Tukholman poliisilla iso kiinniotto-operaatio cityssä

Tukholman poliisi teki perjantaiaamuna näyttävän kiinnioton Östermalmilla Karlavägenillä. Siviilipoliisit iskivät lyhyen takaa-ajon jälkeen kun pakeneva BMW ajoi päin liikenteenjakajaa.

Siviilipoliisin seurannassa ollut jengi oli Expressenin tietojen mukaan menossa suorittamaan ryöstöä, jonka kohde oli ”elinkeinoelämän korkea-arvoinen vaikuttaja”. Porukka oli liikkeellä BMW:llä, jossa oli väärät rekisterikyltit.

Poliisit päättivät pysäyttää auton, josta seurasi lyhyt takaa-ajo. Perässä tullut poliisiauto sai kiilattua pakenevan auton liikenteenjakajaan.

Autossa ollut porukka oli pukeutunut DHL:n pakettienjakajien asuihin. Neljä miestä otettiin kiinni.

Porukka kuuluu Järvassa ja Solnassa vaikuttavaan kovanpuoleiseen somalijengiin ”Headshot-liigaan”, jonka jäseniä epäillään kymmenistä eri väkivallanteoista, ryöstöistä ja ampuma-aserikoksista.

Subscribe
Notify of
guest
72 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ernesti_loosonen

Kamalasta Harriksesta tulee perjantaina hetkeksi Yhdysvaltain presidentti.

Qroquius Kad

Täytyyhän sitä harjoitella sellaisen kokoluokan asiaa kuin maailman voimakkaimman suurvallan vallankaappaus.
Kamala varapresidentitär harjoitteli tällä kertaa vähän vajaat puolitoista tuntia;
mahtaneeko seuraava harjoitus kestää jo yhden tai useampia vuorokausia?

Kyllä se Washingtonin Wanha Mies saadaan sieltä lähtemään;
hänhän voi vaikka kuolla körinään, jos tarve vaatii!

Timppis

Eikö se häärikkään enää poliisiopistolla.

Kukavaan

Voi olla, että Biden vapautetaan tehtävästään ja Harris jää presidentiksi. On sellainen hytinä. Paksusuolen tähystys onnistuu ilman nukutustakin ja Bidenin kohdalla on uutisoitu, että nukutetaan. Jokin ei tässä nyt täsmää.

Sleepy Hole

Biden ei kestä selvinpäin että hänen kärttynyttä kakkareikäänsä veivataan.
Ehkä antavat äijälle viimeisen piikin?

Waltsu

No eikös Bidee ole ottanut sen hirrrmuisen myrkkypiikin jo ainakin kahdesti ja varmaan kolmestikin. Ei siis tarvitse kuin odotella, milloin kuukahtaa… Vai?

Qroquius Kad

Saiko hän myrkkypiikin vai sittenkin suolaliuosta, ettei olisi käynyt kuin hoiturineito Tiffanylle?

Kukavaan

Tiffany lienee tehnyt vääriä kysymyksiä.

Kukavaan

Jostain syystä piikin saaneilla päättäjillä ei ilmene haittoja. Sattumaa?

X

Eli, varmin tapa old timerilla välttää piikkisydäri on juuri ennen pistoksen antamista vaatia rokotteen vaihtamista nuoremman ja työkykyisemmän sekä mieluiten syvästi ruskettuneen kanssa. Jos rokotteessa lukee nimesi niin PAKENE..ikkunasta, ovesta, mistä vain pääsee!

rocky

Rasismia häiritä lähettejä työssään.

Nouhuu

huuuhhuuh. Onhan se varsin rasistista mennä nyt työvoimanpaikkaajia kesken työpäivän häiritsemään.

Vikä Mitsi

Somppuja työvaatteissa!?!????

Ohmygod

Se juuri herätti poliisin epäilykset.

Coronahatti

Kas kun ei ollut vielä Somppreerotkin päässä.

X

https://youtu.be/Gf9M14MdV3E Saa nähdä milloin villitys alkaa Suomessa.

X

Ei taida Suomisomput uskaltaa.. pelkureita. Ko kot koot kot kot!

