Uusi pakolaisreitti Venäjän kautta Suomeen

Ihmissalakuljettavat puuhaavat uutta reittiä Eurooppaan ja se saattaa kulkea Suomen kautta. Asiasta kertoo Radio Free Europe.

Ihmissalakuljettajajien reitit Eurooppaan ovat tällä hetkellä melko rajattuja. Ainoa toimiva väylä on Välimeren yli eikä sekään ole mikään helppo reitti.

On vain ihme, että Suomea ei ole toistaiseksi alettu käyttämään reittinä, mutta nyt vaikuttaa, että tämäkin mahdollisuus tullaan käyttämään. Tiedustelupalvelu Semantic Visions on tutkinut useita arabian kielisiä nettipalstoja ja siellä Suomea ja reittiä Suomen kautta markkinoidaan tällä hetkellä kuumasti.

Tarkasti ei tiedetä, että ovatko arabiaanot ja afrikaanot tarttuneet houkutukseen, mutta jos näin tulee käymään, niin peli on selvä. Suomella ei ole minkäänlaisia kykyjä, vielä vähemmän haluja tehdä rajalla kuten Puola ja Baltian maat ja estää tunkeilijoiden maahan pääsy aseellisesti.

Venäjä tulee tietenkin käyttämään tätä omiin tarpeisiin Eurooppaa vastaan ja antamaan tunkeilijoille kyytejä rajan pintaan. Suposta kerrotaan, että asiaa seurataan tarkasti ja homma on tiedossa. Mutta se ei nyt riitä, rajalle pitäisi siirtää sotilaita jo kovalla vauhdilla.

 

Rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa asia on otettu vastaan lämpimällä itkulla. Kovimmat rasisminvastustajat ovat käyneet lankakaupassa ostoksilla ja sukkapuikot huutavat hoosiannaa kun tulijoille kudotaan sukkia. ”Josko tällä kertaa minullekin tulisi puoliso, saihan viime kerralla moni muukin mummo itselleen oman maskotin”, palstalla mietitään.

58 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sariinia Kansalle
Sariinia Kansalle
8.12.2021 19:49

Sitten bileSanna kertoo kantavansa vain rivikansanedustajan puhelinta – ja – ”oho, en saanut viestiä!” Vain 10 000 tuli tänään ..

Kyllä Sannan on aika palata rivikansanedustajaksi.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.12.2021 20:03

Spekuloidaanpa vähän: Suomelle valittava hävittäjäkone voisi olla F-35 tai sitten Gripen.

Jos valinta on F-35, niin vanjat kiittää lähettämällä 1.000.000 matua meille työvoimareserviksi. Gripenin valinta voisi säästää meidät matuinvaasiolta.

Gripenin osien kanssa voi kuitenkin käydä hullusti. Ruotsi joutuu vielä matujensa kanssa sellaiseen kuseen, että Saab heittää pyyhkeen kehään.

Ja Saappi voi kosahtaa piankin.

Eli jos halutaan pelata sitä vastaan, että matuja ei tule, niin jenkki ja svedukoneet ovat molemmat huono valinta tällä hetkellä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.12.2021 20:20
Vastaa...  Suomi Finland

No sittenhän pitää pelata varmimman päälle ja liittyä Imperialistiseen Roistovaltio Ryssään, kun sitä näköjään suomalaiset noin kovasti haluavat.

Suomi Finland
Suomi Finland
8.12.2021 20:34
Vastaa...  Qroquius Kad

Ajattelin toki asiaa hallituksen kannalta.

Oma valintani on tietenkin F-35, koska sillä pistetään Migeille ja Suhoille luu kurkkuun.

Kukavaan
Kukavaan
8.12.2021 23:50
Vastaa...  Suomi Finland

Todellakin. Ruotsi voi muuttua epävakaaksi parissa vuosikymmenessä. Tosin USA on myös luhistumassa. Voi olla, ettei osia ja päivityksiä niistä pian saakaan.

Jupi
Jupi
9.12.2021 16:24
Vastaa...  Kukavaan

Emme tarvitse hävittäjä ollenkaan, riittää s-400 buk ohjusten rinnalle

Waltsu
Waltsu
8.12.2021 20:06

Tässä olisikin Ilkka Remekselle uusi katastrofiromaanin aihe:
Presidentti ikämiehenä saa äkillisen sairauskohtauksen ja estyy hoitamasta tehtäviään. Samaan aikaan yllättäen Venäjän rajalle on tullut tuhansien pakolaisten joukko, joka pääsee saman tien yli, rajavartioston komentaja sanoo ”emme voi mitään jos ihmiset tulevat”.
Pääministeriä, joka olisi presidentin sijainen, ei tavoiteta. Käy selville, että hän on tuhannen kännissä sammuneena yökerhon vessaan. Komentoketju sekaisin, ministerit riitelevät, tilanne ajautuu katastrofiksi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.12.2021 20:22
Vastaa...  Waltsu

Mihin sitä presidentin sairauskohtausta tarvitaan, kun sehän tuoosa tilanteessa istuisi vain tumput suorina voivotellen, ja Runotyttö laulaisi oodia Tulijoiden ihanuudelle.

