Vaasan kaupungin ylilääkäri vaatii pakkorokotuksia

Vaasan kaupungin johtava ylilääkäri kertoo Iltasanomille, että Suomessa pitäisi nyt viimeistään ottaa pakkorokotukset käyttöön.

– Hallitus voi nyt osoittaa todellista kriisijohtajuutta ja määrätä yli 12-vuotiaille rokotuspakon. Tartuntatautilain 47 § antaa tähän mahdollisuuden, ylilääkäri kertoo Iltasanomissa.

Ylilääkäri perustelee asiaa sillä, että tällä hetkellä vastuu rokottautumisesta on sälytetty alamaisille, joilla vain hyvin harvalla on mitään tieteeseen pohjaavaa tietoa tai ymmärrystä rokotteista ja rokottautumisen merkityksestä. Hallituksen pitäisi nyt ottaa ylilääkärin mukaan vastuu kansalaisista ja pakkorokottaa ihmiset.

Ylilääkäri ehdottaa muitakin laajoja toimia koronan leviämisen estämiseksi, maskipakkoja, karanteeneja ja rajoituksia matkustamiseen ja vapaa-ajan harrastuksiin.

 

Antaa raadin ratkaista:

Pitäisikö kaikki suomalaiset rokottaa pakolla? Jesarilla sänkyyn kiinni ja piikkiä kannikkaan?

Loading ... Loading ...

 

Subscribe
Notify of
guest
140 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mike lake

En itse ole puolesta taikka vastaan,mutta tämä keskustelu alkaa ylittämään oman vitutus kynnyksen.

mike lake

Näin kai lienee parempi tehdä.

Rullattu

Ihan sama. Sulen aivoni näiltä jutuilta.
Ei enää edes vituta eikä naurata, ollaan jo niin kaukana ulapalla että sen kun annetaan mennä pohjaan asti.

runkkuapina

tottakai pakkorokotuksia kaikille, tippapullon kera

Särmääjä

Tyypillistä nyt että tommoset hullut hysteerikot alkaa laukomaan kouhkauksiansa kun niiden ihannoimilla rokotuksilla ei ole juuri mitään virkaa tautitilanteen kannalta.
Mitenkähän tämmöset alkaisi pakkorokotuksia järjestämään? Pitäiskö ihmisten koteihin tulla jotakin iskujoukkoja väkisinrokottamaan?

Qroquius Kad

Minua kiinnostaisi kuulla myös koskeeko tämä pakkopiikittäminen myös uussuomalaisia, ja jos koskee, mitenkähän Coccolan covid-piispa sen aikoo toteuttaa?

Qroquius Kad

Eipä kai, koska asutte Suomen viranomaisten toimivallan ulkopuolella.

Qroquius Kad

En ymmärrä kysymystä, minähän vastasi jo.

Junkkari

Itse rokottamattomana ja koronan sairastaneena en aio ottaa ensimmäistäkään koronarokotepiikkiä itseeni. Olihan se kusinen tauti, pari viikkoa putkeen kuumeessa ja paikkoja särki perkeleesti, mutta selvisin hengissä

Punkkari

Normisuomalainen kohtuukäyttäjä kestää vapaaehtoisesti ja itseaiheutetusti suunnilleen 40 kovaa krapulaa joiden yhteenlaskettu päivämäärä on sellaiset pyöreät sata päivää vuodessa ja oireet kaikkea muuta kuin mukavia. Parin viikon kuumeputki kipuineen ei ole vittu mitään. Espanjalainen viininlipittäjä kuolisi ensimmäisenä suomalaiskrapulapäivänään.

Junkkari

Vain ehta elämäm kallu vertaa pikku krapuloita koronaan

Anonyym

Rokottamattomille omat sairaalat, ja niihin rokottamattomat hoitsut sekä lääkäritkin, jos semmosia löytyy! Hoitajia kyl kuuluu löytyvän.

Qroquius Kad

Mieluummin kunnolliset testit epäluotettavaksi tiedetyn PCR:n sijaan sekä rehellisiä testaajia covid-pappien sijaan.
Alkaa se körinäkin vähentyä, kun sairaaloita ei täytetä flunssa- ja allergiapotilailla.

Kane

Hurjaltahan tuo kuulostaa mutta Ylilääkäri on kyllä siinä mielessä oikeassa että tavan kansan riveissä uskotaan mihin sattuu. Pääsyy miksi rokotuksia ei oteta on laajalle levinnyt misinformaatio internetissä. Siihen jos mihin tulisi puuttua ankarasti ja välittömästi. Ongelma on että misinformaatiota on jo saanut levittää rokotus aiheesta joten tähän kamppailuun meidän pitää lähteä pitkältä takamatkalta. Mutta muitakin aiheita on. Paras olisi jos tahallisen misinformaation levittäjiä voitaisiin rangaista tuntuvasti ja tarvittaessa jälkikätöisesti.

Qroquius Kad

Valtamedian tiedottaman tarkistusfaktan mukaan körinäpiikitys ei suojaa körinältä. Sehän oli juuri tämän Kokkolan pakkopiikittäjänkin sanoma:
koska sairaalat täyttyvät tuplarokotetuista körinäpotilaista, täytyy piikittää lisää vaikka pakolla, koska se ei auta.

