Maahanmuuttaja-alueilla pieni rokottamisprosentti

Vaikuttaa siltä, että uusruotsalaiset ovat tietoista porukkaa, ainakin mitä tulee rokotteisiin. Suurimmilla maahanmuuttaja-alueilla edes puolet väestöstä ei ole ottanut koronarokotetta.

Vaikka Ruotsissakin on suunnattu rokotekampanjoita, esimerkiksi Tukholmassa on julkisissa kulkuvälineissä rokoteopasteet useilla eri kielillä, niin silti maahanmuuttaja-alueilla rokotteisiin suhtaudutaan nihkeästi. Rinkebyssä rokotettuja on vain noin 45 % asukkaista (SVT).

Södertälje ja Botkyrka ovat suuria maahanmuuttajakuntia, joissa rokotettuja on pitkästi alle kuningaskunnan keskiarvon.

Pt-median maahanmuuttolähiöiden erikoisasiantuntija kertoo, että alhaiseen rokotettavuuteen on olemassa muutamia selviä syitä.

– Yksi syy on se, että jotkut, ei kaikki, imaamit kertovat perjantairukouksissaan, että rokotteet ovat länsimaista hapatusta ja haram, syntiä. Tämä on yleisesti muutenkin suurin syy. Rokotteet koetaan länsimaisena humputuksena. Sitten siellä asuu porukkaa, jotka eivät ylipäätään ymmärrä sellaista asiaa kuin rokote. Miten kuten ymmärretään, että joku aspiriini voi parantaa pääkivun, mutta ei niillä riitä käsityskyky rokotteisiin. Kielitaidon puute on yksi. Jos ei osaa ruotsia, niin tuskinpa sitä katsoo uutisiakaan ymmärtämättä mitä siellä joristaan.

– Toinen yleinen syy on nuorten aikuisten keskuudessa se, että rokotteiden uskotaan olevan vaarallisia. Rokotetta ei heidän mielestään ole tutkittu tarpeeksi, siitä ei ole tietoa ja ollaan otettu netistä selvää, että rokotteen mukana tulee mikrosiru, potenssi häviää, ihminen yhdistetään langattomaan verkkoon ja sen sellaista.

 

Nyt ympäri Tukholmaa on alkanut kiertämään ei kauppa-auto, vaan rokote-bussi, jossa voi käydä hakemassa drop-in-rokotteen.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland
Suomi Finland
2.12.2021 10:25

”Nyt ympäri Tukholmaa on alkanut kiertämään ei kauppa-auto, vaan rokote-bussi, jossa voi käydä hakemassa drop-in-rokotteen.”

Ihan täysin analogista niiden tiettyjen bussien kanssa, joissa pakokaasut ohjattiin matkustamoon. Sellaisia busseja on kohta joka toinen.

Finnpetteri
Finnpetteri
2.12.2021 11:18

Borlängen ökänd matughetossa Tjärna Ängar on rokotusinnostus suuri kiitos somppulääkärin, poppamiesten, moskeijan, SFI, somppuyhdistyksen ja on siellä joku SUOMALAINENKIN puuhapetteri, tottakai:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/har-har-vaccinationerna-okat-mest-i-sverige

Erkki
Erkki
2.12.2021 11:24

Jokos Paavo on ottanut sen rokotteet? Vai vieläkö pelkäät 5g sirutusta?

Maski on hyvä
Maski on hyvä
2.12.2021 11:39
Vastaa...  Erkki

Ei se ole. Mutta oliko Paavolla naamalla maski kun kävi Huddingen sairaalassa sormiansa ompeluttamassa? Oli, luulen ma.

Minä
Minä
2.12.2021 11:45
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Luonnollinen immuniteetti on monin verroin parempi kuin rokote, jonka suojaavuus on jonkilainen aluksi, mutta muutaman kuukauden jälkeen lähes nolla.

Jos otat nyt rokotteen, pilaat sen luonnollisen immuniteetin ja voit taas sairastua.

