Pelottaako koronarokotevankeus? Ei pelättävää

Konnunsuon vankilaa.
Itävallan mahdolliset vankeudet koronarokotteista kieltäytyneille ovat aiheuttaneet lämmintä itkua pitkin nettiä. Ihmiset ovat kyselleet, että mitä, jos tosiaan joutuu vankilaan? Miten siellä selviää? Raiskataanko rokotevankia takakakkoseen ja saako sukkasaippuaa päivät pitkät.

Ei kannata hyperventiloida vaan hengittää pussiin ja kun pahin paniikkihäiriö menee ohi, niin suhtautua asiaan käytännön kannalta. Elämä jatkuu vankilassakin. Se on hieman erilaista kuin siviilissä, mutta elämää kuitenkin.

Vankila-arki alkaa yleensä siten, että rikollinen, tässä tapauksessa tietenkin koronarokotteesta kieltäytynyt henkilö, saapuu vankilan matkaselliin. Matkaselli on eräänlainen vankilan narikka. Siellä vangin mukana oleva omaisuus kirjataan kansioon tarkasti, 2 kpl alushousuja, likaisia, 2 pari sukkia, eriparia jne. Rikollinen joutuu riisumaan munasilleen, naiset tietenkin pillusilleen. Yleensä sisääntulevan vangin ruumiin aukkoja ei tutkita, eli kumihanskakättä ei työnnetä perseeseen. Jos vangilla epäillään huumehivakkaa aunuksessa, niin vanki laitetaan pariksi päiväksi ”haalarikoppiin”. Eli haalarit päälle ja ranteisiin nippusiteet. Kun on ulostanut erikoispönttöön, jossa on ritilä, niin sen jälkeen pääsee takaisin normaaliosastolle.

Matkasellistä vanki joutuu tulo-osastolle. Siellä ollaan päivästä viikkoon, riippuu talosta ja vankien määrästä. Tulo-osastolla ollessa käydään työhaastattelussa, eli onko vangilla minkäänlaista koulutusta ja osaamista, joista voi olla hyötyä vankilan töissä. Kokki esimerkiksi pääsee vankilan keittiöön töihin. Lisäksi psykologi saattaa kysellä onko ongelmia, päihdeasioita saatetaan selvitellä ja sen sellaista.

Näiden haastatteluiden perusteella vanki sitten sijoitetaan jollekin osastolle. Yleensä osastoilla on saman tapaisia vankeja, eli kovan luokan murhamiehiä ei sijoitella rattijuoppojen kanssa samalle osastolle. Seksuaalirikollisilla on omat osastonsa, jotka eivät ole missään tekemissä muiden osastojen kanssa. Lisäksi etnisyyden perusteella sijoitellaan vankeja osastoille. Esimerkiksi Sukevalla oli ainakin vielä 20 vuotta sitten mustalaismiehille oma osastonsa.

Pelson vankilaa.

 

Kun tulo-osastolta pääsee ”kerroksille”, niin sen jälkeen vankeusaika onkin hyvin rutinoitua siviilipäivään asti. Samat systeemit aamusta iltaan, joka ikinen päivä, pyhät arjet. Herätys, riippuen vankilasta, niin yleensä 06.30 tai sinne päin. Aamupala. Klo 07.00 lähdetään töihin ja lounastunti klo 11-12.00. Lounasaikaan on mahdollista myös käydä vankilan kanttiinissa, kirjastossa, sairaanhoitajan luona tai esimerkiksi käydä sosiaalityöntekijän luona kertomassa, että on vaikeaa.

12.00 taas takaisin töihin, välillä kahvitauko ja työtä klo 16.00 asti, jonka jälkeen illallinen. Illallisen jälkeen on tunti tjn vapaata oleskelua, mahdollisesti voi käydä kirjastossa, ulkoilussa, tai muissa puuhasteluissa. Joskus klo 17.00 aikaan suljettujen osastojen ovet menevät kiinni. Avo-osastoilla ovet ovat auki esim. klo 22.00 asti. Tämäkin vaihtelee vankiloiden kesken, mutta suurin piirtein sama kaava jokaisessa talossa.

