Uusespoolaiset tyttöset pahoinpitelytuomiolla, rasismi haettiin tekosyyksi hakata suomalainen

Iltalehti julkaisi lauantaina artikkelin Espoossa nuorten uussuomalaisten tekemästä pahoinpitelystä, jonka taustalla lehti väitti olevan rasismia, johon koulu ei puuttunut. Eli pahoinpitelyn kohteeksi joutunut tyttö oli ikään kuin rasisteerauksellaan antanut oikeutuksen somalialaisille tytöille pahoinpitelyyn.

No oliko näin? No ei ollut.

Pahoinpitelyn uhriksi joutuneella suomalaisella tytöllä ei ollut mitään tekemistä rasismin kanssa. Hän ei ollut haukkunut somaleja, kuten ketään muutakaan neekeriksi, niin kuin pahoinpitelijät yrittivät väittää. Niin ikään somalialaiset väittivät, että koulu ei puuttunut mitenkään rasisteeraukseen.

 

Uhrin mukaan koko homma lähti liikkeelle siitä, että somalitytöt olivat saaneet päähänsä suomalaisen tytön haukkuneet somaleita neekereiksi anonyymillä Jodel-nimisellä keskustelupalstalla. Uhrin mukaan tässä ei ollut mitään perää. Lisäksi tuli syytös jostain laulusta, jonka somalit väittivät suomalaisen laulaneen “jossain”, laulussa kuulemma neekeröitiin.

Suomalainen ja somalitytöt tunsivat miten kuten toisensa, mutta eivät olleet olleet koskaan mitenkään varsinaisesti tekemisissä keskenään.

Alkusyksystä suomalainen tyttö oli ollut asioimassa kaupassa ja ulos tullessaan somalit olivat olleet suomalaista vastassa. Somalit olivat alkaneet tönimään suomalaista, joka ihmetteli mistä oli kysymys. Paikalle saapui lisää somaleja ja suomalainen piiritettiin ringin keskelle. Somalilauma aloitti nyt monikulttuurisen tutustumisleikin.

Suomalaista tyttöä tönittiin ja haukuttiin. Kaksi päätekijää alkoivat repimään suomalaista tyttöä hiuksista ja löivät tyttöä. Myös muut ympärillä olleet somalit löivät tyttöä. Suomalaisen mukaan hän sai iskuja myös takaapäin, eikä aina nähnyt lyönnin olevan tulossa.

Edelleen paikalla olleet somalit kuvasivat tapahtumaa. Monilla oli kännykät ojossa. Uhri oli itse nähnyt jälkeenpäin videon sosiaalisessa mediassa, missä häntä retuutettiin hiuksista.

Pahoinpitely päättyi ja sitä saateltiin tappouhkauksilla, että somalit tulevat joukolla tytön kotiin hakkaaman hänet uudestaan.

Suomalainen tyttö oli saanut teosta mustelmia ja kipuja. Lisäksi hänellä on pelkotiloja, että somalit tekevät uudestaan jotain.

 

Siinäpä itse tapahtuma lyhyesti. Pahoinpitelyä edelsi suunnittelu. Toinen suomalainen nuorukainen kertoo todistajan asemassa, että hänet oli lisätty tietämättään johonkin Snapchat-ryhmään, jossa somalitytöt suunnittelivat pahoinpitelyä täyttä häkää. Porukassa oli paljon muitakin somaleja ja muuta porukkaa. Suomalaista tyttöä oli haukuttu ja suunniteltu, miten tämä saadaan ällytettyä johonkin paikkaan, jossa uhri sitten pahoinpidellään.

Todistajan mukaan kun somalitytöt tapasivat suomalaisen tytön kaupan edustalla, niin uhria yritettiin saada sanomaan “neekeri”, jotta pahoinpitelylle olisi ollut oikeutus. Suomalainen tyttö ei kuitenkaan mennyt provoansaan.

