. Tämä ei ole mitenkään harvinaista afrikaanojen ja esim. haitilaisten pääkopissa.