Vangittu viisikko erikoisen kovaa äärioikeistoa

Poliisin takavarikoimaa tavaraa.
Porin poliisilaitokselta järjestetystä tiedotustilaisuudesta koskien terrorismirikoksista epäiltyjä, ei tullut käytännössä juurikaan tietoa. Poliisi ei voi kertoa mitään esitutkintaan vedoten.

Se vähän mitä kerrottiin, on se, että viisikko on ollut poliisin seurannassa jonkun aikaa. Vaikka kyse on äärioikeistosta, niin tässä tapauksessa kyse on vieläkin äärioikeistolaisemmasta äärioikeistosta, ns. akselerationalismista. Akselerationalismi on suurin piirtein jotain sellaista, että provosoidaan yhteiskunnan eri toimijoita vallankumoukseen. Tämä on lähellä eräänlaista anarkismia, jossa terrorismia ihaillaan ja sen avulla pyritään saamaan se, mitä halutaan.

Otetaan tämä ideologia tai ilmiö käsittelyyn tarkemmin myöhemmin. Todetaan kuitenkin se, että viisikko on vieläkin radikaalimpaa kuin PVL, eli sinne suuntaan ei tiettävästi ole yhteyksiä.

Poliisi sai kiinnioton yhteydessä takavarikkoon rynnäkkökivääreitä ja räjähteitä sekä muita aseita plus muuta tällaiseen toimintaan liittyvää tavaraa. Poliisin mukaan porukkaa on ollut tämän tapaisen asian tiimoilta seurannassa jo vuodesta 2019.

Suojelupoliisin mukaan tällainen liikehdintä ei tullut yllätyksenä Suomessa, sillä SUPO:n mukaan vastaavaa on ollut jo suuressa maailmassa. Mahdollisesti Kankaanpäästä on ollut yhteyksiä ulkomaille.

Vangitsemista tullaan jatkossa käyttämään varmasti yleisesti oikeistoa vastaan, mutta kannattaa huomata se, että poliisi painotti, että vangitulla porukalla ei ole mitään kontaktia tai yhteyttä ns. parlamentaariseen toimintaa, toisaalta vielä vähemmän siihen äänekkääseen, mutta harmittomaan älämölö-oikeistoon.

Oikeus joka tapauksessa vangitsi Tommi Niemisen, Jere-Matias Niittyviidan, Kimmo Niemisen, Aku Mäkisen ja Markku Jaakkolan.

Seurataan tapahtumia ja tsekkaillaan mitä tapahtuu.

Subscribe
Notify of
guest
81 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
3.12.2021 18:40

Joo, media huutaa hoosiannaa, kun vihdoinkin, siis VIHDOINKIN löytyi muutama ääliö pilaamaan niin sanotun ”hyvän agendan”.

rehellinen fakta
rehellinen fakta
3.12.2021 19:27

voi taivas sitä valtamedian yleistystä

kun kaikki oikeistoilaiset muuttuvat
näiksi viideksi ääri oikeiston jannuksi kuin salaman iskusta

YLE KYSYY TÄNÄÄN PS Purralta

Onko perus suomalaisilla poiliitikoilla -kannattajilla
aikomus tehdä terroristi isku

Vedoten näiden viiden tekosiin

vetämällä mutkat suoriksi PS än YHEKSISTÄ NÄIHIN VIITEEN TYYPIIN

Lyödäänkö vetoa että yle alkaa väittämään heitä persuiksi jossain kohtaa

ja kaivaa tällä hetkellä siitä todisteita *varsiverkkoa *hyväksi käyttäen

Odotellaan
Odotellaan
3.12.2021 20:01
Vastaa...  rehellinen fakta

Olet oikeassa. Merkit ovatkin jo ilmassa, miten nyt luultavasti entisestään aletaan vauhdittamaan kyseenalaisia lakimuutoksia koskien vihapuhetta yms. Vihapuhetta mikäli se sitä nyt on. Sen sijaan ei arvostella islamia, ja sen vaarallista ideologiaa, mistä mielestäni oli hyvä esimerkki sannikan ohjelmassa. Ihan varmaa on, että vastakkain asettelu tästä vain kiihtyy. PS:lla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Mutta se haetaan vaikka väkisin vaikkapa fabrikoinnin ja assosiaatioiden avulla. Enpä ihmettelisi, jos esitettäisiin PS puolueen kieltämistä. Luultavasti Rasmus sivusto käy
ns kuumana. Ja ns yläfemmoja heitellään.

rehellinen fakta
rehellinen fakta
3.12.2021 20:16
Vastaa...  Odotellaan

YLE On Rasmus Nalle

Ja Samalla Rasmuksien Hali NALLE

Waltsu
Waltsu
3.12.2021 18:45

Vihervasemmistolle tuli joulu etuajassa. Vajaamielisen katkaravun älykkyydellään nuo tollot järjestivät sen ja perästä kuuluu.