 

Vankiloissa on erilaisia työtehtäviä. On puusepän hommia, joissa esimerkiksi Pelsolla tehtiin armeijalle ammuslaatikoita. Metalliverstas on myös suosittu. Ennen vanhaan kovan luokan ammattilaiset tekivät firabelinä laakeripronssista todella hienoja sormuksia, joita myytiin toisille vangeille. Seppä-Tenhunen lienee kaikkein tunnetuin sormusten värkkääjä. Putsarin homma on myös suosittu. Putsari eli siivoja pitää osaston puhtaana. Ennen vanhaan Kakolassa oli aika erikoisiakin hommia. Mielenkiintoisin oli ns. aisamies eli aisuri. Kuulostaa hienolta, mutta kyse oli yksinkertainen homma. Kakolassa syötiin osastoilla selleissä ja ruoka sinne piti hakea keittiöltä. Aisamiehet hakivat keittiöltä isoja ruokapönttöjä, jotka vietiin isolla aisakärryllä keittiöltä osastoille.

Myös muita hommiakin on. Lisäksi vankilassa on erilaisia kursseja. On ihan peruskoulua, mutta fiksuimmat voivat lukea vaikka lukio-opintoja etänä.

 

Illalla on sitten mahdollisuus joskus klo 17.00 jälkeen mennä edelleen vankilan iltatoimiin. Tarjolla on kirkkoa, seurakuntamummojen kanssa virren veisuuta, paikallisen helluntaiseurakunnan pastori voi pitää tilaisuuden. Kirjasto on yleinen ajanviettopaikka ja suosittu on myös kuntosali. Rauta on keveää ja uho kovanpuoleista, kun iskussa olevat kiireestä kantapäähän tatuoidut äijät nostavat rautaa enemmän kuin laki sallii.

Myös ulkoilu on suosittua. Ulkoilu on tunnin, ehkä kahden tunnin mittainen tuokio. Kesäisin pelataan potkupalloa, tai kuten vanhassa Kakolassa pelattiin Annes-palloa. Se on sekoitus tenniksestä ja lentopallosta. Annes-pallo nimitys tulee luultavasti viereisen vankimielisairaalan nimestä Annes. Kun kovat rauhoittavat lääkkeet päällä olleet hullut pelasivat lentopalloa, niin eihän siitä mitään tullut. Liian hitaat refleksit johtuen vahvoista hullun lääkkeistä.

Lisäksi iltatoimissa voi käydä askartelupiirissä ja joskus saattaa joku uskovaisten laulukuoro käydä esiintymässä. Iltatoimiin ei ole pakko osallistua, ihan yhtä hyvin voi möllöttää sellissään ja katsoa tv:tä tai selata pornolehtiä ja runkata illat pitkät. Tai jos asuu avo-osastolla, niin voi pelata kanssarikollisten kanssa jazzia. Rahasta ei kuitenkaan kannata pelata, jos ei ole kunnon kokemusta. Voi äkkiä mennä kuukauden ostot pelivelkoihin.

Sukevan vankilaa.

 

Lauantaisin on yleensä sauna ja pyykinvaihto. Saa uudet petivehkeet ja vankilan vaatteet. Lauantai on usein myös eräänlainen vapaan oleskelun päivä. Voi olla pitkä vapaa ulkoilu. Esimerkiksi Konnunsuolla pääsi lauantaina vapaasti vankilan ulkoilupihalle, salille, lentopalloa pelaamaan jne. Viikonloppuisin on yleensä vain kaksi ruokailua, aamupala klo 09.00 aikaan ja illallinen klo 14-15.00 aikaan. Joissakin vankiloissa saa erikseen iltapalan klo 19.00 aikaan, joissakin vankiloissa saa illallisen aikaan ylimääräisen leipäannoksen illaksi. Sukevalla jaettiin iltaisin selleihin iltapala, Kakolassa taas sai ottaa käytävän leipälaatikosta näkkäriä ja ruikkaria niin paljon kuin halusi.

