Tukholmassa juuri kukaan ei käytä maskia, Suomessa suurin osa

Iltasanomien toimittaja teki testin, jossa liikkui ympäri Helsinkiä ja laski paljonko porukasta käytti ja oli käyttämättä maskia. Tulokset tulivat Triplasta, Jumbosta ja metrosta.

Testin mukaan noin 30 % ihmisistä ei käyttänyt maskia, eli maskia siis käytti 70 %.

Mielenkiintoinen tulos, jos sitä vertaa Tukholmaan. Nimittäin tein itse samanlaisen testin. Matkustin keskiviikkona paikallisjunalla Tumbasta Odenplanille, josta edelleen metrolla Rådmansgatanille. Parin tunnin päästä sama matka takaisinpäin.

Matkan aikana vastaan tuli useita tuhansia, ehkä jopa 10 000 ihmistä, sillä paluumatka tapahtui ruuhka-aikaan. Koko meno- ja paluumatkan aikana laskin yhteensä kolme (3) ihmistä, jotka käyttivät kasvomaskia.

Kävin hetki sitten Tumban Willyksessä, eli suuressa päivittäistavarakaupassa, vrt. esim. Citymarket, Prisma tms. Kaupassa paljon asiakkaita ja jokainen kassa käytössä. En nähnyt yhtään ihmistä, joka olisi käyttänyt maskia.

Lähikaupassa Ica:ssa en ole nähnyt viikkoihin ketään, joka olisi käyttänyt maskia. Kerran viikossa jollakin voi olla maski, mutta se on hyvin harvinaista. Maskia käyttävä silloinkin on yleensä jostain Kauko-Idän suunnalta, jossa maskeja ollaan käytetty jo ennen pandemiaa.

Tukholmasta voi siis vetää tuloksen, että 99,9 % ei käytä maskia ja promillen murto-osa käyttää.

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Alan kyllä koko ajan enemmän ja enemmän olemaan kriittinen tämän koronahässäkän suhteen. Taitaa olla suurta vedätystä vaan.

Dan Wesson

Sama juttu. Rättiä en naamalleni vapaaehtoisesti laita. Suoraan sanottuna minua ärsyttää nykyään katsella leukavaippaihmisiä. Olen odottanut, että joku maskipoliisi tulisi lässyttämään maskin käytöstä. Saisi melko kusisen vastauksen. Laitoin merkille, että Pirkanmaan ”koronanyrkin” lääkäri jonka naama on usein lehdissä käyttää korostetun isoa maskia, joka peittää lähes koko naaman. Nyt pitäisi pitää jo ulkonakin naamarättiä. Ruotsissa on tällä hetkellä parempi koronatilanne, koska siellä on jo suuri joukko sairastanut koronan, ja saanut immuniteetin.

Banemies

Se on suurta huumoria katsella yksin autoilevaa henkilöä vaippa naamallaan. Onneksi itse en käytä joten tuo järjen jättiläinen kyllä näkee kun minä sille leveästi nauraa räkätän.

Riku Laine

Siis mitä se kelleen kuuluu käyttääkö maskia vai ei?
Itse käytän apteekeissa ja lääkärissä jos se vaivaa joitain niin ei muuta kuin haastamaan oikeuteen.

terhomatti.hämeenkor

Saatanan apinamaski ! Enpä oo tarvinnut käyttää sitä aikoihin – enkä käytä!

PrettyBoyFloyd

En ole käyttänyt maskia enkä käytä. Se on laitonta peittää näinkin kaunista naamaa. Tytöt ja homot tykkää ja äijät paheksuu.

Lääkärit tietää

Eipä ole tullut käytettyä maskia kun kerran. Silloin kun menin terveyskeskukseen ja sanoin että nyt on keuhkokuume, kirjottakaas antibiottiresepti. No, eihän ne uskoneet ja pisti käveleen maski päässä röntgeniin, muka koronaa olisi. No, kuva näytti että keuhkokuumehan se oli. ääkärit kysy että mistä tiesit? No, jos se on kerran-kaksi vuodessa niin kyllä sen tietää.

Sama juttu ruusun kanssa. Kun se iskee niin menen heti sairaalaan. Kerrankin sanoin että antibiootit ja petipaikka valmiiksi, kahden tunnun päästä on taju mäellä kun nyt on jo yli 40 kuumetta. Lääkärit kyseli että oletko mitannut. Sanoin en. No mistä tiedät ne vänkäs. sanoin että kun uloshengitysilma polttaa kurkkua ja poskipäitä pistelee. Mittasivat. Oli 41 astetta. Ja kaksi päivää oli taju mäellä.