Antti Tifa
Antti Tifa
3.12.2021 18:51

Kankaanpääläismiehet vain oirehtivat koska epäonnistunut kaupunkirakenne ja sosioekonomiset tekijät.

Winter War Finn
Winter War Finn
3.12.2021 18:55
Vastaa...  Antti Tifa

Tai vain rakastivat.
Joku voi vedota apeisiin verhoihin tai vanhentuneisiin pelikonsoleihin.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
3.12.2021 18:58
Vastaa...  Antti Tifa

Ja mielenterveysongelmat?!?

Waltsu
Waltsu
3.12.2021 19:17
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mutta kun nämä kuuluvat etuoikeutettuun valkoihoisten heteromiesten (luultavasti) joukkoon, niin epäonnistunut kaupunkirakenne ja sosioekonomiset tekijät ovat merkityksettömiä. Nuo asiat kun vaikuttavat vain sorretun vähemmistön parissa.

X
X
4.12.2021 02:10
Vastaa...  Antti Tifa

Eihän siellä ole kun aakeeta laakeeta, lato siellä, toinen täällä ja taiteilija Palmu. Legenda jo eläessään, pariin kertaan liekitetty konjakilla.

Orakin poika Harak
Orakin poika Harak
3.12.2021 18:58

”Ei noilla vielä kuuhun mennä”
Ei ihan kauhean kauaksi tarvitse mennä ajassa taaksepäin kun vastaava arsenaali torrakoita löytyi melkein jokaisen tuvan seinältä. Ja tuollainen määrä dynamiittia oli normaaliostos rautakaupasta, kun kiviä piti ampua. (oletan että vas. alakulmassa on pötköjä)

Anna-Maria Korhonen
Anna-Maria Korhonen
3.12.2021 18:59

Jos asialla olisi ollut joulukalenterin kolmosluukku, olisi poliisi vain seurannut, kunnes isku olisi tehty ja mahdollisimman moni jyrätty skanialla tai nirhattu kurkku auki.

rehellinen fakta
rehellinen fakta
3.12.2021 19:10

konservatiivi oikeisto sentään myöntää äärioikeiston olemassa olon
jos sen joukon kriminaalit tekevät jotain rikkolista

Vastaavasti ÄÄRI VASEMMISTOA Ei taas uusvasemmistolainen valtamedia

myönnä edes olemassa olevaksi asiaksi

tai jokainen heidän väkivallan tekonsa valkopyyjataan tai pimitetään asioiden faktat

oikeista tekijöistä

varsinkin jos suora yhteys antifaan esim USASSA

Islam on syöpä
Islam on syöpä
3.12.2021 19:16

Kerrankin meni kategoriointi oikein. ”Laatumedian” toimittelijat eivät näitä saa ikinä oikein.

Vasemmisto – autoritaarit

Oikeisto – liberaalit

Äärivasemmisto – totalitaristit

Äärioikeisto – anarkistit

Nämä PVL:n pellet ja muut hakaristin heiluttelijat ovat oikeasti äärivasemmistoa. Kaikki lähti aikanaan 30-luvulla Saksasta, kun Aatun puolue parlamenttiin päästyään laitettiin istuntosalin vasemmalle laidalle kommareitten oikealle puolelle. Tästä Aatu kiivastui ja käski siirtää hänen työväenpuolueensa oikealle laidalle mahdollisimman kauas kommareista. Ja näin syntyi illuusio, että kansallissosialismi ja sosialismi ovat kaukana toisistaan. Tähän illuusioon vieläkin idiootit uskovat.

rehellinen fakta
rehellinen fakta
3.12.2021 19:17

jos tämä on se niin kutsuttu vastapallo kaikkeen paskaan

mitä tämä matu invaasio on aiheuttanut kantaväestölle euroopassa

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
3.12.2021 19:38
Vastaa...  rehellinen fakta

Tottapa on joka sana!!!

Paskaa tulee joka tuutista ja isolla joukolla työtä tekevillä valkoihoisilla on tullut turpa täyteen tätä paskaa jo vuosia sitten. On noustava ja liityttävä joukkoihin muuten meidät tuhotaan oman valtion toimesta.

Ei enää viher-femakko-kommari-matu-lgbtq+-ilmasto-jne-jne ulinaa!!! Mistreated:n biisi kysymyksiä faijalle https://www.youtube.com/watch?v=uS2sdwRcOmk&list=RDuS2sdwRcOmk&start_radio=1
Kertoo osuvasti sen mitä suomen valkoiset työtä tekevät ihmiset tuntevat.

