Angela Merkel yrittänyt sopia Puolan selän takana tulijakriisistä

Saksan liittokansleri Angela Merkel on puhunut keskiviikon aikana toistamiseen Valko-Venäjän presidentin Aleksandr Lukašenkon kanssa. Valko-venäläiset mediat ovat ylistäneet Lukašenkoa, koska tämä on yrittänyt neuvotella EU:n kanssa.

Baltian maat ja Puola ovat kritisoineet voimakkaasti Saksaa ja Merkeliä. Maiden mukaan Merkel yrittää tuoda tunkeutumisyritykset Liettuaan ja Puolaan ikään kuin Brysselin ja EU:n ongelmaksi. Sitä ei haluta Saksassa käsitellä ollenkaan näiden maiden ongelmana. Siis ongelmana, jossa Valko-Venäjä työntää tulijoita Puolaan tai Liettuaan.

Merkelin ja Lukašenkon kerrotaan olleen useaan otteeseen puhelinyhteydessä. Lisäksi Merkel yrittää saada keskusteluun mukaan turvapaikka-aktivistijärjestöjä. Merkelin tiedottaja Steffen Seibert ilmoitti, että Merkel on korostanut turvapaikka-aktivistien järjestöjen pääsyä Valko-Venäjän puolella olevien tulijoiden keskuuteen.

 

Baltiassa ja Puolassa tällaiset puheet Merkelin suunnalta on tyrmätty täysin. Puolassa varsinkin Merkelin Saksan katsotaan toimivan Puolan selän takana ja yrittävän tekevän sopimuksia kysymättä Puolalta mitään. Myös Virossa Merkelin toimintaa on kritisoitu kovanpuoleisesti.

Viro on laittanut käyntiin ylimääräiset kertausharjoitukset heti. Viro painottaa kuitenkin, että tällä hetkellä mitään suoraa uhkaa ei ole. Kertausharjoitukseen tulevat sotilaat tulevat lähiviikkojen aikana rakentamaan Venäjän vastaiselle rajalle aitoja, niille paikoille, joista tulijoiden uskotaan mahdollisesti yrittävän Viron puolelle Ve

 

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
juhaII

Merkel tekee mitä parhaiten osaa. Haluaa väkisin kaikessa tyhmyydessään avata rajat kuten v. 2015 kysymättä muun Euroopan mielipidettä.

Se, että koko soppaan päästetään erilaiset “humanistiset järjestöt. Takaa tämä sen, että hommat menevät täysin vituiksi!!!

reissumies

Kukaan kemian tohtori ei voi olla tyhmä, joten hän on varmasti ymmärtänyt että oikein mojova kemu-invaasio tulee synnyttämään kriisipesäkkeitä ympäri rauhallista Eurooppaa,
Kenties kyseessä on jonkinlainen “DDR:n kosto”.

Anonyymi

Ei se, että osaa matematiikkaa ja ymmärtää kemiallisia kaavoja, ole mikään tae siitä, että ajatukset pääkopassa ovat muuten reilassa. Yltiöhumanismi ja aatteen palo menevät kaiken muun edelle. Näkeehän tuon meidänkin päättäjistä ja ministereistä, vaikka on lähes koko aikuisaika yliopiston penkkejä kulutettu. Se kuuluisa maalaisjärki loistaa poissaolollaan.

Tehdäänkehitysmaayhd

Ei merkel tyhmä ole, vaan paha. Ja pahuudestaan se on saanut 2010 Kalergipalkinnon. Eli edistämisestään Euroopan rotusekoituksessa.

Tehdäänkehitysmaayhd

https://archiv.bundesregierung.de › …
European Prize for the Chancellor – Archiv von bundesregierung.de

Pirtsakka

Ei varmaankaan tyhmä, mutta jonkunasteinen narsistinen suuruudenhulluus täytyy ihmistä vaivata, jos ja kun on jo tähän saakka nähnyt, kuinka paljon pahaa on saanut aikaiseksi ja siitäkin huolimatta haluaa jatkaa samalla linjalla. Odotan mielenkiinnolla aikaa, jolloin hän siirtyy syrjään. Missä vaiheessa alkaa totuustutkimus? Toisaalta, hänet ja kaikki muutkin korkeassa asemassa olevat on varmaankin suojattu jollain klausuulilla elämänsä loppuun saakka. Saipa vielä kaupanpäällisinä ne 7 vai oliko se 9 lakeijaa palvelemaan itseään eläkevuosikseen.

Puolueeton

Suojaus näyttää merkityksettömältä verrattuna siihen, missä määrin johtajisto kuuluu rahaeliittiin. Tosin käärinliinassa ei ole taskuja, mutta perillisille jää miljoonia.
Tietovuodot ovat paljastaneet, että mukana pimeän rahan omistuksessa ovat mukana liki kaikki valtion päämiehet ja edustajat, valkoisesta talosta Kiinan kommunisteihin. Euroopan komission pj. Jean-Claude Juncker on myös ollut mukana.
Sveitsin, Luxemburgin ja Panaman pankkijärjestelmä on pääosin rahaa pimittänyt. Kuvittelen, että Suomenkin omaisuuden myyntiin ja politiikan hoitoon liittyy pimeän rahan palkkioita pimeille tileille. Kuka muuten tekisi vahinkoa valtiolleen?
Lähde: Jake Bernstein, Rahaeliitin salainen maailma, miten miljoonaomaisuudet luodaan ja pimitetään.

Qroquius Kad

Ei globalistikommunisti tarvitse materiaalista palkkiota vahingoittaakseen valtiotaan.
Hän haluaa vain tuhota valtionsa ja sen kansakunnan, että pääsisi tavoitteeseensa:

Globalististen Eurostotasavaltojen Liittoon, jossa ei ole rajoja eikä kansakuntia, on vain eurooppalaisten, afrikkalaisten ja lähi-itäläisten epämääräinen sekasotku.

Valtsu

Eipä 2015 tarvinnut kysyä mielipidettä, koska kehitysmaamuslimien elättäminen oli kaikista aivan saatanan fiksua.

Kele hiilihangolla

On se sitkeä muija tuo Merkele, melkein kuin melkein kaimansa jonka nimi alkaa Pllä.

Anonyymi

Tulee väkisinkin mieleen ihan kotimainen vastaava, joka yrittää vielä kaikin keinoin pyrkiä julkisuuteen mainosten ja televisio-ohjelmien kautta, kun ei maamiinojen (joita nyt tarvittaisiin) poistamisesta huolimatta saanutkaan hyvää pestiä YK:ssa.

U. Kamutapsa

Saihan se sentään kissan…

rellinen

Ryssän toimeksiannosta se maanpuolustusta heikensi.

Jouni S.

Ja sai Suomeen mm. yhden Afrikan kultamunan, jonka tekemisistä ähtömaassaan käydään parast’aikaa oikeutta Pirkanmaan ko:ssa.
Jos ajattelis postiivisesti, että sillä on työllistävä vaikutus, kun monta tuomaria ja asianajajaa saa tehdä työtä kuukausitolkulla ja matkustella oikein Afrikassa saakka. Ja halvaksikin se tulee, valtiohan maksaa kaikki kulut…!
https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2006/20060710#Pidp446833744

Saapa nähdä

Jaaha. Jotain siellä juonitaan. Onkohan keskustellut Putinin kanssa? Se on varmaa, että Suomen suvakeilla on lusikkansa sopassa.

Irmeli

Anna kun arvaan. Yrittää sopia että vaellus olisi Suomeen päin, tietää että tämä on tyhmä maa joka ei välitä kansalaistensa turvallisuudesta. No onneksi on edessä Baltian maat, jotka kyllä turvaavat rajanasa. Eri asia on sitten jos Venäjä päästää nämä kulkemaan Suomen rajalle. Tietysti toivon että olen väärässä…Tuli vaan meileen kun ilmoittivat että Suomi olisi toinen kohde Saksan kanssa. Mutta näinhän ei ollut, eli jo silloin pyrittiin vaikuttamaan siihen että ne tulisivat tänneppäin…kieroa touhua mutta semmonen on EU….ja Merkkel..

Neuvokaapas expertit

Sannahan kävi Merkulin kanssa höpäjämässä. Liekö jo sopi että Suomen rajalle sitte.

