Viikkogallupin tulos: Ei oleskelulupaa laittomille

Viikogallupissa kysyttiin, että Pitäisikö Suomen antaa oleskelulupa kaikilla laittomasti jo maassa oleville henkilölle? Vastaus oli melko yksimielinen.

Ääniä tuli yhteensä 567 kappaletta, joista 94 % eli 533 oli sitä mieltä, että ei pitäisi. 4 % eli 24 osallistujaa oli sitä mieltä, että oleskelulupa pitää antaa ja 2 % eli 10 äänestäjää sitä mieltä, että eivät osaa ottaa kantaa.

Gallupin tulos on toisin sanoen melko yksimielinen. Huomenna taas uusi viikkogallup. Kiitos äänestäjille.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aarre Salenius

suomen sukkahousukabinetti ei pidä tällaisia galluppeja minään, väittävät vihapuheeksi ja rotusorroksi. Mihin se köyhien Wappusatanen muuten ”unohdettiin”? Tahallaanko koronan, EU:n ja maahanmuuttotulvan alle pohjimmaiselksi?

nimellinen

Demarit = kommunistit.

Tapukka

Sukkahousukabinetti.Heh,heh..tuo oli hyvä.

Jupi

Pääsipä äänekäs vähemmistö taas ääneen. Saatanan rasistit!

Pirtsakka

Kerrohan sitten, mikä olisi oma ratkaisusi asiaan – muutakin kuin ihmisten haukkuminen rasisteiksi silloin, kun he haluavat vain lakia noudatettavan?

Suomi Finland

Rasismista voisi olla kyse, jos tulijoita olisi vähän. Mutta kun tiedetään, että potentiaalisia tulijoita on miljoonia, niin asia muuttuu aivan toiseksi.

Lisäksi kouluttamattomien ja kielitaidottomien tulijoiden vastustaminen ei ole rasismia. Rasismia voisi olla, jos väki olisi muuten hyödyllistä työvoimaa vastaanottavalle maalle ja heitä ei silti otettaisi vastaan heidän etnisen ulkomuotonsa perusteella.

Tosiasia on tietenkin valitettava, mutta yhtälö on täysin mahdoton ja suvaitsevaisuus vain rohkaisee ihmisiä lähtemään vaaralliselle matkalle.

Toivottavasti nimim Jupikin tajuaa tämän.

Ääntä pitää hieman pitää, koska vaikuttaa siltä, että poliitikot ovat täysin haluttomia asettamaan mitään rajoituksia maahanmuutolle. Ja sellainen sotii pahasti tervettä järkeä vastaan.

Pirtsakka

Huomenna on Suomen Itsenäisyyden päivä. Käyn aina hieman tunteelliseksi näinä aikoina, koska oman sukuni miehet ovat olleet osaltaan, muiden joukossa, taistelemassa meille itsenäisyyden. Osa jäi sinne jonnekin, eikä heidän kohtalostaan tähän mennessä ole saatu mitään tietoa. Siksi tuo rasismipuhe tuntuu erityisen pahalta. Meillä on vain tämä yksi kotimaa, uutta emme saa millään maailman rahoilla jos tämä maa myydään ja lahjoitetaan surutta vieraille. Kuuntelin äsken oheisen laulun, ja liikutusta ei voi välttää:
https://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ
On vaikeaa ymmärtää, miksi isänmaallisuus ja kotimaanrakkaus ovat niin huonossa huudossa nykyään, sillä itse tunnen syvää kiitollisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka itsenäisyytemme aikoinaan mahdollistivat. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Timo Porkka

Pitäisikö laittomuudet sallia?

Rajavalvontaa

Lämpökameravideon väitetään oleva Ukrainan rajalta, kyseessä pakolaistorjunta

https://v.ylilauta.org/3c/09/3c0964813a92e841.mp4

Suomi Finland

Ensin katsoin, että porukka maastoutui, mutta nehän pistettiin kylmiksi.

Jos video on aito, niin Ukrainan kautta on turha yrittää Eurooppaan.

Toivottavasti rajavalvonta muisti päästää yhden tai kaksi tyyppiä elävänä pois, niin sana leviää, ettei tällainen toistu.

Tällainen rajavalvonta pitemmän päälle säästäisi ihmishenkiä, kun vaaralliselle matkalle ei koskaan edes lähdettäisi.

Apu pakolaisleireille olisi ainoa oikea tapa auttaa. On väärin asuttaa muutama satatuhatta Eurooppaan syömään resursseja miljoonien ihmisten auttamisesta. Todelliset pakolaiset ovat muualla kuin nuo ihmissalakuljettajien opastamat rajoja luvatta ylittävät tyypit.

Suomi Finland

Ukraina kiistää videon aitouden.

Nih

Näillä mielipiteillä tai aloitteilla ei ole puupennin vertaa vaikutusta nykyiseen kehitykseen mitä Euroopassa on meneillä. EU on niin vihervasemmistoa ja mukaan ovat lähteneet myös kokoomuksen kaltaiset liberaalipuolueet joiden ainut motivaatio on rahan ansaitseminen rahoitajilleen, ei kansojen etu.Kansallisilla parlamenteilla ei ole enää valtaa juurikaan ja valta on pikkuhiljaa siirtynyt täysin EU:n näppeihin. Liittovaltio ei ole enää kaukana.

Qroquius Kad

Ei tietenkään gallupeilla ole mitään merkitystä niin kauan kun ne eivät näy vaalituloksissa.