Outoa logiikkaa, mutta tämä hinta maksetaan yhteiskunnan naisistumisesta.
Harmi että Spede on kuollut;
hän saisi nyt joka päivä loistavaa ”Naisen logiikka” -sketsimateriaalia.

Kane

Ei se immuuniksi välttämättä tee mutta oireettomaksi tai lähes oireettomaksi kyllä. Juuri siksi pitäisi panostaa varsinkin misinformaation estämiseen ensin. Tähän ei ole selkeästi vielä panostettu. En tiedä miksi. Jos se ei toimi niin olen samaa mieltä Ylilääkärin kanssa että pitäisi ryhtyä laaja alaisiin toimiin joilla estetään rokottamattoman liikehdintä ja normaali yhteiskuntaan osallistuminen eli käytännössä pakkorokotetaan viimeisetkin jääräpäät.

Huru-ukko

Ja ne lähes tai kokonaan oireettomat levittää tautia tehokkaasti ympäristöönsä, kun luulevat olevansa kuolemattomia!!

Järki käteen hoi

Juu meillä sairaalat täyttyvät tuplarokotetuista oireettomista tai lähes oireettomista potilaista tällä hetkellä. Mitä ne sairaalassa tekee?? Nehän ovat rokotettuja! Ilman oireita! MILLOIN SINÄ PÖLJÄ HERÄÄT??????

Multidiootti

Eikö se oireettomuus juuri ollut se suuri saatana ainakin tämäm feikkipandemian alussa? ”Varokaa niitä oireettomia tartuttajia!”

Järki käteen hoi

100% rokotettu Gibraltar: Korona siellä RÄJÄHTÄNYT käsiin. Samaa kuuluu joka paikasta. Rokotteet eivät toimi. Eivät toimineet eilen, eivät toimi tänään, eivätkä toimi huomenna. Rokota vaikka sata kertaa. Ei toimi. Rokota sitten tuhat kertaa. Eikä toimi vieläkään. Rokotevalmistajat NAURAA sulle, rahaa kilahtaa kassaan ja sinä se vaan täyttelet lottopeliä jossa 7 oikein tuloksella saa elää terveenä. Sääli vaan että tässä lotossa on käytössä vaan yksi pallo, mutta sinä näet 7 koska sinulle sanottiin että niitä ON 7. Vaan kun ei ole. Sinua on HUIJATTU.

Järki käteen hoi

Ehkäpä Gibraltarin ongelmat johtuvat siitä YHDESTÄ rokottamattomasta naisesta! Se pitää löytää ja katsoa jollain testillä että onko sillä korona. Esim. sen voi heittää veteen, jos se uppoo sillä ei oo koronaa mutta jos se kelluu niin sillä ON korona ja sitten se pitää julkisesti esim. POLTTAA ROVIOLLA! Sitten ei enää kenelläkään ole koronaa!!!!!

Sherlokki suvakko

Joo, todellakin täällä vaikuttaa Mis” informaatio! Kaikki pitäs tökkii piikillä KAIKKI, ihmiset eläimet, kivet ja kannot KAIKKI!! Päätin jo ennen kun edes kyseistä piikkiä maailmalle tungettiin, etten sitä ota. En ottanut sikapiikkiäkään, niin älytön on hype asian ympärillä, ei sitä tarvii mistään internetistä lukea, sitä tungetaan joka tuutista ja sekö on oikeaa vaikuttamista, pelottelu nääs.

Multidiootti

Mietipä tätä. Ylilääkäri toteaa suurimman osan olevan niin tyhmiä, että eivät osaa tehdä oikeata ratkaisua omaksi ”parhaakseen”. Kuitenkin heidän ruumiinsa ja elimistönsä pitäisi osata käsitellä, mitä se tarvitsee. Jos ruumiillani on nälkä, ei minun tarvitse olla asiantuntija tietääkseni, että tarvitsen ravintoa. Oma seikkana on se, että voiko kyseinen ylilääkäri todistaa olevansa pakkokeinojen mielekkyyden asiantuntija?

seant

Mitä sitten kun kaikki on rokotettu kuten Gibraltarilla, niin korona tapaukset lisääntyvät räjähdysmäisesti?

Järki käteen hoi

Silloin vedetään hatusta ”variantti” ja rokotetaan lisää. Lopputulos tasan sama. Sitten vedetään hatusta syyksi seuraava ”variantti” ja rokotetaan lisää. Lopputulos tasan sama. Tätä jatketaan kunnes lääkefirmat vihdoin tunnustavat että rokotteet eivät toimi ja sitten esitetään shokeeraavasti yllättynyttä. Ja rokotetaan lisää.

Multidiootti

Joo, se tunnustus siitä toimimattomuudesta tulee kuitenkin vain pakon edessä tai palvellakseen jotakin uutta kieroa päämäärää.

Minunkin halut

Minäkin vaadin Vaasan ylilääkäriä, Heikki Kaukorantaa, maksamaan minulle helikopteri ja lentolupakirjan. Sen mahdollistaa kommunismi ja minä ole ollut SKP:n jäsen.

Kumpikaan ei taida toteutua, Ei myöskään Kaukorannan bonukset rokotteista.

