Suomalaiset vedonlyöntisivustot

Vedonlyönti on monipuolinen ja jännittävä harrastus monella tapaa. Täällä Suomessa rakastamme uhkapelejä ja käytämme paljon aikaa sekä rahaa tämän harrasteen parissa. Suomalaisille suunnatut vedonlyöntisivustot on pääsääntöisesti käännetty aina suomen kielelle. Toiset sivustot ovat panostaneet tähän osaan enemmän kuin toiset. Jotkin sivustot ovat esimerkiksi käännetty vain osin, ja joidenkin sivujen teksteissä huomataan pahojakin kielioppivirheitä.

Mutta ne sivustot, jotka on nimenomaan suunnattu ja tehty suomalaisia ajatellen, ovat panostaneet täysin käännettyyn sivuun kielioppia myöten. Myös asiakaspalvelun puolella kohdistaminen huomataan, jos saatavana on asiakaspalvelua suomeksi, ja useilla eri tavoin on se merkki toimivasta ja meille kohdistetusta vedonlyönnistä. Toiset sivustot myös tarjoavat erilaisia tietopaketteja pelaajilleen suomeksi. Näin ollen sivustolta voi löytyä erilaisia vedonlyöntivinkkejä, kuten vakiovihjeet tai tilastoja.

Suomessa Veikkauksella on rahapelimonopoli

Jos kuitenkin välttämättä haluaa tehdä vetoja vain Suomessa fyysisesti sijaitsevassa paikassa, on silloin vain yksi vaihtoehto. Suomessa monopoliasemassa oleva Veikkaus, jolta löytyy tietenkin internetin tai mobiilin kautta tehtävät veikkaus mahdollisuudet. Veikkaussivut tarjoavat monia pelejä, jotka lähinnä tarvitsevat onnea ja tuuria, mutta monipuolisia vedonlyöntikohteita on myös tarjolla. Myös useiden rakastamat Toto-pelit kuuluvat Veikkauksen tarjontaan.

Suomessa Veikkauksen tuloista osa lahjoitetaan erilaisille hyväntekeväisyyskohteille, kuten lapsille ja nuorille, liikuntaan sekä sosiaali- ja terveysalan yhdistyksille. Lisäksi Veikkauksen monopoliasemaa perustellaan usein sillä, että sen avulla pelihaittoja pyritään vähentämään. Veikkauksen monopoliasema onkin pysynyt vuosia, vaikka ajoittain asia on esille noussut myös päättäjien tasolla. Nykyisin monet EU maat ovat kuitenkin monopoliasemia purkaneet, näistä viimeisenä Ruotsi.

Millaisia pelilisenssejä suomalaisilla sivustoilla on ulkomailla?

Kuitenkin useiden suomalaisten yhtiöiden tarjoamia vedonlyöntisivustoja löytyy, muttei kotimaasta. Esimerkiksi Malta on hyvin yleinen kohde maa, jossa yhtiö toimii, Maltan peliviranomainen myös tarjoilee hyvin luotettavan lisenssin aina verovapaisiin voittoihin asti. Kun Maltan peliviranomainen on lisenssin myöntäjä, tiedämme jo monen turvallisuuteen liittyvän asian olevan kunnossa. Malta Gaming Authorityn (MGA) pelilisenssi on haastavin saada, mutta samalla myös arvostetuin pelilisenssi.

On tietysti monia muitakin lisenssien myöntäjiä, jotka ovat kunnollisia ja turvallisia, mutta verovapaista voitoista ei voida aina puhua. Kun lisenssi siis myönnetään EU:n sisältä, tarkoittaa se, että tämän lisenssin omaavilla vedonlyöntipaikoilla voitot ovat verottomia. Yleisimpiä ETA -alueen lisenssejä ovat Maltan MGA:n pelilisenssi, sekä Viron EMTA:n pelilisenssit. ETA -alueen ulkopuolisista lisensseistä puolestaan tunnetuin on Curacaon pelilisenssi. Curacaon lisenssi ei oikeuta verovapaisiin voittoihin, mutta mahdollistaa kuitenkin turvallisen pelaamisen.

Miten löytää parhaat vedonlyöntisivustot?

Kuinka sitten päättää, että millaiset sivustot ovat juuri parhaimmat suomalaiset sivustot, jossa pelata? Kohdevalikoiman pitää tietenkin olla monipuolinen, suomalaisten rakkaimmat lajit kuten jääkiekko, jalkapallo ja tennis on löydyttävä valikoimista. Autourheilun puolelta ralli ja formula 1 kisat ovat ehdottomia suosikkeja. Nykyisin myös e-urheilu kuuluu suosituimpien kohteiden listalla. Suuri osa sivustoista tarjoaa vedonlyöntiä myös politiikasta ja viihteestä.

Myös helpot ja nopeat rahansiirrot aina tärkeimpään eli kertoimiin, ovat mittareita, joilla sivustoa punnitaan. Tärkeiden elementtien mukaan mahtuvat toki nopeat kotiutukset, moni suomalainen pelaaja pitääkin tätä erittäin tärkeänä mittarina. Olemme hieman malttamatonta kansaa, ainakin mitä raha asioihin tulee. Tietenkin itse sivuston käytettävyys ja toimivuus niin pöytäkoneella sekä

mobiilissa on meille tärkeää, koska haluamme pelaamisen sujuvan mahdollisimman vaivattomasti.

Mobiilipelaaminen on yleistynyt ja jatkaa yleistymistään kovaa vauhtia koko ajan, joten tämä osa-alue on merkittävä, kun puhutaan suomalaisista sivustoista. Myös bonukset näyttelevät tärkeää osaa siinä, että millaisen sivuston pelaaja valitsee paikakseen pelata.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments