Miksi meitä halutaan syyllistää?

On perin kummallista tai jopa jokseenkin julmaa, että meitä ihan tavan tallaajia syyllistetään mistä milloinkin ja koko aikaa.

Emme osaa syödä, liikkua, asua, ajatella ja niin edespäin oikein tämän eliitti porukan mielestä.

Mikä tekee vihervasemmistosta Jumalan mitä meidän pitää kumartaa ja nöyristellä jotta voimme olla osa hyväksyttävästi tätä yhteiskuntaa?
Enkö enää voi ajatella maalaisjärjellä asioita tulematta leimatuksi natsiksi, fasistiksi, rasistiksi, persuksi, idiootiksi omaan napaan tuijottajaksi ja niin edes päin.

Ei minua voi pakottaa rakastamaan muslimeja, transuja, mustia tai homppeleita vaikka kuinka haluttaisiin. Eikä se yhtään auta vaikka näitä edellä mainittuja olisi joka mainoksessa ja TV-ohjelmassa. Päinvastoin se tekee tästä pakkohyväksynnän hakemisesta todella ärsyttävää ja epämiellyttävää.

Tällainen ei akateemisesti koulutettu työtä kuitenkin tekevä ja veroja maksava duunari ei ole yhtään mitään tämän eliitti-porukan mielestä.
Meidän rahamme kyllä kelpaavat tälle saatanan viinin purskuttelija porukalle, vaikkei heistä yksikään kehtaa edes tunnustaa meistä rahvaista tuntevansa ainuttakaan.

Itse olen tehnyt päätöksen jo aikoja sitten, ettei minulta irtoa ainuttakaan lanttia mihinkäänavustusjärjestöihinverorahani saavat osaltani riittää tähän sosiaalitoimistoon.

Menen vielä tähän maalaisjärjen käyttöön, kuinka moni tämän jutun lukioista esimerkiksi pyytäisi naapurinsa syömään kun ei ruokaa löydy edes omalle perheelle?

Saanen arvata ettei sitten ainutkaan olisi niin saatanan tyhmä, että näin tekisi, mutta mitä tekee Suomen valtio ja meidän viisaat päättäjät?
Eihän tätä näin yksinkertaisesti sovi verrata tai jos vertaankin olenko silloin populisti ja asioiden vääristelijä?

Mitä helvetin pahaa tämä nöyrä ahkera kansa on tehnyt, että meitä rangaistaan noin helvetin tyhmillä päättäjillä? Isäni kanssa olen käynyt monet jopa kiivaaksi käyneet keskustelut nykyhallituksemme pätevyydestä ja sen toimista. Itse en ole seurannut Suomen sisäpolitiikkaa kuin noin kaksikymmentä vuotta aktiivisesti, mutta isäni on lukenut ja perehtynyt tähän aiheeseen ja sen historiaan siitä lähtien kun Suomi itsenäistyi.

Pakkohan se on myöntää jopa isäni, ettei tässä maassa ole ollut yhtään näin huonoa hallitusta koko itsenäisen Suomen olemassa olo aikana.
Olen puhunut tässä maalaisjärjen käytöstä jokainen varmaan ymmärtää ja sisäistää mitä se tarkoittaa.

 

Yksinkertainen esimerkki jos jokin tai joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin mitä ilmeisimmin se ei ole totta.
Me suomalaiset ihmiset olemme kuitenkin hyvin luottavaista ja sinisilmäistä porukkaa meitä kun kusta lorautetaan linssiin aivan huolella kerta toisensa jälkeen.

Herää vaan kysymys mikä helvetti meitä oikein vaivaa?

Tämän kyllä lienee huomanneet poliitikotkin he voivat muuttaa mielipiteitä ja kantoja asiassa jos toisessa pelkäämättä, että äänestäjän kanta muuttuisi.