Sellaista

Vähän aikaa sitten uutisoitiin että oli jokin lääkäri, joka kritisoi rokottamattomia heittänyt lusikan nurkkaan 3 rokotteen jälkeen. Samoin tullut paljon ”kuoli äkisti”, uutisia eri puolelta maailmaa.

Tässähän nämä:

https://mvlehti.net/2021/11/13/julkisesti-koronarokotteista-kieltaytyneet-tuominnut-tunnettu-kardiologi-kuoli-kolmannen-covid-piikityksen-jalkeen/

https://mvlehti.net/2021/11/17/jarkyttava-uusi-mediatrendi-kuoli-akillisesti-uutisoinnit-liittyvat-rokotekattavuuden-nousuun/

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Anonym

En tiennytkään että ylilääkäri Heikki Kaukoranta on idiootti. Onneksi ei ole tarvinnut
olla hänen vastaanotollaan, asun nimittäin Vaasassa (ja rokottamaton).

Iso muutos

Ruotsissa covidpassit käyttöön 1.12, Suomessa 1.1.2022 veikkaan ma koska kaikki pitää tietenkin matkia.

Ruotsissa Tegnellin alaisesta (nainen) tuli 1.11 Tegnellin pomo (pääjohtaja eli GD) ja nyt on nahjusmainen ukkovalta murrettu, Lööperi sai jo kenkää aikaisemmin jne.

juhaII

Hienoa! Näin vahvistetaan suomalaista kansanvaltaista demokratiaa samalla kun YLE näyttää joka viikkoisia kauhu dokumentteja natsi saksasta ja sen kammottavasta totalitarismista sekä juutalaisten holokaustista, jossa tieten tahton murhattiin kylmästi psykopaattisesti vailla mitään inhimillisiä ihmisyyden tunteita kuusi miljoonaa juutalaista.

Tämä ihmiskunnan suurimpana painajaisena tunnettu verilöyly ja teurastus toi tiettäväksi kaikelle kansalle sen, ettei enää milloinkaan ihmiskunnan tulevassa historiassa pida tehdä ihmiskokeita lääkkeillä eikä rokotteilla, jotka sitä ennen ole validoituja eläinkokeilla ja kymmenien vuosien rehellisellä ja läpinäkyvällä tutkimuksella. Niin, ettei niillä aiheuteta tieten tahtoen ihmisten terveydelle ja hengelle vaaraa.

juhaII

Ja, jos näin tapahtuu on tällaisten tapausten yleistyessä lääkäreiltä ja hoitajilta saatujen haittaraporttien määrän vähänkin kasvaessa koko lääketuotteen tai rokotteen jakelu kautta maailman VÄLITTÖMÄSTI lopetettava ja vedettävä pois markkinoilta.

Tämä ja kaikki edellinen SULKEE täysin pois minkäänlaisten KOKEELLISTEN P I I K K I E N pistämisen ihmisiin jokaisen sivistysmaan PERUSTUSLAIN vastaisesti pakottamisella,uhkaamalla ja kiristämällä kommunistisen diktatuurin keinoilla, jotka vievät vapaalta kansalaiselta alkeellisimmatkin ihmisoikeudet ja perusvapaudet. Jotka ovat säädetyt ja luodut kansalaisen turvaksi ja suojaksi pahantahtoista hallintoa vastaan ja sen pyrkimyksiin tuhota omistamisen vapaus ja ihmisen kaikkinaiset oikeudet vapaaseen ihmisarvoiseen elämään!

Freiheit

Noin se tohtori Mengele myös aikoinaan järkeili.

Kukavaan

Jossain muussa maassa kyseinen ylilääkäri katoaisi.

Hole in whore

Jotenkin saa semmoisen kuvan että lääkärit eivät halua teho-osastoille ketään, että teho-osastot on parhaita kun niille ei ole mitään käyttöä eikä siellä tarvitse kenenkään paiskia mitään duunia. Ollaan vihaisia kun on osastoille käyttöä ja joudutaan TÖIHIN, kun Miamiin pitäisi päästä golfia pelaamaan ja huoriin.

Alphaville

Kaikki rokotetut pitää heittää sairaaloista ulos, he kuormittavat sairaanhoitoa! Rokotetuilla ei ole MITÄÄN asiaa sairaalaan, heillä ei ole koronaa eikä oireita eikä mitään koronaan liittyvää sillä he ovat rokotettuja. Niin te väititte. Eli näin se on. Tämä on nyt rokotettujen lume-oire epidemia. Menkää vittuun sieltä filmaamasta saikkua saadaksenne, menkää TÖIHINNE. Te olette turvassa, te olette 100% terveitä. Te elätte IKUISESTI!

Multidiootti

Tämä onkin tekooyhyyden aikakautta.

Pah

Kaksikielisen kunnan johtava natsi ajaa pakkoruotsin lisäksi terveysperusteista apartheidia. Keskittyisi vaan tämäkin natsi pakkoruotsittamaan ja siinä sivussa mittailemaan suomalaisten kalloja.

