Taas uusi murha esille, nyt Helsingissä

Helsingin poliisi tutkii henkirikosta, jonka epäillään tapahtuneen perjantaina tai lauantaina 19.–20. marraskuuta.

Hätäkeskukseen tuli lauantaiaamuna ilmoitus, jonka mukaan paritalon ulkoroskiksesta oli löytynyt verinen matto. Paikalle saapui useampi poliisipartio.

Poliisit suorittivat alueella tutkintaa ja löysivät roskiksesta menehtyneen henkilön. Uhrin henkilöllisyys selvisi myöhemmin. Kyseessä oli noin 40-vuotias mies.

– Tapausta tutkitaan esitutkinnan tässä vaiheessa murhana. Tekotapa on ollut raaka ja julma. Esitutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että teko on saatettu suunnitella etukäteen, sanoo rikostarkastaja Jari Koski.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä, joiden epäillään liittyvän epäiltyyn murhaan. Heidät otettiin kiinni Pohjois-Suomessa. Toinen epäillyistä on 28-vuotias nainen ja toinen 27-vuotias mies.

Epäiltyjä tullaan esittämään vangittavaksi.

Koska henkirikoksen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, asiasta ei voida tiedottaa yksityiskohtaisemmin esitutkintaa vaarantamatta. Mahdolliset esiin nousevat lisäkysymykset ovat vasta selvityksen alla.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Outoa käytöstä

Pate lähti varmaan tapaamaan äitiään. Siitä 10 pistettä. Mutta saisi se tulla jo takaisin sillä silloin kun se ei ole vartioimassa, Suomessa murhaillaan.

Mutta vakavasti… Pitää oikein ihmetellä mistä nämä kaikki johtuvat? Se yksihän oli mielenterveyspotilas joka ei päässyt hoitoon. Miksi mm. Kangasalta ja Nokialta piti lopettaa mielisairaalat? Hienojen hiekkarantojen ja kauniin maisemien vuoksi että parempiosaiset pääsevät rakentelemaan niihin?

Onko ihmisten elämä vedetty jo niin kireälle että täälä napsahtelee sielä sun täälä? Tekeeko kaamosaika tämän? Onko kyse jatkuvasta korona-höpötyksestä/uutisoinnista?

Ja kaikkein suurin kysymys on se että kun ihmiset näkevät missä tilassa naapurit tai läheiset ovat, niin miksi kaikki vaan katsoo muualle ja on hiljaa?

Pena

Jos jokin on varmaa niin se että Sanna Marin, vihervasemmisto hallitus ei näitä mainittuja asioita tule korjaamaan. Menee rahat ilmasto öyhötyksiin ja maahanmuuttoon, sekä EU:lle velka paketteihin.

Last edited 2 vuotta sitten by Pena
Sellaista

Suomi on tosiaankin maailman onnellisin kansa. Siltähän se näyttääkin kun saamme lukea näistä väkivallanteoista ja murhista paljon nykyään.

Lisäksi meillä on surkein hallitus pitkään aikaan.

Sami

Demokratia toimii tarkoitetulla tavalla, huonoa äänestävät saavat huonon. Onnea! 🙂

murre riepunen

Ministerit jauhavat päivästä toiseen, ilmastotoimet on aloitettava HETI, ei huomenna, ei ylihuomenna, tätä litaniaa Ylen johdolla päivästä toiseen jankuttamalla kansalaiset murtuvat, mielenrauha järkkyy, kaikessa ympärillä nähdään vain vihulaisia, niistä pääsee eroon kaulan katkaisulla ja mattoon käärimällä, tämä vain yksi esimerkki, näitä riittää, eikä loppua näy. Entäs nuorten käytös, puukot heiluu, ryöstetään, raiskataan, vastuuta ei oteta, eipä tietenkään kun sitä ei saa vaatia.
Rajalle saapuvat siirtolaiset otetaan vastaan mukisemati, rajavartijat ovat varautuneet riittävästi, maireasti hymyilevä ministeri tokaisee ylimielisesti, on ostettu 4 kilometriä kierrätyspiikkilankaa, tolpat hankitaan keväällä…jos hankitaan.

"Avohoito kansa"

Vanhat puolueet eivät puutu katastrofaaliseen mielenterveysongelmaan Suomessa.

Miksi puuttuisivat, kun muuten eivät saisi äänestäjiä nykymenolle.

-Beowolf-

Todellisen asiantuntijan raportti, jonka _luulisi_ herättävän päättäjät:
https://yle.fi/uutiset/3-12159540
”Katuskitsofreenikot on saatu Suomeenkin”. Kiteyttäen: Sairaalat lopetettiin kalleina. Avohoitoa ei kehitetty luvatusti. Hoidon jatkuminen ja pahenemien hoito jäi potilaan omalle vastuulle. Omaisten ääntä ei kuunnella (äskeinen perhesurma, jossa sairas poika surmasi iäkkäät vanhempansa). Tälle trendille on rikosoikeudellinenkin termi:
”Heitteille jättö”. Mutta poliittinen vastuu on kuin nukahtaneen iltarukous – ohi meni.

Järjenääni

Lauerma on Suomen fiksuimpia miehiä ja päättäjissä vähiten kuunneltuja.

Ainakin päätösten perusteella….mielenterveyshoito on totaalisen rappiolla.

Esim. Jaguaarikaaharinkin omaiset olivat pyytämällä pyytäneet, että kaveri pääsisi hoitoon. Lopputulos sivullisen kuolema.

Meidän suurin ongelma nykyään on, että päättäjät tekevät päätökset vain EU:n pesti mielessään, ei oma maa tai oma kansa.

Katsokaa missä on meidän edelliset pääministerimme, niin silmät aukeavat…

Gyntter

Lappalaisten etelän ryyppyreissu riistäytyi käsistä, kun viinat alkoi loppumaan? Vai oliko asialla sotaa ja vainoa paenneita, joilla rispektit oli hukassa?

Tyhmällä asiat 😀

Olisipa sitä siunattu alhaisella ÄO:llä.

Tieto lisää tuskaa, mutta tyhmä senkuin hymyilee tyytyväisenä ymmärtämättä mistään syvällisemmin tai laajemmin ja jatkaa vihervahinkolaisten (sis.kok ja kesk) äänestämistä.