Anonyymi

Nopeasti tyhjeni hyllyt. Ei taidettu olla ihan ensimmäistä kertaa asialla. En muuten ymmärrä tuota Vuittonin suosiota, laukut ainakin ovat törkeän hintaisia ja rumia!

Suomi Finland

Täytyykö Biden nukuttaa nukutusaineella? Luulisi, että hänelle riittää ihan se, että laitetaan soimaan tallenne vaikkapa jostain YK: n kokouksesta.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
T

Koska kyseessä ei ollut normaali presidentinvaali jossa vastakkain demokraatit ja republikaanit vaan vastakkain oli korruptoitunut suuryritysten rahoittama eliitti vastaan tavallinen kansa ja maalaisjärki jota edusti Trump

Qroquius Kad

Trump kuuluu henkilökohtaisesti eliittin, mutta vetosi vaalikampanjassaan Kansan Syviin Riveihin.

Presidentin henkilöllä on merkitystä;
istuuko maailman voimakkaimman suurvallan johtajan pallilla heikko vanhamies vai äärivasemmistolainen feministi.

Jälkimmäinen voi intersektionaalisen feminismin ajamiseksi tekemillään päätöksillä heikentää Suomen asemaa.

T

Trump on rikas, mutta ei ylintä eliittiä, joka on rikastunut poliittisilla suhteilla tai wall streetillä. Eli Trumpilla on käsitys siitä mitä oikea tuottava työ on

Construction Worker

Kyllä Trump tietää, onhan kiinteistöbisneksessä. Kehuu aina rakennustyöläisiä.

Qroquius Kad

Ei USAn presidentille ole keskeistä tietää miten John Q. Public ja Jane Average jokapäiväistä elämäänsä viettävät, vaan siitä yhteiskunnasta jossa he elävät voidakseen kehittää sitä kaikille parhaaseen suuntaan.

Qroquius Kad

Se sinulle suotakoon;
nauruhan pidentää ikää.

T

No, ainakin rajavalvonta ensi alkuun….Diabeteslääkkeiden hinnanalennus…

T

Trump maksoi itse oman vaalikampanjansa joten hän oli ajamassa kansan etua eikä suuryritysten. Trump on myös tehnyt oikeaa tuottavaa työtä eikä ollut ammattipoliitikko

-Beowolf-

Juurikin näin. Trumpilla ei ollut kytköksiä ”sotateolliseen kompleksiin” (Eisenhower) eikä ”ilmastoteolliseen kompleksiin” (Darwall: Vihreä tyrannia) kuten kummallakin pääpuolueella, etenkin demokraateilla (Shellenberger: Ilmasto lämpenee).
Näin hän ei ollutkaan naruilla ohjattava sätkynukke vaan oikukas tviittaaja jonka liikkeitä ei voitu ennustaa eikä hallita (Bidenin tavoin). Näin ollen tällainen, liian ”itsenäinen” presidentti piti ehdottomasti kaataa vaikka sitten sähköistä äänestystä manipuloimalla. Republikaanien em koplekseille ”solidaarinen” osa halusi myös pimittää vaalivilpin

Qroquius Kad

Ei, vaan kansakuntansa parasta ajatteleva valtiomies, joka hyödynsi liike-elämän yhteyksiään ja taitojaan, tärkeimpänä neuvottelutaito.

Siksi olikin surkuhupaisaa lukea itseään Asiantuntijoiksi kutsuvien viherkommunistien epätoivoisia valehteluyrityksiä, kuinka Trumpia ei saa päästää samaan huoneeseen yksin Kim Jong-unin kanssa,koska tämä manipuloisi Trumpia mielensä mukaan.

Niinpä. Maailman kovin neuvottelija se tarvitsee neuvoja nulikalta, joka on elänyt puolet vähemmän kuin Trump neuvotellut maailman rahaeliitin kanssa gigadollarien kaupoista.

Mutta suomalaisiin nämäkin valeet menevät täydestä.

T

USA:n eteläraja vuotaa kuin seula koska biden. Eli äänestämisellä on vaikutusta

T

Onko tämä trollivastaus? Tai provosointia? Eli Puolan kohdalla olet normaalin maalaisjärjen ja laillisen rajakontrollin kannalla mutta USA pitäisi tuhota laittomalla massamaahanmuutolla?