Jos meinaavat moisia kokeellisia geeninmuokkausmömmöjä väkisin pistää niin pelkkä yritys katsotaan sotatoimeksi ja siihen hommaan tulee olemaan tarjolla vain kuollut ruumiini. Siitä voidaan kuitenkin olla varmoja, kuten Antti Rokkakin totesi ettei minua koiranlailla tapeta. https://youtu.be/JQcdV4KIr4c?t=13

Kannan ylpeänä ja kiitollisina perimäni virheettömäksi katsomani geenit kehdosta hautaan asti, kuten edeltäjänikin ovat aina tehneet, enkä ikinä, enkä missään tapauksessa, suostu arvokkaita perintögeenejäni sen enempää kuin kalloani millään tavalla häpeillen rokotteilla muokkaamaan.

Pah

Mikä näissä ihmisten terveysasioissa on näille natseilla niin vaikeaa käsittää?

Jos nämä kokeellisia rohtoja ihmisiin väkisin pakolla tökkivät natsit oikeasti haluaisivat ajaa ihmisten etua, ja tehdä meidän hyväksi jotakin hyvää ja jos niitä toimivia turvallisia lääkkeitä kerran kuitenkin olisi jo valmiiksi olemassa, vieläpä halvalla, niin miksi niitä turvallisia lääkkeitä ei voida suosiolla tarjota vaihtoehtona samalla tavalla verovaroin näiden pelottavien myrkkypiikkien sijaan?

https://mkrsuomi.fi/ihmelaake-ivermektiinin-hoito-ohjeet-koronaan-vihdoin-suomeksi/

Tuskin tuokaan ihmelääke kaikkia maailman ongelmia poista mutta kaikkihan me kohta kuitenkin kuollaan kun nämä cancel-kulttuurin punavihreät woke-idiootit on tällä tavalla päästetty aivottomassa BLM hengessä sähläämään.

Perkele

Virukseen ei ole olemassa lääkettä ja maapallolla on noin 5 miljardia ihmistä liikaa.pakkoveritulpat karsii hyvin porukkaa

Perkele

Hieno homma

Antti Tifa

Minä se täällä vain nauran makeasti psykooseille. Lampaat on niin hypnoosissa, että tuskin tämäkään Pfizerin myyntiedustajan Lasse Lehtosen avautuminen saa aikaan edes korvien höristystä. Neljäs piikki vapauttaa, ootellaan vielä pari viikkoo kaikes rauhas.
Kohdasta 21.40> https://www.permanto.fi/fi/web/alfatv/player/vod?assetId=135573602

Minä

Ei mikään laki salli kokeellisen rokotteen pakkoa, ei edes siihen painostamista. Tuo lääkäri on sekopää, eipä ole sekään ammattikunta pimeydeltä suojattu. No, on niitä lääkäreitäkin nähty, jotka ovat aivan pihalla.

Gibraltarissa on kaikki rokotettu, mutta niinpä siellä korona riehuu ja sulkutiloja ja muita rajoituksia keksitään. Mitä siis auttaa herran ehdottamat pakkorokotukset – eivät mitään – mutta jostain oudosta syystä hänellä on sellainen pakkomielle.

Sulkutilat ja maskit eivät ole auttaneet asiassa, joten ne ovat aika päättömiä.

Mitä ko. herran kuvittelemaan pandemiaan tulee, niin missä ovat pandemian uhrit, kun ei kuolleisuutta ole sen kummemmin mitä vuosittain menehtyy flunssiin. Ei siis ole mitään vakavaa pandemiaa. Kauhun luomista kyllä on.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Huomattavasti tuota rassukkaa korkeatasoimmat tiedemiehet ovat ihan eri mieltä kuin tuo, joka uskooo vieläkin siihen, että kaikenlaiset rajoitukset ovat ratkaisu, vaikka ne eivät ole. On alueita, joissa ei ole ollut rajoituksia, eikä ns. pandemiakaan ole ollut mainittava.

Sen sijaan alueet, joilla on kattavat rokotukset tehty, ovat koronan kanssa ongelmissa.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Mielenkiintoista, että jotkut laittavat alapeukkua, mutta eivät voi kertoa, mikä kerrotussa ei pidä paikkaansa. On kerrottu tietysti heidän käsitystään tai toiveitaan vastaan, mutta tosiasioiden kieltäminen ei tee heidän käsityksiään enemmän todeksi.

Qroquius Kad

Mistä sinä sen tidät, että tuo lääkäri on pätevä?

Minä

Monin verroin pätevämmät ovat hänen kanssaan eri mieltä.

Toiseksi: rokote on kokeellinen ja erityisesti kokeelliseen rokotukseen pakottaminen tai edes painostaminen, jota tehdään, on laitonta niin Suomen lakien kuin kansainvälisten lakien ja sopimustenkin mukaan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Multidiootti

Muistaakseni ja tilastojen mukaan niitä, joilla on todettu kyseinen virus, ja jotka ovat jostain syystä menehtyneet, on noin yksi prosentti kaikista niistä, joilla on todettu virus. Suomessa kuolleisuus on vuodessa noin yksi prosentti väestöstä.

Toisin sanoen koronaviruksen saaneilla kuolleisuus ei ole ollut sen suurempaa kuin koko väestöllä yhteensä. Eli voidaan epäillä, että oliko koronavirus merkittävä tai edes lainkaan varsinainen kuolinsyy.

Faktat saa tarkastaa ja korjata, jos olen väärässä.

