Valko-venäläiset sotilaat jakavat tulijoille kyynelkaasupatruunoita

Puolan rajavartiolaitoksen mukaan valko-venäläiset sotilaat ovat antaneet tulijoille kyynelkaasuaseita, joita nämä voivat käyttää puolalaisia sotilaita vastaan.

Puolan mukaan Valko-Venäjä valmistelee suurta tulijoiden tekemää hyökkäystä rajan yli. Minskiin on tullut viikonlopun aikana tuhansia nuoria miehiä, jotka löntystävät kohti Puolan rajaa. Alla kuvan tältä päivältä, kun tulijoita oli matkalla maantietä pitkin.

 

Puolustusministerin mukaan valko-venäläiset sotilaat ovat jakaneet tulijoille kyynelkaasupatruunoita ja muita astaloita, kuten kiviä, joilla voidaan käydä puolalaisten sotilaiden kimppuun.

Lisäksi, kuten on jo tullut esille, niin Valko-Venäjä kertoo tulijoille, että jaksaa jaksaa. Kunhan vain siirtyy Puolan rajalle, niin siellä odottaa busseja, jotka kuskaavat halukkaat tulijat Saksaan.

Lauantaina ainakin 50 tulijaa pääsi ryntäämään Puolan puolelle paikasta, jossa vartiointi oli heikompaa. Suurin osa tulijoista kuitenkin otettiin kiinni ja vangittiin.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Jos nuo paskanväriset ja -hajuiset alkavat kaasuttaa Straż Granicznaa, he hyväksyvät silloin sen, että heitä aletaan vastakaasuttaa.
Puolalaiset eivät tähän mennessä ole käyttäneet kaasuasetta ilmeisesti elukkalauman reaktioiden ennustamattomuuden takia, mutta uskonpa sen olevan tällä menolla pian valikoimassa.

Huru-ukko

Saattaahan se olla, että kun polakit jää jossain kohti rajaa pahasti alakynteen, niin jollain lipsahtaa varmistin sarjatuliasentoon. Eli kovilla ja kohti, ei enää räkäpäitä roiskita kuin kovilla, ja sattuu luulisin.

Rullattu

Rikollisryhmät kuten nato, yk ja eu iskee puolaa vastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla joten puola on kyllä pulassa.

Faktor

Väri on oikein mutta haju ei. Noi dunkkaa partavedelle. Puolan metsistä ei ole vaikeeta löytää piilottelevaa muslimia, seuraa vaan Old Spaissia.

jorma

2×0,5=0.25.

Tällä pienellä matemaattisella yhtälöllä voi kuvata sitä, kuinka luottamus aina vain vähenee, kun ”rehellisyydestään” niin tunnetut valkovenäläiset ja matut yhdistävät voimiaan.

Dan Wesson

Matujen aseistaminen aiheuttaa vain sen, että Puola puolustaa entistä tiukemmin rajaansa. Matut hakkaavat vain päätänsä seinään, jos alkavat käyttää väkivaltaa aseistettuja sotilaita vastaan. Sitten ei parane nillittää, jos otetaan senkka nenästä, tai muuten tulee pataan. Melko varmasti sotilaat ovat ohjeistettu käyttämään kovempaakin voimaa, jos joutuvat hengenvaaraan.

Irmeli

Siellä on liikkeellä matuäijiä noin 99%. Valko-Venäjä aseistaa näitä jo ennestäänkin väkivaltaisia miehiä, ties mitä terroristeja siellä on joukossa ja muita rikollisia. Eikö nää matut ymmärrä ettei heillä ole oikeutta mennä väkivalloin kenenkään maalle. Röyhkeitä ihmisiä, myydään omaisuus ja vaan lähdetään vaatiin muilta mailta parempaa elämää/elatusta väkivalloin. Kuka hullu maa haluaa väkivaltaisa miesmassoja maalleen, toivottavasti ei ainakaan meidän hölmölä. Valko-Venäjä pitäisi kyllä nyt pysäyttää tämän matuvyöryn jatkamisesta. Sillä he syyllistyvät ihmisten panttivankeudessa pitämiseen, eivät anna heidän poistua alueelta, moni varmaan poistuisi. Eurooppaan he eivät kuulu, vaan kotimaihinsa takaisin.

Faktor

Noista on suuri osa niitä jotka on jo ihmeiden kautta kerran jos toisenkin saatu euroopasta karkotettua.

Pitkä marssi

”Täälä on naisia, täälä on lapsia” sanoi Emma Karikin aikoinaan. Kai se näke nuokin lapsina, partalapsina.

Ei nuo nyt näytä hätää ja sotaa kapenevilta. Eivätkä kylmettyneiltä. Katseesta näykyy pyhä viha kristittyjä kohtaan. Ja kalifaattia ne on tulossa valloittamaan. Miks muuten ne ei hae turvapaikkaa sieltä pyhän kivensä verestä? Sielähän on telttakylä ilmastointeineen ja saniteetti fasiliteetteineen kolmelle miljoonalle pyhiinvaeltajallekkin. Vai johtuuko se siitä ettei saa juoda viinaa ja raiskailla näkemiään naisia?

Suomi Finland

Surrealistinen tilanne kertakaikkiaan. Ei olisi ikinä uskonut, että tällaista tulee joskus tapahtumaan.

Länsimaiden turvapaikkapolitiikka on luonut hirviön, joka leviää käsiin vähän joka paikasta.

