Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Covidia Pukkaa P-hen

Ei nyt sovi kaljoittelu kun Pepallakin on korona.

Waltsu

Sanna Marin altistui tavatessaan Pekan ja ryntäsi sitten kapakkaan ja ryyppäsi siellä melkein valomerkkiin Iltapaskon mukaan. On “vastuuton koronadenialisti” siis.
Näin ollen tuolla umpityhmällä bileprinsessalla ei ole enää mitään mandaattia vaatia keneltäkään kansalaiselta minkäänlaista vastuullista käytöstä koronan takia.

Joppos123

Sanna nyt tekee kuten Sanna tahtoo. Muurahaiskansalaiset tottelevat ja jumaloivat Sannaa. Sanna kuuluu eliittiin, me ei.

Joppos123

Joskus toivoisi, että korolla olisi aina 100% tappava tauti.

Timppis

Onko pentillä hikka

Rullattu

Ei kannata ikinä juoda coronaa, on kuin esikuvansa, täyttä litkua.

Qroquius Kad

Onneksi on myös Corona-brandya, joka on tuhdimpaa tavaraa.

Antti Tifa

Ja maistuu varmaan kuselle.

Jortonki

Tuolla FAXE:n panimolla Tanskassa on ihan kiva tuote. Litran (10dl) alumiinitölkki 10% vahvuista olutta. Olen muutaman kerran ostanut ihan kannustusmielessä. Maistuu, mutta ei mene kahta/kolmea tölkkiä enempää. Starköl 100 cl, 10%.

Hollantilaiset ja Belgian triplebockit ovat 12%, mutta en asukkaan Suomesa.

Joppos123

Hapiksesta sillointällöin tullut ostettua sellasta kaljaa kuin Arboga. 10,2 volttista ja eka tölkki aika hirveää kuraa. Kun niitä on sen pari jokipäivän päälle tempaissut niin alkaakin nukkumatti kutsumaan.
Kyllä kaljan vahvuudeksi riittää max 6 pinnaa.
Viina viinana ja kalja kaljana.
Joskus Malesian pikkusaarella nimeltään Pulau Pangor sai bisseä jossa vahvuus oli 14,1 prosenttia. Ei se kyllä enää oluelta maistunut.
Parenpaa oli heidän paikallinen sitrusviina. Pieniä siivuja kokiksen kanssa ja oli tarkkana etteivät röyhkeät apinat nyysinyt drinkkejä. Ne meinaan pölli kaiken mikä jäi vahtimatta. Meni parit halvat aurinkolasit.
Bambukeppi oli oiva väline, sitä ne pelkäsivät.
Juoppojahan ne apinat olivat.
Putoilivat puista kännipäissään tonttiin.

Jortonki

Nice to chat with another professional 🙂

Stydi

Heikot ihmiset juovat alkoholia. Litkun orjia.

Wittgenstein

Heikoista ihmisistä tulee vahvoja kun he juovat alkoholia: Empiirinen evidenssi on aina nähtävissä taksi- ja nakkikioskijonon uhossa kapakoiden sulkemisen jälkeen. Ja lopulta niin vahvoista, kuin heikoistakin ihmisistä tulee täysin voimattomia, kun tarpeeksi juovat alkoholia, ja uuvahtavat eteisen lattialle – kotiintuloajan voi päätellä siitä onko aaamun lehti voimattoman ylä- vai alapuolella….Ihmeellinen on elämä…

Sherlokki suvakko

Viikonloppuisin tulee liityttyä kluk kluk klaaniin, välillä miedommin, välillä miestä väkevämmin.