 

Somalitytöt myöntävät osittain teon. He myöntävät hiuksista vetämisen, mutta kiistävät lyöneensä suomalaista tyttöä. Toinen tytöistä vetoaa siihen, että häntä on kiusattu koko yläasteen ajan haukkumalla neekeriksi ja rättipääksi. Myös toinen tyttö kertoo samaa ja lisää, että uskontoa on haukuttu. Tytöt kertovat kertoneensa asiasta koulun opettajalle, joka ei kuitenkaan ollut puuttunut asiaan.

Merkittävää on se, että suomalainen tyttö ei kuitenkaan ole missään vaiheessa ollut epäiltynä koulun, eikä minkään muunkaan tahon toimesta rasisteerauksesta. Jodelissa oli puhuttu neekereistä ja nuoret olivat haukkuneet toisiaan ristiin rastiin, mutta uhria ei ole pystytty liittämään missään yhteydessä siihen, että hän olisi jossain anonyymillä keskustelupalstalla omalla nimellään esiintyen rasisteerannut ketään.

 

Koko hommassa ei kuitenkaan ole kysymys vain näistä kahdesta päätekijästä, jotka saivat tuomion, vaan somalikööristä. Somalikööri oli saanut muun tekemisen puutteessa päähänsä pikkuisen alistaa jotain suomalaista ja uhri nyt sattui joutumaan silmätikuksi ilman mitään sen kummempaa syytä.

Rasismi on hyvä valttikortti näissä asioissa. Somalikööri käytti rasismia tekosyynä saadakseen aikaan rähinän ja hyvän syyn pahoinpidellä suomalainen tyttö. Rasismia, jota ei ollut edes olemassa.

Somalitytöt tuomittiin pahoinpitelystä pieneen sakkoon.

 

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PayBackTime

Silmä silmästä, hammas hampaasta ja potut pottuina!
Sattuu se somppuakin kun käkkärästä säkkärästä revitään.

Qroquius Kad

Ensin pitäisi vaan löytää se repijä jostain.

Waltsu

Sepä se, kun pitäisi saada se suomalaisjoukko kasaan. Koronaturvallisesti tietenkin, maskit naamalla…

Dan Wesson

Hyvä idea! Kerrankin hyötykäyttöä leukavaipoille. Lippis päässä ja ylikokoinen maski naamalla ei voida syyttää rasismista, jos pitää näyttää savannijänikselle kaapin paikka. Sen vuoksi minäkin voisin laittaa maskin naamalle.

Kyllä meitä on

jotka puuttuvat noihin tilanteisiin kun vain kohdalle sattuu, itse yhtenä päivänä keskeytin kun tumma iso lihava poika potki pientä valkoista tyttöä takapuoleen.

En koskenut, toruin paskahousuksi, nulikka pelkäsi.

Qroquius Kad

Harmillista vain, ettei näitä pelottavia sankareita näe koskaan siellä, missä mutiaiset tekevät oikeasti pahojaan.
Kuten tämän bloggauksen tapauksessa ja muissa, joita tapahtuu päivittäin.

Somput kiusaa

Miksi et itse puutu jos näet, jokaisen kuuluu puuttua.

Somput kiusaa

Ja minä puutun ihonväriin katsomatta. Iskin joskus valkoisen läskin jäbän päin bussia kun töni pikkutyttöjä.
Kaikki porukkakiusaamiset ja pienempien kiusaamiset pitää keskeyttää.

Yleensä ne rauhoittuu kun katsoo silmiin ja sanoo asiasta rauhallisesti, pitää vain tuijottaa silmiin kuin Dirty Harry.

Antti Tifa

Voi voi, mitäpä mieltä arvoisat PT-median kommentoijat ovat, lisääntyykö tällainen lähiaikoina vai saiko tapauksen oikeuskäsittely tekijät ja sellaisen suunnittelijat parantamaan tapansa ja muuttamaan mielensä ?

