Afgaanille syytteet kiimaisista jouluvaloista

Kuvituskuva.
Muuan afgaaninilapselle Ramatullahile kävi ikävästi niin, että tapahtui ns. kulttuurinen väliintörmäys. Tätä välitörmäystä sai maistaa 13-vuotias ruotsalainen nuorukainen.

Tapahtui niin, että Ramatullahilla pullotti kovan puoleisesti puntissa. Ramatullahilla on ikää… no vähän riippuu. Ruotsiin on tultu lapsena eli 15-vuotiaana, toisaalta Maahanmuuttovirasto on katsonut miehen olevan vähintään 25. Oikeuden mukaan Ramatullah on ainakin 30-vuotias, joka ikä onkin liitetty oikeuden päätökseen. Oikeus tosin sanoo, että ikää ei voida varmistaa.

Joka tapauksessa Ramatullahilla oli kovat piipussa 2020 jouluaattona. Ramatullah oli oman kertomansa mukaan nähnyt erään omakotitaloalueen terassilla vilkkuvia jouluvaloja. Ramatullah oli tästä päätellyt, että talossa on kiimaisia naisia, jotka haluavat jäykkää tavaraa. Ramatullah kertoo, että jos kotimaassa Afganistanissa talon ulkopuolella on vilkkuvaloja, niin se tarkoittaa, että talon naiset ovat kiimaan päin.

Ramatullah kiipesi omakotitalon toiseen kerrokseen lerssi ojossa. Huoneessa oli perheen 13-vuotias tyttö. Tyttö oli avannut juuri joululahjoja ja saikin ikään kuin extra-lahjan: Ramatullahin.

Tyttö alkoi huutamaan. Isä paikalle ja kun talosta löytyi panomies, niin talon isä… sanotaanko nyt miedosti, että antoi oman käden ojosta. Ruotsalainen mies pieksi Ramatullahin perinpohjaisesti. Ramatullah ohjattiin talon pihalle, jossa sotaa, vaino ja kidutusta paennutta raukkaparkaa lyötiin haloilla, tiiliskivillä ja jouluisilla kukkaistutuksilla. Poliisi joutui paikalle saapuessaan rauhoittelemaan isäukkoa, joka oli sillä hetkellä lapio kädessä.

Isä kertoo kuulustelussa, että lapio vain nyt sattui käteen. Halkojen ja joulukukkien lisäksi.

 

Isää ei viety putkaan, Ramatullah sen sijaan sai yöpyä betoniyksiössä. Häntä syytetäänkin nyt seksuaalisesta alaikäisen ahdistelusta. Ramatullah yritti tehdä talon isästä rikosilmoituksen pahoinpitelystä, mutta jostain käsittämättämöstä syystä tämä juttu ei saanut tulta alleen. Paikalla olleet poliisit eivät ottaneet Ramatullahin pahoinpiteluasiaa edes  ritsivihkoon.

 

Ramatulaha syytetään nyt lapsen seksuaalisestai ahdistelusta ja kotirauahan rikkomisesta.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sellaista

Hienoa. Isä toimi todella esimerkillisesti ja suojeli tytärtään tiilen ja lapion kanssa. Suomessa olisi vastaavalla tavalla toiminut isä viety putkaan ja käräjille.

Qroquius Kad

Samoin kuin Ruotsissa, mikäli Håkan Medelsvensson olisi tuollaiseen ylipäänsä kyennyt.
Asialla oli balttilaisen tai puolalaisen alkuperän maahanmuuttajasuku, joka oli asunut riittävän kauan saadakseen svenssonin statuksen.

Mutta hatunnosto isälle!

NakkeNöppe

Samaa mietin että omituista aktiivisuutta. Tiiliskiviä -lapioita yms swenssonilla. Taitaa itsekin olla lakia vähemmän kunnioittava osittaista suojaväriä omaava ”ruotsalaismies” kuten on ”espoolaismies” yms käsitteitä.

pöh

Harmi ettei kerinnyt lapiolla kuoppaa kaivaa..

Huru-ukko

Niin kai ku polliisit tuli liian nopeesti paikalle.

Harkintaa peliin

Hyvä vain että tunkeutuja jäi henkiin, nyt on tytöllä edelleen isä huolehtimassa.

