Viikkogallupin tulos: Ei oleskelulupaa laittomille

Viikogallupissa kysyttiin, että Pitäisikö Suomen antaa oleskelulupa kaikilla laittomasti jo maassa oleville henkilölle? Vastaus oli melko yksimielinen.

Ääniä tuli yhteensä 567 kappaletta, joista 94 % eli 533 oli sitä mieltä, että ei pitäisi. 4 % eli 24 osallistujaa oli sitä mieltä, että oleskelulupa pitää antaa ja 2 % eli 10 äänestäjää sitä mieltä, että eivät osaa ottaa kantaa.

Gallupin tulos on toisin sanoen melko yksimielinen. Huomenna taas uusi viikkogallup. Kiitos äänestäjille.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aarre Salenius
Aarre Salenius
4.12.2021 17:18

suomen sukkahousukabinetti ei pidä tällaisia galluppeja minään, väittävät vihapuheeksi ja rotusorroksi. Mihin se köyhien Wappusatanen muuten ”unohdettiin”? Tahallaanko koronan, EU:n ja maahanmuuttotulvan alle pohjimmaiselksi?

nimellinen
nimellinen
5.12.2021 01:08
Vastaa...  Aarre Salenius

Demarit = kommunistit.

Tapukka
Tapukka
5.12.2021 04:15
Vastaa...  Aarre Salenius

Sukkahousukabinetti.Heh,heh..tuo oli hyvä.

Jupi
Jupi
4.12.2021 18:39

Pääsipä äänekäs vähemmistö taas ääneen. Saatanan rasistit!

Pirtsakka
Pirtsakka
5.12.2021 11:01
Vastaa...  Jupi

Kerrohan sitten, mikä olisi oma ratkaisusi asiaan – muutakin kuin ihmisten haukkuminen rasisteiksi silloin, kun he haluavat vain lakia noudatettavan?

Suomi Finland
Suomi Finland
5.12.2021 12:01
Vastaa...  Pirtsakka

Rasismista voisi olla kyse, jos tulijoita olisi vähän. Mutta kun tiedetään, että potentiaalisia tulijoita on miljoonia, niin asia muuttuu aivan toiseksi.

Lisäksi kouluttamattomien ja kielitaidottomien tulijoiden vastustaminen ei ole rasismia. Rasismia voisi olla, jos väki olisi muuten hyödyllistä työvoimaa vastaanottavalle maalle ja heitä ei silti otettaisi vastaan heidän etnisen ulkomuotonsa perusteella.

Tosiasia on tietenkin valitettava, mutta yhtälö on täysin mahdoton ja suvaitsevaisuus vain rohkaisee ihmisiä lähtemään vaaralliselle matkalle.

Toivottavasti nimim Jupikin tajuaa tämän.

Ääntä pitää hieman pitää, koska vaikuttaa siltä, että poliitikot ovat täysin haluttomia asettamaan mitään rajoituksia maahanmuutolle. Ja sellainen sotii pahasti tervettä järkeä vastaan.

Pirtsakka
Pirtsakka
5.12.2021 17:43
Vastaa...  Suomi Finland

Huomenna on Suomen Itsenäisyyden päivä. Käyn aina hieman tunteelliseksi näinä aikoina, koska oman sukuni miehet ovat olleet osaltaan, muiden joukossa, taistelemassa meille itsenäisyyden. Osa jäi sinne jonnekin, eikä heidän kohtalostaan tähän mennessä ole saatu mitään tietoa. Siksi tuo rasismipuhe tuntuu erityisen pahalta. Meillä on vain tämä yksi kotimaa, uutta emme saa millään maailman rahoilla jos tämä maa myydään ja lahjoitetaan surutta vieraille. Kuuntelin äsken oheisen laulun, ja liikutusta ei voi välttää:
https://www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ
On vaikeaa ymmärtää, miksi isänmaallisuus ja kotimaanrakkaus ovat niin huonossa huudossa nykyään, sillä itse tunnen syvää kiitollisuutta kaikkia niitä kohtaan, jotka itsenäisyytemme aikoinaan mahdollistivat. Hyvää Itsenäisyyspäivää.

Timo Porkka
Timo Porkka
4.12.2021 21:44

Pitäisikö laittomuudet sallia?

Rajavalvontaa
Rajavalvontaa
5.12.2021 04:35

Lämpökameravideon väitetään oleva Ukrainan rajalta, kyseessä pakolaistorjunta

https://v.ylilauta.org/3c/09/3c0964813a92e841.mp4

Suomi Finland
Suomi Finland
5.12.2021 09:04
Vastaa...  Rajavalvontaa

Ensin katsoin, että porukka maastoutui, mutta nehän pistettiin kylmiksi.

Jos video on aito, niin Ukrainan kautta on turha yrittää Eurooppaan.

Toivottavasti rajavalvonta muisti päästää yhden tai kaksi tyyppiä elävänä pois, niin sana leviää, ettei tällainen toistu.

Tällainen rajavalvonta pitemmän päälle säästäisi ihmishenkiä, kun vaaralliselle matkalle ei koskaan edes lähdettäisi.

Apu pakolaisleireille olisi ainoa oikea tapa auttaa. On väärin asuttaa muutama satatuhatta Eurooppaan syömään resursseja miljoonien ihmisten auttamisesta. Todelliset pakolaiset ovat muualla kuin nuo ihmissalakuljettajien opastamat rajoja luvatta ylittävät tyypit.

Suomi Finland
Suomi Finland
5.12.2021 11:51
Vastaa...  Suomi Finland

Ukraina kiistää videon aitouden.

Nih
Nih
5.12.2021 04:56

Näillä mielipiteillä tai aloitteilla ei ole puupennin vertaa vaikutusta nykyiseen kehitykseen mitä Euroopassa on meneillä. EU on niin vihervasemmistoa ja mukaan ovat lähteneet myös kokoomuksen kaltaiset liberaalipuolueet joiden ainut motivaatio on rahan ansaitseminen rahoitajilleen, ei kansojen etu.Kansallisilla parlamenteilla ei ole enää valtaa juurikaan ja valta on pikkuhiljaa siirtynyt täysin EU:n näppeihin. Liittovaltio ei ole enää kaukana.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.12.2021 16:46
Vastaa...  Nih

Ei tietenkään gallupeilla ole mitään merkitystä niin kauan kun ne eivät näy vaalituloksissa.