X
X
3.12.2021 21:28
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Öhöm, anteeksi..haluaisin muistuttaa että islamin jihad on koko ajan käynnissä ja meidän päätöksen tekijät lennättävät sen kannattajia tänne veronmaksajien rahalla. Oikein erään ex pääministerin kutsumana.

rellinen
rellinen
4.12.2021 07:45
Vastaa...  X

Kuin myöskin punainen jihad.

X
X
3.12.2021 19:41
Vastaa...  rehellinen fakta

Veikkaan että aika moni käsi on nyrkissä sekä täällä että Euroopassa, nykynuorisolle annetaan kovia kursseja vihaamisesta näinä aikoina. Tuotetaan tulokkaita joiden oikeudet ohittavat kantaväestön oikeudet ja sitten ihmetellään ääriliikkeiden suosiota. Kehitys sataa oikeiston sekä Venäjän laariin. Jako äärioikeiston ihailijoihin sekä äärivasemmiston kommunismin ihailijoihin.

Puolueeton
Puolueeton
3.12.2021 21:34
Vastaa...  X

äXä vois yrittää pysyä ajan tasalla. Venäjän laari on kaukana äärivasemmistosta ja kommunismista. Venäjä edustaa maltillista konservatismia, jossa ääriainekset eivät pääse valtaan.

X
X
3.12.2021 21:56
Vastaa...  Puolueeton

Olen eri mieltä, mielestäni Venäjä pyrkii edistämään eripuraa Euroopassa sekä Yhdysvalloissa, pakolaisten tänne päästäminen oli siitä hyvä esimerkki. Jos islamistit jossain vaiheessa päättävät aloittaa kalifaattinsa teon Suomessa niin Venäjällä on mahdollisuus toteuttaa ajatustaan täällä olevien Venäläisten suojelemiseksi, eli tulla tänne kutsumatta ja voimalla. Silloin jokaisen täällä olevan Venäläisen velvollisuus on auttaa joukkoja. Loppujen lopuksi Venäjä katsoo että Suomi kuuluu sille.

Waltsu
Waltsu
3.12.2021 22:10
Vastaa...  Puolueeton

Venäjän laariin satavan voi ajatella monenkin asian, mutta onko asia todella niin ja ajatteleeko Venäjän johto niin, on eri asia. Voi ajatella heikon, ristiriitojen ja matukurimuksen repimän Euroopan olevan Venäjän etu. Se edellyttää kuitenkin, että ajatellaan myös Venäjän aikovan hyökätä ja palauttaa Neukkulan alueet ja silloin heikko Eurooppa, heikot USA:n Natoliittolaiset täällä eivät pystyisi vastarintaan ja jenkkejäkään asia ei pahemmin kiinnostaisi enää, ehkä.
Voidaan myös ajatella, että vahva ja vauras, sisäisesti yhtenäinen, jenkeistä riippumatonta omaa poliittista linjaa vetävä Eurooppa, joka on Venäjän asiakas energia-asioissa ja siten melko riippuvainen Venäjästä, olisi Venäjän etu. Suuri taloudellinen etu.
Miten lienee…

rellinen
rellinen
4.12.2021 08:04
Vastaa...  Waltsu

Putlerin venäjä jatkoi siitä mihin neuvostotiedustelu jäi, länsimaiden vastaisessa kampanjassaan.
Kulttuurimarxismi, mokutus, homotus, mamutus ja mädätys on juuri sitä kampanjaa.
Länsimaiden hallinto on länsimaalaisuuteen äärimmäisen vihamielisesti suhtautuvien ryssänkätyreiden hallussa.
Eihän tietenkään venäjän hallinto itseään vastaan käytä aseita, joiden se tietää olevan aseita.
Muuten, eikös joissain valtion virastoissa kutsuta valtionhallinnon virkamiehiä ”valtsuiksi”.
Ryssä hajoittaa sairaan mielensä takia länttä kaikin keinoin kostaakseen kylmänsodan nöyryytyksen ja käyttää siihen neuvostotiedustelun rakentamaa vasemmistolaista organisaatiota pulvaaneineen. Se ei kadonnut mihinkään neuvostoliiton kaaduttua vaan on paisunut kuin pullataikina.

