Helsingissä riitaa rokotteista, puukot ja nyrkit esille

Helsingin poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä ja pahoinpitelyä, jotka tapahtuivat lauantaina 13.11.2021 kello 3.30 aikoihin Kalliossa.

Poliisin tietojen mukaan tapaus sai alkunsa Bar Kalliohovin edustalla. Rikosten uhrit olivat riitautuneet kahden heille tuntemattoman miehen kanssa koronarokoteasioista.

Uhrit olivat poistuneet ravintolasta, ja miehet olivat seuranneet heitä Harjukadulle. Siellä epäillyt olivat käyneet uhrien kimppuun. Heidän epäillään puukottaneen toista uhria kasvoihin ja lyöneen toista asianomistajaa nyrkein.

Toinen pahoinpitelijöistä oli arviolta yli 30-vuotias, 170 senttimetriä pitkä ja pukeutunut farkkuihin sekä mahdollisesti leopardi- tai maastokuvioiseen paitaan tai takkiin. Toisesta miehestä ei ole selkeitä tuntomerkkejä.