Qroquius Kad

No rokotteet eivät ole auttaneet mitään Israelissa ja Singaporessa, jotka ovat luultavasti maailman rokotetuimmat valtiot.
Suomessa on nähty körinän todellinen teho, eikä piikityksillä ole ollut osaa eikä arpaa, vaan suomalisten kultturilla olla nuolematta naamoja.

mummo

Tuo lekuri ei ole mikään rassukka, vaan ammattitappaja, joka tottuneen ylimielisesti heittelee näitä täysin ala-arvoisia kommentteja.Palkittu psykopaatti, luultavasti pohjanmaalla josain kohtaa…..

Qroquius Kad

Ei, mutta tappaa ihmisiä tukkimalla teho-osastot körinäpotilaiksi valehtelemillaan flunssa- ja allergiapotilailla niin, etteivät sairaat saa tehohoitoa.

Suomessa huonommin?

No ei ainakaan Ruotsissa. Ruotsin tehohoitopaikoista on tänään vain 25% käytössä, sanottiin kl. 14 Kansanterveysviranomaisen tiedotustilaisuudessa.

Multidiootti

On niitäkin ollut valitettavasti historian saatossa. Toinen seikka on, että jos joku rokotekehityksessä tai tuotannossa haluaa toimia sosiopaattisesti sekin onnistuu. Eihän poliisinkaan pitänyt olla huumekauppias. Kaikista suurinta hallaa tekevät epärehelliset henkilöt vallassa ja ne, jotka tietäen tai tietämättään estävät totuutta tulemasta julki.

Multidiootti

Näkeehän sen jo siitäkin, kuinka tyrannimaisesti jotkut henkilöt, asiantuntijat ja hallitukset olisivat valmiit eliminoimaan rokotevastaisia. Sen pitäisi jo herättää, että kaikki eivät ole kotona niin kuin pitää.

Juha R

Rokottamattomia on Suomessa 14%. Sairaalahoidossa heidän osuutensa on 70%. Ihmisillä pitää olla myös vastuu.

Multidiootti

”Ylilääkäri ehdottaa muitakin laajoja toimia koronan leviämisen estämiseksi, maskipakkoja, karanteeneja ja rajoituksia matkustamiseen ja vapaa-ajan harrastuksiin.”

Eiköhän tuossa olekim kiteytettynä kyseisen ylilääkärin järjenlahjat. Tarjoaa rokotetta pakolliseksi ratkaisuksi, ja siitä huolimatta laukoo litanian muitakin pakkokeinoja. Jos kerran kaikki ovat pakkorokotettuja, ja rokote on pelastus nii , mihin niitä muita keinoja enää tarvitaan? Ilmeisesti kyseinen ylilääkäri kuvittelee, että harvain- tai asiantuntijavalta ovat ratkaisuja. Eugeniikan mukaan ”hyödyttömät” ja ”kelvottomat” yksilöt eliminoidaan. Luuleeko kyseinen tollo, että joku kuvittelee esittämäänsä valtahegemoniaa epäitsekkyyden huipentumaksi.

Qroquius Kad

Ja uskovat siksi kaiken, mitä lääkäri heille valehtelee.

Juha R

Tänään kerrottiin Ilta-Sanomissa, että rokottamattomilla on 33 kertainen riski joutua tehohoitoon verrattuna rokotettuihin. Tosin tämähän on THL:n ja STM:n salaliitto, eikä ollenkaan niin luotettava, kuin tännekin linkitetyt MV-lehden epidemiologien lausunnot. Varmaan Bill Gates ja Pfizer & Co ovat syöttäneet THL:lle moista roskaa…

Multidiootti

Noita erilaisia lukuja on esitetty kuukausien saatossa lukuisia. Voisivatkohan tarkentaa, kuinka luku 33 on saatu? Jos rokottamattomia 33 per miljoona sairastuu vakavasti, rokotetuista 1 per miljoona sairastuisi vakavasti. Siitä saadaan jo 33 kertainen ”riski”. Valitettavasti luku ei kuitenkaan kerro paljoakaan henkilökohtaisesta taipumuksesta. Joillakin se on suurempi ja toisilla pienempi.

Arvomme seuraavan

Eilen se riski oli nelinkertainen, mutta sehän ei kuullosta tarpeeksi hurjalta niin vedetään hatusta parempi numero.

Multidiootti

Vähän sama kuin 76 prosenttia tarttuvampi brittivarintti. Mikä siis tarkoittaa suomeksi sanottuna, että ei edes kaksinkertainen vaan 1,76 kertainen…

rellinen

Aikamoiset auktoriteetit ovat tyrkyttäneet monikulttuurisuuden ihanuutta ja autuuttakin jo kymmeniä vuosia eikä ko. valhe ja petos ole silti totuudeksi muuttunut.
Ootellaanhan vielä eikä pidetä lääkäreitä jumalina. Erehtyväisiä ihmisiä ja korruptoitavissa olevia, sekä isompia auktoriteettejä mielellään nuoleskelevia paskahousuja kuten muutkin.
Valitettavasti vain näyttää siltä, että tätä koronapiikkipakkoa ja koronapassia ovat tyrkyttämässä samat tahot jotka vannoivat myös monikulttuurisuuden tuovan taivaan läntiseen maailmaan.

Qroquius Kad

En tiedä. Mutta jos faktat ovat keskenään ristiriidassa, jotkin niistä eivät ole faktoja.
Ja kaupunginlääkäri käskee levittää pakkorokotuksia torjumaan körinää, vaikka rokotukset eivät estä körinätartuntoja, ja hän tietää sen.