rellinen
rellinen
4.12.2021 08:27
Vastaa...  Waltsu

Kaiken huipuksi tekeytyminen länsimaalaisten vassarikätyreidensä massiivisella tuella, länsimaalaisten kansallismielisten,oikeiston ja konservatiivien ”taustavoimaksi” antaa tälle kgb-koneelle, nykyvenäjälle mahdollisuuden pelata kummallakin puolella. Edetä kaksin rattain.
Toisin kuin neukkulan aikaan, jolloin eteneminen kohti päämäärää ”porvarillista” reittiä myöten oli länsimaalaisten ”porvareiksi” tekeytyneiden sosialistien varassa.
On se vaan kumma kuinka neukkuryssän tekemisiä ei vieläkään pahemmin ruodita. Ei mediassa eikä yliopistojen tutkijakammioissa. Natsisaappaat kylläkin tuntuvat jytisevän joka puole!!a ja saksalaisia vankileirien vartijoiksi pakotettuja puolikuolleita köykkyselkäukkoja vieläkin kaivellaan komeroistaan tuomiolle

rellinen
rellinen
4.12.2021 09:00
Vastaa...  Waltsu

Olisi suomessakin jo aika kaivella näitä teiniliittolaisia(vrt.hitler jugend), kaikenmaailman ”rauhanliikeläisiä” ja lukemattomista muista neukkuryssän etäpesäkkeistä(vrt. Gestapon ala-osastoissa) ryömineitä lieroja komeroistaan.
Juuri niitä jotka ripuloivat kulttuurimarxistisen ”suvakki”saastan tähän maahan ja valmistivat, sekä värväsivät yya-suomen aikana hankkimalleen hegemonialle ja myyräntyölleen jatkajat. Näin varmistaen selustansa, neuvostohistorian ”unohtamisen” ja luurankojensa pysymisen kaapeissaan, sekä tietenkin tuhosuvakismista moskovaan johtavan jälkijotoksen piiloutumisen.

Waltsu
Waltsu
4.12.2021 12:59
Vastaa...  rellinen

Paljon tekstiä, paljon mutuun perustuvaa julistamista. Itse tunnustan, etten tiedä Venäjän todellisia pyrkimyksiä ja ajattelua niiden takana, joten en mutuile niistä. En ole ollut kärpäsenä Kremlin katossa. On tuossa kohtia, joista olen samaa mieltä.
Valtsu on kylläkin 70-luvulta peräisin oleva, oikeaan nimeeni perustuva lempinimi, joten piikittely-yrityksesi meni siltä osin hukkaan.
(Kirjoitan sen tällä palstalla tuplaweellä, koska täällä näyttää olevan toinenkin Valtsu)

supo
supo
4.12.2021 22:33
Vastaa...  Waltsu

Ei ole mutua. Venäjän punainen imperiumi eli neuvostoliitto oli sosialistisen internationaalin isänmaa ja sydän 70 vuoden ajan.
Neuvostoliiton ropmahduksen myötä sosialistinen internationaali ei kadonnut minnekään ei myöskään neuvostoliiton, kaikkialle, erityisesti länteen rakentama vaikuttajaverkosto.
Venäjä ja sen uudestaan nimetyt vakoiluorganisaatiot perivät tämän sydämen kuin myöskin sydämen ympärille kasvaneen ”punaisen ”ruumiin”.
Tämän ruumiin kautta putinin venäjä käy hybridisotaansa länttä vastaan, länsimaiden sisältä käsin. Repii ja raatelee. Heikentää ja hajoittaa. Aseenaan kulttuurimarxilainen mädättävä ja ”porvarillista” länsimaalaista yhteiskuntaa hajoittava ideologia.
Sen ymmärtämiseksi ei tarvitse roikkua kärpäsenä kremlin katossa kun venäjän presidenttinä istuu…

supo
supo
4.12.2021 22:38
Vastaa...  Waltsu

neuvostoliiton romahdusta ja entisten neuvosto”tasavaltojen” itsenäistymistä valtavana geopoliittisena ”virheenä” pitävä kgb:n agentti. Agentti, jonka elämäntyö on ollut rakentaa länsimaiden murskaamiseen tarkoitettua vaikuttajaverkostoa.

rellinen
rellinen
4.12.2021 09:31
Vastaa...  Puolueeton

Suurta ja mahtavaa siellä messutaan ja stalinia lämmöllä muistellaan.
Kymmenisen vuotta sitten eu:n toveritkin puuhas vielä tosissaan ryssälle viisumivapautta. Varmaankin kävi putlerilta tovereille käsky; ”ettei nyt noin lämpimät suhteet, siitä ei ole mulle sisäpoliittista hyötyä. Parempi olisi pienimuotoinen nokkapokka. Pysyis kannatus korkealla ja voitas peitellä nämä eu:n ”suvakki”punikeista moskovaan johtavat jälkijotokset, kun nuo”suvakismin” vahingolliset seurauksetkin rupeavat näkymään typerimmillekin idiooteille. Samalla voitas kiihdyttää konservatiivienkin värväystä rekeämme vetämään. Olisi etujemme mukaista leimata venäjä länsimaalaisen kansallismielisyyden taustavoimaksi ja suvakismin vastaiset mielipidevaikuttajat venäjätrolleiksi. Yksi hevonen on hyvä, kaksi paljon parempi”.