Sherlokki suvakko

Olipa kerran ramatullah, häll toisinaan kelli puntis bullah. Niin, tosiaan, voisiko lapion luokitella rasistiseks työkaluksi, niinku valkoisen ylivallan välineeksi. Toki, raskauttavaa on se, mitä svensson ajatteli loppupeleissä lapiolla tehdä? Mulle jonkin sortin kuoppa tuli mieleen ekaks.

X

Härregyd lilla turvapaikanhakija parka, saiko hän varmasti kriisiapua. Äkkiäkös alaikäinen erehtyy, kotipuolessa jos on vilkkuvat ulkovalot niin kyllä siellä saa mahtava uskonsoturi käydä panemassa ihan kaikkia. Allahuakbar niin.. Tarinan opetus, aina pitää olla valmis antamaan kotoutus koulutusta tarvitsevalle. Pidetään se lapio saatavilla niin että se osuu ekana käteen, teräslapio eikä mitään muovista lumilapiota. Sillä kun vetää pari kertaa kovaan kalloon..olantakaa.

Haaveajattelija

Jos itse olisin ollut tytön isä, paikalle olisi tarvittu vähintään ambulanssi. No ehkä tuo isä seuraavan kerran kun kävelee vaaliuurnille, muistaa tapauksen ja kääntyy kunnon rasitiksi ja joka haluaa maasta ulos nämä ruskeat pökäleet.

Pirtsakka

Maailma on ihmeitä täynnä, vallankin jouluiseen aikaan. Että ihan perusruotsalainen, joka antoi isän kädestä. Ei ole vielä toivo menetetty ruotsalaisten suhteen, vaikka välillä jo alkoi näyttää siltä. Hyvä isä! Joulukukat vähän säälittää…

ernesti_loosonen

Suomessa isä olisi saanut syytteen törkeästä pahoinpitelystä ja murhayrityksestä. Ramatullahille olisi annettu kriisiapua suvakkien toimesta ja kymmenien tuhansien korvaukset seksuaalisen hätätilan vähättelystä rasismikorotuksilla.

Kiihottavaa tosiaan

Säälipullaa olisi tullut niin että hiki roiskuu, kyllä suvakit rakkaistaan huolen pitää.

Suomi Finland

Mitä mahtaneekaan raukkaparka ajatella, kun seuraavan kerran näkee vilkkuvaloja? Tulee tämä ikävä tapaus mieleen ja sen sijasta, että puntti alkaisi iloisesti pullottamaan, muuttuu mieli apeaksi, kun muistaa kaamean rassissmin, jonka kohteeksi hän joutui.

Pitäisi olla joku vuohien täysihoitola, joka pistäisi valot vilkkumaan, vaikka sielläkään ei välttämättä Rama olisi kovin tervetullut.

Tai sitten vaan korkeajännitemuuntamo.

Kaitsu

Mahtanee hakee suurta summaa korvauksia valtiolta moisten vilkkuvalojen vuoksi, kun ei ne samaa tarkottanukkaan, ku kotona takahikiällä.

Tehdäänkehitysmaayhd

Oi tätä ilon ja onnen päivää. Joulu on juhlista jaloin

Rullattu

Pukki voi olla vain erivärinen ja eteenkin lahja voi olla ihan muuta kun villasukkia…

Irmeli

🤣👏👏 Hyvä, hyvä kerrankin oikeudenmukaisuus voitti.. Kannattaisi matujen ymmärtää ettei olla siellä keskiaikaisessa kotimaassa, kun ängetään vieraaseen maahan..Jos ei lait ja oikeudet ole selvillä, voi aina palata sinne missä ne vilkkuvat valot tarkoittaa, ettei naisilla ei ole mitään oikeuksia.

Last edited 2 vuotta sitten by Irmeli
Jesse

Ei kannata laittaa yöaikaan liikennevaloja keltaiselle vilkulle, saattaa alkaa tapahtua…..

Hyvä kun selvisi

Haa, ongelma ei johdukkaan ilmoituskynnyksen kasvusta, jota meille on median toimesta vuosia vakuuteltu, vaan öisin keltaista valoa vilkkuvista liikennevaloista.

Suomi Finland

Mistä niillä Afganistanissa mitään vilkkuvaloja olisi? Tyyppi on keksinyt hätävaleen.

Ko maassa täytyisi viestittää seksuaalihätätilasta savumerkeillä. Ja yöllä kun savumerkit ei näy, niin noitarummulla.