”Turkulaisen Varissuon koulun johtaja Nana Lampi kertoo raportissa koskettavan rehellisesti koulunsa arjesta: ”Oppilaiden suomen kielen taito on havaintojemme mukaan heikentynyt vuosi vuodelta. Varissuon lapset puhuvat ’varissuomea’, johon kuuluvat monenlaiset kieliopilliset oikaisut sekä hyvin rajattu sanasto.””

Faktor

”Irakissa ei ole tulevaisuutta” vittumitäpaskaa, taas. Irakissa ei ole sossua, Irakissa en saa juoda alkoholia, Irakissa en saa nussia blondityttöjä edes väkisin, Irakissa en voi tilata helvetisti tavaraa velaksi aikomatta maksaa, Irakissa joudun tekemään TÖITÄ elättääkseni itseni, Irakissa naapuri vahtii montako kertaa rukoilen päivässä jne jne. Noi haluu kaikki chillaa ja bailaa, hinnalla millä hyvänsä. Onko se meidän vikamme että uskontonsa, kulttuurinsa ja maansa on ihan päin helvettiä????

T
pöh

Jos ne summat pitää paikkaansa mitä sanovat maksaneensa matkasta eurooppaan, niin niillä rahoilla olisi siellä irakissa elänyt herroiksi.

Migri

Ja haluamansa ”Irak” on jo olemassa Saksassa, Ruotsissa jne jne..Ovat ihan itse sen tehneet, unelmien Irak jossa joku muu maksaa kaiken. Ihana uusi Irak jossa pärjää omalla kielellään, ei tarvitse kotoutua, elää länsimaisittain mutta kuitenkin säilyttäen kansansa tavat kuten naistenhakkaaminen, silpominen ja orjuuttaminen. Bonuksena saa raiskata blondeja jne jne. Eli sinne tottakai haluavat, maanpäällinen muslimiparatiisi.

Ilmari

Puola puolustaa koko Eurooppaa.

pöh

Joskus kun oli vielä ihmisillä terve järki tallessa, niin väkivalloin rajan yli tunkeutuvia joukkoja olisi ammuttu.

Logiikka?

SVTn Agendassa haastateltiin Saksan SDPn migraatiopuhetorvea Lars … ja hän painotti ettei Puola SAA työntää tunkijoita takaisin VVn puolelle. Myönsi kuitenkin etteivät tunkijat ole tavallisia migrantteja vaan VVn ”migranttiohjuksia”.

Vanha kunnon E

Ymmärtääkseni Kani Erdonen on lennättänyt tämän porukan VVlle.

WTF?

Onko siellä jollakin koirakin mukana? Voi koira parka!

Moonman

Koira on varmaan otettu mukaan evääksi, jos tiedossa on pitempi leiriytyminen telttakylään rajalle. Kyllähän Suomessakin on alkanut löytymään varastettujen kotieläinten hiiltyneitä jäänteitä ”ulkomaisten marjanpoimijoiden” ja ties minkä kiertolaisten jäljiltä. On kyllä pirullinen keksintö hyökätä maahan kerjäläis-armeijalla jota ei saa ampua, koska ne ovat ”uhreja”.

Jupi

Muslimit eivät pidä eivätkä syö koira

Minä

Valmistellaan aseellista hyökkäystä. Siihen pitää vastata asein.

Anna-Maria Korhonen

Jos tavan ihminen kumauttaa toista kalloon tai pistää/viiltää esineellä, jota ei alun perin ole tarkoitettu aseeksi, tuomitaan hänet teon luonteen, tavoitteen ja lopputuloksen mukaan taposta, nurhasta tai vammantuottamuksesta. Aivan samalla tavalla tässäkin on kyse aseellisesta hyökkäyksestä, vaikka aseena olisivat kivet, kepit, tukit, laserit, strobovalot sekä kyynelkaasu.

Lare

Joka miekkaan tartuu, se miekkan hukuu. Puolalla on oikeus ampua aseistetut väkivaltaiset rikolliset tunkeutujat, väkisin tuleminen ei ole se juttu, mutta nämä ei sitä ymmrrä, se kertoo heistä kaiken.

seant

En ymmärrä miksi puolalaiset eivät laita vettä niskaan, jos koskee raja-aitaa, niin ei tarvitse ottaa kiviä ja muuta roinaa niskaan.

Canada

Justniin. Se tonnin talvirotsi on aika kylmä litimärkänä nollakelillä.

”Sain sauvaa eilen”

Kohta taas tupsahtaa iso poppoo viihdytystä kaipaavia matuäijiä maahan; siihen se aina päättyy oli alkutilanne mikä tahansa.

Borlängessä Taalainmaalla käyvät ikäneidot mustakikkelin saamisen uhallakin/toivossa metsäkävelyjä matumiesten kanssa. Miltähän tuntuu jos just sillä kerralla oletkin ainoa ikänainen ja muut 9 ovat kivikautisin arvoin varustettuja karvakorvia joilla iskee äkillinen, brutaali kiima:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/promenader-for-battre-integration-siamak-ordnar-moten-mellan-svenskar-och-nyanlanda

Antti Tifa
Särmääjä

Saa alkaa Puolan sotilaatkin valmistautuun ampumaan vähintään kyynelkaasua ja kumiluoteja kohta.

Sossetant

Ei semmoista saa mennä tekemään kun siitä tulee valkoisille naisille paha mieli.

juhaII

Eikös siellä kaikki vetistelekään ihan luonnostaan!

Sinne pitäisi viedä suomalaisia miehiä kertomaan kuinka miehen saa kyyneliin?

Nimittäin suomalainen nainen!

Nih

Sianpaskalietettä voimakkaalla tykillä, johan tulee tilaa.