Sitäpaitsi, jos ministerit ja kansanedustajat voivat valehdella koko kansakunnalle päin naamaa eduskunnassa, miten sitten joku kaupunginlääkäri ei?

Qroquius Kad

Ylläpitääkseen covid-uskontoa joka on välttämätön Euroopan talouden tuhoamiseksi Uuden Uljaan Eurabiafrikan tieltä.

Sekä tietysti saadakseen itselleen covid-uskonnon paille kuuluvaa ihailua, palvontaa ja kunnioitusta, joka romahtaa jos kansalaiset alkavat miettiä tarkemmin körinän todellista tehoa.

Mutta ei hätää, eivät he tee!

Kusinen Kännikala

Typeryyttään ja sinisilmäisyyttään tuhoavat saavutetun työ, sekä mitätöivät tieteen uskottavuuden.

Multidiootti

Ei välttämättä valehtele mutta voi erehtyä tai harhautua, kun uskoo sokeasti kaiken, mitä ylhäältä annetaan eikä jaksa tai ehdi tarkistaa faktoja.

Kusinen Kännikala

Kyllä valehtelee, sekä lisäksi on törkeän tason korruptiossa mukana.

Multidiootti

Niin mitäpä minä tavan tollo olisin sanomaan, kuka on asiantuntija ja kuka ei. Onhan se tosiaan melkoista arpapeliä erottaa huijari, asiantuntija ja harjautunut toisistaan. Jos sen osaisin absoluuttisesti tehdä, varmaan olisin yhtä viisas kuin.asiantuntija itse. Se että joku osaa kertoa jotain, mitä en osaa erottaa tai selittää, ei vielä tarkoita, että olisin tekemisissä asiantuntijan kanssa, jota kannattaa uskoa.

Multidiootti

Piti kirjoittaa: huijari, asiantuntija ja harhautunut

Qroquius Kad

Pohjaa on, mutta se moraali ja etiikka.

Olihan sisäministeri Petturi Urpollakin syksyllä 2015 tieto maahantunkeutujien rikollisesta luonteesta, ja silti hän valehteli eduskunnassa.
Pääministeri Pipilällä oli tieto, että kaikki Ruotsin kautta tunkeutuneet olisi voitu palauttaa, ja silti hän valehteli kansalaisille päin naamaa.

Molemmat myönsivät jälkeen päin heäpeämättä valehdelleensa.

Miksi lääkäri olisi sen totuudellisempi kuin nuokaan, kun oma valta ja status ovat vaakakupissa?

rellinen

Lääkäri varmaankin lossuttaa samasta rapakaukalosta rapaa naamaansa kuin sipilät ja orvot. Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus.

Multidiootti

On kokemukset ovuosikausien kivuista, säryostä ja vammoista, jotka vaikeuttavat radikaalisti elämää. Lääkäriin kun menen ei mikään etene, mitään ei ole eikä koskaan kunnolla selvitetty. Sitten kun oli vähän enemmän rahaa laittaa selvityksiin, tutkitutin omalla rahalla. Onneksi saa nykyään ilman lähetettä. Aina löytyi jotain uutta ja joka kerta jotain, mikä selitti enemmän vaivoja.

Muutaman kerran on lääkitty lähes toimintakyvyttömäksi sopimattomalla lääkkeellä niin, etten olisi kyennyt itse selvittämään asiaa, jos sitä ei olisi huomattu puolestani. Siinä meillä asiantuntijoita kerrakseeen.

Tiedän siis 100 prosentin varmuudella, että asiantuntijuus ei ole tae siitä, että joku tietäisi kaiken asiasta paremmin kuin minä varsinkaan oman ruumiini tilasta.

Multidiootti

Pahoittelut kirjoitusvirheistä. Toissslta enhän minä ole äidinkielen asiantuntijakaan varsinaisesti, mutta osaanpahan ainakin jotain kirjoittaa, tai ainakin minulta sitä odotetaan.

Kusinen Kännikala

Ulkoaopittu tietomäärä, vailla kykyä soveltaa sitä tietoa, on tyhjäkäyntiä kolmen tonnin kierroksilla, (tai joku muu nelinumeroinen luku).

Mikäli ulosanti on mantran hokemaa, sensijaan, että käytäisiin alati rakentavaa ja kyseenalaistavaa keskustelua tuoreimpien havaintojen valossa, sikäli kun nyt havainnoiminen enää edes on sallittua, ei ole omiaan herättämään luottamusta minkään asian tuntijana.

Kun otetaan vieläpä huomioon tiedossa olevat tapaukset järjestäytyneestä rikollisuudesta, sekä merkeistä laajempaan rikollisuuteen joka on piilossa huomioon, ei ole minulla ensimmäistäkään syytä oletusarvoisesti luottaa mihinkään tahi kehenkään tällä planeetalla, ilman vahvaa näyttöä siitä, että on olemassa jokin peruste luottaa toistaiseksi. Ehkä.

Kusinen Kännikala

Ei, arpapapeli perustuu sattumaan, älykäs tiedon soveltaminen on mahdollisuus, joka paljastaa ”asiantuntijat” trollien joukosta.

