Sanna Marin poseeraa Instagramissa kaksinkertaisen murhamiehen kanssa

Suomen pääministeri Sanna Marinilla on mielenkiintoisia someposeerauksia. Lauantaina Marin päätyi yhteiskuvaan monimurhaaja Janne Ranisen kanssa.

Raninen oli suomalaisen räppäri-puolisonsa Mercedes Bentson avecina Ina Mikkolan uuden kirjan julkistasmistilaisuudessa. Myös Marin näyttää olleen pelipaikoilla. Sanna Marin päätti myös kuvatuttaa itsensä Ranisen kanssa.

 

Myös räppäri Paleface pääsi Ranisen halaukseen.

Raninen on tullut tunnetuksi muutamista murhista. Nyt reilu 40-vuotias Raninen tuli tunnetuksi Ruotsissa Solvallan raviratamurhaajana. Hän listi Solvallan raviradan parkkipaikalla ns. Jugge-mafian päällikön Dragan “Jokso” Joksovicin vuonna 1998. Tapaus kohahdutti Ruotsia monella tavalla. Ensinnäkin murha tapahtui yleisellä paikalla.

Murhan seurauksena Tukholman alamaailmassa alkoi kovanpuoleinen välienselvittely, jossa raatoa tuli kuin heinää heinänteon aikaan ja vihamiehiä syntyi ristiin rastiin.

Raninen oli tuolloin 20-vuotias ja sai nuorena henkilönä tehdystä murhasta kahdeksan vuotta vankeutta.

Sen jälkeen Raninen on ollut mukana monessa. Kunnes sai Suomessa elinkautisen osallisuudesta Volkan Ünsalin murhaan. Ünsalin murha liittyy Arlandan 2002 arvokuljetusryöstöön. Turkkilainen ja Ranisen kaveri Ünsal sai tehtäväkseen hoidella ryöstösaalista. Ünsal kuitenkin teki oharit ja häipyi saaliin kanssa Turkkiin.

Eri vaiheiden jälkeen hän palasi takaisin Ruotsiin. Raninen sai tehtäväksi houkutella Ünsal Suomeen, jossa hänet tapettiinkin 2003 Vuosaaressa. Tiettävästi Raninen ei itse halunnut olla paikalla lahtaushetkellä, mutta murhaaminen aloitettiin kuitenkin aikaisemmin ja Raninen oli siis murhahuoneistossa.

Tästä hänelle lätkäistiin yhtenä osallisena elinkautinen, josta nyttemmin on päässyt vapaalle jalalle.

 

Mukavia kavereita pääministeri Sanna Marinilla. Palefacelle nyt on ihan sama, mutta kävikö nyt niin, että Sanna Marinilla petti harkintakyky?

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Julki Moksi
Qroquius Kad

Ehkä se oli sitä kuuluisaa parempaa väkivaltaa?
Ainakin amerikoitunutta Afrikan kädellistä larppaava Paljuvatsa vaikuttaa voimautuneen halauksesta suuresti ja Manna Sariinistakin hehkuu lisääntynyt estrogeenin tuotanto, kun saa olla noin lähellä Tosi Alfaurosta.

Alkoholigeeni

Minä taas olen ihmetellyt tämän Sannan bilehakuista elämää. Sillä on pieni tytärkin ja silti se bilettää “wannabe julkkisten” kanssa. Kyllähän sitä nuoremmat tuppaavat tekemään mutta se tehdään poikkeuksetta 20 ja 30 ikävudoen välissä. Vanha sanonta kuuluu että “jos juominen aloitetaan 30 vuotiaana niin silloin ei enää löydy jarruja”. Ja erikoiseksi tämän tekee se että Sannalla on alkoholigeeni ainakin isän puolelta ja taisipa sitä olla äidinkin puolelta.

Päälisinuolin sannan toiminta näyttää ihan samalta mitä hänen vanhempansa tekivät sille. Olivat jossain muualla ja humalassa. Äkkiseltään luulisi että seuraava sukupolvi ei haluaisi olla vanhempiensa kaltainen

Moonman

Ei pettänyt harkintakyky, marini on täysin kaltaisessaan seurassa. Mutta miten tuollainen pullanaama voi olla joku murhamies?

Qroquius Kad

Kunpa sen aina voisikin nähdä naamasta, mitä sen takana liikkuu!