Koronaa vissiin…

pöh

Maskeista ei viitsi kiistellä, niistä on sekä hyötyä että haittaa riippuen monesta asiasta, ihmiset on niin tyhmiä että yleisessä käytössä lähinnä haittaa.
Mutta arabeille pitäisi saada joku suukapula, juuri taas metroasemalla joku arabi räkäisi suoraan päälle housuille. Kaikki metrojen, asemien kauppakeskusten jne lattiat on aivan täynnä räkää.

Pirtsakka

Olen puhunut tästä asiasta kaikkien tuntemieni ihmisten kanssa. Kotona teroitan jokaiselle, että kengät jätetään ehdottomasti eteiseen, jotta niiden pohjiin tarttuneet räkäklimpit eivät kulkeudu sisälle taloon. Rautatieaseman edessä on joskus niin paljon räkää, että meinaa liukastua. Ihmekös sitten, että korona leviää. Kuonokoppa pakolliseksi kaikille kaupunkilaisille. Ennenvanhaan oli junissa ja asemilla kieltotaulut ”spotta ej på golvet”.
Pitäisi saada samanlainen systeemi kuin Singaporessa, missä rapsahtaa sakko heti moukkamaisesta räkimisestä.

Qroquius Kad

Naamavaippa on vapauksien ja oikeuksien mielivaltaisen rajoittamisen saneluvaltaan alistumisen ulkoinen tunnus, aivan samanlainen kuin musliminaisten burqa.

Sitäkin kuulemma pidetään vain ja ainoastaan oamsta tahdosta.

Qroquius Kad

Riittävän samanlainen ollakseen vertailukelpoinen.

Timppis

Vi…u soikoon alistumisen merkki.

rellinen

Burgaan totuttelua.
Eiköhän se joku kommarikusettaja vielä keksi, että kokovartalomaski se vasta koronaan tepsiikin.

Qroquius Kad

Sellaisestahan mennään yli että heilahtaa!

Timppis

Suon yli mennään apinanraivolla ei saa jäädä tuleen makaamaan😂

seant

Täällä aurinkorannikolla Espanjassa on maski pakko sisätiloissa ja julkisissa kulkuneuvoissa. Mutta ei se näin lomalaista paljon häiritse, nuo kaupassa piipahdukset hakemassa 5,5% olutta 28 senttiä tölkki ja ruokaviiniä 80 senttiä litra sekä nautiskeluun kuohari n. pari euroa pullo. Muuten sitä ollaan ulkotiloissa lämmitetyllä uima-altaalla tai meren rannalla sekä terasseilla.

Omikroonia pukkaa

Tukholmassa ihmiset mulkoilevat vihaisesti jos KÄYTÄT maskia, olen kokeillut. En ole ikinä eläissäni aikaisemmin saanut niin paljon vihaisia katseita tuntemattomilta kuin juuri silloin. Ruotsalainen ei uskalla käyttää maskia vaikka haluaisikin ”koska ei kukaan muukaan käytä”.

Ei edes silloin kun maskia suositeltiin juuri kukaan käyttänyt. Pitää olla pakko ja sakkouhka, se on ainoa mikä saisi swedun fundeeraamaan maskia.

Kane

Maskin käyttö tutkimuksien mukaan vähentää covid19 taudin leviämistä huomattavasti. Kuten hyvä käsihygienia ja vähintään 2 metrin turvavälit. Covid Rokotus myös vielä huomattavasti enemmän. Mutta ihmiset uskovat mieluummin internet salaliittoteoreettikoja joiden mukaan näin ei olisi. Surullista että vaikka nykyään tietoa on aina enemmän ja vapaammin saatavilla, Ihmiset silti tukeutuvat hassuihin foliohattuhörhöihin vieläkin. Mitä oikein pitää tehdä että meidät saadaan järkeviksi ja paradigmaan uskoviksi.

Rokokoo?

Sääli ettei rokotus anna kunnon suojaa (mikä tietenkin ilahduttaa foliohattuja suunnattomasti).

Juuri tänään sanottiin Ruotsin TV4- uutisissa että teholla makaavista on 43% saanut kaksi annosta rokotetta. Siis kohta puolet ja lopulta vissiin 100%?

Xxxcx

Siis yli puolet sairaalassa olevista tulee siitä pienestä rokottamattomien joukosta? Hurjaa

Sherlokki suvakko

Kai siellä on muunkin syyn takia hoitoa tarvitsevia, vai mikä tää pointin tarkoitus oikeen on.

Paljas Jorma

On lopulta ihmiskunnan parhaaksi, että kaikki eivät usko ”paradigmaan”.

Ajattele, jos uudessa rokotteessa paljastuisikin olevan joku perustavanlaatuinen vika ja 100% ihmisistä olisi jo rokotettu sillä.

Rullattu

Mutta kun se ei sitä ole.

