Itävallassa uhkaa jopa vuoden vankeus jos kieltäytyy rokotteesta

Kakolan länteen ei joutunut ihan pelkästä rokoteen kieltäytymisestä.
Itävallassa ollaan lähdetty kovalle tielle. Henkilöitä, jotka kieltäytyvät rokotteesta, uhkaa 2 000 euron sakko. Jos sakkoa ei maksa, niin riskinä on vuoden pituinen säilöönotto.

Tichys Einblick-lehden mukaan esitys on saanut jo hyväksynnän eduskunnan valiokunnassa. Esitys meni läpi melko yksimielisesti, vain yksi puolue harasi vastaan eli FPÖ.

Laki menee nyt siten, että rokotekriittinen, joka kieltäytyy rokottautumasta, niin hänelle lätkäistään 2 000 euron sakko. Henkilö, joka edelleen kieltäytyy rokottautumasta ja jättää sakon maksamatta, niin seurauksena on säilöönotto, joka voi kestää jopa vuoden.

Rokotekriittisen on tuona aikana itse kustannettava säilöönotosta aiheutuneet kulut, kuten myös omat ateriakulunsa vankeusaikanaan. Normaalit vankeusaikaan kuuluvat etuudet, kuten juuri ruoka yms. asiat, eivät siis kuulu rokotekriittisille säilöönotetuille.

– – –

Pt-median vinkkejä, miten kannattaa varautua mahdolliseen vankeuteen:

– Varaa kunnon hygieniapakkaus; hammasharjoja ja tahnaa, saippuaa ja suihkusaippuaa, kynsisakset ja saippuakotelo(!), parranajovehkeet. Naisilla tietenkin omansa.

– Hyvä verrytteluasu on vankilaolosuhteissa kultaakin kalliimpaa, Adidaksen housut ja takki. Kuten hyvät lenkkarit ja sandaalit, joita voi pitää sellitossuina ja joiden kanssa voi käydä suihkussa.

– Alusvaatteita, t-paitoja, sukkia ja käsi- sekä suihkupyyhe.

– Jonkun verran rahaa, mutta ei liikaa. Satanen pari riittää alkuun, jos sitä voi joku lähettää siviilin puolelta lisää.

– Lukemista. Pari paksua kirjaa ja lehtiä. Termospulloon kannattaa myös sijoittaa, sekin on kultaa kalliimpi vankilassa.

– Kirjotusvehkeet; kyniä, paperia ja kirjekuoria plus postimerkkejä.

Näillä pääsee alkuun rokotelusimisessa.

Subscribe
Notify of
guest
129 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kukavaan

Toivottavasti Pohjoismaat ottavat rokottamattomien vangitsemiset käyttöön eri tahdissa. Silloin ehkä voisi välttää vankeuden joksikin aikaan muuttamalla maasta toiseen. Jopa Ruotsi kelpaisi, jos siellä ei pistetä vankilaan,

Jortonki

Itävallassa näyttää olevan edelleen tukea aikaisemmalle vegaanille taidemaalarille. “Impfen macht frei” voidaan laittaa noiden vankiloiden porttien päälle.

Kukavaan

Niinpä… mutta, jos kohta vankilasta vapatumisen jälkeen tulee kutsu rokotukseen. Jos ei ota rokotusta syyllistynee rikoksen uusintaan ja taas vankilaan vuodeksi. Ehkä paatunut rikoksen uusija saa pidemmän vapausrangaistuksen.

Itävallan hallinnon ideana lienee säikäyttää kansalaiset piikille. Ei voi olla niin, että vuoden istumisen jälkeen saa ikuisen syytesuojan piikistä kieltäytymiselle. Jos niin olisi, niin vankilaloma olisi hyväkin diili 🙂

Itävallan hallinto on lähtenyt kansalaisille vittuilun tielle. Saavat loputtomiin keksiä pelottelukeinoja ja rangaistuksia.

Sam Colt

Voi olla että itävaltalaiset vankilat eivät uskon miehiä pelota.
Auttaisko se, että kerrotaan tuomitut lähetettävän Kreikan vastaanottokeskuksiin? Ei sielläkään ole rokotettuja…

E.H

Ja maksaisit ylläpitokulusi + menetetyt työansiosi ko ajalta?

En usko. Suostuisit ilmanmuuta piikitettäväksi enemmin. kun sun kantasi tiedetään.

Me monet näemme oikeasti tuossa paljon muutakin kuin vain piikin, jopa ihan muita ilmiselviä tarkoitusperiä jotka tulee merkitsemään myös teille , itsensä “ei hörhöiksi ” kokevat “oikeaoppisen” kansalaistottelevaisuuden edustajat, jotka hyppää vaikka sata metriä kalliolta alas louhikkoon vain siksi kun valtio määrää ja “kaikki muutkin tekee niin”, painajaisia joista ylösnousemisessa saattaa tulla teillekin mieleen jotta “kuin meni niinkun omasta mielestä” tai ehkä vähän dramaattisempaakin itseensämenemistä!

Unelma Painajainen

Olisko itävaltalaisten viimeinkin aika joukolla kantaa päättäjänsä roskikseen?