Meillä on pian taas edessä yhdet vaalit ja päästään äänestämään niitä samoja tuttuja naamoja jotka mahdollisesti ovat jo eduskunnassa, kaupungin hallituksessa, kirkkovaltuustossa, osuuskaupan hallintoneuvostossa ja niin edes päin.

On tämä valittava porukka taas kerran niin helvetin pätevää ja korvaamatonta, että kuka muka meistä taviksista pystyisi hoitamaan noin monta hommaa moitteettomasti yhtä aikaa. Jos rehellisiä ollaan ei meistä kukaan ja tuskin heistäkään, palkkiot tosin joutaa noutaa.

Eli sitten tovin päästä uurnille ja äänestämme taasen kerran sitä puoluetta jota ovat äänestäneet isovanhempamme ja vanhempamme syystä jotta kun olen aina näin tehnyt.

En tässä nyt halua ketään syyttää tai soimata, mutta meistä suuri osa toimii juuri näin. Mutta emme me PTmedian lukijat, olemmehan me fiksumpaa porukkaa kuin yksikään eduskunnan

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
X

Eniten huolestuttaa kantis nuorison nykytila, mennään huppari silmillä ikäänkuin oltaisi näkymättömiä. Niiden päällä pelataan nykyisin kovaa, eivät tiedä muusta.
Meikäläinen omaa hieman kokemuksen pelisilmää ja osaa pelatakkin, tarvittaessa pannaan täysin läskiksi..jos siltä tuntuu.

Daavidin poika

Oikein hyvä, ja avaava avaus. Olen eläköitynyt 2019, ja olen nykyään leski. Minua vain huolestuttaa lapseni tulevaisuus. Kumpikin lapseni (2) ovat työelämässä, ja heillä on kova innostus, moraali työntekoon.

Olin ”komennus miehenä” ja kiertänyt ympäri maailmaa.Minun tyttö kysyi minulta, että minkälaiset metsät siellä Namibiassa oli. Ymmärsin heti tilanteen, ei Afrikassa ole mitään metsää saati sitten sellupuuta. On vain niin väärin, että Afrikkalaiset pääsee TV-mainoksissa mainostamaan hyvin hoidetuista Suomalaisista metsistä. Mielestäni tuo TV-mainos kuuluu Suomalaisten metsänomistajien piiriin.

Mielestäni jokun tolkku pitää olla, koska me Suomalaisethan olemme tämän yhteiskunnan rakentaneet. On niin väärin vain, että ulkopuoliset kävelee katettuun pöytään.

Kane

Se on totta että pessimisti ei pety. Tulisi kuitenkin muistaa että meidän panostus mm. ilmastotoimiin ja kansanterveyteen sekä turvallisuuteen tulee kantamaan hedelmää pitkällä tähtäimellä. Tämä on sama ilmiö kuin siinä että ottaako yhden makeisen heti vai kaksi makeista puolen tunnin päästä. Ehdottomasti kannattaa odottaa se puoli tuntia mutta hätäiset haluavat kaiken heti ja sitten jäävät pitkässä juoksussa häviölle.

puolueeton

Mitä pahaa tekivät saksalaiset ja venäläiset, kun joutuivat kärsimään äkillisestä vallan vaihtumisesta?
Kansalaisissa itsessään piilee vika, kun innostuvat ja päästävät ideologiansa sokaisemat tai rikolliset oman edun tavoittelijat valtaan. Vallankumous on aina johtanut pahoihin ongelmiin, on se globaali tai kansaan kohdistuva.

puolueeton

Saksan vallankumous teki hyvää aluksi, mutta muutos oli liian nopea ja suuri, joten se päättyi todella suureen katastrofiin. Globalismilla lienee vielä surkeampi loppu, lännen kultuurin tuho.

Qroquius Kad

Eikö se ensimmäinen maailmansota sitten ollut riittävän paljon pahaa? Sehän ne Saksan ja Venäjän vallankumoukset aiheutti.

