Taas uusi ampuminen Kööpenhaminassa; yksi hoitoon, yksi hautaan

Kööpenhaminan luoteispuolella Herlevissä sotatoimet ovat jatkuneet kiivaina. Viime yönä ammuttiin kahta, joista toinen kuoli ja toiselle vakavia päävammoja.

Poliisi sai tiistain puolella kello yhden aikaan yöllä ilmoituksen sairaalaan tuodusta 25-vuotiaasta miehestä, jota oli ammuttu useita päähän.

Poliisi aloitti alueen haravoimisen ja kello kolmen aikaan koirapartio sitten löysikin vielä toisen ammutun pensaan juurelta. Tämä mies oli jo niin kuollut kuin kuollut vain voi olla. Kuollut henkilö tunnistettiin aamulla 20-vuotiaaksi nuorukaiseksi.

Tapahtumaan on silminnäkijöiden havaintojen mukaan yhdistettu viikko sitten Roskildesta varastettu auto, jota poliisi nyt etsii pakoautona.

Ampumapaikka on hieman syrjäinen metsälämpäre asuinalueen kupeessa. Asiaa tutkitaan murhana ja murhan yrityksenä, ketään ei ole otettu kiinni.

Kööpenhaminan poliisi

Useita ammuskeluja muutaman päivän sisällä

Kööpenhaminan ympäristössä on ollut viime päivien aikana hyvin rauhatonta ainakin neljässä eri ammuskelussa. Torstaina ammuttiin Nørrebrossa miestä selkään keskellä katua ja kohde kuoli heti. Kaksi otettu kiinni.

Perjantaina taas ammuttiin parturissa 17-vuotias bulgarialainen nuorukainen hengiltä parturituoliin Islevbrovejenissä. Kolme muuta loukkaantui. Tästä ei ole kiinniottoja toistaiseksi.

Lauantainai-iltana ammuttiin Frederiksbergissä vesipiippukahvilassa 39-vuotias mies. Uhri on kriittisessä tilassa. Tekijä pakeni paikalta ja on edelleen etsinnässä.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Koittakaa nyt tanskalaiset muistaa, että etninen profilointi on rasismia. Joten resursseja täytyy hukata noiden uusruotsalaisten ja uustanskalaisten kiinni ottamiseksi etnisten tanskalaisten satunnaisilla ratsauksilla, joita täytyy tietenkin olla suhteessa yhtä paljon.

Mutta rasisti ei saa olla.

Jotain on kyllä nyt aivan kummallisesti, kun 17- vuotiaita tähän tapaan ammuskellaan. Mistä ihmeestä se voisi johtua?

Eipä 1980- luvulla 17- vuotiailta päästelty tähän tapaan ilmoja pihalle.

Waltsu

Se on tuo uusi rikkaampi kulttuuri, joka ei harjoita ikärasismia, vaan ampuu hengiltä yhtä lailla 17 vuotiaita kuin nelikymppisiä.

Ruotsi pilaa Tanskan

Jos minä olisin Tanskan pomo vaatisin Ruotsista tulevilta passia ja viisumia.

Hamletin perilliset

Ruotsalaiset siihen epäilemättä suostuisivatkin kuten Tanskan päättämiin rajatarkastuksiin ja -sulkemisiin v. 2015 vyöryn seurauksena. Ruotsalaisille Tanska on historiallisesti ollut se rikas ja ylhäisempi hallitsijavalta, jota kadehditaan, kunnioitetaan ja jonka mielipidettä kunnioitetaan.

Joulurauhaa

Nyt on senverran kylmäkin että isokin mies kylmenee kun saa reikiä nahkaansa ja joutuu makoilemaaan hetken maassa.

Mietin että onko nyt sellainen tilanne että jengeihin pyrkivät juokspojat laitetaan tienaamaan tulikasteensa samaan aikaan kun pääjehut suunnittelevat ja varustautuvat suurempaan sotatoimeen. Vai ovatko pikkujorkit niin liipasinherkkiä että haluavat olla etunenässä kostamansa oman klaanin kuoleman summanmutikassa.

Kohta on uusivuosi ja raketti-iloittelun lomassa voi lentää lyijyäkin. Se peittyy mukavasti rakettien meteliin.

No, keväällä varmasti tiedetään enemmän.

Evp Lasse

Täältä kun seuraa tuota ammuskelua niin taitaa kuolla porukkaa enemmän kuin koronaan ja alle 30 siä

Last edited 1 vuosi sitten by Evp Lasse
jorma

Ruåttalaiset tarjoais kavereille vaan pullakaffeet. Tanskalaisilla on jo stram kurs, muillakin kuin Rasmus Paludanilla.