111
111
3.12.2021 19:21

Akselerationalismi. Sitähän se mielikuvitustasavallan mediavadtaava Putkinen juuri tekee, puhuu hyödyllisen idioottinsa kanssa suomalaisten kodeissa olevista metsästysaseista ja niiden käytöstä tosipaikan tullen. Selvää sodanlietsontaa maanpetoksellisesta toiminnasta puhumattakaan. Sama mies joka vaati Texasin miehiä nousemaan vastarintaan hinnalla millä hyvänsä jotta uusi mantere saataisiin sisällissotaan. Eikö tätä perkelettä kukaan saa vastuuseen tekemisistään.

Kiitos
Kiitos
3.12.2021 21:16
Vastaa...  111

Kuka on media vastaava Putkinen?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.12.2021 21:59
Vastaa...  Kiitos

Ei sellaista olekaan. Lähimmäksi pääsee UMV-ryssänlehden päätoimittajaksi ja ”Donetskin kansantasavallan” tiedotusvastaavaksi itseään kutsuva Anus Putkonen.

rellinen
rellinen
4.12.2021 07:42
Vastaa...  111

Idiootit eivät ymmärrä putkosten olevan juurikin näitä vasemmiston lapaan syöttelijöitä ja siihen erityisesti yllyttäjiä. Saman koneen rattaita.

Ei näin pojat
Ei näin pojat
3.12.2021 19:37

Olen kuunnellut esim Ylen radiota vuosia tietyin poikkeuksin. Huomioitavaa on ollut se, että kun kyse on ollut kemuista, niin uutisointi on aina ollut äänensävyineen tyyliin vähättelevää, kantiksia syyttelevää, sekä selittelyä. Mutta kun tämä keissi nyt tuli, niin huomasin heti erilaisen artikulaation sekä äänensävyn. Korostettiin oikein oikeistoa. Annettiin ymmärtää, että nyt ovat matuinvaasion vastustajat sekä rasistit kaikin puolin hyökkäämässä pommeineen yhteiskuntaa vastaan. En tietenkään hyväksy tälläistä idioottimaista toimintaa, mikäli sikäli ovat olleet aiheuttamassa yleistä vaaraa. Mutta kyllähän tämä oli ns lätkätermein sanottuna syöttö suoraan vastustajan lapaan. Siis meidän maltillisten vittuilijoiden näkökulmasta.

T
T
4.12.2021 00:07
Vastaa...  Ei näin pojat

Äärioikeisto-termi toistettiin lukuisia kertoja. Tavallinen ihminen uskoo mitä vaan kun media toistaa asiaa riittävän kauan.

nimellinen
nimellinen
5.12.2021 01:55
Vastaa...  T

ota rokote ota rokote ota rokote

Särmääjä
Särmääjä
3.12.2021 19:51

Olis kiva tietää ihan se aate minkä puolesta on oltu valmiita taistelemaan, kun tässä julistetaan nyt äärioikeistolaisuutta pelkän yhteiskuntavastaisuuden pohjalta, mutta ihan yhtä hyvin voisi puhua anarkisteistakin. Porukan pitäisi olla jonkinlaisia fasisteja, uusnatseja tai vastaavia, mutta siitä ei anneta mitään tietoa vaikka tätä on poliisi vatkannu jo pitkän aikaa.

Asiaa tutkinut
Asiaa tutkinut
3.12.2021 19:57

Mutta mikä on terrori-iskun kohde?,Vai oliko kaikki vain koronan aiheuttamaa mielipahaa?

Odotellaan
Odotellaan
3.12.2021 20:31
Vastaa...  Asiaa tutkinut

Niin. Kun Turun terrori isku muutettiin masentuneen puukkoiskuksi, niin yhtään vähättelemättä olisiko nakkikioskin räjäytys tms muutettu terroristiseksi iskuksi yhteiskuntaa vastaan. näin kärjistäen. Tai kuten Oulun grooming oli poikien tutustumista tyttöihin.

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
3.12.2021 20:01

Katsoinpa Pasilan trollitehtaan oksennuksen asiasta… Olipa taasen ulinaa ja huutoa ääääääääääärioikeistosta. Suuuuri määrä aseita… Siis rynkyn raato, muutama haulikko ja pikkupistooli. Haulikkoihin on varmaan metsästävillä luvat. Samoin pikku pislariin (cal .22) loukkupyytäjä saa helposti luvan. Siinäpä se suuuuuuri määrä aseita on. Sallikaa minun nauraa ja on muuten huuto naurua.
Räjähteitä… Siis muutama paukkupommi, joita ainakin itse teininä rakentelin joka viikko.