Rutiinit ovat siis aivan samoja päivästä toiseen, viikosta viikkoon ja kuukaudesta toiseen.

Vankilassa ei ole mahdollisuutta käyttää kännyköitä eikä nettiä. Joissakin avovankiloissa se voi olla mahdollista, mutta kivivankiloissa ei. Jos haluaa soittaa, niin vankilan kanttiinista voi ostaa puhelinkortin. Sen jälkeen täytetään soittolappu, ja vartija avaa puhelinkopin. Puheluita saatetaan kuunnella, mutta ei aina. Tämäkin vähän riippuu tyypistä, rikoksesta ja muistakin tekijöistä. Vankiloista lähetelläänkin paljon paperipostia, kirjeitä ja kortteja.

 

Vankilassa näkee melko harvoin väkivaltaa ja vielä harvemmin joutuu sen kohteeksi, kunhan ei vasikoi eikä velkaannu. Myöskään toisten asioihin ei kannata puuttua. Homosuhteet ovat käytännössä aivan puhdas tarinajuttu, eikä sellaisia ole vankiloissa. Vielä vähemmän raiskauksia. Ainakaan Suomen vankiloissa tuskin on tapahtunut yhtään miesten välistä raiskausta.

 

Eiköhän näillä ohjeilla pääse alkuun siinä rokotelusimisessa. Ensimmäisen vuoden jälkeen alkaa helpottamaan ja toisen vuoden jälkeen pääsee talon tavoille. Lusimisessa kannattaa ottaa mukaan huumori ja unohtaa uho. Ihan vaan lunkisti ja rauhallisesti. Pampuille kun huutaa naama punaisena jotakin jonnin joutavaa asiaa, niin voi olla varma, että seuraavalla kerralla et pääse puhelimeen. Tai ylimääräinen leipäannos jää saamatta.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

No ny voi näillä ohjeilla keventynein mielin astella nauttimaan koronavankeudesta. Ei tarvii pelätä mitään, vaan nauttia rauhasta, siitä ilosta, ettei väkisin ja pakolla tungeta koronapullaa (ei ole kännykkää, ei tietokonetta) joka tuutista väkipakolla, tuo juuri on kaikkein huojentavin tieto. Radio kait siellä on, mutta senhän voi napista vääntämällä sulkea. Oo, mikä loma onkaan tiedossa. Innolla odotan tuomiota…

Miten vain

Lusiminen on ihan perseestä

Qroquius Kad

Ei kai sen kuulukaan olla mukavaa?

Info pielessä

Kun ihminen laitetaan vankilaan, vankeinhoitolaitoksen mukaan kyseessä ei ole rangaistus,
vaan ihmisen soputtaminen takaisin yhteiskuntaan, samaa mantraa hokee myös oikeuslaitos.

Ja vaikka tarkoitus olisi oikeasti niinkin jalo kuin mitä sanahelinä hokee,
niin osa vartijoista on sadistisia paskiaisia jotka tarkoituksella hankaloittavat vangittujen oloa, myös vankilan johtaja saattaa olla täysin terapian tarpeessa oleva yksilö.

Vankeja rääkätään henkisesti monin tavoin ja kyseessä on oikeastaan suoranainen kidutus herkimpien kohdalla, laitokseen eristämisen tarkoitus ei ole taata henkilökunnalle suljettua mukavaa ympäristöä sadistisille toimilleen.

Joskus vartijaksi hakeutuu henkilö joka valtaa saadessaan alkaa välittömästi käyttämään sitä väärin, hänet pitäisi vangita.

Qroquius Kad

Ettei sittenkin olisi niin päin, että ne vangit jotka kokevat joutuneensa paskiaisvartijoiden sadismin uhreiksi ovatkin todellisuudessa luonnevikaisia perseilijöitä, joihin kohdistetaan normaalia kurinpitoa?