Pirtsakka

Kurz lähti vapaaehtoisesti. Tai “vapaaehtoisesti”? Mene tiedä. Näin Kurzissa ennen ihmisen, jossa olisi potentiaalia yhdeksi Euroopan pelastajaksi. Nyt ne pelastajat alkavat käydä vähiin, kun yksi toisensa jälkeen heittää rukkaset kanveesiin. Meille jää tytitursulatjutat ja keitä siellä nyt onkaan.
Vankilasta puheen ollen: siellähän voi ryhtyä nälkälakkoon. Sitäpaitsi jos sinne saakka joutuisi, niin kyllähän ne sen piikin siellä tökkäisivät.

pöh

Kun puhutaan “rokotteesta” niin olisi hyvä muistaa ettei kyse edes ole mistään rokotteesta.
Kyse on lääketehtaiden myrkyllisestä piikistä, se rokotteen määritelmäkin muutettiin koska muuten tätä myrkkypiikkiä ei edes saa kutsua rokotteeksi.
Tsemiä vaan niille jotka sen on ottanut.

pöh

Kyllä niitä haittavaikutuksia ja kuolemia on ollut enemmän kuin mistään lääkkeestä tai rokotteesta yhteensä.
Jos haluaa niin viralliset tilastot on (vielä) kaikkien saatavilla.
Jos taas ei kiinnosta niin minkäs sille sitten voi.
Myrkky se on koska se piikkiproteiini on toksinen myrkky ihmisille.

Pantse

Paavo voisi muistaa kommentointisäännöt:älä solvaa!
Tuosta piikistä on tilastoitu jo n. 4000 vakavaa haittailmoitusta ,kuolemia 132. n. 14000 ilmoitusta on käsittelemättä! Yksi ilmoitus sisältää keskimäärin 5 haittss joten todelliset lukemat ovat n. 100 000 haittaa. Noin 1-10% haitoista ilmoitetaan joten luku on taatusti suurempi!
Pandemrix rokote keskeytettiin kun haittoja oli 250 ja kuolemia 2kpl…. Ei meillä ole juuri mitään haittavaikutuksia!

Ohmygod

Noita haittailmoituksia tehdään enimmäkseen korvausten toivossa. Haku ei maksa mitään ja hyvällä kertomuksella onnistuu!

Pitäisi olla laki, joka määrää rangaistuksen ja korvausvelvollisuuden sille, joka tahallaan tai piittaamattomuudellaan on aiheuttanut tai VOINUT AIHEUTTAA toiselle tartunnan. Samoin kuin murhan yritys rangaistaan, vaikka ei ole onnistunut.

Maailmasta eivät kusipäät lopu.

Qroquius Kad

Sen lain nojalla sitten sinutkin voidaan tuomita vaikka joka päivä rangaistukseen ja korvausvelvollisuuteen, koska olet joka päivä VOINUT AIHEUTTAA toiselle tartunnan.
Eikö olisikin mukavaa?

Eivät ne kusipäät tosiaankaan maailmasta lopu.

Bää Bää

Vai että korvausten toivossa. Kuules nyt, mitätön lammas, nuo myrkyt valmistaneet ovat kaikki vapautettu kaikista korvauksista. Jos vaikka pääsi irtoaa 2 sekuntia myrkkyruiskeen ottamisen jälkeen kukaan ei korvaa mitään, sama juttu jos huomataan että oho hupsistakeikkaa miesten mällit on ottanu semmosta osumaa että kaikki myrkytettyjen lapset syntyvät ilman päitä, käsiä ja jalkoja niin ei edes silloin kukaan korvaa mitään. Hyvä niin, ite otit. Oma vika. Lammas.

Expertit-Maallikot

”Detta med långsiktiga risker är en missuppfattning. De risker för biverkningar med vacciner har ingenting att göra med vilken typ av vaccin det är (levande, dött, protein-, mRNA…) utan vilken sorts immunsvar man får (som i sällsynta fall hos vissa individer kan reagera med något i kroppen, som vid narkolepsin). OM ett vaccin har en sådan biverkan, så dyker den upp inom ett år. Det har vi också sett med de vacciner vi har – Astrabiverkan (blödningar/proppar) dök upp efter ett par månader, Pfizer/Moderna (hjärtinflammation) några månader efter att man börjat vaccinera yngre personer. Det dyker inte upp nya biverkningar efter 5 år av den enkla anledningen att man har som starkast immunsvar kort efter vaccinationen och om det händer någonting, så händer det då.” (Expressen, Agnes Wold)

Jortonki

Luuletko että joku tosissaan ihon punoittamisesta menisi tekemään ilmoituksia? Ilmoituksen tekee normaali ihminen vain jos on jotain vakavaa tapahtunut.

Bää Bää

Kuolleethan ovat huonoja ilmoittelemaan.

Bää Bää

Kukahan se oiekin on se joka tässä hömpötyksiä uskoo..? Paavo on hellyttävän pihalla tässä asiassa. Mielipiteet on vasemmalla mutta luke ja USKOO kaikki faktansa oikealta. Desantti.

Mono

Kaverilla kävi jännästi. Hänellä ollut lievä tinnitus jo 25 vuotta toisessa korvassa. Ei oo enää. Pari päivää rokotuksen jälkeen korvasta lähti kuulo kokonaan, eikä ole tullut takas. Vähän sitä musiikinystävänä vituttaa. Ja toi on vaan semmonen ns. hyväksyttävä lievä normihaitta joita ei edes tilastoida. Kaipa sit pääsi helpolla.. jee voi tätä ilon ja onnen päivää.

Minä

Mistä tiedät, että “rokotteessa ei ole mitään sellaista, joka kuurouttaisi ihmisen”?

On paljon tapauksia, joissa joku on sokeutunut, naama on halvaantunut, on tullut sydänongelmia, keho on saanut kramppeja niin paljon, että ei kykene olemaan mitenkään päin, eikä ole hetken rauhaa jne. Kuolleet siihen päälle.

Paavo ei kai ole noista kuullut, koska niistä ei suomalaisessa valtamediassa kerrota, koska valtamedian tarkoitus on edistää rokotuksia.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Neuvokaapas expertit

Oon kai hörhö ku en kävelee suorassa kykene ku otin viime vk rokotuksen. Näin kipee en oo ollu ku 15v sitte keuhkokuumeessa.

Peikkotehdas

”Problemet är att en hel del av den här propagandan kommer från ryska trollfabriker eller från alt-right-folk i USA och de har ett vidare syfte, att knäcka tilliten till myndigheter och sammanhållningen i västliga demokratier. Så jag kan mycket väl tänka mig att de kommer att ge sig på barnvaccinationsprogrammet sedan, när coviden har lagt sig till ro. Då får vi verkliga problem”. (Prof. Agnes Wold, Expressen)

pah

comment image

Minä

Paavolla on sääntö: jos kerrottu on rokotuksia epäilevä tai niitä vastaan, on kyse hatusta heitetystä läpästä.

Minä

Silloin tulisi olla ottamatta kantaa, eikä säännönmukaisesti väittää, että “ei ole”, “ei ole”, “ei ole”.

Kyllä on paljon liikkeellä mitä erikoisempia väittämiä ja uskomuksia, mutta niinhän on minkä tahansa asian kohdalla. Pitää nähdä vaivaa, että löytää asiallista materiaalia ja myös tarkastella valtioiden julkaisemia tilastoja, eikä sanoa kaikkea “ituhippien” tai “joogahippien” höpinäksi.

Olet aika onnistuneesti vältellyt kaikkea asiallista ja leimaat kaiken joksikin hörhöilyksi. Sillä tavalla ei kyllä löydä mitään.

Poikkeuksena tuntuu olevan, että mitä vaan valtamedia ja poliitikot syöttävät, niin heti maistuu ehdottomana totuutena.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Vaikuttaa enemmän siltä, että olet etsinyt huuhaajuttuja ja sitten päätynyt siihen, että kaikki rokotteita arvostelevat kirjoitukset ovat sitten sitä samaa. Vaihtoehtoisesti kuuntelet valtamedian tarinoita ja koska rokotteita arvostelevat kertovat jotain muutta, sitten ne ovat mielestäsi huuhaata, koska ne eivät toista valtamedian tarinoita.

Kirjoittamissasi kommenteissa ei näy asiaan paneutuneisuutta lainkaan, ei sitten suuntaan tai toiseen.

Bää Bää

Sun taktiikka on tämä: antaa ihmisten kirjoittaa ja sitten nollaat sen sanomalla itsevarmasti että ei se ole noin, ja piste. Jäätävää toimintaa, ihan teinimeininkii sulla. Sulje kaikki kommentointi niin sun ei tarvitse lukea, kun se lukeminenkin näyttää tuottavan vaikeuksia. Oisko viinatauko mitään?

Refuse-Resist

Sitten myös mikä tahansa paska-amfetamiini tai ö-luokan hepo on rokote. Kaveria moralla kunnolla selkään ja syvälle haavaan tumppaat norttisi, sekin on rokote.

Moonman

Tämä on nyt ilmeisesti sitä “hyvää fasismia” mitäpä jos ilmoittaa että rahaa ei ole, en ota rokotetta, laittakaa lusimaan. Mutta jos rahaa ei senkään jälkeen ole (esim. Jos on puliukko) ja kieltäytyy myrkkypiikistä niin annetaanko kuolla nälkään selliin?

Right

Hyvin suuri osa rokotteista kieltäytyviä on MUSLIMEITA. Jos heitä sakotetaan ja heitetään vankilaan, niin eikös se ole rasismia? Valkoiset tietenkin joutuvat häkkiin heti sekä saavat siitäkin sakot ja laskun.

Andy

Paavolla kyllä keulii nyt taas mopojopo niin maan perusteellisesti suossa

pöh

Sen verran voi vielä sanoa jos Paavo sallii?
Että luuleeko nää oikeasti pakottavansa ihmiset johkin lääketehtaiden koekaniineiksi?
Mun kohdalla se ei tule onnistumaan.

pah

Tuota lukiessani pakko myöntää että olen “pöh”-nimimerkin salainen ihailija ja voin vakuuttaa että samoilla Rokkamaisilla linjoilla mennään.

Toki voivat lopulta piikittää mutta vain jo kuollutta ruumistani, eli siinä vaiheessa lienen joko tajuton tai kuollut, ja jos tajuton niin lupaan pyhittää lopun arvatenkin lyhyen elämäni veriselle kostolle kaikille jotka asiat siihen pisteeseen veivät.

Mielenkiinnolla seuraan miten homma tulee onnistumaan:
https://youtu.be/JQcdV4KIr4c?t=10

Refuse-Resist

Tulee käymään niin että virantoimituksessa kuolee enemmän konstaapeleita yrittäessään väkisin rokottaa kansalaisia kuin mitä on virukseen kuolleita.

Refuse-Resist

Ja huom, noi myrkythän lakkavat “vaikuttamasta” jo muutaman kk sisällä joten konstaapelit joutuvat tappelemaan JOKAISEN pakkorotettavan kanssa kaki-kolme kertaa vuodessa. Vuodesta toiseen.