Timppis

Niinpä,mutta mikä vitun elinkautinen kaverihan näyttää ihan ku ois kolkyt ja risat

Jortonki

Se on se Suomi/Ruotsin elinkautinen 🙂 Mutta oikean laatuista seuraa mariinille. Voipi herätä kuolleena kun tommosten kanssa pilettelee.

Suomi Finland

Joo ei ole pääministerin paikka poseerata vakavista rikoksista tuomitun kanssa. Palefacesta ei ole niin väliä, mutta että pääministeri.

Tunsikohan arvoisa pääministeri henkilön, jonka kanssa poseerasi? Hyvin todennäköisesti.

Harkintakyky alkaa pettää vähän siellä sun täällä. Mitähän jännää seuraavaksi?

Pääministeri Marin liittyy Mantaqaan? Jokaiselle jengiläiselle Audi ja tukku rahaa.

Ei juuri yllättäisi.

lelukuljettaja

Eikös tuon Pudokkaan aiemmalla “emme suostu pelkäämään” -videolla hyppinyt se joku Kontulan kaulakirurgi (sekä Paavo Arhinmäki !) ?

Ilmari

Ei hän välttämättä tuntenut , mutta turvallisuusihmisten olisi pitänyt etukäteen selvittää, keitä paikalle on tulossa.

Unelma Painajainen

Rikos kannattaa. Pääset kokkareille kilistelemään eliitin kanssa ja kirjanjulkaisua pukkaa.

rellinen

Eliittiäpä hyvinkin tämän päivän suomessa. Murhaaja, kommariräppäri jne…….

Pah

Jos tapat ihmisen tai muutaman ihmisen olet murhaaja. Jos tapat kymmeniä ja satoja tuhansia olet pelätty “perkaaja”?

https://twitter.com/i/status/1459194955327541255

Elikkä mikäli nämä erinäiset “salaliittoteorioiksi” katsotut foliojutut pitävät edes osittain paikkansa ja näitä kokeellisia frankenstein-koronavirus-piikkejä ottaneille käy kuten yleisesti pelätään, -niin eikö ole selvää että Sanna tuossa roolissaan rikollisine kumppaneineen tulee jäämään maamme historiaan melkoisena terminaattorina.

https://web.archive.org/web/20211026064009/https://www.sannamarin.net/blogi/2009/09/03/15/?page2

Last edited 2 vuotta sitten by Pah
Waltsu

Tätä se sitten on, kun pääministerittäreksi valitaan tyhjäpäinen bileprinsessa. Jossain luki, että demariporukan sisällä kuohuu. Onhan se selvä, kun vanhempi demariväki on 2 vuotta uskollisesti noudattanut pääministerittären ohjeita, käyttänyt maskia, ollut vastuullinen, välttänyt kontakteja, ei käynyt missään ja nyt se itse on ensin korona-altistuneena ryyppäämässä kapakassa ja sitten tämä.
Oikeastaan on hauskaa seurata, miten tytteli mokailee. Sille pitäisi demarien kannalta ajatellen olla jatkuvasti lapsenvahti, eikä niinkään sen lapselle.

Boomeri

Tiedä vaikka tulisi vielä kalsarikänni video. Kävelee käsillään kännissä pikkarit vilkkuen. Valtioneuvoston puhelin vessanpöntössä.

Kempeleen Korleone

Bile-Pissiksen pitää päästä kuviin hinnalla millä hyvänsä…

Eikö Supo selvitä ketä pääministerin kanssa samoissa juoppojuhlissa tulee olemaan ja opasta komukkatyttöstä, että murhaajiin kannattaa ottaa tilaisuudessa etäisyyttä.

Ei vaikka Britannian tai Saksan valtiojohto poseeraa kuvissa murhaajien kanssa, mutta eihän siellä kaupan kassat olekaan hoitamassa ministerin virkoja…

Sellaista

On tämä ollut taas niin naurettava kassatyttö kuin olla ja voi. Hävettää tällainen “pääministeri”. Vastuuton ja todella ylimielinen, sekä lapsellinen. Uskottavuutta Marinilla ei tosin ole koskaan ollutkaan.

Vähemmästäkin on pääministeri eronnut muissa valtioissa, mutta Suomessa tämä saa pelleillä ja tehdä mitä lystää, eikä tajua erota millään.

Tällainen pääministeri on vaaraksi Suomelle- ja varmasti nauretaan jo ulkomailla tuollaiselle teinille.