Eipä tietenkään!
Eihän vankilassa kukaan edes ole omasta syystään. Kaikki ovat vain ja ainoastaan yhteiskunnan, olosuhteiden ja huonon onnen uhreja.
Ja ne rikoksetkin teki joku muu, eikä mitään rikosta ole edes tapahtunut.

Pah

Joopa joo. Paavo kirjoittaa taas kokemuksen syvällä rinta-äänellä ihan kuin tietäisikin minkälaista vankiloissa oikeasti on 😂

”Vankilassa ei ole mahdollisuutta käyttää kännyköitä eikä nettiä. Joissakin avovankiloissa se voi olla mahdollista, mutta kivivankiloissa ei”

Vaikuttaa hyvältä. Edullisen asumisen ja ylläpidon lisäksi olisi vihdoinkin mahdollisuus vierottautua tästä piinaavasta nettikoukusta! Ihan hyvältähän tuo kuulostaa, etenkin jos tuo toiseksi viimeinen kappale pitää kutinsa.

Kane

Hieman raflaava artikkeli, mutta tuntien henkilön tyylin niin ehkä paikallaan. Pointti kuitenkin on oikeassa. Nykyvankilassa ei ole mitään pelättävää. Toki covid eristys on aika eri kuin vankila. Eli turhan ruusuista kuvaa ei tulisi maalata eli levittää misinformaatiota. Siinä missä vankilassa voi esim. käydä paikoissa, käydä töissä ja päästä jopa lomillekkin. Covid eristyksessä sitä ei voida sallia. Se olisi vastuutonta päästää potilaat levittämään vaarallista kulkutautia. Juuri siksi meidän tulisi rohkaistua ja ottaa rokote nyt, viimeistään nyt, koska et todennäköisesti halua joutua covid eristykseen jos et sitten ole jotenkin outo masokisti tai vastaava.

Vähän kuin armeija

eipä tuo kuulosta pahemmalta kuin -80 luvun armeija. Sielläkin piti jonottaa puhelimeen ja numerot kannatti muistaa ulkoa. Kirjeitä kirjoiteltiin paljon ja harvoin tuli kukaan sotkuun katsomaan. Silloin kun sotkuun sai mennä vasta vanhana ja sitä ennen vain jos tuli vieraita. No, niitähänn tilattiin varmaan samalla tavalla kuin vankilaankin.

Ei ollut nettiä sielä ei, eikä kännykkää. Ja jos naamaansa näytti kun alikessu käveli itasellakin käytävällä niin sen tiesi että heti kyrvähti.

Olisi luullut että aliupseerioppilaaksi pääseminen olisi helpottanut oloa, mutta ei. Haikeana sitä muisteltiin morttiaikoja kun koko ajan juostiin pakkausten kanssa ja pidettiin hereillä vuorokausia. Silloin oppilas oli alinta kastia jota sai nakittaa ihan kaikella. Ja uittaa meressä aivopierujen tuloksena.

selliin perkele

Huhuh. Hyvä ohje. Nyt paniikki ja pakokauhu hieman hellitti! Kokeellista geeniterapiaa ei oteta ikinä? Paavo on 5G salaliittoteoreetikkojen johtaja!

Qroquius Kad

Tässä on kuvattu kriminaalivankien proseduuri. Meille mielipidevangeille se lienee pääpiirteittäin samankaltaista, mutta uskoisinpa erojakin löytyvän.

Rullattu

Elikkä valtamedian aivopesua 24/7, kuten täällä moni on noin niinkuin ihan vapaasti antanut aivonsa valua viemäristä alas.

Kukavaan

Jospa Suomessa otetaan käyttöön jalkapannat piikittämättömille. Saisi olla kotona ja kenties kesällä mökillä.

Neuvostoliitossa rikollisvangit olivat mielipidevankien yläpuolella järjestelmän arvoasteikolla. Toivottavasti Sanna ja kumppanit eivät jäljittele Neuvostoliittoa pistämällä vankimielisairaalaan loppuiäkseen näkyvimpiä piikistä kieltäytyviä.