Mikäli äly ja tieto puuttuvat, on täysin samantekevää, mitä dataa päässään pyörittää.

Kemppi Pirhonen

Linkkaapa samantien tilastodata tästä rokottamattomien osuudesta sairaanhoitopiireittäin rokottamattomat vs rokotetut.

Last edited 2 vuotta sitten by Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen

Tilastokeskuksen sivuilta löytyy myös dataa että viikot 1-27 2021 suomen kokonaiskuolleisuus on noussut 3.4 %. Viikot 27-41 kokonaiskuolleisuus on noussut 10.4 %. Verrattuna neljän edellisvuoden keskiarvoon.
Tämä on fakta. Olisko sulla mitään teoriaa tähän. https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/Kokeelliset_tilastot/Kokeelliset_tilastot__vamuu_koke/koeti_vamuu_pxt_12ng.px/

Last edited 2 vuotta sitten by Kemppi Pirhonen
Juha R

Tuossa ylempänä sen kirjoitin: rokottamattomat joutuvat teholle 33 kertaa suuremmalla todennäköisyydellä kuin rokotetut.

Kemppi Pirhonen

Mulla ei näy linkkiä tilastoon, näkyykö muilla?

Tane

Tämä mies pitää erottaa ja viedä oikeuteen. Käyttää törkeästi asemaansa jaotellakseen ihmisiä susiin ja lampaisiin. Missä ne oikeusvaltioperiaatteet nyt on?

Qroquius Kad

Niinpä surin osa ihmisisitä uskoo mitä tahansa, jos joku julistaa heille Tieteilijän statuksella vaikkapa maailmanloppua juuri nyt ja heti, ellei taloutta tuhota tai maata oteta täyteen muslimeja tai tai tai…

Suurin osa ihmisisitä on nautakarjaa, joka uskoo kaiken, mitä heille valehdellaan. Ja mitä Korkeastioppineempi Asiantuntija, sitä helpommin kaikki uskotaan vaikka puheissa ei olisi vähääkään järkeä.

Koska suurin osa ihmisistä ei ole riittävän älykkäitä seulomaan kuulemaansa ja käsittelemään stä kriittisesti.

Qroquius Kad

Eihän nyt toki. Sinä ja sukulaisesi olette älykkäitä, jaloja ja viisaita, mutta muut nautakarjaa.

Anonyym

Oikein ällikkäät taas toisinaan sortuvat yksityisajatteluun ja rakentelevat pähkähulluja tsydeemejä ja vielä jaksavat niitä loputtomiin perustella, vaikka järki ja porukat ihan toista todistavat.

Minä

Ja kun oikein lääkäri sanoo noin, pitää Paavo sitä ehdottomana totuutena?

Lukemattoman monet lääkärit ja huippuluokan tutkijat ovat hänen kanssaan eri mieltä. Mutta ei se Paavoon vaikuta?

Minkäs teet

Ruotsissa Covid on kolmanneksi tavallisin kuolinsyy sydän-ja verisuonisairauksien ja syövän jälkeen:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/covid-fortsatt-tredje-vanligaste-dodsorsaken-i-sverige

Qroquius Kad

Onpa kumma että vasta kolmanneksi yleisin?
Sehän saataisiin yleisimmäksi, kun vaan diagnosoitaisiin tarpeeksi.

Mikään moraali tai etiikka ei todellakaan estä covid-pappeja tekemästä niin.
Ainoastaan pelko kiinni jäämisestä, jos homma lipsuu käsistä.

Kirikiri kovin Kovid

Covidiin on kuollut vain 15.000+, sydän ja verisuonisairauksiin noin 30.000 ja syöpään noin 25.000. Tegnell sanoi äskettäin ettei ole mikään ihme jos kesään mennessä saadaan 50000 lisää eli 20.000 covidkuollutta Ruotsissa.

Mutta Tegnell valehtelee taas tietenkin?

Kirikiri kovin Kovid

Siis 5000 lisää, ei 50.000

Qroquius Kad

En tiedä valehteleeko. Sen tiedän, että Suomessa on nähty körinän todellinen teho, ja se on valtavan paljon heikompi, kuin mitä Ruotsi ilmoittaa.

Joku siis valehtetelee. Joko Suomen THL valehtelee körinänumerot valtavan paljon todellista pienemiksi tai Tenkeli valtavan paljon suuremmiksi.

Päättele loput itse.

Kemppi Pirhonen

”Jotkut jopa uskovat, että me (Rockefellerit) olemme osallisia Yhdysvaltojen intressejä vastaan työskentelevässä salaliitossa. Minua ja perhettäni luonnehditaan ’internationalisteiksi’, meidän sanotaan juonivan muiden kaltaistemme kanssa kaikkialla maailmassa rakentaaksemme yhtenäisemmän poliittisen ja taloudellisen järjestelmän – yhden maailman, jos niin haluat sanoa.
Jos tämä on syytös, niin minä olen syyllinen ja ylpeä siitä.” -David Rockefeller

Körinä kaataa Kustun

Ruotsalaiset ehkä vaan kuolevat heikkouttaan ja naismaisuuttaan?

Qroquius Kad

Ei ole.
Körinä on Kiinan aloittama epäinformaatio-operaatio, jonka tavoitteena on pakottaa jo valmiiksi naisten hysteriset länsimaat polvilleen keksityllä pandemialla.
Sen varjolla flunssapotilaille diagnosoidaan muka Maailman Kauhein Rutto, jonka estämiseksi talous on ajettava alas.