Tosin kiitos, Sanna, teet erittäin hyvää työtä perussuomalaisten kannatuksen nousulle.

Tiedän fiksumpia ja vastuullisempia nuorempia naisia, jotka tekevät monestikin viikonloppuisin töitä lähihoitajina.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Imagooga

Mut hei! Sanna niin kivasti osaa laittaa sormet toiseen käteen kuvissa! Se o niin PRO näköistä! Se mielestäni riittää pääministerin virkaan oikein hyvin, pääasia että näyttää hyvältä ettei tarvitse hävetä.

Sellaista

Moni kakku päältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä kuvaa Sannaa hyvin. Tai no, ei tuo kovin erikoisen näköinen ole ulkonäöllisesti mielestäni muutenkaan. Samanlaisen näköisiä naisia on todella paljon. Ei mitenkään erikoinen.

Make's perfect sense

Noo, turhaa vaatimattomutta. On Sanna ny sentään ulkonäöllisesti keskiverto demaripääministeriä nätimpi. Vertaa vaikka K.-A Fagerholmiin tai Rafael Paasioon.

Juke

No jos miehiin vertaa niin ilman muuta Sanna on kauniimpi, jopa kauniimpi kuin Sepi Kumpulainen tai Lordi.

Namc*

Moraalittomuus on otettu valtiovallan erityiseen suojelukseen jo aiemmin.
Esimerkkinä siitä on kemumigranttien harjoittaman tyttöjen ja naisten kohtelun katsominen Demla-lasien läpi.

tuomari

Ylimielinen,lapsellinen kakara,bile sanna

X
CvK

Kun muut kommentaattorit eivät ole huomanneet niin kait sitten…

SCART-johdon ojentajan takana näkyy kirjajulkkareiden kirjapino:

Pätkä ko. kirjan esittelystä:
“Ina Mikkolan Valtakirjani tarjoaa keinoja ravistella omaa ajattelua hyvällä tavalla vallanhimoisemmaksi ja ottaa haltuun niin oma elämä kuin ympäröivä maailma”

Kirja lienee Manna Sariinille tarpeen, toivottavast julkkareissa olleet saivat allekirjoitetun kopion.

Fatwantarkistaja

Voisin kerrankin mennä selvänä saunaan, jos siellä olisi Mariini ja tuplamurhaaja. Ethän sä halua kohdata tollaisia alentuneessa mielentilassa.

K J

Jonkun valtamedian kommenteista:

Sanna on nuori ja kaunis nainen.Antakaa hänen elää nuoruutta.Turha olla kateelinen valtiotieteitten opiskelijalle kuka on hoitanut hyvin tärkeän tehtävän korona aikana.Pelkää panettelua teidän jutut…” – ja tämä vuodatus jatkuu.

Kunhan tulin kertomaan tämän, ennenkuin olen edes lukenut yhtään kommenttia, koska se, ettei pääministerimme ole langan päässä mahdollisen katastrofin iskiessä, ei ainakaan itselleni tuota luottamusta pätkän vertaa.

No. Onhan hän toiminut pääministerisellä tavalla ja tavannut ison naapurimaamme pääministeriä tai presidenttiä säännöllisesti. Vai miten se menikään.

Last edited 2 vuotta sitten by K J
Mie

Pääministeri alkaa vaikuttaa aika anorektiselta. Ehkä ei ole energiaa riittävästi harkintaan? Koko vuoden olen kuvia katsellut ja huonomman näköiseksi on mennyt, tissit kadonneet, terävät poskipäät ja olemattomat jalat kertovat karua kieltä mihin suuntaan kropan kunto on menossa ja samaan aikaan nämä villit biletykset hälläväli-tyyliin. Jossain joku psykiatriko se oli, jo aiemmin kommentoikin Sanna Marinin henkistä tilaa, että missäköhän kunnossa on. Jos demarit tekevät viisaasti, panevat vaihtoon, mutta toisaalta voisi antaa demareiden mennä alamäkeäkin mielellään. Toisaalta maamme voi joutua hölmöilyjen takia pahempaankin liriin vielä. Naisena nyt kyllä toivon jonkun tolkun miehen korvaavan nuoren tyttösen toilailut, moni muukin tyttönen joutaisi vielä opettelemaan.

Levikkeet

Sitä minäkin olen miettnyt. Ja katsonut että vaikka se muualta kuihtuu ja laihtuu, niin levikkeet on ja pysyy.