Waltsu
Waltsu
8.12.2021 20:49
Vastaa...  Qroquius Kad

Hyvän jännärin draaman kaari vaatii. Ja pressa sitten tervehdyttyään hoitaa kaiken kuntoon kovin ottein viime hetkellä.

Tolppa
Tolppa
8.12.2021 21:34
Vastaa...  Waltsu

Toi olisi todellinen fantasianovelli.

Waltsu
Waltsu
8.12.2021 22:15
Vastaa...  Tolppa

Remeksen kirjat ovat. Pääkallokehrääjässä Suomi on kommarivaltio kuten Itä-Saksa. 6/12:ssa Serbiterroristit hyökkäävät linnan juhliin.

Musliminen
Musliminen
8.12.2021 20:06

Meillä on tilaa. Meillä on rahaa. Sitäpaitsi on ollut jo vähän tylsää kun heitimme suurimman osan edellisestä muslimisatsista raiskauksista ja murhista vankilaan, nyt pitää haalia lisää kun meillä on joukkoraiskaaja-vaje! Huom: koronrokotuksia eikä passia tarvitse, ja teille rakennetaan kiireellä uusia taloja jo, tervetuloa! ALLAH AKBAR!

Hou Hou
Hou Hou
8.12.2021 20:09

Joku voisi postata niille kuvia kylmästä joulukuisesta Keravasta tai Kouvolasta, niin eipä tule ketään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.12.2021 20:18
Vastaa...  Hou Hou

Kyllä ne aivan hyvin tietävät täällä piisaavan pillua ja pullaa mukavan lämpöisissä batiikkinoitien kainaloissa. Ulkona on mukava lorvia Helly Hansenin untuvatakki päällä.

Hou Hou
Hou Hou
8.12.2021 20:15

Tästä varustamoiden talous nousuun! Itärajalta junilla mukavasti suoraan Helsingin ja Turun satamiin jossa laivat odottavat innokkaita matkustajia vastaperustetuille reiteille Rostockiin ja Travemundeen. Voidaan myös koukata Tukholman kautta jos jollakin on siellä valmiiksi sossuaika varattuna. Saa laivamatkalla levätä ja varastella tax-free tyhjäksi sekä sotata hyttien seinille niin paljon omaa kakkaa kun vaan sielu sietää ja luonne kestää.

Särmääjä
Särmääjä
8.12.2021 20:17

Suomi kun ei ole Nato maa ja tämän maan presidentit on pystyny yleensä neuvottelemalla ratkaseen pienemmätkin ongelmat Venäjän kanssa niin ei meidän rajalle mitään sotatilaa ole kyllä tulossa, koska Suomi ei ole niin suuri uhka tai punanen vaate.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
8.12.2021 21:59
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kenraaliharjoitushan itärajalla oli 2015. Nyt sitten taitaa tulla päänäytös.

Minä
Minä
9.12.2021 05:08
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Saattaa hyvinkin käyttää. Luultavasti ainakin jossain määrin saattaa näyttää, että näinkin voisi käydä. Venäjälle on myös tärkeää, että Suomi ja suomalaiset eivät ryhdy kovin katkeriksi Venäjälle.

puolueeton
puolueeton
9.12.2021 08:42
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mistä pilvestä tuon ajatuksen tempasit? Venäjä tosiaan pääsee käyttämään EUta hyväkseen, kun saa rahaa energiaa myymällä. Tämän torjuakseen EU pilaa taloutensa ja luontonsa. Voiko Venäjää syyttää, kun ei anna kaasuaan ilmaiseksi?

Jupi
Jupi
9.12.2021 16:16
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Sitä saa mitä tilaa

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 20:13
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Silloin pitää reklamoida.