Kukavaan

Jatkan aiheesta. Vankimielisairaalatuomioita tullaan käyttämään piikityksiä vastustaviin ja niitä arvostelleisiin lääkäreihin, virologeihin ja professoreihin. Järjestelmä tuhoaa heidät ”lääkitsemällä” heidät rauhallisiksi. Sitä riskiä ei voida ottaa, että heidän annettaisiin olla vapaalla tai edes tavallisessa vankilassa levittämässä ajatuksiaan.

Rullattu

Luuleko per… että minä joka en ikiä ole tehnyt yhtäkään rikosta, alistuisin sille että olsin muka rikollinen jos en tuota myrkkypistosta ottaisi.
Voin kyllä kertoa että minua ei syyttä aleta liikuttelemaan mihinkään suuntaan.

Qroquius Kad

Ei sinulta kysytä, tartutaan vain kiinni ja aletaan kuljettaa. Voit tulla mukana nätisti tai peppuroiden, mutta sinne sinä päädyt mihin sinut päätetään viedä.
Kas kun sehän ei tapahdu syyttä, vaan viranomaisen päätöksellä.

Rullattu

Jotkut ei vain ole kuljeteltavissa.
Se joka tulee tämän perheen ovesta kutsumatta, on ihan sama onko vaikka kekkonen niin lähtee kyllä ennen minua.

Qroquius Kad

Aivan varmasti siitä ovesta tulee sinulta kutsumatta sisään sellaisia kavereita, joille sinä et mahda mitään.
Et sinä ole mikään amerikkalaisen väkivaltaohjelman hahmo.
Jeparit eivät jaa hopeamitaleja.

Rullattu

Kyllähän minä jossain vaiheissa lähden, mutta turha kuvitella että menisin etujoukoissa.
Minä kun en rikollisia katsele jotka ovesta ilman lupia tulee, he ovat niitä jotka luen täysin lainsuojattomiksi, oli niillä vaikka mitkä merkit rinnassa tai ruho vaikka norsun kokoinen, kaikki kyykistyy tarvittavilla vermeillä.

Last edited 2 vuotta sitten by Rullattu
Ei suotana

Kukas ne mut verot makselee kun olen vankilassa?

Qroquius Kad

Ne taitanevat jäädä sinulle rästiin suoritettaviksi vapautumisen jälkeen. Mikäli siihen on varaa;
tuossa Itävallan systeemissähän hekumoidaan jopa sillä, että mielipidevanki pantaisiin maksamaan vankeutensa.

Suomi Finland

Toi Itävallan meininki on kyllä aivan kajahtanutta. Rokotekriittisten joukoska kun voi löytyä sellaisia tyyppejä, että kun ne pistetään yht’äkkiä vankilaan, niin saattaa firmoissa homma kusta.

Kai siellä luotetaan siihen, että kriitikot antavat periksi ennen kuin lähtevät lusimaan.

Kansallissosialismia pukkaa.

Marccu Ban

Siis hetkinen. Ymmärränkö tästä artikkelista että Paavo on shottien puolestapuhuja?

Rullattu

Empä nyt oikein tajua miksi keitaiksi pave noita vankiloita kuvaa.
Veli oli vankillassa pari kertaa ja ei kyllä ollut jotain hotelleita miksi pave niitä kuvaa. sellissä sanko mihin vääntää kaikki tarpeet, sängyssä lastulevi millin paksulla patjalla, selli haisee paskalle ja kuselle 24/7, nurkissa kukki mukavasti homekasvillisuutta eikä sellissä ollut muuta kun jotain jehovan lehtiä luettavana ajankulumiseksi.