Jaa ahteri vai

Onko levikkeet sama kun persukset?

Qroquius Kad

Niin vetelee ja vieläpä pakonomaisesti. Toinen pakonomainen toiminto on siivoaminen;
asianomainenhan kertoi siivoavansa ilman varsinaista tarkoitusta, parhaimmillaan jopa kerrostalossa asuessaan öisin!

Näihin tämä mainittu psykiatrikin kiinnitti huomiota;
tuo ei ole mitään tervettä kuntoilua eikä siisteydenpitoa, vaan mielenterveyden horjumisen oireilua.

Mitä Manna Sariini todellisuudessa siivoaa putipuhtaasta asunnostaan? Mitä hän juokse pakoon?
Mahdollisesti lapsuuttaan, josta isä suljettiin ulos ja sitten äiti ja äitipuoli pimpsattelivat päivät pitkät.
Kenties jopa kutsuen pienen Sannan mukaan, että hänkin oppisi jo lapsena Normaalisuuden?

Qroquius Kad

Yötä myöten kerrostaloasunnossa?

Kari Jurri

Laihtuuhan sitä kun aamiaistarjoilut vietiin..

pöh

Kuvassa toinen on tiettävästi tappanut vain 2 ihmistä toinen pyrkii vähintään kymmeniintuhansiin.

Daavidin poika

Muistan. 1970-luvun noin puolivälissä kun alettiin kaverien kanssa ryypiskellä salaa. Äitini haisti sitten kerran, että haisen oluelle. Siitä se joilotus sitten alkoi “muista harkita kenen seurassa kuljet” Kyllä se joilotus sitten loppu kun tulin 18-ikään. Tottelin kyllä äitiäni, en ole ikinä kaveerannut murhamiesten saati sitten pornotähtien kanssa.

Tuli vain mieleen Volkan Ünsal nimi. Oliko niin, että Aarnio:ta tutkittiin jotenkin liittyen Ünsal:in murhaan.?

X

Olikohan Aarnio ainoa?

Jortonki

Miksi tuo hilluu sitten mariinin p***uun kanssa jos sen pitäis olla elinkautisella?

kanander

Aarnio “tiesi” paljon suunnitelmia, jotka eivät toteutuneet eikä syynä ollut se, että poliisi esti.

Eipä luulisi, että Raninen oli niinkin kova kundi kuin oli. Nyt siitä tulee mieleen “pullapoika Poks”.Palkkamurhaajan teot eivät muuksi muutu, vaikka Sanna ei tätä tunnistanutkaan. Yhteiskuv oli moka Sannan kannalta.

Särmääjä

Aivan sama vaikka olisi maturaiskaajien kanssa yhdessä niin ei vaikuta yhtään mihinkään. Haavistokin on jo noussut takaisin presidenttisuosikiksi kun kukaan ei enää muista sen perseilyjä ja kun Suomessa poliitikot on yleensä tarpeeksi röyhkeitä vaan pysymään virassaan ja olemaan niinkuin mitään ei olisi tapahtunu niin sillä saavat kaiken normalisoitua ja pysymään itsestä pinnalla. Pahinta olisi pyydellä anteeksi ja erota niin kaikki muistaisi ja pitäisi niitä tehtyjä asioita pahana.

Suomi Finland

Tytti Tuppurainen Demokraatissa:

“Asioihin suhtaudutaan oikeassa mittakaavassa ja tiedetään, että seuraavana päivänä kaikki voi olla jo ihan erilailla, Tuppurainen selvittää.

Hänen mukaansa oululaiselle asenteelle tyypillistä on myös pragmaattisuus, käytännönläheisyys. Asioihin suhtaudutaan ratkaisuhakuisesti, asiat on tehty selvitettäviksi.”

Suomi Finland

Ei mene kuitenkaan kauaa:

“ARVOT. Ne tulevat yhä uudelleen esiin Tuppuraisen puheessa. Niiden puolesta on taisteltava. Uupumatta.
Hän sanookin olevansa ylpeästi idealisti.
Tuppurainen korostaa, että sellaiset arvot kuin ihmisoikeudet, demokratia ja oikeusvaltio eivät ole yksistään Euroopan unionin ja länsimaiden omaisuutta. Ne ovat universaaleja, yleismaailmallisia arvoja, jotka kuuluvat kaikille maailman ihmisille.
– Näihin arvoihin ovat kaikki maat YK:n ihmisoikeusjulistuksessa ja ihmisoikeussopimuksessa sitoutuneet.”