Tämäkin vielä
Tämäkin vielä
8.12.2021 20:38

Kyllä siellä tiedetään nykyinen suvakkihallitus & nämä mafiat, kuten SPR, jotka intoa puhkuen jo odottelevat mussukoitaan. Kun 2015 oli helppoa järjestää invaasio Suomeen, niin nyt se on helpompaa. Laukun kantajia riittää varmasti nykyäänkin. Ja valtamediapuolue aloittaa nyyhkykampanjat. Ja voin kuvitella, miten esim joku / jotkut sukkahousu ministereistä kävisivät tunkeutujia tapaamassa. Itkua vääntäen ja halien Abdullahia ja muhammedia.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
8.12.2021 21:33

Varmaan Suomessa olijatkin ovat kavereilleen ja sukulaisilleen viestiä laitelleet. Eihän Putinin tarvitse kuin levitellä käsiään ja todeta etteivät tulijat Venäjälle halua jäädä ja kun on nuo ihmisoikeudetkin. Jos tuo reitti tosiaan avataan niinkuin näyttää, niin tulijat lasketaan kymmenissä ellei sadoissa tuhansissa. On siinä Peppu-Pecalle sitten sulhasta…..

jorma
jorma
8.12.2021 21:41

Turvallisuutemme on ulkoistettu Putinin käsiin. Ihmeellistä on elämä.

X
X
9.12.2021 01:26
Vastaa...  jorma

Nimenomaan, lapsellista touhua.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 11:12
Vastaa...  X

Liian kauan jatkuva rauhan ja hyvinvoinnin kausi naisistaa yhteiskunnan, joka ennen pitkää alkaa lapsistua.

Mokutus Kemutus
Mokutus Kemutus
8.12.2021 21:43

Kuten tiedämme, Suomen viranomaiset (varhaiskasvatuksesta vankeinhoitoon) on jo vuosia sitten ohjeistettu ”monikulttuuristamaan” maatamme.
Koska tuo tapahtuu suurelta osin kelaperäisellä maahanmuutolla, niin siitä seuraa väistämättä yhteiskunnallisia ongelmia.
Kantaväestön vastustusta yritetään sitten vähentää mm. pimittämällä kehitysmaamuslimien tekemiä rikoksia (poliisi, valtalehdet) sekä nostamalla positiivisia yksittäistapauksia edustamaan muka tyypillisiä tapauksia (YLE)

Irto Pää
Irto Pää
8.12.2021 21:57
Vastaa...  Mokutus Kemutus

Hyvä nimimerkki ”Mokutus Kemutus”,
”.. positiivisia yksittäistapauksia edustamaan muka tyypillisiä tapauksia (YLE)”

Hmmm. Hmmmm. Pääsääntöisestihän mämä v-YLEn mannekiinit, yksittäistapaukset, ovatkin jo vuoden päästä tyyppillisiä tapauksia. Kai muista husuttelijan, tavjan kaverin – lelusedän, vihreitten sähköpyöräprinsessan ja iiiison joukon muita, päänirroittajat mukaanlukien.

Oli varsin pöyristyttävä ylenanto tuo Itsenäisyyspäivän iltaohjelma v-mediassa. Vuoroin pakkoruotsia ja suojaväriä – no vähän karrikoiden. Sellaista v-Ylen opetusohjelmaa, monin paikoin väkisinväännetyn makuista.

X
X
9.12.2021 01:24
Vastaa...  Irto Pää

Sauli on Sale ei osaa tarvittavia kieliä, mitä sitä pelkkää Suomea ja Ruotsia. Lisäksi pitää osata Venäjää, Arabiaa ja Somalia kieltä. Loukkaa niitä vähemmistöjä jos Presidentti ei osaa niiden kieltä.

YK:n Agentti 2030
YK:n Agentti 2030
8.12.2021 21:58
Vastaa...  Mokutus Kemutus

Äärioikeiston uhan perusteellinen vääntely julkisuudessa on luultavasti tuohon liittyvää Poliisin poliittista toimintaa,

sadf
sadf
8.12.2021 22:46

Kukaan ei ole missään kertonut oliko se ilmakivääri haenel vai joku muu. Ei voi tietää kuinka paha tuo uhka oli sen takia 🙂

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 11:11
Vastaa...  sadf

Myöskään Baby-Browningista ei ole kerrottu oliko se toimiva ja oliko siihen patruunoita. Kalassinsukuinen rynkkykin näytti epäilyttävästi airsoft-aseelta.

Pahinta on, että poliisi esitteli nämä kaikki valtavalemedialle oikeina, tappavina aseina.

Minä
Minä
9.12.2021 05:06
Vastaa...  Mokutus Kemutus

Ylen mannekiineilla on tapana päätyä vähän ajan päästä oikeuteen ja vankilaan.

luke
luke
9.12.2021 10:32
Vastaa...  Mokutus Kemutus

Tämänhän olemme tienneet jo vuosia katsokaa mainoksia kahdenkymmenen ,kymmenen tai viiden vuoden päähän ei paljon valkoihoista kohta enää näy ei ole sattumaa. Muija osti reissumiestä vaikka olen sanonut ettei sitä tähän huusholliin tuoda koska se on politisoitu meni samantien puuhellaan kärisemään klapien päälle.