Qroquius Kad

Mikä paha se on, että Merkele yrittää tuoda tunkeutumisyritykset Liettuaan ja Puolaan Brysselin ja EU:n ongelmaksi?

Sitähän se on kokoajan ollut:
kemumatut on tuotu Puolan rajalle tunkeutumaan EUn alueelle ja etenemään Saksaan ja Pohjoismaihin.

Puolaan kohdistunut paine katoaa, jos ja kun Merkele ja varatsaari Lokasanko sopivat tunkeutujien kuljetuksista ilmasilloin Keski- ja Pohjois-Eurooppaan.
Silloin asetetaan taas valtiokohtaiset tuliamäärät kuten 2015 (jolloin Suomelle määrättiin 80 000) ja ei kun jakamaan taakkaa!

Kukavaan

Angela voisi sopia, että matut lennätetään Valko-Venäjältä Saksaan. Sakemannit saisivat sitten itse ratkaista mitä tekevät Angelalle ja matuille.

NakkeNöppe

Saksa on valloittanut eurooppaa ja hankkinut valtaa muilta kansoilta kysymättä mitään joten katson heidän yhä luulevan olevansa maailman valloittajia. Näin vaikka ottaisivat kaikki maailman matut niin pyrkivät jakamaan ne alamaiskansoilleen kuten marinin uuno-punahuuli maahan.

jorma

Sopikoon merkele Saksan suhteen mitä tahansa, ihan sama. Kunhan meillä vain olisi jämäkkä hallitus, mutta meillä kun on vain valitettavasti nää tyttituppuraiset ja mariaohisalot, niin ei ole yhtään luottavainen olo. Tuntuu kuin jänikset olisi vartiossa ja yrittäisi suojella meitä leijonan hyökkäykseltä. Mariini keskittyy vain miettimään, milloin pääsisi taas jonkun voguen kanteen poseeraamaan ja Mäntyniemen vaari tyytyy vain voivottelemaan mualiman menoa.

Sherlokki suvakko

Meidän hallituksen pääjehu ihailee merkkeliä, niin missä jämäkkyys?

Qroquius Kad

No siinä ihailussa:
se on niin jämäkkää, ettei sitä horjuta mikään.

German Cancer

Ai toi syöpäpesäke on taas aktivoitunut..

En nai

Joo, se maho lehmä sairastaa hulun lehmän tautia. Saksalaisten olisi pitänyt hoksata jo silloin ettei se tule koskaan ajamaan Saksan tai saksalaisten etuja kun se heitti Saksan lipun maahan ja nyrpisti nenäänsä heti perään, pyöritelleen päätään merkiksi:”Nain, nain nain”.

Sami

Merkel ei ole valkoihoinen, eikä tunne mitään sympatiaa valkoihoisia kohtaan.

Perkele

Ei mitään aitoja vaan liekinheittimiä ja rikkihappoa

X

Ei tarvita liekinheittimiä eikä rikkihappoa, ainoastaan lietelannanlevitin joka on ladattu sianpaskalla. Sitä kun levittää piikkilanka aidoille niin avot saavat olla aidat rauhassa. Helppoa ja ympäristöystävällistä.

Allah aist wi tuh

Kaikki Euhun. Siinä loppuu rahat ja kommunismi. Vihervasemmistokin menee pesuveden mukana-ihanaa!

mike lake

Niin pitäisin sitä kovin kummallisena jos emme pystyisi rakentamaan yhteistä kantaa näinkin tärkeässä asiassa kuin tämä käsillä oleva asia on.
Olemme toki neuvotelleet hyvinkin laajalti tästä vakavasta asiasta euroopan muiden valtioiden päätäjien kanssa.Kekustelut ovat sujuneet hyvässä hengessä ja päätöksiä voimme odotella jo tämän vuosituhannen loppupuolella.

Sami

Neuvoteltuaan vuosikymmeniä Sosialistististen Eurostotasavaltojen liitto päätti kieltää muoviset mehupillit.