T

Miljoonat laittomat maassaolijat tuhoavat työväenluokan.

Ennen keskituloinen

Keskiluokka on jo tuhottu. Köyhiä ollaan.

Qroquius Kad

Ei muuten ole. Se on valtionraja siinä missä Suomen ja Venäjän.

Anonyymi

Miksi USA:n pitäisi sallia laiton maahanmuutto? Oletko nähnyt sitä kuuluisaa purkkapallovideota? Maailmasta köyhyys ei poistu sillä, että ihmiset sankoin joukoin muuttavat toiseen maahan ja samaan aikaan heidän kotimaitaan avustetaan rahallisesti, väki lisääntyy ja taas on uudet joukot pyrkimässä maihin, joissa omakin väki kärvistelee työttömyyden kurimuksessa ja sinnittelee jotenkin päivästä toiseen. Kehitysmaiden väestönkasvulle pitäisi tehdä jotakin, mutta ei, kaikki huomio menee ilmastonmuutoksen hillintään ja rahaa palaa miljarditolkulla! Turhauttavaa seurata tätä.

T

Niin, kovan linjan kansallismieliset kuten Varg Vikernes kannattaa Amerikan tyhjentämistä muista kuin intiaaneista.

rellinen

Haloskan tavjan porukoita nämä jotka suomesta asti vaativat meksikaaneille vapaata pääsyä usaan. Kaikki mikä rikkoo, köyhdyttää, heikentää ja hajoittaa länsimaita kelpaa näille neuvostokommareiden perinteiden jatkajille.

Suomi Finland

Minusta on varsin hauskaa, jos suurvallan presidentti nukahtaa vaikkapa YK:n yleiskokouksessa vähän niin meikäläinen aikoinaan lukion ruotsintunnilla.

Jo pilkkiminen olisi varsin hupaisaa.

Marinin kyselytunti ei sen sijaan ole lainkaan tylsä eikä väsyttävä, koska puhutaan hyvin vakavista asioista.

Sleepy Sleepers

Nickedocka joka nickaa heti kun vaan saa tilaisuuden. Selvä dementialku Joellahan on, ärtyisyys mm.

Anonyymi

Veikkaan, että Kamala Harris siellä on ollut kaiken aikaa ollut vaanimassa tilaisuuttaan ja Amerikkaa kohtaa sama onni kuin suomalaisia ja saimme 12 vuodeksi vasemmistolaisen naispresidentin; taivas varjelkoon samalta kohtalolta! No, toisaalta meillä aiheuttaisi vähemmän vahinkoa kuin pääministerinä.

Qroquius Kad

Siinäpä se!
Trump oli maailman voimakkaimman suurvallan presidentti. Washingtonin Wanha Mies on dementoitunut papparainen, joten todellista valtaa käyttää joku muu.

Sen tilanteen ei pitäisi naurattaa.

Anonyymi

Kyselytunti on todella tylsä ja väsyttävä. Oppositio kysyy, mutta hallitus ei vastaa. Se kiertely on raivostuttavaa seurattavaa. Marin puhuu paljon, mutta siinä ei ole mitään sisältöä ja nyökyttelee päätään kuin läksyttäisi alakoululaista.

Waltsu

Ottamatta kantaa siihen, tapahtuiko vaalivilppiä vai ei, niin kyllä minusta vaikuttaa paljonkin Euroopan asioihin, kuka on pressa ja mikä puolue pitää siellä valtaa. Jo pelkästään jenkkien Venäjän politiikka vaikuttaa Suomeen paljon ja yleensä jenkit / muut natomaat Euroopassa. Haluavatko jenkit satsata täysillä Euroopan natomaiden, kuten Viro, puolustukseen, vai vaativatko niiltä myös maksuvalmiutta ja lopulta kuitenkin ehkä jättävät ne yksin?
Ovatko jenkit puhdassydäminen Ritari Valkoinen, vai sittenkin vain omaa etuaan ajavia opportunisteja?