Kemppi Pirhonen

Mä olen ymmärtänyt että normirokote on sellainen, että se otetaan kerralla ja sitten 20 vuoden päästä tehoste siihen samaan virukseen kun rokotekortissa päivämäärä menee umpeen. Ehkä mä vaan olen tyhmä.

Vuotava rokote on mulle ihan uusi käsite. Vuotava maski on tutumpi, sellaisia ne on ollut 100%:sti aina. Maan allakin kilometrin syvyydessä raikkari-maski tuppas vuotaan pikkasen jossin hankalissa hommissa. Ehkä maskin muoto oli oikea mutta naaman muoto väärä.

Antti Tifa

Katajasta valmistettu puutappi perseeseen ja saa varman suojan virusta vastaan. Se vapauttaa elämään ja avaa yhteiskunnan mutta ei toimi jos meillä kaikilla ei ole sitä. Siksi valtiovalta keksii pakkotoimia, että kaikki tapitetaan mahdollisista haitoista välittämättä. Kaikki tämä siksi, että virus tappaa 0,02% varmuudella tartunnansaajan. Alahan vuolemaan ja kun on asennettu, kuva kännykkään, että voit todistaa olevasi kunnon alamainen ja lammas jolle baarin ovet avautuu. Et kansalainen etkä isänmaallinen. Hyvää viikonloppua, elä vuole sormeesi.

pöh

Miten Paavo perustelee sen että koko rokotteen määritelmä muutettiin kesken kaiken kun muuten näitä mRNA piikkejä ei olisi voinut kutsua rokotteeksi?
Näissä ”rokotteissa” on sama kun antaisi sädehoitoa varuilta kaikille että jos vaikka syöpä tulee.

pöh

On jo paljastunut, sitä vain ei myönnetä.
Nuoria ja nuoria aikuisia kuolee sydän ja verisuonitauteihin jatkuvalla syötöllä, ja juuri sen ikäisiä joille itse tauti ei ole vaarallinen.
Enkä ole mikään rokotevastainen, tässä ei vaan ole kyse mistään rokotteesta.

Banemies

Turvallisinta on käyttää kaksi metriä leveää kypärää joka desinfioidaan joka kymmenes minuutti ja käydä kaupassa silloin kun se on suljettu. Ja sitä vieläkin turvallisempaa on toitottaa kaikille kuinka maskit, turvavälit sekä loputtomat rokotukset ja rokottamattomien armoton syyttely on ratkaisu tähän pandemiaan, niin saa oll rauhassa. Kukaan ei varmasti halua olla kanssasi missään tekemisissä.

Rullattu

Ite en pidä maskia missään, minulle on ykshailee pitääkö joku sitä tai ei, pääasia että ei tule aukomaan päätään siitä ja pitää turpansa kiinni, siihen asti menee hyvin.
Muutaman kerran on pitänyt kyyliä kaupassa ojentaa kun ovat tulleet ihoon kiinni huutelemaan maskittomuudestani.

Rullattu

No, tietenkin noissa hommissa maski on pidettävä.
Onkin eriasia liikkua vaikkapa rätti naamassa kaupassa tai kävellessä ulkona.

Qroquius Kad

Ei pölykeuhkoa saa orgaanisesta pölystä, muta eipä sitä ole mitään syytää hengittää.

Qroquius Kad

ICD-10 -luokituksen mukaan pölykehuhkosairauksia aiheuttajineen ovat

J61 – asbestoosi (tauti) – asbesti (aiheuttaja)

J62 – silikoosi – silika
J62.0 – talkoosi – talkki
J62.8 – muut silikaa sisältävät pölyt

J63 – epäorgaaniset pölyt
J63.0 – aluminoosi – alumiini
J63.1 – bauksiitti fibroosi – bauksiitti
J63.2 – beryllioosi – beryllium
J63.4 – sideroosi – rauta
J63.5 – stannoosi – tina
J63.8 – muut epäorgaaniset pölyt

Jatkuu…

Qroquius Kad

Jatkoa allaolevaan, mikäli julkaistuu:

J64 – määrittelemätön aiheuttaja

J65 – tuberkuloosiin liittyvä pölykeuhko – tiloista J60–J64 mikä tahansa tuberkuloosin kanssa

J66 – orgaaniset pölyt
J66.0 – byssinoosi – puuvilla
J66.1 – pellavatyötekijän keuhko – pellava
J66.2 – kannabinoosi – hamppu
J66.8 – määrittelemätön orgaaninen aiheuttaja.

Eli orgaanisiakin on, eikä puuta mainittu erikseen, mutta voisi lukeutua määrittelemättömiin.