Sossetant

En usko että parantavat tapansa koska tässäkin tapauksessa hyvin monet suomalaiset naiset ovat näiden somalien puolella ja haluavat fanaattisesti uskoa siihen että “kyllä se varmasti sanoi jotain rasistista.”

Lisää tulee

Olen varma, että on jo ollut näitä. Suvakit ovat neuvoneet käyttämään rasismikorttia. Ihan takuulla.

Rullattu

Näitä kun tulee tarpeeksi niin eiköhän se todella lisää sitä kantaväestön “rasistisuutta”, nuo kun luulee olvansa jiisuskia mutta tulee kyllä vielä aika kun näkevät mihin oikeasti kuuluvat, sama tulee toistumaan kuin historiassa kun musulmaanit meinasi euroopan vallata.

Qroquius Kad

Se on mahdollista, mutta se ei takuuvarmasti ala Suomesta eikä Ruotsista, vaan jatkuu vielä silloin kun siitä ollaan kaikkialla muualla Euroopassa päästy eroon.

PainuisivatAfrikkaan

Noi kirotut puoliapinat vetoaa rasisimiin lähes kaikessa. Saakelin kierot, mädät valehtelijat.

Waltsu

Äläpäs vertaa puoliapinoihin, ne ovat melko harmittomia, hassun näköisiä pikku otuksia.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Puoliapinat

Painokelvotonta

tekstiä ei kannata kirjoittaa, minä siis vaikenen.

Tehdäänkehitysmaayhd

Teen samoin.

Flandersson

Joo vaikenemallahan nämä asiat aina HOITUU. Pelkäät siis rasistikorttia sinäkin.

Somput kiusaa

Minulla on musta pipo ja koronamaski, ei kovasti pelota pimeällä.

pöh

Koko hommassa rimanalituksen veti taas valtamedia, joka uutisoi” koulu ei puuttunut rasistiseen kiusaamiseen” Se kuviteltu rasismihan se oli koko asiassa tärkein, ei toki pahoinpitely.
Media siis leimasti pahoinpidellyn tytön vielä rasistiksi ja oikeutti siis pahoinpitelyn.

Kari Ilmarinen

Juuri näin – mitä ihmeen agendaa tämä Suomen(kin)* valtamedia ajaa?
*(asuin Ruotsissa 20 vuotta ja siellä tämä tuli tutuksi – seuraukset tiedetään ja tunnetaan…)

Somput kiusaa

Somput kiusaavat rasistisesti valkoisia, siihen koulu ei puutu

Sakari Rajamäki

Keväällä oli vähän samanlainen case Suomessa, josta juttelin uhrin äidin kanssa. Siinä tapauksessa uhri olisi ihan oikeasti laulanut jossain somessa laulua jossa käytettiin n-sanaa. Uhrin somaliystävä houkkutteli tytön koululle(koulujan ulkopuolella) ja hakkasi tytön muiden somppujen seuratessa ja kannustaessa vierestä. Pahoipetely myös kuvattiin someen. Uhrin äidin mukaan sompulle ei tullut pahoipitelystä juuri mitään.

Tuli muuten mieleen, koska molemmissa tapauksessa tekijöissä oli somppuja, että olisko tässä tapauksessa otettu mallia siitä tapauksesta mikä tapahtui keväällä? Ja mikäpäs olisi ottaessa, sillä silloin tekijöille ei seurannut siitä oikein mitää kuten ei nytkään.

Qroquius Kad

Toivottavasti uhri oppi valitsemaan kaverinsa tarkemmin.

Suomi Finland

“Siinä tapauksessa uhri olisi ihan oikeasti laulanut jossain somessa laulua jossa käytettiin n-sanaa.”

Oliko tuo kenties jokin räppibiisi? Eli sellainen biisi, jonka sanoitus vaihtelee räppärin ihonvärin mukaan?

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Qroquius Kad

Saattoihan se olla tämäkin:

https://www.youtube.com/watch?v=MgvtKk83wsQ

Outoa että se löytyy vielä JuuTuubista. Kukaan wokelteleva känselöijä ei ole vielä huomannut?