Jabadabaduu

Hyvä avaus, kiitos siitä! enemmän ja enemmän uskon isoon kirjaan!

Tupe

Samanlaista paskasakkia (Jari Tervo) on myös sen v:tun akateemisen tutkinnon suorittanut väärin ajatteleva valkoihoinen työtä tekevä veronmaksaja.

70/80-luvuilla hallitus ajoi vielä kovalla kädellä maan etua ja työn tekeminen oli kunniassa. Nyt hallinto tuhoaa maan ja loisväki on kaikki-kaikessa. Loisväkeä jopa rahdataan tilauslennoilla kehitysmaista ja terroristileireiltä veronmaksajien elatettäväksi.

Mihin v:txxn tämä maa on mennyt???

Last edited 2 vuotta sitten by Tupe
juhaII

Kyse on alastomasta valtapolitiikasta, joka on kaikkinaisen totalitarismin esiaste ja samalla ”väliasema” ”lopulliseen ratkaisuun” eli kommunismiin!

Bling Bling

Mutta hei, tämän hallituksen jälkeen suunta voi olla vain parempaan päin. Tai no, enpä menisi sittenkään vannomaan.

uljas

Se kuuluu nykyisen viherpunamädätyksen päämäärään sekä mielipiteenmuokkauksen ja ihmisten alistamisen keinoin. Tämä näkyy myös keskustelupalstoilla erinäisten provokaattoreiden vuosia kestäneinä työpanoksina, otetaan nyt esimerkkinä vaikka Moktar.Gubta – talousrikospalstalla vuosia ihmisiä raivostuttanut Valuuttakauppias – hahmollaan sekä sadoilla muilla provokatiivisilla nimimerkeillään myös, nykyään maahanmuuttopalstan asioita käsissään pitävänä entisenä MaailmanMattina,ja tuhansien korkea-arvoisten titteleiden haltijana ja professorina määrää mitä maahanmuuttopalstalla kirjoitetaan. Muiden mielipiteet lytätään poistattamalla vastakommentit tehokkaasti. https://keskustelu.suomi24.fi/t/17199216/yksinhuoltaja-ja-pakolainen-kontulassa
Onko tämä sitä cancel-kulttuuria ja wokea?

Mötääh

On tuo kuule tuttu juttu. Mitä missäkin tapahtuu, on syyllinen aina persu

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202640/taas-sattui-ruotsissa-jarkyttava-teko-onko-syyna-maahanmuutto
Onko Paavo tästä mitään uutta tietoa?

uljas

Nyt taikapeili kuulemma toimii
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17202640/taas-sattui-ruotsissa-jarkyttava-teko-onko-syyna-maahanmuutto#comment-111242119
”Uutisoinnista ei käynyt ilmi PS-puolueen jäsenyyttä. ”
Iltalehti ei tunne asian taustoja.

Teosta epäilty on vuonna 1992 muuttanut Sotkamosta Nyköpingiin. Kielen opittuaan hän on mennyt mukaan ruotsalaiseen kunnallispolitiikkaan, mutta silti säilyttänyt joitakin siteitä vanhaan rakkaaseen synnyinmaahansa, mm. puoluejäsenyyden.

Ja tämän kaiken näin omin silmin Kärkkäisen taikapeilistä, joka viimeinkin on saatu toimitetuksi minulle. Enää eivät maahanmuuttovastaiset tollerot ole ainoita, jotka kykenevät näkemään salattuja tekoja ja kuulemaan olemattomia puheita.
Parhain terveisin, Moktar. ;)”
( Persut kylläkin perustettiin vasta11.5.1995)

viherinhooja-mestari

Kyllä, näinhän se menee, valitettavasti kansassa on liikaa enkelikasvoisen marinin kumartajia. pekkakin varmaan pyrkii vielä kerran pressaksi, olisihan se ennätyssaavutus ylioppilaalle. Kannatajia hällekin riittää, kumma kyllä!