Miksi meitä halutaan syyllistää?

On perin kummallista tai jopa jokseenkin julmaa, että meitä ihan tavan tallaajia syyllistetään mistä milloinkin ja koko aikaa.

Emme osaa syödä, liikkua, asua, ajatella ja niin edespäin oikein tämän eliitti porukan mielestä.

Mikä tekee vihervasemmistosta Jumalan mitä meidän pitää kumartaa ja nöyristellä jotta voimme olla osa hyväksyttävästi tätä yhteiskuntaa?
Enkö enää voi ajatella maalaisjärjellä asioita tulematta leimatuksi natsiksi, fasistiksi, rasistiksi, persuksi, idiootiksi omaan napaan tuijottajaksi ja niin edes päin.

Ei minua voi pakottaa rakastamaan muslimeja, transuja, mustia tai homppeleita vaikka kuinka haluttaisiin. Eikä se yhtään auta vaikka näitä edellä mainittuja olisi joka mainoksessa ja TV-ohjelmassa. Päinvastoin se tekee tästä pakkohyväksynnän hakemisesta todella ärsyttävää ja epämiellyttävää.

Tällainen ei akateemisesti koulutettu työtä kuitenkin tekevä ja veroja maksava duunari ei ole yhtään mitään tämän eliitti-porukan mielestä.
Meidän rahamme kyllä kelpaavat tälle saatanan viinin purskuttelija porukalle, vaikkei heistä yksikään kehtaa edes tunnustaa meistä rahvaista tuntevansa ainuttakaan.

Itse olen tehnyt päätöksen jo aikoja sitten, ettei minulta irtoa ainuttakaan lanttia mihinkäänavustusjärjestöihinverorahani saavat osaltani riittää tähän sosiaalitoimistoon.

Menen vielä tähän maalaisjärjen käyttöön, kuinka moni tämän jutun lukioista esimerkiksi pyytäisi naapurinsa syömään kun ei ruokaa löydy edes omalle perheelle?

Saanen arvata ettei sitten ainutkaan olisi niin saatanan tyhmä, että näin tekisi, mutta mitä tekee Suomen valtio ja meidän viisaat päättäjät?
Eihän tätä näin yksinkertaisesti sovi verrata tai jos vertaankin olenko silloin populisti ja asioiden vääristelijä?

Mitä helvetin pahaa tämä nöyrä ahkera kansa on tehnyt, että meitä rangaistaan noin helvetin tyhmillä päättäjillä? Isäni kanssa olen käynyt monet jopa kiivaaksi käyneet keskustelut nykyhallituksemme pätevyydestä ja sen toimista. Itse en ole seurannut Suomen sisäpolitiikkaa kuin noin kaksikymmentä vuotta aktiivisesti, mutta isäni on lukenut ja perehtynyt tähän aiheeseen ja sen historiaan siitä lähtien kun Suomi itsenäistyi.

Pakkohan se on myöntää jopa isäni, ettei tässä maassa ole ollut yhtään näin huonoa hallitusta koko itsenäisen Suomen olemassa olo aikana.
Olen puhunut tässä maalaisjärjen käytöstä jokainen varmaan ymmärtää ja sisäistää mitä se tarkoittaa.

 

Yksinkertainen esimerkki jos jokin tai joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin mitä ilmeisimmin se ei ole totta.
Me suomalaiset ihmiset olemme kuitenkin hyvin luottavaista ja sinisilmäistä porukkaa meitä kun kusta lorautetaan linssiin aivan huolella kerta toisensa jälkeen.

Herää vaan kysymys mikä helvetti meitä oikein vaivaa?

Tämän kyllä lienee huomanneet poliitikotkin he voivat muuttaa mielipiteitä ja kantoja asiassa jos toisessa pelkäämättä, että äänestäjän kanta muuttuisi.

Meillä on pian taas edessä yhdet vaalit ja päästään äänestämään niitä samoja tuttuja naamoja jotka mahdollisesti ovat jo eduskunnassa, kaupungin hallituksessa, kirkkovaltuustossa, osuuskaupan hallintoneuvostossa ja niin edes päin.

On tämä valittava porukka taas kerran niin helvetin pätevää ja korvaamatonta, että kuka muka meistä taviksista pystyisi hoitamaan noin monta hommaa moitteettomasti yhtä aikaa. Jos rehellisiä ollaan ei meistä kukaan ja tuskin heistäkään, palkkiot tosin joutaa noutaa.

Eli sitten tovin päästä uurnille ja äänestämme taasen kerran sitä puoluetta jota ovat äänestäneet isovanhempamme ja vanhempamme syystä jotta kun olen aina näin tehnyt.

En tässä nyt halua ketään syyttää tai soimata, mutta meistä suuri osa toimii juuri näin. Mutta emme me PTmedian lukijat, olemmehan me fiksumpaa porukkaa kuin yksikään eduskunnan