Sakari Rajamäki

En sen tarkemmin tiedä biisistä

Suomi Finland

Ja koulu ei aio puolustautua?

Kai henkilökunta on jo erotettu, kun eivät ole puuttuneet razzizzmiin?

Erottaminen täytyy tehdä varmuuden vuoksi, vaikka koko rasisteerausta ei olisi edes oikeasti tapahtunut. Koska pahinta olisi, jos ketään ei oikein kunnolla canceloitaisi.

Jos koulu ei aio puolustautua perättömiä rasismiväitteitä vastaan, niin somalit päälleen saanut tyttö jää leimatuksi. Ei se paljoa vaatisi puolustaa pahoinpideltyä tyttöä. Julkisuuteen vaan tieto, että koulun tietoon ei ole tullut mitään rasismiulinaa, vaan väite on hatusta vedetty.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Kukavaan

”…uhri nyt sattui joutumaan silmätikuksi ilman mitään sen kummempaa syytä.”

Ehkä uhri oli suomalaisen näköinen elovenatyttö. Se voi olla syy uhriksi valikoitumiseen.

Anna-Maria Korhonen

Ai, Espoossa asuu vielä joku suomalainenkin. Luulin v 2020 olevani viimeinen, joka muuttaa pois. Somalit voivat siis perustella pahoinpitelyn ja tappouhkaukset rasismilla ja vieläpä valehdellulla sellaisella ja selviävät pienellä sakolla. Jos suomalainen puolustaisi itseään tai lastaan, saisi hän vankeutta ja joutuisi korvaamaan kivusta ja särystä.

Qroquius Kad

Kun hyvä opetus- ja nuorisonvalistusministerittäremme soma Li Lystikäs haluaa oikein kunnon tuiterin, mikä on hänen juomavalintansa?
No tietysti somalikööri!
Se on makiaa, tummaa ja hyvvää!!

Sakari Rajamäki

Mäkin tilasin ton oikeuden päätöksen. Kuin sattumalta myös todistaja oli joutunut uhrin kaveripiirin pahoipitelemäksi ja häntäkin oli syytetty rasismista. Tuomari sano, että nää asiat vaikuttaa siihen miten hänen todistamiseensa suhtaudutaan. Todistaja oli muuten poika, joten varmaan oli joutunut somppu poikien pahoipitelemäksi.

Bling Bling

Kyllä nämäkin pahoinpitelevät rasismin uhrit parantavat tapansa ja muistavat nahoissaan vielä pitkään ne korvaukset, jotka joutuvat yhteisvastuullisesti kantasuomalaiselle rasiteeraajalle maksamaan kivusta ja särystä… oho, se olikin 50 euroa…

Flandersson

Se on ulosotossa seuraavat 75 vuotta, jonka jälkeen lankeaa yhteiskunnan maksettavaksi korkoineen.

Flandersson

Sossukansan jälkeläiset siinä vaan OIREILEE.. Sitä kun niin helposti näkee ja kuulee N sanaa kun itse KOKEE olevansa N, ja siten jotenkin etuoikeutettu kaikkeen. Ja huom, kaikki on AINA valkoisten vika: N pankkitili, N sosiaalinen status, N olematon menestys kuolu/työelämässä, N geeniperimä jne jne.. N saavat KAIKEN ilmaiseksi tekemättä/osaamatta mitään, kaikki ohitus/erityiskaistat käytössään eikä kuitenkaan tule minkäänlaisia onnistumisia missään ikinä, yksikään ei ole yhteiskunnalle hyödyksi koskaan. Koska tietenkin rasismi. SÄÄLITTÄVÄÄ GENEETTISTÄ MATERIAALIA. Muuttakaa pois, me maksamme senkin.