Suomi Finland

Siinä se oululainen pragmaattisuus lentää komeasti roskakoriin.

Suomi Finland

Instagramiin saisi komean kuvasarjan, missä Raninen poseeraisi hymysuin poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen kanssa. Seuraavaan kuvaan sitten Raninen ja puolustusvoimien komentaja Timo Kivinen.

Ja viimeisimmäksi, mutta ei todellakaan vähäisemmäksi kuvaksi:

Raninen ja presidenttimme Sauli Niinistö.

Sitten vielä pisteenä i:n päälle: Suomen valtio pyytää anteeksi Isotalon Antilta ja Rannanjärveltä.

Suomi Finland

“Elinkeinoministeri Mika Lintilän mielestä pääministerin askel ei osunut ihan lankulle, kun tämä lähti ravintolakierrokselle korona-altistumisen jälkeen.”

Joo. Selvästi yliastuttu. Punainen lippu nousee sirpin ja vasaran kera.

Nyt pääministerin uskottavuus meni pakkasen puolelle tämän viikonlopun seurauksena, eikä erottamiselle ole enää vaihtoehtoja.

Goodbye Sanna. Good riddance.

Avustettu hlö

Samalla saavat kenkää ne Sannan 80 eritysavustajaa ja Suomi säästää… olikos se nyt 10 miljoonaa vai 30 miljoonaa vuodessa?

Yhtä kaikki. Jos joku tarvitsee 80:tä avustajaa työtehtäviensä hoitamiseen, niin on kyllä apukoulu-tasoa. Sillä henkilöhän on “erityisesti avustettava”

Qroquius Kad

Jaa että Manna Sariiniako oltaisiin erottamassa?
Maailman kauneinta, nuorinta, pimpseintä ja tyhmintä pääministeriä, jota rakastaa sydämensä pohjasta sekä kotimainen että kansainvälinen juorulehdistö?

Ha ha!
Manna Sariini, tuo makea myrkky istuu tyttökavereineen vaalikauden loppuun ja jatkaa sen jälkeen, jos vähänkin haluaa.

Ja miksei haluaisi? Hänellä on nyt kaikki valta käsissään.
Vaalien jälkeen katsotaan vain, onko jo KaKon apupuoluevuoro vai vieläkö Kepuli jatkaa. Muuten samat naamat vähän eri järjestyksesä.

Eikä siihen voi vaikuttaa mitenkään. Get over it!

Suomi Finland

Tuollainen valokuva saisi päästä eetteriin vasta sitten, kun on ensin julkaistu noin 5.500.000 valokuvaa tavallisista ihmisistä.

Se korona toilailu on mielestäni pikku juttu tähän kuvaan verrattuna ja on suorastaan hämmästyttävää, ettei asiasta ole noussut tämän suurempaa meteliä.

Kuvan tulisi johtaa pääministerin välittömään eroon täydellisen luottamuspulan vuoksi.

Last edited 2 vuotta sitten by Suomi Finland
Suomi Finland

Väittää, ettei tuntenut ko henkilöä. No niinpä tietysti. Nuo piirit ovat sen verran pienet, että ei ole uskottava selitys.

Ja kukaan kallispalkkainen avustaja tai henkivartija ei ollut huolehtimassa pääministerin turvallisuudesta.

Ei ole kyllä vihamielisen vaikuttajan vaikeaa ottaa pois Suomen pääministeriä. Aivan järkyttävää toimintaa.

Jortonki

“”En tunne miestä” sanoi piru jeesusta.” Tämä oli/on savolainen sananlaskukommentti kun joku yrittää luikerrella irti hankalista tuttavuuksistaan.

Suomi Finland

On tuolla pääministerillä hyviä kavereita, kun eivät etukäteen varoita Suomen pääministeriä siitä, että juhlissa juhlii mukana murhamies.

Jos olisin Marin, kävisin kyllä todella kuumana noille ‘kavereille’.

Todennäköisesti nykyinen pääministeri ei ole kuitenkaan asiasta moksiskaan, vaan ajattelee tyypilliseen uusvasemmistolaiseen tapaan rikollisuudesta ja rikollisista.

Ei ole rikollisia vaan on vain ihmisiä, jotka järjestelmä on pettänyt.