Kaitsu

On näillä sandaaliromeoilla kyllä selitykset joka asiaan, ku Suomen hiihtoliitolla.
Tuosta kunnon kurmootuksesta pitäis tehä oikeen virallinen rangaistusmuoto.

Jollei valveutuneet kansalaiset jo paikan päällä romeon narahdettua itse teosta pieksä kulttuurinrikastajasta teho-osasto potilasta vähintään pariksi kuukautta, niin tuomari määrää poloisen oikeen rangaistuksena pieksettäväksi, sitten oikeudessa moiseen kuntoon ja tietenkin korkojen kanssa.

Outoa on

Eivät ottaneet rakastajan rikosilmoitusta vastaan, kumman asenteellisiksi ovat poliisissakin muuttuneet, rakkauden lähettiläs ehkä mokannut jotenkin 😀

Kari Ilmarinen

Hyvä huomio, ehkäpä Ruotsissakin voi vielä toivonkipinä päästä syttymään.. Päinvastaisia esimerkkejä kun ”avointen sydänten” vuosilta löytyy riittävästi.

Rullattu

Aina ei ole hyvä että poliisi tulee ajoissa, ei ainakaan tässä seisovamulkku keississä.

Anna-Maria Korhonen

En oikein usko vilkkuvaloselitykseen. Tytöt naitetaan siellä klaanien keskinäisellä sopimuksella sellaisessa iässä, etteivät edes tiedä, mikä on kiima. Sitten kun on naimisissa niin tavara on tiiviisti varattu omalle ukolle ja miespuolisten sukulaisten silmällä pidon alla. No liittoutuneilla taisi olla joku bordelli siellä, mitä Suomenkin kehitysvaroista rahoitettiin. Ettei läpsy saanut idean siitä.

Kemppi Pirhonen

En kyllä usko että tällaista voisi tapahtua. Ensimmäisessä kappaleessa puhutaan nuorukaisesta ja sen jälkeen puhutaan perheen tyttärestä. Se että kantaruotsalainen alkaisi jonkinlaiseen kurmootus hommeleihin on kyllä utopiaa. Jos olis todellista niin ensin diskuteerattaisiin ja sitten pahoiteltaisiin väärinkäsitystä molemmin puolin.

ernesti_loosonen

Saisitko Paavo tehtyä juttua Renatsi Ibrahimin ja Esko Valtaojan tv-keskustelusta?

Oloneuvos

Siitäpä joku koiraleuka voisi väsätä kieliposkessa päivän parhaan uutisen josta tervejärkiset saisi piristystä ja huumoria tähän niin mustaan talviseen säähän.

Lallukka

Kuvan ”veijjari” hieman erpäilyttävän makuinen. Ostaisiko pitzan tuolta, vaiko eikö?

Tarkemmat tiedot

Missä päin Ruotsia tämä tapahtui? Lähde?

EevaR

Allekirjoita kannattajakortti

https://puoluerekisteri.fi/puolue/26

Dan Wesson

Isäntä sai kuitenkin pidäteltyä itsensä ettei Ramatullah raukalta lähtenyt pää harteilta tai jotain muuta ikävää. Itsellä voisi tuossa tilanteessa olla verenhimo kohteen kannalta erittäin epäterveellisellä tasolla.

Antti Tifa

Outoja ovat Ruotsin joulutarinat nykyisin.
Värähteleviä ja jännittäviä tosiaan.
Sossuja äänestämällä joulutarinat muuttuvat vielä oudommiksi.

Qroquius Kad

Tuolla alempana ehdittiin jo huomata sama minkä minä vasta nyt, että eihän tässä uutimessa ole minkäänlaista lähdettä.

”vai viinien huumaa?

Jutun tärkein vaatimus on se että se on Totta. Mitä tapahtui, Missä, Milloin, Kuka teki, Kenelle? Lähteet. En jaa tutuilleni juttuja joita ei voi verifioida.

Nuoru Kainen

nuorukainen på svenska
Här ar alla nuorukainen översättning till svenska

yngling [2Y@:li@] subst.

– ung man, pojke

Kaitsu

Epäilen, että Suomessa ei olisi isä päässyt noin helpolla

Qroquius Kad

Koska uutimeen ei ole saatu lukuisista pyynnöistä huolimatta minkäänlaisia lähteitä, on minun raskain mielin ja sydämin katsottava tämän olevan keksitty juttu yleisen alavireisen ilmapiirin piristämiseksi.

Kunnialastentarha

Tässä tulee toinen piriste:

Jo Malmön lastentarhoissa/esikouluissa on ongelmana kunniaongelma. Pikkulapsia on iskostettu siihen etteivät tytöt ja pojat saa pitää toisiaan kädestä kiinni ja ettei edes kesähelteellä saa kulkea paljain säärin:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hedersproblematik-pa-malmos-forskolor

X

Vaihteeksi faktaa, Juoppohullun päiväkirja on loistava leffa! Mahdollisesti perustuu tositapahtumiin.

Fatwantarkistaja

Lähde on PT-media. Oikeudenkäyntiä jos haluat seurata, sitten joudut kaivelemaan ja opettelemaan ruåttiakin.

Qroquius Kad

Koska olet noin paljon minua etevämpi, osaat varmaan antaa linkin oikeudenkäyntiin? En pidättele hengitystä odottaessani.

Make's perfect sense

Hyvän mielen juttu.

Tässä toinen… Kauniina kesäpäivänä 1994 tutustuin pikaisesti hyvin päivettyneeseen väskryckareen drottningsgaattanin Åålenssin edessä. Ensin rupes kuulumaan etäinen miehen karjunta että ”ottakaa kiinni” ja vähän ajan kuluttua, satojen ruotsalaisten & turistien välistä pujotteli nuorehko afrikaani. Pysäytin hänet kohdallani kevyesti hihaan takertuen: ”ursäkta min härre, men skulle du kunna vara så vänlig och vänta en liten stund”. No eihän se sille sopinut huusi vaan että släpp mig ja yritti tarjota kenkäänsä. Pyysin tietenkin yrittäisi samaa toista kertaa, mutta eihän se tietenkään uskonu joten kertamonotin sen tajuttomaksi. Sitten siihen pinkaisi se huutajamies, joka riuhtaisi rosmotun kassinsa, itselleen…

Make's perfect sense

tai oikeestaan riuhtaisussa kassin sisältö tipahti kilahtaen katuun…. kaksi viinapulloa mutta ei se miekkosta haitannu oli vaan ylionnellisen halaileva kun olin kuulemma auttanu häntä eikä kukaan muu… koskaan. No, siinä sitte kattelin tulleeko niitä polliiseja ja keräsin selkääntaputuksia ja pelkäsin selkäänpuukotuksia. Todistajiakin oli löytyvillä, jotka oli selvästi nähny tyypin monon nousevan vähän ennen omaani – yksi tosin varoitteli jopa sakoista myös itselleni – koska Ruotsi. No, vähän oottelin ja huutelin poliisia ja monottamani tyyppi rupes heräilemään… ja lähti pikkuhiljaa konttaamaan pois. Huikkasin vielä läksiäisiksi ”Welcome to Finland”, kun olin itsekin sinne suunnistamassa. Nyt vähän harmittaa tuo tervetulotoivotus…

Make's perfect sense

Siirryinpä itsekin pois paikalta ja tuumin sopivaksi ottaa olusen. Huokaistuani huh huh tilanteesta kaljatilauksen yhteydessä underground – vai mikä se ny oli, baarin nätille tarjoilijalle, sain kuulla talon tarjoavan oluseni – ihmeellistä. Piakkoin patiopöydän ohi saspasteli kolmen poliisin partio, joille kerroin tuntomerkit havaitsemastani väskryckaresta. Eli musta mies joka pyynnöstä huolimatta tykkää potkia muita ihmisiä. Nyt sillä nenä vasemmalla poskella ja siinä kengänkuvio joka muistuttaa omaani. Poliisimies pokkasi kohteliaasiti ja tarrasi kaksin käsin kädestäni kiinni sanoen ”Tack, tack så mycket för det här signalement.”

Qroquius Kad

Tämä oli todellakin samanlainen hyvän mielen juttu kuin blogi-isäntämme P.T.Kankaan keksimä, jonka hämmästyttävän moni näyttää uskoneen täysin kritiikittä.

No, sellaisiahan te suomalaiset olette;
uskotte kaiken mitä teille sanotaan kuin pienet lapset.

Ramaknullah

Voihan PT Kankaan juttu hyvinkin olla totta mutta puutteellinen, turha sitä on levitellä ympäri maailmaa ennenkuin PT täydentää faktat. Rasmus ja muut vastaavat saavat vettä myllyynsä ilakoidessaan että PTMEDIA keksii itse jutut.