Sinaeitieta
Sinaeitieta
2.12.2021 12:00
Vastaa...  Minä

Luonnollinen immuniteetti on yhtä lyhytaikainen kuin rokotteen antamakin eli vain muutaman kuukauden.

Veekasi
Veekasi
2.12.2021 12:31
Vastaa...  Sinaeitieta

On useita tauteja, joihin saa sairastettuaan vain lyhyen tai ei laisinkaan immuniteettia esim. borrelia, joten korona ei ole poikkeus, vaikka tinahattu-osasto niin luuleekin.

Minä
Minä
2.12.2021 12:54
Vastaa...  Veekasi

Mistäs Veekasi tietää, että koronan kohdalla olisi niin, että vain lyhyen aikaa? Se voi olla vaikka elämänkestoinen, onhan niitäkin, mutta sitä ei tiedä kukaan, ei ainakaan lääkärit ja tutkijat. Mutta Veekasi tietää, kun hänelle on niin kerrottu poltisoituneiden ”asiantuntijoiden” taholta?

Minä
Minä
2.12.2021 12:49
Vastaa...  Sinaeitieta

MistaSinaTieta? Tuolle väittämällesi ei ole perusteita. Niin kauan kuin luonnollinen immuniteetti on kohdillaan, olisi rokotteen ottaminen immuniteetin heikentämistä. Se tiedetään.

Luonnollinen immuniteetti voi olla hyvinkin pitkäaikainen. Ei vaan tiedetä miten on. On kyllä temmattu hatusta, että se on kuusi kuukautta, mutta ei tietämiseen perustuen. Peruste saattaa olla poliittinen eli ”ei saa olla pitempi kuin rokotteen suoja”.

Waltsu
Waltsu
2.12.2021 12:36
Vastaa...  Minä

Täyttä höpöhöpöä. Aivan samat kehon omat vasta-aineet siellä toimii, tuli ne rokotteesta tai sairastamisesta.

Minä
Minä
2.12.2021 12:51
Vastaa...  Waltsu

Näin lukuisat lääkärit ja oikeat asiantuntijat kuitenkin sanovat.

Ei ole kehon omat normaalit vasta-aineet mikä toimii rokotteen jälkeen. mRNA-rokote on aivan eri asia kuin perinteiset rokotteet, joiden kohdalla tuo väittämäsi pitäisi paikkansa. Joten se höpöhöpö olikin siellä, ei täällä.

Waltsu
Waltsu
2.12.2021 14:03
Vastaa...  Minä

Kyllä höpöhöpö on edelleen siellä hörhöpuolella. Asiantuntijat eivät ole teidän hörhöjen puolella, paitsi muutama hurahtanut. MRNA- rokote saa kehon tuottamaan juuri niitä samoja vasta-aineita ja tuhoutuu sitten. RNA on hyvin huonosti säilyvää, hajoaa helposti.

Minä
Minä
2.12.2021 14:11
Vastaa...  Waltsu

Kansainvälisen tason huippuasiantuntijat ovat juurikin sitä mieltä kuin esitin. mRNA-rokote ei saa kehoa tuottamaan ”juuri niitä samoja vasta-aineita”, vaan se sotkee luontaista puolustusmekanismia, joka on rakenteeltaan monipuolisempi kuin rokotteen tarjoama suoja. Se korvaa luontaisen suojan yksinkertaisemmalla rakenteella, joka on heikompi. Siksi rokotettu on muutaman rokotuksen jälkeen heikommin suojattu erilaisia tauteja vastaan.

Dan Wesson
Dan Wesson
2.12.2021 15:48
Vastaa...  Minä

Nämä ”huippuasiantuntijat” ja ”tieteellinen fakta” ovat koronakeskustelussa äärimmäisen kaltevalla pinnalla, koska jokainen voi valita ajatusmaailmaansa sopivan asiantuntijan. Ja niitähän riittää. Immuniteetin hankkimisessa on se ongelma, että sairaus pitää sairastaa, ja selvitä hengissä.
70 luvulla hyvin nuorena sairastin joka perkeleen rokon ja sikotaudin ajan tyyliin. Selvisin, mutta sikotaudin seurauksena sain aivokalvontulehduksen, ja kuolema oli todella lähellä. Mutta sain immuniteetin tietyille taudeille, eikä ole tarvinnut sairastella näin isompana.