Qroquius Kad

Missä se luottamuspula sitten on? Eipä näy missään, vaan suomalaisten mielessä Manna Sariini on Suomen paras pääministeri tuhanteen vuoteen.

Linkkiä-vinkkiä

Jonkun pitäisi vinkata asiasta Britannian ja Amerikan lehdistölle

Qroquius Kad

Siellä tiedetään oikein hyvin:

https://www.is.fi/viihde/art-2000008456087.html

Qroquius Kad
Suomi Finland

Kävi kans mielessä.

Kimi

Siinä on pari löytänyt toisensa, johtuu varmaan yhteisestä arvopohjasta.

Nätti pari

Koskahan kihlat julkistetaan, siis jos on romanssista kyse?

Qroquius Kad

Ei se Raninen taida kuitenkaan olla tuosta Paljuvatsasta niin kiinnostunut, kun hänellä on jo tämä Mersutyttö.

Vikkelät sormet...

Joo. Missähän on Manna Sariinin agenttipuhelin?? Eiku siis se Tärkeä kadonnut VN.känny?? No miten ois vaikka joku serial kiellettiin napannut parempaan talteen.. cai miten se oli..ku ite Sariini sanoi, että voi “kadota” väärässä seurassa, vai paikassa…sius ke känny. Känni ei, se lisääntyy vaan…

Kaitsu

Mahtaa tuo murhamies olla seuraavissa vaaleissa demareiden ehdokkaana ja vieläpä jonkin sortin ääniharavakin.

Ministeriä ei murhamiehestä kuitenkaan tule, koska demarit ei ole seuraavassa hallituksessa.

Qroquius Kad

Kyllähän tuo saisi ääniä vähintään saman määrän kuin estrogeeniä tihkuvia rakkauskirjeitä vankilaan.
Naiset tykkävät tuollaisesta Jännämiehestä.

juhaII

Marin liikkuu normaalistikin murhaajien seurassa ja on kommunistina (fanittaa Leniniä) syvällä vallankumouksellisessa ideologiassa, joka perustuu poliittisten vastustajien (kansanviholliset) muitta mutkitta murhaamiseen. Lisäksi hän toi julki Yhdysvaltojen mellakoiden aikana suoran ja välittömän tukensa BLM:lle ja Antifalle, jotka harjoittavat suoraa väkivaltaa aina murhaamiseen asti, jonka demokraattinen puolue siunaa varauksetta. Niin, että Rittenhousen vapauttava tuomio oikeudenkäynissä sai edellä mainitut piirit raivon valtaan kirkumaan “valkoisesta ylivallasta” silkasta vihasta valkoista rotua vastaan. Ja käsittääkseni Rittenhouse on latino eikä “ringo”!

Sanna Marinilta on “karannut mopo” jo monet kerrat ja uskallan väittää, että miespääministeri olisi joutunut eroamaan jo ajat sitte

Jortonki
Nih

Palefacella menee hyvin, päässyt YLE:n notkuvien pöytien ääreen ulkonäöstä päätellen, mitäs sitä on murhaajien kanssa hengailessa ja on jopa suotavaa jos aikoo YLE:n palkkalistoille. Marinilla alkaa pääkoppa klikata ja viina maistuu. Olemme hyvissä käsissä.

Rehellinen ministeri

Tartuntatautilain ohjeistuksen noudattaminen ei ole vapaaehtoista.

Miten se vaatimus menikään, jotenkin että ministerin tulee olla rehellinen, tunnetusti taitava ja arvostettu Suomen kansalainen.

Kaikki kohdat täyttyvät?

Pirtsakka

Mielenkiintoista. Kuvat katosivat? Täältä ja Instagramista??? Mistähän mahtoi tulla mahtikäsky sensuroinnille?
Eli kun kuvat hävitetään, mitään ei ole koskaan tapahtunutkaan…Mutta kansalla on tietyissä asioissa piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä muisti.

Qroquius Kad

Kansan muisti on lyhyt kuin kultakalan, mutta Internet ei unohda koskaan.
Kuvat on saatu pois näkyvistä, mutta ne on kaivettavissa esiin.

Mää

Kumpi noist o se murhaaja?

Tekoäly

Niin,niin mutta kun,Sanalla on tuo kuuluisa käsien pito tapa,se kertoo kuulema paljon ihmisen persoonasta,,,,mutta kertooko se ropotin persoonasta jotain,,,,ai niin,eihän ropotti ole persoona!!