Antti Tifa

Upeeta, mahtavaa ! Haluan heti Lubrenta Yotsenon täysihoitolaan. Veloittaakohan valtio korona-asiakkaalta sen normipäivän hinnan 204€. No lasketaanpas vuosihinta.
204×365= 74 460€. Siinä lähtee monelta kämpät, autot, helyt, kellot, pallot ja viedään joulupukin naamiokin jossa palamaton parta. Näin Itävallassa suunnitellaan katettavaksi niskuroijien aiheuttamat kulut. Jos on täysin pa saa ulosottomerkinnän ja voudin peräänsä loppuelämäksi. Kyllä piikitysfascismi kannattaa. Saadut rahat käytetään monikulttuuriin.

pöh

Ei pelota, sen sijaan on surullista ettei paavon kaltaset ihmiset näe mihin tätä maailmaa ajetaan.
Vaikka nopeena esimerkkinä pfizer, se on tuomittu kymmeniä kertoja lahjonnasta korruptiosta ja ihmisten tappamisesta.
Nyt kun heillä on kaikesta vastuuvapaus, niin tietenkin me luotetaan että ajattelevat meidän terveyttä?

pöh

No esimerkiksi se sikaflunssapiikki lopetettiin USA:ssa kun kun oli siihen 250 ihmistä kuollut.
Nyt on kuollut vähintään kymmeniätuhansia enemmän, mutta ei sillä ole mitään merkitystä koska ihmiset jotka sen piikin ottaa on vain itse vastuussa.

Tero Lehtonen

Koska Trump halusi hirttää maanpetturit ja pedofiilit.

Jaakko

Pfizer on jenkkiläinen lääketehdas. Firmalla on hyvä sivu gethealthystayhealthy.com

Minä

Paavo ei vastusta rokottamattomien vangitsemista, vieläpä niin, että joutuvat maksamaan vankeudestaan, vaikka eivät tilanneet ko. palvelua.

Paavo neuvoo, miten vankilassa viihdytään.

Muna ja Muisti TOP!!

Nyt on huomattu että Viagra ehkäisee Alzheimeriä:

https://www.expressen.se/nyheter/viagra-kan-minska-risken-for-alzheimers/

Ajöss Korona, nyt kaikki keskittyvät Kikkeliin!

Vankeus häämöttää

Koronavankeus lähestyy. Kello 15.50 tänään Ruotsi ilmoittaa uudet koronamääräykset.

Hyvä Unkari!

Unkari vaatii nyt että sairaalatyöntekijöiden pitää olla rokotettuja.

K. Lehto

Mihis luulet että ihmiset kuolee? COVID kun ei kuolemia näet lisää. Kuolisko typeriin hoitomuotoihin joihin annetaan rahallista kannustinta ja typeriin rajoituksiin joiden haittavaikutuksia ei mitata eikä lasketa ja jotka ovat aiheuttaneet muunmuassa allekkirjoittaneen elämässä lukuisia vaaroja ja välttämättömyyden paeta Suomesta rakkaan puolisoni kanssa jonka terveys hädin tuskin kestää matkustamista. Eipä enää tartte välittää ainakaan Suomen typerästä politiikasta, hukkukoon entinen kotimaa matuihin murhanhimoisten johtajiensa hallinnassa ja lähettäkööt kaikki veronmaksajiensa rahat tänne etelään.

K. Lehto

Kannattaa panna merkille, että suurimmat koronakuolemalukemat tulee maista joissa sairaalahoito perinteisesti tarkoittaa sitä, että ihmiset suljetaan peteihin ja omaisten velvollisuus on perinteisesti ollut viedä niille ruoka ja valvoa niiden vointia, samaan aikaan kun on isot rahalliset palkkiot vaarallisille hoitomuodoille ja omaisten vierailut rajusti rajoitettuja… ja matalapalkkaiset maat joissa korruptio rehottaa.

sadf

Mitä jos on ottanut jo kaikki rokotteet? Olen ymmärtänyt, etei silloin voi enää olla isänmaallinen(sellainen on vissiin tiettyjen tahojen jutuista päätellen kiellettykin yli 100ÄO:n omavilta muutenkin) eikä ostaa suomilipulla varustettuja tuotteita, onko muita haittoja tiedossa? Varmaan ainakin UMV-lehti bannaa ym.