Taitaa tämäkin PolPo:n äääääääärioikeisto terrorismitutkinta kuihtua yhtäläilla kokoon kuin PolPo:n Torssosen terroristiryhmä hourailut.

rehellinen fakta
rehellinen fakta
3.12.2021 20:23

KOHTA NE VALTAMEDIAT VÄITÄÄ

ETTÄ NE AINEET ON OSTETTU TAVARATALO KÄRKKÄISELTÄ

Ja FISKARS LOPETAA TAAS YHTEISTYÖN

PELKÄN VALTAMEDIAN KÄSIKIRJOITETUN VALHEEN HUHUN TAKIA

Kempeleen Korleone
Kempeleen Korleone
3.12.2021 20:35

Sen verran vielä, että kotona saa säilyttää 20 000 patruunaa eli 5:llä jannulla voi ihan laillisesti olla yhteensä 100 000 patruunaa. https://www.takilta.fi/keskustelu/index.php?topic=10919.0

Siinä totuuden siementä ”suuria määriä patruunoita” ulinaan….

Pikkukaljoilla
Pikkukaljoilla
4.12.2021 12:36

Melko uhkaavalta näyttää tuo 6.35 Baby FN. Muutkin raudat kuin olisivat suoraan sulatukseen menossa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
3.12.2021 20:06

Varmaankin nämä akseli-rationalistit sitten halusivat perustaa Uudet Akselivallat?
Vakavasti puhuen, netti on täynnä samanlaista kiljuskinien ja vastaavan joutoporukan tyhjänuhoamista.
Nyt sitten yhdestä porukasta päätettiin tehdä varoittava esimerkki.

Muistutetaan, että sama porukka oli ollut liikkeellä samoissa touhuissa, tai toheloinneissa edellisvuoden tammikuussa, eikä kukaan puhunut terrorismista mitään.
Ei liene tullut mieleenkään sellainen, ja jos olisi tullut, se olisi lytätty;
eihän tuollainen mene läpi!

Nyt se menee.

Washbrush
Washbrush
3.12.2021 20:40

Ajatelkaas. Rasistipersu sai itsenäisyyspäivänä mitalin. Viherpunakommunistit eivät kaikki saaneetkaan.

Kiitos
Kiitos
3.12.2021 21:15
Vastaa...  Washbrush

Tarkenna.

Tsydeemius
Tsydeemius
3.12.2021 21:54

Järjestelmä on pettänyt Kankaanpään miehet! Vähän olen yllättynyt että iltalehti ei ole vielä sanonut heidän rokotus-statuksista mitään. Olisi upea jackpot jos ovat rokottamattomia, silloin iltalehti voisi säätää suomeen lain rokotepakollisuudesta.

X
X
3.12.2021 23:33
Vastaa...  Tsydeemius

Rokottamattomuus rikollisuus, rikoksista pahin..vain paatuneimmat…

Rehupuntti
Rehupuntti
3.12.2021 21:55

Tiedä häntä mutta välillä tuntuu, että olen äärikeskustalainen…..

X
X
3.12.2021 22:00
Vastaa...  Rehupuntti

Avantouinti auttaa siihen..

Perkele
Perkele
3.12.2021 22:18

Kyllä nyt suvakeilla ja valhevaltamedialla on spermat ja pillumahlat pitkin seiniä, kun yks miljoonasta tapauksesta löyty äärioikeisto

Bling Bling
Bling Bling
3.12.2021 22:51

Poliisi osoitti vain osoitti sisäministerille, että lisämäärärahoille tulee kyllä kovaa vastinetta; todellista tai ei, en ota tapausta tuntematta siihen kantaa.

Moonman
Moonman
3.12.2021 23:18

Tätä mehustellaan hesarissa vielä pitkälle ensi vuoteen. Kohta varmaan vihervasemmisto vaatii lakia, jolla kriminalisoidaan väärinajattelu, lisäksi myös se ainainen aselakien kiristys, koska sillä saadaan vaarallisten henkilöiden pyssyt takavarikoitua.

Hurja-täti
Hurja-täti
4.12.2021 00:48
Vastaa...  Moonman

Jos yhdestä PVL:n flaijerista kirjattiin 9 eri rikosta, niin eiköhän tästä saada venytettyä muutama kymmenen.

Mielenkiintoista nähdä jatkossa, montako ihmistä/naista nämä tyypit olisivat esim.
poliisin mielestä oletetusti puukottaneet vaikkapa Turun tyyliin, montako naista tai lasta olisi raiskattu/groomattu kuten Oulussa, montako kaulaa katkaistu ja/tai ruumiit poltettu, montako vanhusta pahoinpidelty kuoliaaksi tai montako mummoa raiskattu vaikkapa pesutuvassa, montako nuorta miestä potkittu kuoliaaksi ravintolan pihalla ja montako Monclerin tai Canada Goosen takkia viety puukolla uhkailemalla päältä ja muutenkin aiheutetti helvetinmoista älämölöä ja paikkojen pilaamista jo pelkällä olemassaololla muista kustannuksista puhumattakaan.