Anonyymi

Liian naiivi ja humanitäärinen EU on itse syypää tähänkin kriisiin. Voi, kuinka Saksassa 2015 leviteltiin punaisia mattoja maahantunketujille, toivotettiin banderollein tervetulleiksi ja kehotettiin niitä saksalaisia, jotka eivät tulijoita hyväksy, muuttamaan muualle! Tukka pystyssä sai seurata niin tätä kuin toimintaa Tornion rajalla. Pahinta on se, että mitään ei opittu, vaan näistä invaasioista on tullut uusi normaali. EU:n kuningasajatus eli rauhan turvaaminen eurooppalaisille kansoille on sekin sössitty. Mihin tarvitsemme tällaista rahaa syövää, maiden sisäisiin asioihin ja lainsäädäntöön puuttuvaa ja savijaloilla seisovaa jättiläistä?

Valottaja

Viron ja Venäjän välinen raja on suurimmaksi osaksi vesiraja. Vain Peipsijärven eteläpuolella on kaistale jonne voi asentaa piikkilankaa.

Narvajoki ei järin leveä ole. Sen keskellä on harvakseen poijuja niin että kalastajat veneissään kummallakin puolella tietävät pysyä oman valtion alueella. Mutta vaikkapa uinti Narvajoen yli ei ole temppu eikä mikään.

Qroquius Kad

Ainahan sen Narvajoen länsirannan voi varustaa erilaisilla keljuilla ansoilla, jotka estävät rantautumisen.

Minä

Mitä neuvottelemista on ongelmassa, jonka Valko-Venäjä omalla toiminnallaan aiheuttaa. Ei siinä mitää neuvoteltavaa ole. Jyrkkä ei on ainoa vastaus.

Merkel haluaa noita aktivistijärjestöjä rajalle. Kaikkein hulluinta mitä voi keksiä. Merkelin touhut ovat Euroopalle vaarallisia ja suuri haitta, vieläkin.

EKO_torjuja

Sosialistin voi ottaa pois Itä-Saksasta, mutta
Itä-Saksaa ei voi ottaa pois sosialistista.
M.O.T.
(Merkel sylivauvasta alkaen DDR:ssa)

Pirtsakka

Olisiko Berliinin muuri aiheuttanut niin syviä traumoja tuolle Euroopan tuhoajalle, että haluaa kostaa? Että päänsä ei kestä nähdä rajoja? Mutta mikä olisi vaihtoehto? Rajaton maailma merkitsee ymmärtääkseni samaa kuin anarkia. Suomessakin on ihmisiä, jotka haluavat poistaa rajat, mutta onko se vain nykyajan trendi hyväksynnän saamiseksi? Tuskinpa monikaan idealisti on vakavasti pohtinut sitä, millaiseksi maailma ilman rajoja muuttuisi.

Sherlokki suvakko

Entä jos hän on stasin myyrä, eli stasi 2.0 a´la EU

Waltsu

Tavallinen pulliainen, joka kannattaa rajattomuutta ei ymmärrä, että rajaton maailma olisi mahdollinen vain siinä tilanteessa, jossa kaikissa maailman maissa on yhtä yhtä hyvä (tai huono) elää.
Vain niin pienet elitaso- ja elämisen laatuerot tulisivat kyseeseen, että niistä ei olisi motivaatioksi lähteä vaeltamaan. Eliittiporukalla taas taitaa olla ihan muut syyt globalismiinsa, kuin tavallisilla maailmanhalaajilla.

rellinen

Ryssä se on.

Sherlokki suvakko

Eikö tuota Merkelettä saaha helvettiin! Jo monta vuotta on hölisty, että jättää politiikan. Siellä vaan eukko lyllertää edelleen.

Kalle

Ei perkele tuota merkeliä. Jos se nyt ottaa nämä saksaan Puolan ohitse, niin ne saa kulkea pitkin eurooppaa turvapaikkashoppailemassa ja valitsemassa parhaat sosiaalietuudet. suomessa ne etuudet ei ole ainakaan kaikkein huonoimmat, tilava asunto kalustettuna Helsingin keskustasta ainakin tulee heti kättelyssä, ja diskorahaa ettei aika käy työn puutteessa pitkäksi. Ei ne työtä kyllä halukaana, evätkä halua osallistua yhteiskunnan menoihin veronmaksajina eikä mitenkään muutenaan.

Vikka Attuun

Perkele on tehnyt enemmän vahinkoa Euroopalle kuin vegotaidemaalari.