Unelma Painajainen
Unelma Painajainen
8.12.2021 21:49

Hhmmm tämänkö takia matukoita on viime aikoina kiihtyvällä tahdilla asutettu yksityisiltä vuokrattuihin ja kaupunkien vuokra-asuntoihin? Mukamas, jotta vastaanottokeskukset voitaisiin sulkea – ja sit oikea syy onkin, että kuntia on informoitu uuden lauman tulosta… 🤔

Allah aist wi tuh
Allah aist wi tuh
8.12.2021 22:05

Hieno juttu! Kaikki tänne- siinä loppuu Eu ja vihervasemmisto!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
8.12.2021 22:27

Sitä ennen loppuu Suomi.

Antti Tifa
Antti Tifa
8.12.2021 22:29

Villi kuvaus lähitulevaisuudesta. On yli -20 asteen pakkanen. Suomessa huomataan Venäjän maakaasun tulopaineen laskeneen riittämättömäksi kovaan tarpeeseen.
Samaan aikaan matuvyöry päästetään rajalle. Suomi vinkuu Venäjälle ja ulisee EU:ta apuun. EU on hiljaa mutta Kreml lähettää viestin. Ottakaa matut eläteiksenne niin kaasu alkaa taas virrata. Viikossa 100 000 eikä tulijavirralle näy loppua. Sisäministeri > emme koskaan voisi toimia kuin Puola koska kansainväliset sopimukset. Hahhahhaaa……..

Kukavaan
Kukavaan
8.12.2021 23:41

Voi vain toivoa, että venäläiset eivät halua naapurikseen paskastaniaa. Jos eivät, niin silloin eivät aktiivisesti kuskaa tunkeutujia Suomen rajalle. Jos ajatellaan asiaa venäläisestä näkökulmasta, niin Suomi lienee melkein osa Venäjää ja kukapa sitä haluaa kusta omiin muroihinsa.

Suomen suvakit kyllä kusevat muroihinsa ja paskantavat päälle. Ja suomalaiset liittovaltiokiihkoilijat haluavat orjuuttaa itsensä.

Minä
Minä
9.12.2021 05:04
Vastaa...  Kukavaan

Venäjältä katsoen Suomi on varsin rauhallinen rajanaapuriksi. Suomen ajaminen kaaokseen tuskin parantaisi sitä tilannetta.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 11:09
Vastaa...  Minä

Tsaari Vladimir IV Suurin voi koska tahansa päättää liittää Suomen takaisin Venäjän imperiumiin, ja siihen sopii oiikein hyvin Suomen saattaminen kemumatukaaokseen, johon venäläiset tulisivat rauhoittajiksi ja rauhanturvaajiksi.

rellinen
rellinen
9.12.2021 11:31
Vastaa...  Minä

Aiheuta kaaos, tyrkytä itseäsi pelastajaksi ja ota maa haltuun.
Sellainen ohjelma on ollut näkyvissä jo pidempäänkin. Suomen toverihallitukset etukeulassa.

Minä
Minä
9.12.2021 16:19
Vastaa...  rellinen

Suomessa on ihan sisäsyntyisesti porukka, joka haluaa maan kaaokseen ja alistaa valtaansa eli haluavat itse suurempien vaikuttajien nukkehallitukseksi. Kaikki marinoidaan yhteen ihanaan unelmaan, joka tosin ei koskaan edes toteudu.

Moonman
Moonman
9.12.2021 00:51

Suomi on jo täynnä venäläisiä, ostavat maat ja tontit kun niin saavat tehdä. Jos he osaavat ajatella vähän pidemmälle, niin eivät kai halua että kaikki paikkakunnat ovat täynnä kehitysmaalaisia sitten kun suomalaiset ovat hävinneet sukupuuttoon. Kannattaa muuten huomata että nyt jo viime matuvyöryn jälkeen tulivat terroristit sekä huume, puukotus ja ryöstöjengit. Jos putleri lähettää 100 000 lisää niin täällä on täysi kaaos.

Minä
Minä
9.12.2021 05:03
Vastaa...  Moonman

Jos noin käy, ehkä kansa vihdoin herää tajuamaan miten hallitukset Suomessa ovat huijanneet kansaa matupakolla. Ainakin Orpo ja Sipilä ovat jopa mjulkisesti tunnustaneet, mutta eipä se kansaan ole vaikuttanut.