Anonyymi

Näin on, mutta kyllä Suomessa kaikki laitettiin Trumpin aikana hänen syykseen aivan kuin hän olisi ollut diktaattori. Ei löytynyt mitään hyvää, vaikka aihetta ehkä olisi ollutkin, vaan kaikkea retosteltiin; kravattia, kättelyä, lapsia ja vaimoa. Ylivoimaisen voiton vei HS, joka valtiovierailun alla julkaisi kokosivun värikuvan vertaamalla Trumpia sikaan. Hopeaa vei joku tunnettu psykologi/lääkäri, joka teki etädiagnoosin ja teki Trumpista mielenvikaisen. Onko uskallettu ketään muuta valtion päämiestä kohdella tällä tavalla? Ei ole.

Sotateollisen komple

USA:ssa presidentillä on isot valtaoikeudet. Hänellä on mm. kaiken muun hallinnon johtaja-asemansa lisäksi oikeus antaa asetuksia lakeina (executive orders). Bidenin edeltäjät ovat käyttäneet niitä erittäin rajoitetusti eli muutamia virassa ollessaan. Biden on kirjoittanut niitä nyt 71. Tästä häntä suojaa niukka Kongressin enemmistö, mitä käytetään hyväksi ennen näkemättömällä tavalla. Vuoden päästä tilanne tulee gallupien mukaan muuttumaan.

Miten sen ottaa

USA:ssa presidentillä on isot valtaoikeudet. Hänellä on mm. kaiken muun hallinnon johtaja-asemansa lisäksi oikeus antaa asetuksia lakeina (executive orders). Bidenin edeltäjät ovat käyttäneet niitä erittäin rajoitetusti eli muutamia virassa ollessaan. Biden on kirjoittanut niitä nyt 71. Tästä häntä suojaa niukka Kongressin enemmistö, mitä käytetään hyväksi ennen näkemättömällä tavalla. Vuoden päästä tilanne tulee gallupien mukaan muuttumaan.

Suomi Finland

Sombreerot tunnetusti ovat luovia neroja.

juhaII

Laitetaankohan nämä vuolemaan puu-ukkoja liiveriin?

Tupe

EI! Niista tulee toimitusjohtajia ja development directoreita kaaralaiva businekseen muuntokoulutusohjelmassa, johon heidän määrätään käräjillä vankilatuomion ja karjoituksen sijasta.

Lämäri

Mustia miehiä työasuissa. =)

Toinen juttu

Lämäri eli Slap shot on muuten hyvä leffa

X

Delta-jengi eli Animal house myös! Suosittelen.

Moonman

Jos näkee autollisen tyhjäkatseisia somaleja työkuteissa, niin kyllä siinä heti tietää että nyt on joku tilanne päällä

Matti Hyyryläinen

Työasut olivat ”jäätävän ovela valeasu”..ja toisaalta pukeutumalla työvaatteisiin tehdessään ryöstömurhauksen saa matu kiinnijäädessään alennusta tuomioon ”koska oli selvästi yrittänyt aloittaa sopeutumisen työelämään”..eli ehdollista ja myötäsukainen keskustelu..ja mitäs jos 4 tyyppiä pukeutuu klovniksi matkalla keikalle..tulee huomatuksi ja kiinniotetuiksi..tuleeko tuomio mahdollisesta kuoliaaksinaurattamisen yrityksestä ?

Trooppinen ilmasto

HOME sweet HOME. Ei ole aikaa siivota kun pitää luuhata streetalla rikoksia tekemässä?

Tässä videossa työtätekemättömän, moniosaavan, mitääntekemättömän, mitääntajuamattoman matuaapelin asunto. Katso kuvat ja nauti:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hyresgast-i-rosengard-maste-flytta-efter-mogelskador-i-lagenhet

Nih

Siinä Ruottin poliisilla ei ole aikaa enää istuskella donitsi kahvilla parinsa kera.Täyttä toimintaa ja menetelmät kehittyy.

Daavidin poika

Tuli vain mieleen tästä otsikosta silloisen Länsi-Saksalaisen Hans Martin Schleyer tapaus, joskus 1970-luvun puolivälissä..Uskon vain, että nämä Tenstan pillifarkkuhousu gangsterit yrittivät olla samalla asialla. Eli olisivat vaatineet lunnaat jostain suunnasta. Schleyer tapettiin loppusuoralla koska lunnaita ei maksettu.