Gamla Nordsjön
AA vaan

Joo näin on. Siinä on skandinaisten tulevaisuus.

Murhaa

Ohisalo ihan itse päätti että nyt suomalaiset maksaa. Tekee kuulkaas mieli JOTAIN. On se kivaa maksaa lisää veroja taas kaikesta! SAATANAN LEHMÄ. ÄÄNESTÄKÄÄ VASEMMISTON HULLUT HELVETTIIN!!!!!!!
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8de037ad-2012-4f41-83c4-eda12ea3297e

Qroquius Kad

Eivät suomalaiset halua äänestää viherkommunisteja helvettiin. Suomalaiset haluavat viherkommunistien vievän heidät helvettiin.

Miksi he muuten äänestäisivät viherkommunistit valtaan uudestaan ja uudestaan?

Totuus vuoden päästä

Juu mikään ei muutu. Ne jotka uskollisesti äänestävät tavan mukaan vihervasemmistoa, seuraavat Ylen muunneltua totuutta sekä iltaroska lehtien nyyhkytarinoita esim läpsyttäjämussukkoista. Kuten että ” arabi sanoi 2 viikon jälkeen, että rakastaa minua. ” Se ja se bimbo haluaa oikoa käsitystä muslimi miehistä. Yms sellaista paskaa. Kohtelee kuin prinsessaa.

Käypi näin

Siinä prinsessa vielä poseeraa kaikki hampaat, ja pää, tallessa. Tuota olotilaa ei kestä kauan. Tyhmä, hyväuskoinen idiootti. Rauha hänen muistolleen.

Suomi Finland

Miljardin Eurooppaan haluavan kehitysmaalaisen ‘ihmisoikeus’ tulla Eurooppaan ja valita haluamansa maa vituttavat päivä päivältä yhä enemmän.

Ja siinä ohessa vituttaa yhä enemmän ne, joiden mielestä tähän mainittuun ‘ihmisoikeuteen’ puutuminen ehkäisevästi on rasismia.

AA vaan

Kyllä. Jakamattomat ihmisoikeudet. Yms etuudet. Täysin aiheetta. ja kun kunniakansalainen on tullut loukatuksi, niin korvaukset. Tai naurettavat tuomiot raiskauksista yms. Ei puhettakaan karkoituksista. Tai uhrien kärsimyksistä. En muista yhtäkään juttua valtamediassa, uhrien kokemuksista tai heidän omaisten ajatuksista. Päinvastoin. On puolusteltu nyyhkytarinoilla muslimia jne kuin vittuilakseen uhreille. Ja rasismikorttia heilutettu sekä natsit otettu esiin. Eli sairas känsellöinti kulttuuri.

FemFemma

Saksassa on tänään lyöty koronaennätys, 65.000 uutta tartuntaa vuorokauden sisällä.
Silti Täti onkii lisää porukkaa?

Suomi Finland

“Ylen kirjeenvaihtaja Erkka Mikkonen kävi Minskin lentoasemalla seuraamassa, kuinka koneellinen Valko-Venäjän kautta EU:hun pyrkineitä irakilaisia palautettiin Valko-Venäjältä Irakiin. Monet antoivat ymmärtää, että paluu ei ollut heille mieleen.”

😀

Suomi Finland

Kuka vielä väittää, että matuja ei saa palautettua?

Ei maailmanhalaajat saakaan palautuksia tehtyä. Mutta näköjään Irak ottaa kyllä vastaan, kun vaan palautetetaan, eikä anneta mahdollisuutta kieltäytymiselle.

AA vaan

Joo kuuntelin tuon paskanjauhannan. Ylen tyyli oli, kuinkas ollakkaan, että me olemme syyllisiä. Ihan selvästikin syyllistetään jälleen kerran suomalaisia. Se vaan tehdään ovelasti sekä läpinäkyvästi. Harmi vaan, että läpi menee.

Suomi Finland

Paremman elämän etsijöiden paikka on omassa kotimaassa. Sellaiset käyttävät härskisti hyväksi turvapaikkajärjestelmää ja toisten rahoja.

Pistäisivät penteleet ne kotimaansa kuntoon.

Saksa pommitettiin vuoteen 1945 mennessä lähes kivikaudelle. Nyt asiat ovat olleet pitkään jo normaalit, elleivät suorastaan ylivertaiset.

