Ei linnanjuhlia, mutta livelähetyksiä 612-kulkueesta

Linnan juhlat jäävät tänäkin vuonna väliin. Mutta no panic. 612-kulkuetta voi seurata livelähetyksistä ainakin muutamalta hyvältä kanavalta.

Junes & Tiina lähettävät Youtubessa liveä, alkaa joskus klo 17.30 aikaan tjn.

 

Myös ”Tontsan” live on varmasti laadukas, alkaa ennen klo 18.00.

 

Viimeisen kadulta tulleen tiedon mukaan äärivasemmistolaiset ja antifa ovat tukkineen yhden kadun Helsingin keskustassa, Runeberginkadun. Idea tässä on se, että 612-kulkue kulkee tätä katua pitkin, niin nyt reitti jouduttaisiin muuttamaan, tai jopa jättää kulkematta.

Täältä voi seurata äärivasemmistolaisten marssia:

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.