Moonman
Moonman
4.12.2021 12:31
Vastaa...  Hurja-täti

niinpäniin. muslimit voivat tiedetysti olla olleet päänkatkaisuhommissa terroristijärjestössä, mutta silti toivotetaan tervetulleeksi järjestäytymään lähiöihin Suomeen, mutta ”äärioikeiston” kohdalla riittää että kuuluu ”oletetusti” tai oikeasti johonkin porukkaan, niin on jo lähtökohtaisesti seurannan alla ja rikollinen.

Häh
Häh
4.12.2021 03:51

Miksi mediat eivät nyt puhu mielenterveysongelmaisista kuten noiden tummempien terroristien tapauksissa.Vai oliko etteivät kerinneet tehdä mitään niin raja ei ylittynyt.Nythän valtamediat kirjoittavat kuin joku isompi salaliitto olisi ollut menossa. Pian tulee taas vaatimuksia vihervasemmiston puolelta aselakien kiristyksille ja mm. metsästys ja metsästäjät joutuvat tulilinjalle. Seurataanko vasemmiston höyrypäitä yhtä tiiviisti vai onko poliisi siinä uskossa että viherkommarit vain uhovat ja korkeintaan rikkovat yhteistä omaisuutta kun huumepäissään riehuvat.

rellinen
rellinen
4.12.2021 07:28
Vastaa...  Häh

Ei seurata, koska vasemmiston höyrypäät tätä maata johtavat. Äärimmäisenä esimerkkinä supo, poliisihallitus ja sisäministeriö. Muut ministeriöt, oikeuslaitos, yliopistot ja media seuraa perässä.

rellinen
rellinen
4.12.2021 07:24

”Provosoidaan yhteiskunnan eri toimijoita vallankumoukseen”.
Kuulostaa hyvin tutulta vasemmiston yhteydessä.
Aikamoiset provokaattorit siellä hallituksessakin.

itämaan sietäjä
itämaan sietäjä
5.12.2021 09:48
Vastaa...  rellinen

Valtion suojeluksessa rehottava punavihreä kemutus onkin ihan jotakin muuta kuin joidenkin syrjäytyneiden aatunpalvojien aikomukset.

Sami
Sami
4.12.2021 07:46

Käyttäessään nimitystä ”terrorismi”, syyllistyvät viranomaiset rikkaamman ”kulttuurin omimiseen”.

Rikkaamman ”kulttuurin omiminen” kertoo ”yhteiskuntamme sortavista rakenteista”.

Valkoisen rodun ei tule omia terrorismia kehiksiltä. Jos terrorismi ei ole enään rikkaamppien kulttuurien yksin oikeus, mitä heille sitten enään jää? -no ei oikeastaan paljon mitään 🙁

rebekka rebel
rebekka rebel
4.12.2021 07:48

perusta muslimiryhma joka uskoo koraaniin, harkitse terrorismia ja olet vapaustaistelija.
liitytaan kaikki islamilaiseen lahkoon ja tappaminen kuuluu uskonrauhaan.
keksiiko vasemmisto sen jalkeen islamilais oikeistolaisen terrorismiryhman…koska uskonto on rotu vai miten se meni

jjt
jjt
4.12.2021 08:19

se on tuo eu paska syy,tälläisiin irtiottoihin,mitä syötetään,kansalle jatkuvasti.ei ole kyllä itselläkään kovin yleviä aatoksia,mokomasta eu.n uuskommunismi kerhosta.vituttaa mihin jamaan entinen,itsenäinen,valtio on ajettu,näiden rottien ja niiden myötäilijöiden avulla.joutaisivat kaikki häpeäpaaluun,alastomina ruoskittaviksi.

Käänös Vsempaan...
Käänös Vsempaan...
4.12.2021 09:13

Pate, tuo pieni irtiotto teki sinulle hyvää. Sen jälkeen srtikkelien taso parani huomattavasti. Siksi mietin että olisiko nyt aika tarkastella tätä poliittista puolta uusin silmin?

Vasemmisto on aina se joka haluaa hajoittaa ja muuttaa olemassa olevia käytäntöjä. Se haluaa valtaapitävät pois jakkaroiltaan ja tuhota kaiken stabiilin. Oikeisto taas haluaa ylläpitää institutioita ja saada niille lisää valtaa, niin että mikään ei saisi muuttua.