Se toimii parhiaten Pohjoismaissa, jossa kansa on läpeensä naisistunutta ja hysteriaan lietsottavissa sekä riittävän tyhmää uskomaan kaikki valeet.

Hörni

Ei tarvitse olla Persaukinen Sippiukko. Tee niinkuin Eräs Hyvin Tunnettu Ruotsalainen Influencerinaikkonen ja ala myydä lukijoille JOULUPAKKAUSTA (á 2000kr jonka arvo muka 4000kr) joka koostuu kepuleista tuotteista mikrokokopakkauksissa, esim ”Paavon Partavettä” ja ”Paavon Kiljua”.

Influensseri tienasi 36 miljoonaa ja nauroi koko matkan pankkiin. Nyt tosin saa tappouhkauksia ynnämuuta ostajilta.

Perkele

Jos tulee lama ja inflaatio sillon vasta kapitalistit voittoja kääriikin

Sherlokki suvakko

Kapitalisti on, sinä tai minä, kun vain ymmärtää kusetustekniikan jalot opit ja käytännöt. Eli, ei riipu tuloasosta, vaan mitä tienaat sillä.

Silta Vili

Ei Gatesin Pili ole miljoonaa ihmistä halunnut tappaa. NWO:n kanssa he jättäisivät puoli miljoonaa ihmistä henkiin. Vain 7,3 miljardia pitää saada hengiltä.

Kusinen Kännikala

Jep, pala paistia, ei tunnu missään… tuhannen vuoden päästä.

Kemppi Pirhonen

Pate teeppä juttu salaliittoteorioista, niin päästää heitteleen hulluimpia teorioita.Tulee mieleen aika tarkalleen vuosi sitten kun joku onneton twiittasi että eu suunnittelee terveystodistusta tai jotain passisysteemiä, jolla pääsee eri tilaisuuksiin/tapahtumiin. Kymmenettuhannet ihmiset oli heti WÖÖÖÖ vittu mitä folioilua, salaliittoteoreetikko-paskaa. Itsekin lähdin samalta seisomalta hakeen pirkka erikoisvahvaa foliota lähimarketista ja vetelin koko rullan pään ympärille. Vieläkin hekottelen sitä, että kaikkiin paska salaliittoteoriohin ihmiset uskovat.

Last edited 2 vuotta sitten by Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen

Jep, tollasenkin kannan asiaan voi ottaa. Minä taas ajattelen että eu:sta tulee tälläisille ideoille (K-passi) esityksiä ja selvityksiä ja valtiot sitten päättävät ottavatko käyttöön. No ainakin twiittiketju tuntui niin pitkältä että se olisi hyvinkin voinut sisältää 10k kemmentointia.
Katsoisitko tämän linkin ja erityisesti kohta P:n niinkuin Pirhonen: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0519_FI.html?fbclid=IwAR0Aif9dQMTejiWp7uEnFlJvj0qT6sGh1w3RmBSCDc1J1E56myPwC7pyJxA

Last edited 2 vuotta sitten by Kemppi Pirhonen
Sherlokki suvakko

Tää, wöö tulee nimenomaan hatun sisältä, eihän sinne ulkoopäin tullu info vaikuta.

Kusinen Kännikala

Wttu mitä paskaa.
Juttuhan on sillätavalla, että kivehen kirjoitetussa motiivissa ei riitä miljoona raatoa.

Sherlokki suvakko

Vitjat, voin kuvitella, miten Paavo nauraa partaansa, kun saa pientä ”someraivoa” aikaan.

Covidkuolleet P-maat

Danmark
2 797
avlidna totalt
482,45 döda / milj

Finland
1 236
avlidna totalt
223,99 döda / milj

Norge
995
avlidna totalt
187,23 döda / milj

Sverige
15 107
avlidna totalt
1 483,53 döda / milj

Ruumiita tulee

Voi tulla kokeilemaan.

Qroquius Kad

Eihän siinä nyt mitään ruumiita tule! Kivat polliisisedät vain tulevat ovesta sisään, litistävät nenän lattiaan ja nostavat pyllyn paljaana pystyyn. Mukava kaupunginlääkärisetä sitten työntää sinne pyllyyn jotain.

Ehkä körinäpiikin. Ehkä jotain muuta.
Mitä sitten haluaakin. Täällähän halutaan antaa hänelle valta tehdä niin.

Qroquius Kad

Ja vielä jotain, jos mieli tekee.
Avoin valtakirja kun on annettu.

Qroquius Kad

Emmekö me kaikki?

Sherlokki suvakko

No, nin no.

Sherlokki suvakko

Hmm!

Matu > korina, fini

Turhaan tuosta korpnarokotuksesta on hikeentyä.

On paljon suurempi todennäköisyys että kuolet matun puukkoon tai pyssyyn kuin koronapiikin aiheuttamaan sivuvaikutukseen.

Qroquius Kad

Puhumattakaan mahdollisuudesta kuolla körinään, olipa rokotettu tai ei.
Suomalaiset on vain saatu aivopestyä kuvittelemaan körinän olevan Suomen suurin kuolinsyy.