K. Lehto

Terveen on helppo kestää mitä vaan kuritusta, mutta entäs jos sorron alla oleva sattuu olemaan apua tarvitseva rakas puoliso? Mieti kun oma rakas uhattas pistää vankilaan, sellanen rakas joka ei pärää ilman sun päivittäistä apuasi. Se panee vihaksi kun pitää kotimaata paeta kun hullu COVID kultistit uhkaa tappaa tietämättömyydellään ja idiotismillaan, ymmärtämättä etteivät kykene hahmottamaan mitä kaikkea pahaa heidän typerät rajoitustoimensa saavat aikaan. Vihaan tätä valheen ja huijauksen määrää ja järjettämyyttä ja ymmärtämättömyyttä sitä kohtaan miten radikaaleja ongelmia voidaan aiheuttaa kuin ihmisten vapautta rajoitetaan, nimittäin ihmisten joiden elämä on vaikeaa ja jotka pärjäävät elämässä omilla voimillaan, taistellen raksaasti mutta onnellisena. KUHNAN ON VAPAUS TAISTELLA!

K. Lehto

Tuskin sitä edes huomaisi, siis iltaisin väsyttää ja pientä päänsärkyä on usein. Mistä sen tietää jos joskus se olisi korona.

K. Lehto

Koronahan ei nosta kuolleisuutta eikä ole missään lisännyt oireisuuttta flunssaoireiden suhteen. Eli ei ole milläänn muotoa lisännyt vaaraa hengitystieinfektioiden rintamalla suhteessa menneisiin aikoihin ja muihin koronaviruksiin joita on aina ollut. Ei stiä kannata pelätä eikä siitä kannata vouhottaa. Rajoituksen joita sen varjolla tehdään on se joka uhkaa henkeä ja tappaa ihmisiä.

K. Lehto

Näinhän se on. On harhaista kuvitella, että mummelin kuolema johtuisi mummelin jalassa pitämistään sukista. Surullista se on, sori myös noista sun rytmihäiriöistä, mutta harhainen olet sinäkin, ja tieteen vastainen, jos kuvittelet, että tilastollisesti moisia oireita lisäämätön, kuolemia ja flunssaoireita lisäämätön tauti olisi ollut se syy noihin oireisiin. Toki tauti varmaan osallisena siihen, mutta tieteellisesti ja tilastojen valossa todettavasti, yhtään enempää kuin mikä tahansa muu 7 koronaviruksesta ei tämä uudeksi väitetty olisi oireita sinulle aiheuttanut. Useimmat eivät kärsi mitään pysyviä vaurioita aiheuttavia oireita tai muutoinkaan hankalia oireita yhdestäkään koronaviruksesta, ne jotka kärsivät, kärsisivät niitä käytännössä mistä tahansa niistä, syy on se altisva tekijä.

K. Lehto

Oikeasti siis järki käteen. Tiede, oikea tiede kertoo meille, että flunssaan voi kuolla, on aina voinut kuolla, ja sen ohella voi ja on aina voinut tulla sydänoireita, eritoten koronavirusten kanssa. Nämä asiat eivät ole koronan eivätkä flunssan syytä eivätkä ne ole uusia asioita. Emme ole koskaan aiemminkaan syyttäneet koronaviruksia tai flunssaa kun tiensä päähän tulleet ihmiset kuolevat tai erinäisistä terveydellisistä taustasyistä käy kuten sinulle kävi, että flunssaoireisiin ja koronaviruksiin liittyy ikäviiä sivuoireita. Nämä ovat osa elämää. Olisi ihan eri tilanne jos oikeasti olisi tauti joka olisi merkittävästi yleisemmäksi tehnyt joitakin vakavia oireiluita. Näin ei ole ollut, ainoa merkittävä lisä kuolemiin on tullut rokotteista.