Kuten artikkelissasi mainitsit, ”Tämä on lähellä eräänlaista anarkismia, jossa terrorismia ihaillaan ja sen avulla pyritään saamaan se, mitä halutaan.” Eli mainittu Viisikko (lastenkirja) ei itse asissa ole oikeistoa vaan vasemmistoa. Kaikkein oikeimmallahan Suomessa on Katolinen kirkko. Sitten Ortodoksi ja Luterilainen seurakunta. Sitten RKP…

...päin
...päin
4.12.2021 09:17

Tämä porukkahan harrastaa sivistyssanakirjan mukaan ”ulkoparlamenttaarista toimintaa”, tai harrastaisi jos se olisi alkanut toimimaan. Eli väkivalloin ajetaan oma agenda läpi. Juuri tällaisia Vasemmistolaisia on historia täynnä. Aina Chilestä Venäjälle. Mutta kukaanhan ei vielä tiedä tämän Viisikkon suunnitelmia.

Silti, niin tai näin, onhan ne kovia poikia. Ainakin jos otsasta koittaa.

Tietoista sumutusta?
Tietoista sumutusta?
4.12.2021 10:05

Katsoin juuri Netflixistä dokumentin natsien SS-miehistä, jotka eivät kadu ollessaan SS-joukoissa ja silmiin pisti mitä tämä vanha natsi sanoi haastattelussa, että vainosimme kommunisteja, vaikka itse olimme heistäkin vielä vasemmalla.

Pisti miettimään.

Natseilla ja kommunisteilla molemmilla valtio toimii keskusjohtoisesti ja oikeiston maissa liberaali yksilön vapaus on keskiössä.

Siksi tuntuu oudolta, että meille markkinoidaan tahallaan natsiperseily ”äärioikeistona”, kun todellisuudessa kyse on vanhasta paskaosastosta eli äärivasemmistosta, joka on aina käyttänyt väkivaltaa sairaan aatteensa edistämiseksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2021 11:21

Termi ”äärioikeisto” oli Stalinin käskystä sotapropagandan tarpeisiin luotu, tavoitteena esittää hitlerismi muka stalinismin äärimmäisenä vastakohtana.
Tarve tuli liian monen havaittua hitlerismin ja stalinismin käytännön versiot aivan liian samankaltaisina.

Todellisuudessa äärimmäistä oikeistoa edustaa libertarismi, joka haluaa minimoida valtion roolin. Sen suppea muoto minarkismi ei näe valtiolle muita tehtäviä kuin maanpuolustus, raha-asiat ja ulkopolitiikka, kaikki muut olisi hoidettavissa yritysten ja järjestöjen voimin.

Äärimmäistä äärioikeistoa edustaa anarkokapitalismi, jonka mielestä valtiolla ei ole mitään olemassaolon oikeutusta:
jopa maanpuolustus voitaisiin hoitaa Oy Intti Ab:lla.

Huomaamme siis todellisen äärioikeiston olevan täysin muuta kuin mitä esitetään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.12.2021 13:37
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pareminkin harhaanjohdatus.

antikorrektisti
antikorrektisti
4.12.2021 10:14

Tuota asiaa on uutisoitu enemmän ja tarkemmin kuin jokin ”yksittäistapaus” edellyttäisi,

Onko suomalaisessa yhteiskunnassa tapahtumassa jotakin mikä voisi aiheuttaa kantaväestössä laajempaakin radikalisoitumista ?

Historiasta tiedämme minkä tyyppiset asiat ovat saaneet erityisesti joutilaat nuoret miehet liikkeelle ja mitä sellaisesta on seurannut.

X
X
4.12.2021 14:27
Vastaa...  antikorrektisti

Muistan kuin eilisen, työhaastattelussa haastattelija (iso Amerikkalaisfirma) totesi minulle että itärajan takana kuulemma tappelevat siitä kuka pääsee Suomeen töihin. Kyse oli asennustyöstä. Looginen jatkumo on että johtajatkin tulevat sieltä. Sauli on sale ja ponitytöt pääsee Siperiaan kultaa kaivamaan ilman työkaluja. Aivan kuin gulag aikana, oi niitä aikoja.

itämaan sietäjä
itämaan sietäjä
4.12.2021 17:48

Systemaattisesti etenevä punavihreä kemutus vaikuttaa yhteiskuntaan enemmän kuin syrjäytyneet ”autotalli-Adolfit”.

Ruotsin tilanteesta kyllä näkee millaiset ryhmät sitä mainittua akseleraatiota oikeasti aiheuttavat.

Kal-El
Kal-El
4.12.2021 17:54

Arvatenkin false-flag operaatio jolla yritetään saada yhteys Turtiaisen puolueen suuntaan ja saattaa sen jäsenet laillisesti harmaalle alueelle siten että koko puolue voidaan kieltää jotta saataisiin se todellinen valtiota kohtaan oleva terrorismi jatkumaan hallituksen taholta.