Miten on

Oliko nämä somalitytöt jo keritty silpoa alapäästä. Se selittäsi vihan normaaleja tyttöjä kohtaan kun oma pillu on neulottu umpeen.

ernesti_loosonen

Hyvä pointti 👍 Varmastikin tämä on ollut tilanne.

Valtsu

Tämä arvokas kulttuurinen perinne suoritetaan jo pikkutytöille. Yhtään tuomiota ei ole Suomi saanut annettua siitä, että poppamiehet leikkelevät lasinsiruilla klitoriksia pois.

Koska arvokas kulttuurinen perinne suoritetaan käytännössä kaikille, voi hieman ihmetellä, ettei yksikään kouluterveydenhoitaja tai gynekologi ole huomannut mitään.

Tai maallikkona ajattelee, että värkkitarkastuksessa ammattilainen huomaisi, jos vaikka puolet värkistä puuttuu.

Minä

Eivät ehkä huomaa klitoriksen puuttumista, koska monissa tapauksissa koko värkki on ommeltu niin kiinni, että on vain pieni aukko siitintä varten jäljellä.

Eräs afrikkalainen naine kertoi minulle, että se omellaan niin kiinni, että on vain pieni aukko jäljellä. Tarkoitus on, että nainen ei nauti seksistä, vaan se tuntuu kivuliaalta, jotta naisen ei tekisi mieli käydä vieraissa.

Qroquius Kad

Totta kai ne huomataan jo alakoulun terveystarkastuksissa.
Niistä ei vaan saa puhua mitään, koska se on r-sanaa n-sanoja vastaan, ja näin ollen Intersektionaalinen Kaksoissynti.

Neuvokaapas expertit

Ei alakoulussa ole mitään gynegologisia tarkastuksia. Eikä yläkoulussakaan. Jos haluaa voi tilata ajan gynekologille.

Minä

Tämä on sitä suvakkien tilaamaa kulttuuria, jota kehuvat ja käskevät suomalaisia sopeutumaan uuteen ihanaan Suomeen.

pöh

Haluan haastaa kaikki “totuuskampanjaan” koska ihmiset ei usko ennen kun asiat itseään koskee
Koittakaa mennä vaikka IL kommenteihin sanomaan jotain. siellä on aivan täysiä valheita, mutta yritäppä korjata niitä niin se rikkookin jotain sääntöjä.

Valtsu

Veljet ja poikaystävät epäilemättä pompottelevat Suvela Warriorsissa. Somaleiden kohdalla huomionarvoista on, että myös naisoletetut ovat täysillä perseilyssä mukana.

uljas

Kyllä vika on Moktarin mukaan muissa.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17217841/kuormasta-syojat-eivat-tajua-varojen-riittamattomyytta#comment-111436357

Moktar.Gubta
01.12.2021 10:32
UUSI

“Kuormasta syöjät…”?
Nyt en ymmärrä logiikkaa tässä sinun jutussasi.

Koulutettu nuori on toki saanut paljon yhteiskunnalta. Yliopistotason koulutuksen saanut päätyy kuitenkin myös erittäin todennäköisesti työhön. Hän pitää yhteiskuntaamme pystyssä, maksaa nuristen veronsa, ajaa Nissanilla, kasvattaa perheen ja omaishoitaa anoppinsa ilmaiseksi. Ei häntä voi pilkata kuormasta syöjäksi.

En nyt viitsi kertoa yhtään mitään kantasuomalisesta lieksalaisesta vähäpojasta. Tiedättehän te sen itsekin; pelkkää loiselämää alkaen teini-ikäisestä.

Haha!

Muistatteko vanhaa Johnnyn iskelmää jossa laulettiin

”… onnen apinaa en kaipaa…” ?

viherinhooja-mestari

Somalointi on paha oire.

sieg

white power nousuun

Sontaa

Joskus on ollut sellaiset ajat että jos ulkoa tulleet olisivat piesseet suomalaisen lapsen,
heidät olisi porukalla hakattu heinäseipäillä pysyvästi liikuntavammaisiksi.