Nuoria odottaa uusi tapa kohdata ryöstö

Lasten ja teinien ryöstöistä on puhuttu paljon. Maailmaan riittää kyllä puhetta. Sillä aikaa kun ollaan puhuttu, niin ryöstötapa on uudistunut ja uusi trendi on kidnappausmainen ryöstötapa. Ryöstö 1.2.

Esimerkiksi tiistaiaamuinen alle 15-vuotiaan pojan ryöstö Lidköpingissä noudattaa tätä uutta kaavaa, josta on nousemassa trendi. Poika oli matkalla kouluun kun hänen vierelleen ajoi auto. Poika pakotettiin auton kyytiin takapenkille.

Sen jälkeen ajeltiin pari korttelia ja poika heitettiin ajon päätteeksi autosta ulos – ilman vaatteita, ilman kenkiä, puhelin, lompakko ja kaikki mitä päällä nyt sattui olemaan, vietynä. Kalsarit ja t-paita päällään poika jätettiin tien poskeen.

Asiaa tutkitaan laittomana vangitsemisena ja ryöstönä. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

 

Tällaiset kaappaus-ryöstöt ovat nyt parin viimeisen kuukauden aikana räjähtäneet käsiin. Luultavasti tämä nousee trendiksi juuri sen takia, että uhri voidaan rauhassa putsata arvotavarasta auton takapenkillä. Katuryöstössä on olemassa aina riski liian monista silminnäkijöistä, mutta ennen kaikkea uhri voi päättää juosta karkuun.

Auton takapenkillä kaikki hoituu lunkisti. Uhri ei myöskään voi paljon tehdä mitään muuta kuin riisua itsensä, jos meinaa ilman pahoinpitelyä päästä autosta ulos. Avunhuudotkaan eivät kuulu mihinkään.

Kannattaa Suomessakin valmistella omia nuoria tällaiseen ryöstöön. Ei sitten tule liian järkytyksenä. On aivan varma, että tämä ryöstötapa leviää talven mittaan Suomeenkin, on se vaan niin tehokas, mutta helppo tapa.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vassari_kontentti

Kiehuuko swedulan sammakkokeitto jo yli?

Tehdäänkehitysmaayhd

Nej , nej. Lisää rahaa vaan kotouttamiseen ja hyvää tulee.

Jäihän kalskeet, huh

Uhri huokaisee helpotuksesta jos pääsee ulos autosta ilman että on saanut peeenistä peräaukkoon tai suuhun. Tai ettei jotain typ pesäpallomailaa ole ruuvattu ensinmainittuun.

Suomi Finland

Mitä tähän sanoo Annie Lööf? Ei kai vaan ’sillä se lähtee millä se on tullutkin’?

Tämä rikkaus on vähän niin kuin rikastettu uraani. Poksahtaa käsiin vähän kovempaa kuin normaalit räjähdysaineet.

Ja poksahtaa joka paikassa. Tiettävästi yksikään ei ole jäänyt suutariksi.

Irmeli

Pippurisumutteet kaikille kantasuomalaisille nuorille, jos tää yleistyy täällä.

Qroquius Kad

Ja mitä sillä? Kaasuttaa auton takapenkillä itsensä sokeaksi ja kemumatut raivoihinsa.
Paljonpa hyödyttää.

Invadrarkamera tackå

Suihkuttaa jos yritetään työntää autoon.

Qroquius Kad

Sama asia;
eivät ne hyökkääjät anna aikaa perääntyä parin-kolmen metrin kaasunkäytön varoetäisyydelle vaan pysäyttävät kohdalle ja käyvät ryysyihin kiinni.

Kaasuttaminen alkaa auttamatta liian myöhään, vaikka sitä kantaisi kädessä.
Hyökkääjät sen kun suuttuvat ja suihkuttaja saa omat kaasunsa silmilleen.

seant

Ilmeisesti vielä käyttävät ns. Googlen käännös ” maalivahti” autoja, ovat ihmisten autoja, joilla ei ole ulosotto varallisuutta. Autoja käyttää ihmiset, jotka eivät halua maksaa veroja, vakuutuksia ja pysäköintimaksuja. Jollakin ”maalittajalla” voi olla toistaasataa tällaista vuokrattavaa autoa.


m1xa

Suomessa on jo ollut vastaava keissi. Helsingissä n. pari viikkoa sitten.

m1xa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008368427.html

15v. poika pakotettiin autoon aseella uhaten.

Sakari Rajamäki

Uusinmpaa artikkeliin ei toimi kommentointi mahdollisuus, mutta toimiiko se tähän?

Skulle du kunna

Jos olisin poliitikko, niin kampanjani nimi olisi Kurinpalautus.

Ihmettelyä herättää poliittinen ilmapiiri, jossa kaikki ajattelevat että kurinpalautusta ei voi tehdä. On sopimusta, velvoitetetta ja direktiiviä jne, mitään ei voida koventaa yhtään mihinkään. Miksi tämä on mennyt tällaiseksi.

Singaporessa jonkun verran aikaa viettäneenä, siellä ihastusta herättää ns. perseilyn vähäisyys. Siitähän tässä ryöstelyssäkin on kysymys. Olen täysin varma, että tilanne saataisiin ruotsissakin vielä hallintaan jos sitä tahtoa vaan oikeasti löytyy.