Stadissakin tapahtuu

Helsingissä löytyi leikkipuiston puskasta nuorimies jota oli ammuttu, taitaa olla ampumiset ihan virallisesti sitten myös täällä.

Daavidin poika

Onkohan uus-ruotsalaiset asetettu käsiaseiden kanto kieltoon määrättyinä kellonaikoina Ruotsissa.? Ajattelin vain kun pitää lähteä Tanskaan asti yötä myöten lahtaamaan veri veljiänsä.? Ovat ilmeisesti huomanneet, että Tanska on sen verran etelässä, että pensaat kukkii edelleen hyvän piilon tarpeen tullessa.

Qroquius Kad

Just bizniz, nuffin personal.

Valtsu

On se kyllä saatanan uskomatonta, että kehitysmaalaistutaan, ja Suomen vihreät haluaa paperittomille paperit.

Qroquius Kad

Minkäs sille voi, kun suomalaiset haluavat sitä;
seuraavissakin vaaleissa antavat touhulle 80 % tuen.

Huru-ukko

Tottahan ne paperit tarvii. Voidaan katsoa papereista, kuten utaremaisteri, että kuka se tämä typpi nyt olikaan. Oliko se tänään ahmetti, mehmetti, abdullahi, vaiko humbulahambula. Kun eihän sitä miehesstä muuten tiedä, kun sukupuoliakin on niin monta, pitäähän nyt ”miehellä” olla monta henkilöllisyyttäkin.

Wittgenstein

Metafyysinen kysymys kuuluu: Ehtikö parturi viimeistellä hiustenleikkuun ja muotoilun ennen kuin Dimitri siirtyi ajasta ikuisuuteen; vai oliko niin ammattilainen, että jatkoi työn loppuun viikatemiehen vierailun jälkeen, jotta olisi nuorukaisella tukka hyvin ja älykello näkyvissä, kun siirtyi kolkuttelemaan Taivaan porttia. Viikatemieshän on pitkätukka hippi, hänelle olisi voinut tarjota mini vogueta á la 70-luku.

Kyllä matu keinot

Parturi kaivoi tietenkin rahat tai kortin uhrin taskusta ja kävi automaatilla. Elämme nykyaikaa.

juhaII

Taas ”vanhasia” Ruotsista.

Skeune

Ja Malmössa poksahti pommi yöllä.

vasuri lyö hyvyttään

Voisivatko ne 5 oikeistolaisen terroristiset ajatukset ehkä johtua tästä Erimielisyydet kärjistyivät väkivallaksi syksyllä 2019 paikallisen baarin edustalla. Tapauksessa **eräs henkilö **löi yhtä uusnatsijengin jäsentä*** eipä tietenkään koska valtamedia ei edes miellä tätä väkivaltaa väkivallaksi vaan hyvyyden esimerkilliseksi toiminnaksi siksi juuri BLM Ja antifat saavat ampua poliiseja ilman tuomiota valtamedioissa ja tämän asenteen takia juuri siksi ääri rikolliset liberaali vasurit ovat heille valtamedian uus vasemmistolaisille journalisteille pelkkiä uhreja tekivätpä he sitten mitä tahansa niile muille ei BLM jäsenille tai ei ääri vasureille valtamedian myöntämä licence to kill vain jos olet joku ääri vasuri

vasuri lyö hyvyttään

joidenka luotien eteen he toivovat oikeiston edustajien heittäytyvän
omasta vapaasta tahdosta
koska se ääri vasurin luoti nahkassa tuntuu niin hyvältä ja oikeutetulta

jopa siitä ammutusta oikeistolaisesta

jonka pitää pyytää anteeksi julkisesti valtamedian kautta **ääri vasuri rikolliselta**

että hän joutui ampumaan häntä oikeistolaista

vain pahaa ihmistä kohti

kun ääri vasuri BLM narkki yritti ryöstää

hänen ammutun nukkumassa olevan oikeiston edustajan kotiaan

NÄIN SAKEAKSI TÄMÄ AIVOPESU
LIBERAALI VASEMMISTOLAINEN JOURNALISMI ON MENNYT

vasuri lyö hyvyttään

toivon tosissani että miettikää ajatuksella mitä te liberaali vasurien
suomen valtamedioista luette

pysähtykää hetkiseksi miettimään esim** tapahtumien kulkua**
niiden jutuissa

Esim kuka teki ensin ja mitä

 **eräs henkilö **löi yhtä uusnatsijengin jäsentä*** 

niin tajuatte sen liberaali vasemmisto journalismin järjettömyyden