pah

Kaikki tuo iholle tunkeva hulluus puskee päälle tohtori Andreas Noackin (RIP) varoittavista analyyseistä huolimatta:

https://strangerinajewishworld.com/2021/11/28/dr-andreas-noack/

”Grafeenihydroksidia löydettiin kaikista tutkituista rokotteista. Grafeenioksidi muodostaa verenkiertoon noin 50 nm leveitä ja 0,1 nm paksuja rakenteita. Ne ovat erittäin ohuita, mutta erittäin vahvoja. Ne toimivat kuin pieniä partakoneen teriä verenkierrossa, jotka voivat leikata verisuonia. Ne eivät hajoa. Kerran verenkiertoon ne ovat siellä ikuisesti ( ennen kuin henkilö saa verensiirron niiden poistamiseksi ). Niiden vaikutus verisuoniin on kumulatiivinen. Mitä kauemmin ne pysyvät verenkierrossa, sitä enemmän vaurioita verisuonille tapahtuu ajan myötä. Tämä aiheuttaa kehon laajuisia verenvuoto-ongelm

pah

”Se, mitä tämä tapettu saksalainen lääkäri sanoo grafeenihydroksidista videossa, joka selittää urheilijakuolemien epätavallisen suuren määrän, on järkevää. Hänen mukaansa korkeampi verenkierto (urheilijoiden rasittavan fyysisen toiminnan seurauksena) johtaisi grafeenihydroksidin aiheuttamiin suurempiin verisuonivaurioihin ja selittäisi siten urheilijoiden kuolemia ruiskeen saaneiden keskuudessa. ”

.. on kuin pelaaisi venäläistä rulettia. Ihmiset, jotka kuolevat välittömästi tai pian vamman saamisen jälkeen, ovat kuin venäläisen ruletin uhreja. Kun grafeenioksidi osuu välittömästi verisuonen seinämään, se aiheuttaa kuoleman tai romahtaa heti vaxin saamisen jälkeen. Vaxin uhreille ruumiinavauksia suorittavat lääkärit eivät löydä mitään..”

pah

Pikkusen jo valmiiksi etukäteen säälittää ne palkkasotilaiksi tms. rikollisiksi värväytyneet nulikat jotka erehtyvät tuppautumaan perkaamismielessä piikkeineen liian lähelle.

Tätäkö se ‘perkaaminen’ tarkoittaa @MarinSanna
https://twitter.com/i/status/1459194955327541255

Qroquius Kad

Se käy tasan niin helposti, että oven taakse tulee kiva hoituritäti piikki kädessä mukanaan kaksi kivaa poliisisetää. Ellet avaa ovea, he rikkovat sen.
Sitten he käskevät housut kinttuihin ja pyllistämään. Jos peppuroit vastaan, he pistävät sinut nätisti rautoihin, naaman lattiaan ja pyllyn pystyyn. Sitten hoituritäti pistää piikin pyllyysi.

Niin siinä käy, eikä mitään sen kummempaa.

Voi vittu teitä suomalaisia, kun te tuijotatte amerikkalaisia väkivaltaohjelmia ja luulette niiden kertovan teistä, Mahtavista Sankareista, jotka tappavat katseellaan!

pöh

Paavon viestit alkaa olemaan samaa luokkaa kun jonkun vasemmistoa narkistien.
Kun ei ole asia argumenttia niin kielletään asia.
Tottakai on kysymys kokeesta, kun ne ns rokotteet on ihan virallisestikin vielä testivaiheessa vuosia.

Minä

No, on juuri kokeesta kysymys. Rokotteiden kokeiluvaihe eli tutkimukset saadaan päätökseen vasta 2023, jolloin ehkä havaitaan, että huono homma tai vähän kaunistellaan ja saadaan oikea myyntilupa. Tämä rokottelu juuri nyt on osa sitä kokeilua eli tutkimusta.

Tämä on ihan julkista tietoa, joten ei ole mikään salaisuus.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Minä

Huh, huh. Kyse on tietystä rokotteesta. Jokainen uusi lääke ja rokote käy läpi testit ennen kuin saavat myyntiluvat, vaikka “lääketiede on keksitty” ajat sitten. Nämä eivät ole käyneet läpi testejä, eikä niillä ole myyntilupaa, vaan väliaikainen hätätilan varjolla annettu myyntilupa, tietoisena siitä, että ne eivät ole vielä käyneet läpi normaaleja, vaadittuja testejä.

Minä

Et siis halua uskoa täysin virallista tietoa siitä, että kyseessä on kokeellinen rokote? Koska mutu sanoo, että ei voi olla kokeellinen? Normaalia myyntilupakaan se ei ole saanut missään.

Taustalla on toki tietotaitoa, mutta ei ole riittävästi siihen, että olisi ollut tarjolla normaali myyntilupa, koska sitä ei ole testattu tarpeeksi siihen, että se voisi saada normaalin myyntiluvan.

Eikä ole myöskään mitenkään osoitettu, että se olisi turvallinen.

Etkä voi mistään lähteestä löytää sellaista tietoa, joka kumoaisi kertomani, et hallitusten sivuilta, etkä edes Pfizerin sivuilta.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Piikkiä piikin perää

Itse lähtisin linnaan ennemmin kuin ottaisin tuon piikin joka on täysin hyödytön nykyiseen variaatioon. Varokaahan sitä kolmatta, se voi olla se viimeinen piikki.

Ilmari

Se saattaa ollakin viimeinen ellei neljättä tarvita.

Irwin

Näkeekö kukaan tässä mitään outoa..? Vankilaa ellet ota rokotetta, joka ei toimi. Levität virusta otat tai et, sekä rokotetut että rokottamattomat sairastuvat ihan samalla tavalla teitpä mitä tahansa. Tässä ei ole mitään logiikkaa enää. Tässä yritetään välttää sitä että rokottamattomat tulevaisuudessa saisivat nauraa kippurassa valtaosalle joka itsensä munasi totaalisesti. Heittäkää vankilaan, antakaa sakkoo saatana. Voittajan on helppo hymyillä!

h44

Mutta kun se rokote toimii niin että 5-30% rokotetuista voi saada tartunnan, mutta äärimmäisen harva saa pientä flunssaa kummempia oireita. Rokottamattomista taas 99% voi saada tartunnan (Korona saa Chuck Norrisin) ja käytännössä kaikki yli 70v saa vakavia oireita , 30v jälkeen riski alkaa kasvaa voimakkaasti.

Ilman rokotusta ja rajoituksia vahvat selviäisivät ja väestö karaistuisi, kippurassa nauraisivat lähinnä psykopaatit.

Irwin

Nyt tuli huumoripläjäys! Iha ite keksit. Ja DRAMAATTISET prosentit laitoit kans! Mahdoit kyllä miettiä että saakeli laitanko että täydet 100% voi saada tartunnan..mut sit päätit että EI, 99% näyttää paljon paremmalta ettei ne luule että mä puhun paskaa. Se on kuules lammas niin että KAIKKI, 100%, JOKAINEN tulee tuon paskan saamaan ja ainoastaan sattuma määrää miten oma kroppa sen kestää. Toiset kuolla kupsahtelee, toiset pieraisee kerran ja se oli sillä ohi. Rokotteet eivät vaikuta asiaan mitenkään, muuten kuin psykologisesti. Iällä ei ole mitään muuta merkitystä kuin se että vanhana ihmisten PITÄÄKIN kuolla. Noi “riski kasvaa yli 30 vee” sketsit voit pitää itselläsi.

rellinen

Joopa joo. Koronapassilla, rokotetut baareihin ja muihin tapahtumiin ja hupsista keikkaa tartuntaryppäitä putkahtelee kuin sieniä sateella.
Nyt vedetään puupäitä höplästä ja syötetään pajunköyttä.

Uli Uli

Se oli varmaan niin että baarissa aikaisemmin oleskelleet rokottamattomat yskivät, räkivät ja nuolivat baarin jokaista lasia, pöytää, seinää, tuolia ja ovenkarmia ja siten tartuttivat viruksen muille! Se on varmana tieteellisesti myös todistettu!! Kun se on tahallaan tollattiin nii sit ei auta edes rokotukset, koska kaikki rokottamattomat ovat persuja ja vihaavat homoja!!!!!!!!

pah

Kuulostaa melko reilulta. Jos tuommoinen hulluus leviää tännekkin niin meillä taviksilla olisi vihdoinkin toivoa päästä kohtuuhintaisen asumisen piiriin..

Miten pitään siellä sit saa asua? Eli millon sieltä sit joutuu taas kylmään liian kalliiksi tehtyyn “vapauteen”?

Refuse-Resist

Joo sitten meillä vankilat loppuu kesken koska rokottamattomien vankien epidemia. Päästetään murhaaja Ahmed vapaaksi että saadaan naapurin kusipää Irmeli häkkiin ku se ei saatana tottele!

Sherlokki suvakko

Vnkilassa saattais olla turvassa, ellei sitten siellä suljettuen ovien takana pakkopiikitetä. Toinen vakava piikitys voi tulla peräpäähän, jos sattuu olemaan samalla osastolla pakoputki P n tavalla ajattelevia.

Julius Tetanus

Mitä kauemmin tämä pandemia jatkuu teho-osastot täyttävällä tasolla, sitä varmemmin tulee seuraamaan pakkotoimia, joista tuo koronapassi on kyllä lievimmästä päästä.

Saksa ja Itävalta näyttävät mallia.

Rokotevastaisen kovan ytimen rivit tietenkin harvenevat mutta tiivistyvät ja he syrjäytyvät mellakkapoliisien vastaiseen ”asemasotaan”.

Sherlokki suvakko

Mistä tälläisia passeja saa?

Minä

Ensinnäkin ei ole pandemiaa, paitsi poliitikkojen retoriikassa, ei siis todellisuudessa.

Toiseksi nämä rokotteet eivät saa “pandemiaa” koskaan lakkaamaan.

Eniten rokotetuissa maissa korona on suuri ongelma edelleen.

Refuse-Resist

Jälleen kerran: kehittäkää rokote/pilleri joka TOIMII ja on TURVALLINEN, niin ei tarvitse heittää terveitä ja järkeviä ihmisiä vankilaan tai roudata heitä keskitysleireille. Nämä ns: rokotteet jätetään omaan arvoonsa siitä yksinkertaisesta syystä että ne EIVÄT toimi eivätkä ole turvallisia. Yhtä hyvin voi syödä kiviä tai juoda fairya, sama homma. Se ei ole tämän vaikeampaa. Luulisi että niillä astronomisilla summilla jotka lääkefirmat saavat joka minuutti voitaisiin päästä tässä asiassa eteenpäin..?

rellinen

Toimiva pilleri on jo. Hoito pitää aloittaa jo koronan alkuvaiheessa niin toimii.

Minä

Haittoja on ollut enemmän kuin mitä aiemmilla rokotteilla on ollut yhteensä. Onko se marginaalista?

Minä

Miten vaan. Valtioidenkin julkaisemat tilastot puhuvat Paavon käsitystä vastaan, vaikka ne laahaavat jäljessä todellsiuudesta ja lisäksi haittavaikutusilmoituksia tehdään laiskan lasisesti. Mutta niitä kai sitten tekevät joogahipit.

Safe-ish typ

Totta mutta esim. pikkulapsista sanotaan Ruotsissa edelleenkin että pitää punnita hyöty ja haitta ennenkuin rokotuttaa.

Daavidin poika

Olen itse tähän mennessä saanut kaksi rokotetta, ja otan kolmannen rokotteen helmikuun lopulla 2022.

Jotenkin vain tuntuu niin kuvottavalta tämä Itävaltalaisten politiikkojen pakko
menettely. Tuli vain mieleen tästä Itävaltalaisten viranomaisten käyttäytymisestä Adolf Hitler. Onhan Hitler kuitenkin Itävaltalainen, syntynyt “Braunau am inn” Itävalta

Ilmeisesti nämä Hitlerin pakko menettelyt istuu edelleen jotenkin kaikkien itävaltalaisten viranomaisten geeneissä. Hitlerin pakko menettely oli syyttömät juutalaiset.

Olihan Hitlerin viranomais koneistossa tuolloin myös oma lääkäri, Josef Mengele. Mengele oli se lääkäri joka hoiti piikitykset. Mielestäni Itävaltalaiset viranomaiset olisivat voineet hoitaa asian asiallisemmin.

Suomi Finland

Tänään en kommentoi roketeaihetta, vaan sanonpa vaan:

Hyvää Itsenäisyyspäivää!!

Kaikille suomalaisille!

Mutta ei vihreille eikä joogalentäjille.

Suomi Finland

Vankilan portille voisi laittaa rautaisen koristetekstin, jossa lukee:

Rokote tekee vapaaksi

Suomi Finland

Kommentoinpa sittenkin. Tarkoitus on kuitenkin välttää asettumasta tänään kummallekaan puolelle.

Minä
  • Impfung macht frei *
111

Mielenkiintoista nähdä mihin tämä johtaa vai onko kyseessä vain hallituksen taholta viimeinen pelotteluyritys rokottamattomia kohtaan. Muutaman tuhannen valmius mennä vankilaan lamaannuttaa koko järjestelmän kun muutenkin kaikkialla maailmassa vankilat tuntuvat olevan tupaten täynnä.

Nimetön

Olisiko tuollaiselle lusimispaketille valmiiksi koottuna markkinoita?

Prozac

Vähän kuin äitiyspakkaus?

Suomi Finland

Yksityinen vankila, jonka omistavat vankeudesta päättävät tahot, kuulostaa täydelliseltä tavalta ansaita rahaa. Jos vankeus pitää maksaa lainarahalta, niin tietenkin sukulaiset ja ystävät pakkotakaajiksi. Ja yhteiskunta rahoittaa loput.

Schicklgruber

Jos rokottamaton itävaltalainen lentää Suomeen ja hakee turvapaikkaa niin myönnetäänkö?

Kai ihmisoikeudet on niin vahvat ettei ko. henkilön voida edellyttää palaavan pakkorokotettavaksi tai vankeuteen Itävaltaan. Oli hän sitten viiksimies, taidemaalari tai kuka vaan.

seant

Se on outoa myös taudin sairastuneet, pitää ottaa rokote, vaikka heillä vastuskyky monien tietojen mukaan moninkertainen rokotettuun nähden. Ruotsissa ei saa rokote passia ns. teknillisen ongelman takia, Espanjaan UK:ta pääsee vain kaksi kertaa rokotettu eli koskeeko rokotus ongelma taudin sairastuneiden saamiseksi rokotetuksi, vaikka tähän asti taudin sairastuminen on tehnyt rokotuksen tarpeettomaksi kuten itseni kohdalla tuhkarokon.

Qroquius Kad

Mikä tuossa sitten pahaa olisi muu, kuin että ei pääse kapakkaan eikä voi ottaa kalsarikännejä?

Kolme lämmintä ateriaa päivässä, puhtaat vaatteet ja lakanat talon puolesta, hyvät kuntoilu- ja opiskelumahdollisuudet.
Vankitovereina ei rikollisia vaan tavallisia kansalaisia joiden ainoa synti on, etteivät huoli piikkiä josta ei todistettavasti ole mitään hyötyä mutta haittavaikutuksia on, joskin vähän mutta silti.

Kaikki tämä flunssan tasoisen, influenssaa lievemmän taudin takia, koska siitä tahallaan viljelllyllä pelkopornolla on kokonainen kansa peloteltu naiselliseen hysteriaan.

E.H

Niin hän se olisi jos olisi tavallinen vanki, aina raakoihin veritekoihin asti syyllistyneet.
Mutta meidän tapaukset luokitellaan aivan eri asteikolla. Kolme lämmintä ateriaa yms eivät tule ilmaiseksi jos tulee ollenkaan!
Omaisuus takavarikoidaan yms.
Olemme maailman pahimmat rikolliset ja extremistitg mitä koskaan on tämän telluksen kamaralla tallustaneet . Ehkä juutalaiset lienee yhtä pahoja .
Tämä näyttää olevan kehityksen suunta.
Itseäni vielä vähemmän saadaan pakoittamalla piikille. Mitä enemmän tähän suuntaan menevä on kehitys, sitä selvemmin taustalla on kaikkea muuta kuin huoli kansanterveydestä!
Olen valmis menemään loppuun saakka tämmöisen mielivaltaisuuden edessä passiivisessa vastarinnassa!

Minä

Ei siinä olekaan kysymys terveydestä. On kysymys politiikasta ja tulevasta terveysfasismista.

Kumma kyllä, sille löytyy paljon kannattajia nyt, kun rokottamattomia jahdataan. Eräänä päivänä monia näistä innokkaista terveysfasisteista jahdataan heidän toiveidensa ihanneyhteiskunnassa.

Voi sille sanoa nyt ei, mutta eivät sano ei koska heissä piilee pieni terveysfasisti jokaisessa, jotka tätä kannattavat.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
E.H

TOIVOISIN KAIKKIEN MYÖS PAAVON lukevan tämän itsenäisyyspäivän tekstin:

https://injektiopiikki.com/2021/12/06/itsenaisyyspaiva-mita-me-kunniotamme/

E.H

Kannattaisi jaksaa tai olla milläänlailla ottamatta kantaa koko asiaa!