Edes länsiliittoutuman sotatoimet eivät voi olla jatkuva tekosyy kehityksen puuttumiselle. Syynä on kulttuuri ja uskonto. Korruptio jne…

Syyttäkööt siis joko itseään maailman tappiin tai sitten tehköön töitä sen eteen, että asiat paranevat.

Rutale

Jos nuorukaiseen on uhrattu koko suvun omaisuus, jotta hänet saadaan eurooppaan. Kotimaassaan porukat odottavat hänen lähettävän euroja runsain mitoin. Lähdetäänkö takaisin kotimaahan. Ei varmasti. Mekin tulemme saamaan maahamme vielä kovin vihaisia nuoria miehiä. Kuka näitä sitten elättää ja maksaa niiden tekemät vahingot?

Qroquius Kad

Sinä, minä ja muut tietysti.

Qroquius Kad

Nyt se sitten varmistui:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008415656.html

Merkele kävi käskynjaolla, jossa varatsaari Lokasanko lateli ehtonsa, ja Merkele alistui kaikkiin ilolla. Kohta taakkaa aletaan jakaa.

Sherlokki suvakko

Petturi merkkeli, otti vissiin kotiinsa ne 2000, vitun lammas!

Jortonki

Petturi orpo, otti vissin kotiinsa ne 30 000, vitun kili

rocky

Niistä saa mamma mamma pitkän jonon sängyn viereen.

Qroquius Kad

Taitaapa niitä olla tulossa enemmän kuin 2 000, ja emmeköhämme myös saa ilosta osamme, jahka Sauli Väinämö käy Moskovassa kauniisti pyytämässä.

MATUPULA LAPISSA

Ruotsin pohjoiset kunnat valittavat että saavat aivan liian VÄHÄN matuja ja vaativat lisää. Taatusti saavatkin. Ja osa käy Suomessakin sossussa moikkaamassa…

https://www.vk.se/2021-11-18/konkurrens-om-nyanlanda

Poliisimurhaajan Äet

Lisää vaan matuja vaikka vanhatkaan eivät osaa kieltä eikä työtä vuosien maassaolon jälkeen.

Tässä Ruotsin poliisimurhaajan äitiä haastatellaan, syyttää yhteiskuntaa kaikesta, YHTEISKUNNAN JA RASISMIN VIKA KOKO JUTTU!!!

Akka itse ei puhu sanaakaan ruotsia vaan somaliaa tai mitä se nyt on:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/mamman-till-den-misstankte-17-aringen-talar-ut

Kukavaan

YouTubessa on videoita läntisen Rooman valtakunnan osan lopun ajoista 400-luvulla. Eräs syy Länsi-Rooman loppuun oli kansainvaellukset. Tuntuuko tutulta?

liisa.kettu

Merkel yhdennäisyys on kyllä hämmästyttävä erään edesmenneen saksalaisen itsevaltiaan kanssa . Saksassa vitsailaankin jotta kun hänellä ei ollut poikia, lähetti tyttärensä kostoksi saksalaisille 😉

FULLHD realisti

Tuollainen Puolan selän takana toimiminen ja vielä siitä uutisoiminen on röyhkeää.

“Merkel ja Stoltenberg tapasivat tänään Berliinissä keskustelemaan Puolan ja Valko-Venäjän rajan tilanteesta ja Venäjän armeijan rakentamisesta Ukrainan rajalle.”
Aikaa on niin, että voi järjestellä kaikkia “rauhanneuvotteluja”.
Tässä on kummallista, että EU ei ole vieläkään myöntänyt Valko-Venäjän presidentin vaalivoittoa.
https://twitter.com/dw_politics/status/1461664280093282312

Stoltenberg myös osoitti korkeaa arvostusta Merkelille.
“You have made the world a better place.””
https://twitter.com/dw_politics/status/1461664280093282312

Qroquius Kad

Loogista tosiaan olisi, ettei mikään EU-taho olisi missään tekemisissä vilppivaaleilla “valitun” diktaattorin kanssa.
Merkele tuli siis toiminnallaan tunnustaneeksi, että varatsaari Lokasanko on hänen silmissään Valkoryssän laillinen hallitsija.