612-soihtumarssilla reilu 1200 osallistujaa

Pakkasesta huolimatta perinteiselle 612-soihtumarssille osallistui toista tuhatta marssijaa. Laskeskelin parilta filmiltä marssijoiden jonosta porukan ja osallistujia oli melko tarkasti + 1 200 marssijaa.

Tunnelma oli leppoisa, eikä mitään välikohtauksia sattunut. Tänä vuonna reitti oli hieman perinteisestä poikkeava, koska äärivasemmistolaiset ja antifa-liike oli tukkinut Runebergin kadun. Poliisi ohjasi kulkueen Mannerheimintien kautta.

Ennen marssille lähtlä Töölöntorilla pidettiin puheita. Sieltä porukka siirtyi hyvässä järjestyksessä Hietaniemen hautausmaalle muistamaan sotiemme veteraaneja.

 

Tuosta Huuhtasen filmiltä näkyy parhaiten kaikki marssijat.

 

 

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

300 on se virallinen luku. Pitää luottaa viranomaisiin.

Waltsu

Juu ja antifaa ainakin 5000 kai.

Sakari Rajamäki

https://yle.fi/uutiset/3-12218471

Ainakin ton jutun mukaan virallinen luku olisi 500 ja antifasisteja olisi ollut 1500. Olisi mielenkiitoista tietää myös miten hyvin tuo 1500 pitää kutinsa.

Sakari Rajamäki

Tuo 300 osallistujaa kerrottiin kuulemma kymmenen uutisissa

Kusinen Kännikala

Paskaläjien määrän voi laskea kommunistien omalta videolta.
https://www.youtube.com/watch?v=KmFZo4-dUH0

uljas

Muistatteko silakoiden alpakka porukan määrän? Sanoivat että 5000. Hyvä jos niillä oli 500 yhteensä päivän aikana.

PPP
MattiS

Iltalehti kertoo että kulkueessa olisi osallistujia ollut 300.. Poliisin lukuihin vedoten. Siis mitä helvettiä!? Ja Helsinki ilman natseja-kulkueessa kuulemma osallistujia n. 1500. Meniköhän nyt taas puurot ja vellit sekaisin, sekä poliisilla että lehdistöllä?

Qroquius Kad

Helsingin Polpolla on aiemminkin ollut vastaavia vaikeuksia hahmottaa näin valtaisia väkijoukkoja edes puolentuhannen tarkkuudella.

MattiS

Kyllä minä sinun laskuihin uskon, katsoin striimiltä kulkueen, ja voihan sen sanoa laskemattakin ettei 300 osallistujaa ole lähelläkään totuutta.

Minua vain ihmetyttää että miksi hemmetissä poliisi lähtee tälläiseen pelleilyyn, ja miksi valtamedia komppaa, vaikka oli itse paikalla toteamassa ettei poliisin luvut pidä lähellekään paikkansa.

Tässä alkaa kohta oikeasti uskomaan salaliittoteorioihin. Ja näköjään syytä alkaa olemaan..

Virtsatietulehdus

Minua nauratti se kun Antifan joukkojen marssin keskeytys johti siihen että osa porukasta rupesi istumaan kadulla. Ei muutakuin virtsatietulehdusta odottelemaan. Ja kun ensimmäinen tulee, seuraavat tulevatkin jo helpommin.

Fatwantarkistaja

Ei ole vältsiin Suomeen enää asiaa, ainakin tarttee resepti olla. Älkää naiset istuko missään kivetyksillä, se on paha tauti.

Sossetant

Poliisit epäonnistuivat viime viikolla käynnistämässään operaatiossa jonka tarkoituksena oli leimata 612-kulkue äärioikeistolaiseen terrorismiin kytkeytyväksi tapahtumaksi ja siten yrittää pelotella tavallisia suomalaisia osallistumasta siihen.

Koska se ei onnistunut, piti poliisien kostaa jollain tavalla ja sen ne tekivät osallistujamäärästä röyhkeästi valehtelemalla.

Tyhmä poliisi jäi myös valehtelusta kiinni antifasistien takia, koska jo useita vuosia putkeen poliisit olivat valehdelleet ettei 612-kulkuetta pystyt mitenkään järjestämään Mannerheimintiellä vaikka se oli ollut 612-järjestäjien tarkoituksena jo ihan alusta alkaen, mutta nyt se sitten kuitenkin onnistui ilman mitään ongelmia.

Poliisit ja antifa nolasivat itsensä jälleen kerran.

Mötääh

Myös suomi24 keskustelupalstoilla 612-soihtumarssi leimattiin natsimarssiksi, kuten eräs Moktar.Gubta asiaa joka ainoa vuosi silakkasuvakkina nillittääkin.

El Gringo

Roskamedia väittää että antifantteja oli 1500, 612-kulkueessa vain 500 osallistujaa. Kyllä sen näkee kenen valheita roskamediat ja likalätsät edustaa.

U. Kamutapsa

Ennenmuinoin oli sanonta, vale, emävale, tilasto. Nyt tuon tilasto-sanan perään voidaan lisätä vastuullinen media, ja polpo.

X

Ettei asia unohdu..
https://youtu.be/NFiBN9VQi5Y

T

Jännää että poliisi ei tällä kertaa laittanut Junesta putkaan vanhan perinteen mukaisesti. Ehkä poliisista on tullut laiska.

Paku

Varmasti äärioikeistolaisuus ja kansallismielisyys ja moraali lisääntyy kun joutuu seuraamaan pääministeri marinin ja intersektionaalisten viherfeministien rappioelämää.

Raatteentie

Onko tuo +1200 tullut järjestäjiltä, eikös joka vuosi ole niistä laskettu väkimäärä.

Raatteentie

Siis eikös soihduista ole laskettu väkimäärä?

Raatteentie

Hyvä Paavo, hianoa toimintaa!

sotilaskoronapassi

Jos Suomea joudutaan puolustamaan tositilanteessa, niin varusteitaan vastaanottava 
reserviläinen joutuu luultavasti samassa yhteydessä järjestettävässä pikaisessa lääkärintarkastuksessa (pakolla) rokotettavaksi, luultavasti myös koronavirusta vastaan,

Nih

Jalkaväenkenraali Adolf Ehrnrooth oli vierailulla Englannissa 1970-luvulla.
Englantilainen kenraali tivasi paljonko Suomeen on sijoitettuna neuvostojoukkoja.
– Muutama satatuhatta, Ehrnrooth vastasi.
– Mihin ne on sijoitettu? jatkoi brittikenraali tivaamista.
– Kahden metrin syvyyteen pitkin rajaa, Ehrnrooth totesi.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!
Vähän myöhässä

Sami Syyni

Eiks tuo väärän tiedon jakaminen ole rikos sinänsä tai ei kovin kannatettavaa kaiken kaikkiaan.