Tuo on todedella typerää ja alhaista tuo sinun hörhöleimojesi paukuttelu jos et edes viitsi tutustua asioihin muultakin kannalta kuin olettamastasi ainoasta absoluuttisesta totuudestasi käsin!

Ilmari

Kenelläkään ei ole aikaa kaikkien kirjoitusten lukemiseen

Catilina

Onkos se sitten saletti sen vuoden jälkeen?

Qroquius Kad

Montako lisävuotta peräkkäin alkaa tuntua jossain?

Minä

Kun vuoden jälkeen pääsee pois, kysytään kymmenen metriä portin jälkeen, että maistuuko rokotus. Kun vastaa, että ei, niin sitten vaan takaisin?

Hirmuhallinto ottanut taas yhden kehitysaskelen.

Edelweiss ei Watussi

Heja, Heja Aatumaa! Vielä visut muttuun niin maa saadaan takaisin entiseksi paratiisiksi.

Idea hyvä, tuuri ei

Paras juttu oli kun italialainen jeppe Biellan kaupungissa, koillis-Italiassa halusi koronapassin muttei rokotusta joten meni piikille silikoonista tehdyn tekokäsivarren kanssa. Jäi kiinni.

Waltsu

Älkäämme peljätkö koronadenialistit, sillä olemme saaneet uuden idolin ja johtohahmon: Ihanan Sannan! Virassaan hän lienee joutunut lässyttelemään mitä sattuu jostakin tartuntojen välttämisestä ja vastuullisesta toiminnasta, mutta yksityiselämässään Ihana Sanna näkyykin toimivan juuri vakaumuksellisen koronadenialistin lailla! Upeeta!
Saatuaan tietää altistuneensa höpötaudille Pekan seurassa, Ihana Sannamme lähtee oitis rilluttelemaan, kännää aamuun asti yökerhossa tanssien ja laulaen, puhelinkin poissa etteivät työasiat pääse häiritsemään. Juuri noin toimii oikea hard core denialisti!
Ihana Sanna on puolellamme, ei tarvitse peljätä vankeustuomioita.

Suomi Finland

Ja ihana Sanna poseeraa jopa kaksoismurhaajien kanssa rinnatusten, niin miksei hän sitten esiintyisi rokote/koronadenialistien kanssa samassa yhteiskuvassa?

Tai ehkei sentään niin vakavaan asiaan syyllistyneiden kanssa.

On siinä meillä pääministeri.

Kyllä entiset pääministerit, lukuunottamatta näitä sankareita 2000- luvulla, kieriskelisivät haudoissaan jos tästä tietäisivät.

Qroquius Kad

Se murentaa pahasti Virallista Narratiivia körinälentsusta Mustana Srumana, joka tappaa talossa ja puutarhassa, elleivät kaikki hypi Manna Sariinin ja tyttökavereiden pillupillin tahtiin nyt ja heti.

Manna tuli itse todistaneeksi, että körinä ON höpötauti ja sillä pelottelu pelkkää hysterisointia.
Onneksi sillä ei ole suomalaisiin mitään vaikutusta;¨
he kirkuvat samaa hätähysteriaansa neljänteen, neljänteentoista ja neljänteenkymmenenteenneljänteen piikitykseen tajuamatta, että asiassa on jotain pahasti pielessä.

Qroquius Kad

Koko ajan.

Suomi Finland

Minusta tuossa on kysymys enemmänkin ilmiöstä:

Kun me pomot tässä muitten rahat rakastellaan.

Waltsu

Sarkasmitutkan antenni jäänyt alas?

Pah

Maailman älykkäin mies kommentoi rokotteita ja valtaeliitin toimintaa

https://www.partisaani.com/news/replacement/2021/06/23/maailman-alykkain-mies-kommentoi-rokotteita-ja-valtaeliitin-toimintaa/

“Ei ole vaikea nähdä, mihin tämä ennen pitkää johtaa. Henkilökohtaisesti olen valmis tekemään vakavaa fyysistä vahinkoa kelle tahansa, joka yrittää väkisin pistää minua yhdelläkään näistä rokotteista, ja niin tulisi toimia myös jokaisen rehellisen, itseään kunnioittavan kansalaisen.”

Suomi Finland

“…rokotteita. Ne ovat vain uusi lajike vaarallista teknologiaa, jota parasiittimainen yläluokka rahoittaa ja käyttää tarkoituksenaan globaalin maailmanvallan saavuttaminen. Massiiviset kuolemat olisivat traumaattisia ja näin uhka status quolle.”

Mitä jos asia onkin toisin päin kuin tätä nykyä kuvitellaan?

Eliitti onkin suunnitellut asian niin, että biologisesti muunneltu koronavirus olisikin se, jonka sairastaminen tappaisi vuoden parin sisällä ja rokote olisi ainoa pelastus?

Tähän viittaa se, että rokote muka saatiin kehitettyä niin nopeasti.

Jos maailman älykkäin mies ei tätä hoksaa ja meikäläinen sen sitten hoksaa, niin sen täytyy olla totta?

juhaII

Mistä löydät aikuisen ihmisen, joka ei uhoa? Niitähän on maailma täynnä!

Ei minkäänlaisilla hallituksilla ole sen kummempaa oikeutta “uhota” kansalaisiaan vastaan viemällä heiltä perustuslain suomat ihmisoikeudet, jotka ovat viime kädessä sen valtiollisissa vaaleissa valinneet!