Qroquius Kad

Valitettavasti emme ole singaporelaisia. Emme edes unkarilaisia.

Olemme pohjoismaisia lällydemareita, jotka ovat antaneet yhteiskuntiensa naisistua. Nyt on edessä lapsistuminen.

Blueman Group

Ehkä nyt nuorillekin voisi myydä väripatruunoita. Pamautapa semmonen auton takapenkillä. Okei, siinä menee tonnin takki ja housut pilalle mutta ainakin löytyy helposti 4 sinistä pikselinaamaa jotka ajelee Toyotalla jossa siniset ikkunat.

Blueman Group

Vaihtoehtoisesti Ruotsiin vähän Texas-lakeja: aseenkantolupa todella helposti sekä lupa ampua uhkaajaa naamaan.

Jortonki

Jotkut nuoret siellä jenkeissä osaavat panna hanttiinkin. Ei mennyt vaatteet. The Rittenhouse case is a cautionary tale for conservative legislatures | Fox News

Qroquius Kad

Niin USAssa. Kyllä siellä osaa ja uskaltaa monikin.
Nyt puhutaankin naisistuneiden lällydemarien Ruotsista ja Suomesta.

Blueman Group

Positiivista näissä autoryöstöissä on se että eivät taida muslimit/afrikanihmeet kusta ja paskoa kiimassaan uhriensa päällä autojensa takapenkeillä. Olettaisin ainakin. Voin väärässäkin olla, kun nuo tuppaavat aina jotenkin iloisesti yllättämään jollain uudella ja jännällä.

Vesa

Kun perseilyä aletaan ymmärtää / selittää, peli on vähintäänkin hetkeksi menetetty. Muutos syntyy vain siten, että lyödään luut kurkkuun perseilyporukalle. Mutta miten tähän voidaan ylipäätään päästä nykyisessä ilmapiirissä, jossa normaali kurinpalautus koetaan rasistiseksi, vääräksi tai jotenkin loukkaavaksi / vahingolliseksi.

Juke

Joo, nyt kun tietää ei tule järkytyksenä, lähdetään vain rauhallisesti autosta ulos potkaistuna, alasti ja ryöstettynä köpöttelemään kotio päin.Uusi normmali, lisää tätä Puolasta, tv. maria ohisalo. Tsemppiä ryöstetyille, älä ole rasisti.

Juke

Miten niin nuoria? Kohta huomataan, että eläkeläisillä sitä vasta on massia, eräs 600 vuotta suomeen sopeutunut sorrettu vähemmistö on sen jo hokasannukin.

Pirtsakka

Ei ole kovin kauan siitä, kun tänne tulleet turistit ihastelivat miten turvallista täällä on, ja miten ihan pienet koululaiset menevät yksin kouluun. Viime kesänä sitten joku turistiryhmä puolestaan oli ihmetellyt rautatieaseman jengejä, joten kyllä Suomen maine turvallisena maana alkaa pikkuhiljaa murentua ulkomaita myöten. Ruotsihan on jo täysin pilannut maineensa. Ei auta, vaikka lähettivät kloppinsa nuhtelemaan Unkarin Orbania, joka ROHKENI nostaa Ruotsin esimerkiksi epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta.
Mutta meillähän on aina vain varaa, viis siitä maineesta. Tai Pisa-tuloksista. Tai yhtään mistään, eletään edelleen kuin pellossa.

uppercut

Maassa ollutta ruotsalaispoliisia potkaistiin päähän Ruotsissa:
https://www.expressen.se/nyheter/polis-till-sjukhus-sparkades–i-samband-med-ingripande/

Poliisin lyöminen pitäisi johtaa sen verran perusteelliseen kompasteluun poliisiasemalla, että sana lähtisi kiertämään kemujen keskuudessa ja riittävä pelote syntyisi.
Muutoin hyökkäykset poliiseja tulevat lisääntymään.

juhaII

Hieno juttu! Onnea Ruotsi… Ja perässä taapertaa Suomi!!!

Tämä merkitsee sitä, että ”ääääärrrrioikeistoa” kurkutetaan yhä liian vähän ja maassa vallitsee varsinainen hölösuiden puheripuli, joka vaarantaa koko yhteiskunnan turvallisuuden.

Suureksi onneksi SÄPO saa kohtsilleen asentaa kalanlinssin jokaisen valkosvedun vessanpönttöön, jolloin todellinen tuijotuskisa voi alkaa!!!

Kukavaan

Ilta-Sanomat julkaisi 2021-11-18 uutisen ”Kahta nuorta miestä epäillään useista ryöstöistä Vantaalla – tekotapa ohjasi poliisit jäljille”.
Teot tapahtuivat 8-9. marraskuuta Myyrmäessä. Epäillyt ovat iältään 17 ja 18 vuotta. Veitsellä on uhattu ja heitetty veitsi pakenijan perään.

”– Rikoksen uhrit ovat valikoituneet sattumanvaraisesti ja tekotapa näissä ryöstöissä noudattaa samaa kaavaa, eli asianomistajien kimppuun on käyty yllättäen nyrkein pahoinpitelemällä ja heiltä on anastettu omaisuutta, Aukio sanoo tiedotteessa.”

Lehti ei kerro tekijöiden taustoista.

Aksu

Ja Jokiniemessä puukkoa oli tullut ihan kunnolla. Aksenttia oli ollut kertoo IL.