Tukholmassa väkivaltainen raiskaus

Viime yönä tehtiin Tukholmassa taas sellainen väkivallanteko, että siinä ei ole päätä eikä häntää. Nainen raiskattiin, jonka jälkeen, tai aikana tekijä yritti murhata naisen.

Poliisi sai ilmoituksen klo 02.00 aikaan Södermalmilta, jossa vakavasti loukkaantunutta naista oltiin viemässä sairaalaan. Poliisi ei kerro tiedotteessaan asiasta sen enempää kuin iso alue on eristetty ja teknistä tutkintaa tehdään.

Asiaa tutkitaan törkeänä raiskauksena ja murhan yrityksenä. Nainen on sairaalahoidossa.

Tekopaikka on melko kummallinen. Tantolunden on keskellä Södermalmia sijaitseva suosittu ja iso puisto. Ei yhtään siis sellainen paikka, jossa raiskaaja voi vaania ja murhata naisia.

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sortaja

Jos tämä raiskaaja,”joutui turvautumaan tälläiseen epätoivoiseen tekoon”!!!
Aivan selvästi ”AVUNHUUUUTOOO”
Niin ainakin Ohimolaho,,,ei ku Ohisalo kuuluttaa eduskunnassa!

Suomi Finland

Täytyy äkkiä nimittää seksuaalihätätilakoordinaattori ja laittaa miljaaaardi kotoutukseen lisää.

U. Kamutapsa

Ja järjestää pillupullan leipomiskursseja hätätilassa oleville ruotsiin pettyneille kultamunille. Myös v—nvirkkauskursseilla voisi ehkäistä tämmöiset ikävät tapahtumat.

Antti Tifa

Tuntomerkkejä ei tietenkään ole vielä saatu ja jos on, niitä ei julkaista.
Poliisi on niin vitun väsynyt ja ylikuormitettu tai jotain.
Missä viipyy valvontakamerat ? Niitä pitäisi jo olla joka saatanan kulmalla.
Svedupellen yksityisyydenhalu kostautuu mutta mitä väliä.
Mitä naisoletettu teki puistossa klo 02.00 jossa vaanii keharit, pedofiilit ja sekalainen joukko homoja ym. hämärätyyppejä.
Suosittu puisto joo, ehkä päivällä normoillekin, mutta yöllä.

Pixeldick

Pikselinaama ON tuntomerkki. Ovelasti piilotettua rasismia.

Sotatoimialue

Vieläkin löytyy naisia jotka kuvittelevat voivansa kävellä kaduilla ja toreilla kuten ennenmuinoin 70-80-90- luvuilla. Eivät voi.

Tuttuni asuu Tukholman ydinkeskustassa ja aina kehuu miten viihtyy. Bruukaan sanoa että meneppäs ulos kävelemään käsilaukkua heilutellen klo. 22-02 ja kerro sitten mitä kaikkea tapahtui, jos olet hengissä.

MuslimLove

Justnoin. Viihtyvät kun tyttöporukassa päivällä käyvät syömässä ja kahvittelemassa, tai shoppailureissuillansa. Mutta yksikään heistä ei illalla kävele yksin missään minnekkään, edes lyhyttä pätkää hakemaan pressbyrån-karkkeja leffailtaansa varten. Koska sillä reissulla voi saada kulttuurikullia tai kuolla väkivaltaisesti. Nämä päänsä hiekkaan työntävät ruotsalaiset eivät auta kyllä ketään, pitkittävät vain omaa kärsimystään, sillä naisena ruotsissa sinut raiskataan, ainoastaan ajan kysymys.

Muslim4eva

Sexual emergency. Normal.

Pixeldick

Noniin laspet! Noin siinä käy kun ei osaa sitä suomalaista nou nou anti-raiskauslaulua!

Rutale

Olenpa omalle kohdalleni tehnyt mielikuvaharjoituksia, Silleen niinku transkentaalisesti. ”(Nykänen)”.
Jos olisin shiia- tai sunniuskovainen. Joutsinpa sitten VOK:ssa talveksi haistelemaan vastakkaisen uskonnontyylin edustajan nivushikeä, pieneen neljän hengen huoneeseen talveksi. Johan keväällä olisi seksuaalinen hätätila mahdoton. Lainsäädäntökin, ainakin Suomessa, tuntee leventävänä asianhaarana, ei voinut malttaa mieltään.
Ruotsista en muuta tiedä, kun ikäviä uutisia.
Eihän raiskauksen tekijää pidä mitenkään tuomita. Teko on selkeä osoitus epäonnistuneesta kotoutuksesta, sekä riittämättömästä yhteiskunnan tuesta ko. henkilön kohdalla.
Kaikki on yhteiskunnan syytä, sanoi aikoinaan eräs risuparta Suomen telkkarissa.

Irmeli

Kauan on ajoista kun meikä tuolla horjahteli viimeiselle yöbussille. En koskaan pelännyt mitään, kun mitään ei tapahtunut. En nyt väitä ettei koskaan, muttei ollut yleistä että puskaraiskataan silloin 70-80 luvilla, kun tuolla asuin. On niin väärin että muualta tulleet määrää tahdin ettei kantaruotsalaiset naiset uskalla enää kotimaassaan kulkea yöllä ulkona, ennen niin turvallisessa maassa. Miks kaikki kaunis on pilattu…

abc

Opiskeltavaa ruotsalaisille:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Reconquista – suomeksi

https://sv.wikipedia.org/wiki/Reconquista – ruotsiksi

juhaII

Niin. Tekopaikkahan on ainoa ”kummalinen” asia kun Ruotsissa ollaan!

Elämä ruotsalaisnaisille on helvettiä, jos koulukkaillekin, jotka saavat ”kyydin” kotiin tai mihin nyt hyvänsä selvästikin kiitollisuudenvelkaisilta uusruotsalaisilta turvapaikasta.

Pimppa is not safe

Poliisi sanoo ettei kyseessä ole mikään massaraiskaaja tai sarjaraiskaaja.

Ehkäpä nainen onkin joku Romaniasta tms tullut pimppatyöntekijä?