Tällaista hallitusta EI valittaisi koskaan uudestaan valtaan, jos ihmisillä nyt enää on ollenkaan järkeä päässään. EI! Tuon kaltaiset hallinnot ovat diktatuureja, johon pääsemiseksi ensimmäinen askelma on demokratuuri, johon Ruotsissa on opittu! Joka on asunut Ruotsissa suuren osan aktiivi-ikäänsä on automaattisesti ihminen, jossa asuu pieni sosiaalidemokraatti tavalla, että koko nk. “monipuoluejärjestelmä” on surkastunut pois “tarpeettomana”.

juhaII

Yhtä hyvin voidaan sanoa niitä suomalaisia sotilaita “uhoajiksi”, jotka lähtivät sotaan v. 1939 Talvisodassa puolustamaan itseään ja maataan Siperian vankileirejä ja niskalaukausteloituksia vastaan aseelliseti!

“Kun sormi osoitaa kuuta. Jotkut katsovat sormea eikä kuuta, jota se osoittaa.”
Asioita on katsottava myös periaatteelliselta kannalta mitä se merkitsee yhteiskunnassa yksittäisen ihmisen kannalta katsottuna, sillä “moni kakku on päältä kaunis, mutta sisältö on karvas!”

Korona piikin logiikka on yhtä ylösalaisin käännettyä kuin kaikki muukin tässä maailmassa, jossa “wanhan maailman” itsestään selvät peruskäsiteet ja lainalaisuudet ovat särjetyt ja rikotut.

Ensinnäkään milloinkaan lääketieteellisen maailmanhistorian aikana ei ole “rokotettu” virusta vastaan.

juhaII

Yksikään oikea rokete (korona piikki) ei ole koskaan tehnyt saajastaan taudin levittäjän modernina aikana. Rokotetta ei ole milloinkaan edes harkittu v a p a a e h t o i s e s t i otettavaksi kun riski taudin saamiseen ja vakaaviin hengenvaaraan altistumiseksi on 98,99% (lapset) ja hieman suuremmalla riski%:lla “teinit” ja nuoret aikuiset. Miksi koskaan ennen ei nk. rokottamattomat ovat olleet riski rokotetuille? Ja, jos näin olisi käynyt. Silloin normaalissa liikemaailmassa ja terveydenhuollossa olisi karattu rokotteen tuottaneen lääketeollisuusfirman raiveleihin epäkurantista tuotteesta, josta hallitukset “maksoivat mansikoita”. Eikä jonkun kovapäisen jantterin, joka ei ollut vaivautunut v a p a a e h t o i s e s t i näpsäkän hoitsun pakeille, jolla olisi ollut yllään virkapuku…

juhaII

jossa oli vieläpä syvään uurrettu kaula-aukko!

Valittaen on todettava, että mikään laitos tai yritys, joka toimii liikeperiaatteella, joka on vielä kaiken lisäksi osakeyhtiö, jonka pitää tuottaa miljardeja osakkeenomistajilleen ei ole mikään hyväntekeväisyysjärjestö sen enempää kuin ilotalokaan, vaikka se kaiketi jonkinlaista lohtua asiakkailleen suokin.
Lisäksi poliitikot, suuret kansainväliset mediatalot, somejätit, hallitukset, puolueet aina jopa YK:ta myöten omistavat koronapiikki lääkeyhtiöiden osakkeita ja näin ovat suoraan “mahastaan kiinni” suuriin kansainvälisiin lääkeyhtiöihin.
Se, joka ei suostu eikä halua nähdä nilhististä todellisuutta maailmassa, joka jo hallitsee jokaista EU-maata ja sen sisäpolitiikkaa, liike-elämää ja yhteiskunnallista korruptiota…

juhaII

aina kunnallis- ja kaupunginhallintoa myöten aina yhdistysten kavalluksia tekeviä kassanhoitajia myöten.

Silloin aikuisen kirjoissa elävä ihminen ei ole enää pysynyt maailman pyörien kärryillä kyydissä vaan on pudonnut paljon parjattuun kekkoslaiseen suomalaiseen kansankotiin. Jossa poliitikot pienimmistä suurimpaan “irroittelivat” lehtien kansiin aivan TODELLISISSA ja OIKEISSA Itsenäisyyspäivän juhlissa presidentinlinnassa vastaillen syvällisesti siihen, mitä itsenäisyys heille merkitsee!!!

Jokainen päättää ITSE, mitä itselleen tekee ja mitä suuhunsa laittaa, vaikka sammakon, jos luontoa riittää. Mikään diktatuuri tai Emmanuel Macron ei tunge sammakon koipia allekirjoittaneen kurkusta alas.

Väkivalta ei ole suotavaa, mutta onko pohjoismainen ihminen jo nukkumahalvaannetettu siihen

juhaII

että sinä et päätä enää edes omasta ruumiistasi puhumattakaan elämästä kaikkialla siinä maailmassa, joka on kehosi ulkopuolella!

“A single person who stops lying can bring down a tyranny!!!”
-Alexandr Solzhenitsyn.

”Kun varovaisuutta on kaikkialla, rohkeutta ei ole missään.”
-Belgialaisen kardinaali Mercierin sanoista.

“Kun mieli on kahlittu, kaltereita ei tarvita.”
-Winston Churchill Iso-Britannian pääministeri WWII:n aikana

linnaan vaan

Paavon pitää kirjoittaa kunnin ohje ja lisää vinkkejä kokeellisesta geeniterapiasta kieltäytyjille. Varmaan Suomessakin sama tulee vastaan ja pakko on mennä linnaan. Historia tulee muistamaan ne jotka pakottavat ihmisiä ottamaan kokeellisia lääkkeitä. Natsitkin muistetaan.

Ja Paavo piti nykyistä totuutta 5G salaliittoteoriana.

selliin perkele

Joko Paavo on ottanut rokotteen? Joko uusi naisystävä jätti?

Henkilö K

Aatu elää