Qroquius Kad

Itse olen havainnut körinähysteriasta yhden hyödyn kaupassa asioinnissa:

lähikauppani vanhahkonpuoleisissa asiakkaissa on turhan paljon väkeä, joille aika pysähtyy heidän maksettuaan ostoksensa.
Sitten asetellaan maksukorttia lompakkoon omaan rauhalliseen tahtiin, lompakko menee taskuun jos menee, joskus pitää ottaa uudestaan.
Sitten kerätään hiiitaaaastii tavaroita kasaan…

Nyt körinähysterian aikana olen neljä kertaa saanut sen ilon, että tuollainen on ollut edelläni tukkimassa kassalinjaa. Olen joka kerta yskäissyt kevyesti ja kävellyt puolen metrin päähän.

Se on kuulkaa ratkihauska näky, kun laiskiaisen liikkeet muuttuvat taikurin käsiksi, ja seuraavassa hetkessä vaippanaama singahtaa ovesta ulos pikajuoksijan vauhdilla!

Kemppi Pirhonen

Kauppareissut ovat aivan parasta nykyään. Maskittomana kun lähestyt esim vihannesvaakaa, niin maskilliset psykoosissa olevat pyrähtävät loitomalle dramaattisesti elehtien. Sitten vaan pääset ekana puntarille ja moikkaillet kaikille leveän hymyn kera ja ehkä isket vähän silmää jos nättejä naisia ovat.

Qroquius Kad

Millaisen ajatusprosessin kautta onnistuit yhdistämään isänmaallisuuden kerrottuun?

Qroquius Kad

Ei, tuo on wokeltamista.

Sillä ei ole mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa, eikä se ole sallittu meille Valkoisille Heteromiehille, vaan vain Ruskeille Tytöille ikään, ihonväriin ja sukupuoleen katsomatta.

Kemppi Pirhonen

Joo, ostan aina kotimaisia vihanneksia

Moikkaaja

Iso kurkku kädessä.

Suomimies

Suomessa taas päinvastoin jos ei käytä maskia saa vihaisia katseita.

Vaippanaamat

On hyvä ettei rokotetut tartuta niin herkästi muita kanssaihmisiä koska rokotus antaa vääränlaisen turvallisuuden tunteen. Matkustellaan ulkomaille ja istutaan suurissa väenkokouksissa ja juottoloissa ja korona leviää kuten nyt on nähty etelä-suomessa.Itse en ole koko korona aikana käyttänyt kuin kerran lääkärin pakottamana tuota vaippaa ja sekin oli liikaa.

Jimmien puhe 27.11

Ruotsin sairaaloissa covidpotilaita on kahta sorttia: ne jotka makaavat teholla ja ne jotka makaavat tavallisella vuodeosastolla. Kun katselee näistä molemmista tehtyjä kurvia/graafeja näkyy selvästi että tilanne nyt on huonompi kuin vastaavana ajankohtana 2020.

Ruotsissa on muutenkin kaikki sekaisin: maa on täyttä matuja ja paikallissotia (jne jne jne), pellehallitus on täysin sekaisin, pörssikin romahti, inflaatio on noussut, ruoka kallistuu ja sähkön hinta on juuri nyt huipussaan. Mikään ei mene hyvin, kan man säga.

Jimmie Åkesson on Ruotsin ainoa järjissään oleva poliitikko. Jimmie Åkessonin linjapuhe TÄNÄÄN Sverigedemokraattien Maapäivillä:

https://m.youtube.com/watch?v=Om1l-0jadSQ

Doktor Hu

Nyt saa taas nauraa. UUSI muunnos OMIKRON! Vittumitäkomediapaskaa. Nyt alkaa rokotusten haittavaikutukset näkymään ja TUNTUMAAN, ja heti ollaan päitä työntämässä vieläkin syvemmälle hiekkaan ja keksitään joku ihan uusi ”selitys”. Ja läpi menee! Eihän suurin osa planeetasta halua todellakaan uskoa että vapaaehtoisesti ottamani rokotteet, ne tekevät minusta sairaan.. Eheeeeei, ne on kato ne MUUNNOKSET. Ja alkoholi ja tupakka on vaaratonta eikä kortsut mitään tauteja estä. Nii. Voi teitä lampaita…

Anonyym

Ruottsalaisilla on niin jo paljon hupsujakin sääntöjä että eivät pelkästä kehotuksesta enää järkeviäkään sääntöjä noudata, kun kerran valita voi. Kovin laumahenkistä sakkia ja omaksi vahingokseen vielä.

Lallukka

Nooh, melkein kaikki suomalialaiset on lampaita. Ei toki aivan kaikki, mutta noin 99,01% hyppäisi vaikka kaivoon tyhjä pää edeltäkäsin jos pikku-sanna ja kumppanit ehdottaisi ylellä.
Heille he ovat kuin jumalia ja korona ja tiede uusi uskonto.
Rokottamatonta saa siis panna pebaan kuin pientä sikaa kuivalla heiden mielien syövereissä syviissä.