Pitääpä katsoa Samnytt, Nyheteridag, Pettersson, Fria Tider, Flashback etc jos löytyy tietoa.

Make's perfect sense

rasisti

Fatwantarkistaja

13-vuotias Ramatullah oli hyvällä asialla puhtoisin aikein, ei häntä voi mistään syyttää. Kiimatalon, eli lorttolan isäntä sen sijaan.. sietäisi hävetä käytöstään.

Suomi Finland

Kas kas. Viikkogallup, jonka suhteen olemme täällä huomattavasti yksimielisempiä kuin rokotteiden ja koronan suhteen. Suvakkejakin näkyy joukossa olevan, mutta ehkä suvaitsevaisuus hyytyy jossain vaiheessa.

Suvaitsevaisuus lisääntyy tai vähenee sen mukaan, mikä on kehitysmaalaisten positiivinen panos yhteiskunnallemme. Jos epäkohtia ei olisi, niin suvaitsevaisuus olisi ylitsepursuavaa. Mutta, mutta…

Epäilen, että esimerkiksi hybridihyökkäys on mahdollista toteuttaa niin, että Suomen päättäjät antavat nopeasti periksi. Jos tulijoita pökättäisiin rajalle 20 asteen pakkasessa eikä ketään päästettäisi perääntymään, olisi aika moni varmasti valmis avaamaan rajat.

Eri asia sitten on, tekisikö vastapuoli niin härskin teon. Epäilen, etteivät venäläiset lähtisi moiseen.

viherinhooja-mestari

Korantullahtus, näitä riittää. Onhan se niin, että allah ei varjele heitä siltä, että temmes on välillä jäykkä vaikka liikennevaloissa. Pitää ymmärtää, että rapatatessa roiskuu.

Qroquius Kad

No niin, kuukkeloinpa tässä afgaani Ramatullahia jouluna 2020 tapahtunesta raiskauksesta. Tein sen jopa ruotsiksi, vaikka kaikki eivät uskokaan minun osaavan sitä.
Mitään ei löytynyt.

Ei mitään.
Tämä ON P.T.Kankaan keksimä tarina.

Suomi Finland

Luuletko, että nimi on uutisoitu jossain? Ei varmaan ainakaan valtamediassa.

Tietenkin olisi hyvä, jos Ramatullahin tarina saisi PT-Mediasta hieman lisää yksityiskohtia. Esimerkiksi paikkakunta tms.

Vaihtoehtomedioista voi löytyä jotain nimelläkin, mutta valtamedian uutisesta ei tällainen rikos tuo esiin nimeä tai etnistä taustaa.

Qroquius Kad

Ellei sitä ole uutisoitu missään, mistä P.T.Kangas sen sitten tietäisi? Ja kuten huomaat, tuossa ei ole edes paikkakuntaa.

Suomi Finland

Jäämme siis odottamaan Paavon kommenttia. Kuten suvakotkin tuossa alla esittävät.

Sherlokki suvakko

Paavolla taisi ola putki päällä. Antaahan selvitellä päätään, niin saadaan niitä vastauksiakin.

X

Kun ottaa niin ottaa kunnolla!

Räppiautoilija VIP

Vaihdetaan välillä aihetta:

Wisconsinin punaisella jiipillä ihmisiä liiskaksi ajanut idiootti on afroamerikkalainen 39- vuotias mies, jonkinmoinen räppäri ja samainen auto on ollut mukana räppivideo(i)ssa plus myöskin on heiluteltu Uzi konepistoolia.

TV4 ”Efter Fem”

(kertoi Ruotsin TV4 kl. 17.15 typ)

BLM!

BLM!

WTF minä juuri luin?

Tässä myös Hyvä Uutinen:

Ruotsin Spermapankit huutavat apua (Hoosiannaa?) useilla paikkakunnilla, varsinkin ETNISISTÄ SIITTIÖISTÄ on huutava pula esim. Tukholmassa.
Miten se on mahdollista kun ETNISIÄ SIITTIMIÄ on vaikka kuinka paljon ja niistä puhutaan joka päivä halusimme taikka emme. Varsinkaan emme.

Kunnon poika

Ramatullahhan on kristitty, nimi on oikeasti Raamatulla. Kova poika lukemaan Raamattua, ”hän on aina Raamatulla”!