Tulisi siinä tapauksessa kova tarve 1683 tapahtuneen Wienin tapahtumien uusinnalle eli kehitysmaalaiset oppeineen saisivat kyytiä, tavalla tai toisella.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 11:07
Vastaa...  Minä

Joo, mutta sen tekisivät ne Suomen omistavat venäläiset saadakseen rauhan maassaan.
Suomalaiset vain ja ainoastaan palvelevat maahantunkeutujia nöyrinä orjina ja ilmaisina panoreikinä.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
9.12.2021 09:01

Ny heti! Pekan pitää tutkia se mahdollisuus, että matut voidaan suorinta tietä kuskata junalla eteläruotsiin, siellähän niitä lajitovereita piisaa. Vastaus on kuitenkin, et älä unta nää! Hullu maailma, täysin hullu!!!

Puolueeton
Puolueeton
9.12.2021 10:06

Onko se hullua, kun haluaa päästä nauttimaan kehittyneestä yhteiskunnasta tai se kun haluaa tienata näitä haaveilijoita kuljettamalla.
Hullua on se, kun Suomen poliitikot antavat sellaisen kuvan maailmalle, että täällä on maa, jossa voi hyvin tekemättä mitään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
9.12.2021 11:05
Vastaa...  Puolueeton

Mitä hullua siinä on, että oman kansakuntansa ja valtakuntansa tuhoa haluavat politikoitsijat tekevät juuri sitä, mikä edistää heidän tavoitettaan parhaiten?
Silloinhan Manna Sariini ja tyttökaverit hulluja olisivat, jos tekisivät Suomen kannalta hyvää ja viisasta politiikkaa!

Ei sillä tavalla saataisi Suomea tuhottua. Nyt se sujuu koko ajan paremmin.

Irmeli
Irmeli
9.12.2021 11:31

Ei ne mitään pakolaisia ole, vaan islamisteja jotka rapauttavat länsimaisen hyvän yhteiskunnan, takapajuiseilla tavoillaan ja uskonnollaan. Naisten/tyttöjen eriarvoistaminen on yksi pahimmista eriarvoistamisen muodoista, johon ei meidän yhteiskunnassa uskalleta puututta. Se johtuu tämän väen väkivaltaisesta suhtautumisesta kaikkiin jotka arvostelevat heidän uskontoaan tai kulttuuriaan, se on kuulemma islamfobiaa. Itse he sitten varmaankin kärsivät sivistysfobiaa, kun ei länsimainen sivistys kelpaa tasa-arvoineen. Ruotsissa on jo suuret ongelmat ”kunniakulttuurin” vuoksi. Naiset ja työt hakeutuvat turvakoteihin tappouhkausten lisääntyessä kun nuori tai aikuinen nainen haluaisi elää maassa maan tavoilla. Ongelmana on muslimi miesmassat joita tännekkin on pääsetty…liikaa. Rajat kiinni!

Last edited 1 month ago by Irmeli
Namc*
Namc*
9.12.2021 12:49
Vastaa...  Irmeli

Määritelmänsä mukaan ”fobia” tarkoittaa kuviteltua pelkoa.
Islamin torjuminen johtuu sen todellisesta uhasta, ei mistään kuvitellusta pelosta.

Jetsulleen
Jetsulleen
9.12.2021 14:33
Vastaa...  Irmeli

Naulan kantaan!

Heili Karjalasta
Heili Karjalasta
9.12.2021 14:32

Minä skissasin tuon asian jo pari kuukautta sitten eli Karjalan kautta tullaan vielä Suomeen!

Ja kaikki ovat mielissään: tulijat, Putte Pee, Imu Juoksu, Peppu Taa, Sale Ale, Ohis Suo ja mitä kaikkia räppäreitä (unohtui Kalpo Naa) teillä siellä Suomessa taas onkaan.

Anonyym
Anonyym
9.12.2021 14:42

Ah, mitkä sulhasmarkkinat ilman sulhoa jääneillle onkaan kohta tarjolla, vai onko? Kyllä jokunen määrä ottajia parhaimmille tai röyhkeimmille löytyy.

Asiaa tutkinut
Asiaa tutkinut
9.12.2021 16:54

Suvakit on nyt ekstaasissa. ”Kohta niitä geneettisesti ylivertaisia kultamunia tulee! Jippii!”

Uskokoon Ken-Haluaa
Uskokoon Ken-Haluaa
9.12.2021 22:42

Jospa sieltä tulee tällä kertaa nuoria naisia. Menevät varmasti mielellään naimisiin kunnollisen ja mukavan suomalaisen miehen kanssa.