Minä
Minä
2.12.2021 18:42
Vastaa...  Dan Wesson

Kun pitää huippuasiantuntijana esim. Pfizerin entistä tutkimusjohtajaa tai mRNA:n teknologiaa ratkaisevasti kehittänyttä tiedemiestä, tai heihin rinnastettavissa olevia, ei tarvitse epäillä kamalasti ammattitaitoa.

Jos kuuntelee Suomen viranomaisten lääkäreitä tms. asiantuntijoita, ei voi luottaa ammattitaitoon niin paljon, että heidän käsityksensä kumoaisi mainitsemani kaltaiset asiantuntijat.

Eivät kaikki sairastu koronaankaan, vaan kehon vastutuskyky hoitaa sen puolen ihan omillaan. Se on sitä luontaista puolustusmekanismia, ilman sairastumista.

Ihmisiä kaikki
Ihmisiä kaikki
3.12.2021 00:19
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tuossa sulle Pate ”Pfizerin äijän” mielipiteitä k-rokotteista. Kyseessä siis Pfizerin entinen varatoimitusjohtaja ja tutkimusjohtaja. Eli kompetenssia löytyy.

https://tokentube.net/search?tf=1&q=yeadon

Minä
Minä
3.12.2021 02:50
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Eiköhän kaikki sanottu selviä, kun avaa linkin.

Hän varoittaa rokotteen ottamisesta, varoittaa koronapassin hyväksymisestä käyttöön jne. Siis sanoo paljon sellaista, mistä väität, että hän ei ole sanonut ja sanoo enemmänkin. Hän kertoo myös, että nämä ”pandemian” sulkutilat, talouden alasajo jne. ovat olleet täysin tarpeettomia toimia.

Iltalehti
Iltalehti
2.12.2021 14:56
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jos otat niin eräs suomalainen ö-luokan muusikko/artisti arvostaa sinua rohkeudestasi eikä ollenkaan halveksi sinua entisten mielipiteisesi johdosta! Mieti sitä!

Nimetön
Nimetön
2.12.2021 11:59

Turtiainen samassa läjässä somaliukkojen kanssa..

Timppis
Timppis
2.12.2021 14:29
Vastaa...  Nimetön

Kyllä se seisoo sen kasan päällä se näky saa vasurilta kuset housuun

Sellaista
Sellaista
2.12.2021 22:38
Vastaa...  Timppis

Sellainenkin sanonta on olemassa että: miljoona kärpästä ei voi olla väärässä, onhan sen paskan oltava hyvää. Kuvaa rokotetta hienosti.

Tumso-nikkari
Tumso-nikkari
2.12.2021 12:15

Mutta vasarallapäähännakuttamisprosentti on aika suuri, katso SVTn verinen video:

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/se-filmen-fran-mordforsoket-vem-har-skickat-dig

testipalikka
testipalikka
2.12.2021 12:30

Siitä voisi arvata että rokottamisprosentti on verrannollinen ÄO-lukemaan.

Sepe
Sepe
2.12.2021 13:05
Vastaa...  testipalikka

Älykkäin 15 – 20 % jättää grafeenioksidipiikin ottamatta…

Minä
Minä
2.12.2021 13:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Grafeenioksidin ovat useat tutkijat löytäneet mRNA-rokotteista. Se on myrkyllinen ja aiheuttaa ongelmia verisuonille.

Kyllä, se menee myös päähän, siis aivojen verisuoniin.

dr.flipflop
dr.flipflop
2.12.2021 16:56
Vastaa...  Minä

MRNA-rokotteissa on SIKAPARTIKKELEITA – FAKTA!

Bolli
Bolli
2.12.2021 14:53
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Se o sitä vettä jota laitetaan joulukuusenjalkaan.

Minä
Minä
3.12.2021 11:46
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kun on tarjolla aika merkittävän tiedemiehen raportti rokotteista, sanoo Paavo, että heh. Ilmankos näkemykset rokotteista ovat mutuja.

Minä
Minä
3.12.2021 13:59
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Siinä selviää helposti, että mRNA-rokotteissa on grafeenioksidia ja muita haitallisia asioita. Sieltä löytyy myös linkki tuon kyseisen tutkimuksen tehneen tunnustetun huipputukijan tutkimukseen.

Ehkä valitettavasti, mutta kuitenkin, on aina niin, että jos haluaa tietää, joutuu vähän näkemään vaivaa.

Siinä selivää helposti, että mRNA-rokotteissa on grafeenioksidia ja muita haitallisia asioita. Sieltä löytyy myös linkki tuon kyseisen tutkimuksen tehneen tunnustetun huipputukijan tutkimukseen.

Ehkä valitettavasti, mutta kuitenkin, on aina niin, että jos haluaa tietää, joutuu vähän näkemään vaivaa.

Minä
Minä
4.12.2021 03:00
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Paavohan on jo selvittänyt itselleen, että kaikki rokotteita epäilevät käsitykset ovat huuhaata, sillä hänen arvostamansa kunnanlääkärin sanomat asiat ovat ilman muuta totta.

Minä
Minä
3.12.2021 14:11
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Tässä toinen tutkimus, jossa kerrotaan grafeenioksidia löytyneen.

https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES

Ensimmäinen grafeenioksidista kertonut saattoi olla Kalevi Korento. Niitä on ajan kanssa tullut kasapäin lisää. Joukossa on myös hyvin merkittäviä tiedemiehiä.

Minä
Minä
4.12.2021 02:57
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jaa, olitpa mitä mieltä vain, Korento löysi grafeenioksidia rokotteista jo kauan sitten. Mielipiteesi ei muuta sitä tosiasiaa. Väittämäsi on enemmän negatiivista tunnelatausta kuin totta.

Tuolla lauseella sitten päätit sivuuttaa, että saman ovat löytäneet monet, myös huipputiedemiehet.

Olitpa Korennosta mitä tahansa mieltä, ei hän sillä tule vähemmän osaavaksi.

seant
seant
2.12.2021 14:19

Jos ajatellaan koronan aiheuttamia sairaalakuluja Eu:ssa, hajanaisten tietojen perusteella sairaalan potilaista koronan takia taitaa noin 80% luokkaa, vaikka se taitaa olla suuri salaisuus nykyään. Alkuaikoina Saksassa puhuttiin 80 oli maahanmuuttajia ja heistä 60 muslimeita.Turussa muutama kuukausi sanottiin suurin osa sairaalassa on Varissuolta.
Ruotsissa ensimmäiset kuolleet oli somaleita, silloin jo todettiin, että heillä oli D-vitamiini taso nolla, että siihen on syynä vähäinen auringon saanti.
Jos nuo määrät pitää paikkansa maahanmuuttajat lähi-idän ja Afrikan maista on tullut vielä koronan takia vieläkin kalliimmaksi veronmaksajille.

Minä
Minä
3.12.2021 11:52
Vastaa...  seant

Tumma iho ei sopeudu Pohjolan auringonvalon mietouteen. Tummempi iho on tehty etelän voimakkaamman auringonvalon olosuhteisiin. Pohjolassa ei tummempi iho saa riittävästi aurinkoa ja jos vielä on uskonnollisista syistä täysin peitetty ollessaan ulkona, ei saa yhtään auringonvaloa.

Piste
Piste
2.12.2021 14:52

Rokotetut ovat homoja.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
2.12.2021 20:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ovat. Aivan jokainen kuuluu kädellislajiin nimeltä Homo sapiens.
Minä olen, sinä olet, me kaikki olemme tuota lajia, ja siis homoja!
M.O.T.