50 arabiaanoa yritti tunkeutua taas Puolaan

Vaikka tilanne Puolan rajalla on rauhoittunut merkittävästi, niin edelleen kuitenkin tapahtuu tunkeutumisyrityksiä Valko-Venäjältä Puolan puolelle.

Viime yönä kuvatussa filmissä puolalaiset sotilaat estivät yli 50 laittoman tunkeilijan yrityksen päästä rajan yli Puolaan. Tunkeilijat yrittivät heitellä puolalaisia sotilaita puukepeillä. Lisäksi huudeltiin hävyttömyyksiä sotilaiden äideistä plus kutsuttiin puolalaisia rasiteiksi – totta kai.

Jäin miettimään, että kukakohan tunkeilijoille on opettanut, että on rasismia estää laittomien arabiaanojen tunkeutumisyritykset vieraaseen maahan. Joka tapauksessa älämölön määrä on kyllä kovanpuoleista.

 

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
48 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tanan Idiots

Mitä tapahtuisi jos ME menisimme tunkemaan HEIDÄN kotimaahansa ja heittelisimme kiviä ja keppejä ja huutelisimme hävyttömyyksiä?

Anonyym

Luulis et ainakin osa noista on juuri sitä älämölöä ja räisketä lähtenyt karkuun, mut tiukan paikan tullen sitten minkä pienenä oppii sen isona taitaa.

Krav Maga

Joudut neuvotteluun AK 47 kanssa ja voi taata että sinulta ei kysyta mitaan miksi teet mita teet.

Jupi

Olen ihmetellyt että miksi eivät ammu muutaman niistä varoituksena muille. Loppuisi toi väkivalta ennen ku joku sotilas saa kivestä tai kepistä päähän

Kukavaan

Nuo kurabit tekevät puolalaisille selväksi, etteivät yritä tulla maahan ystävinä.

Ja tätä samaa väkeä on tulossa Suomeenkin. Tosin täällä on jo heitä elämässä kelan piikkiin ja siksi eivät näytä näin selvästi todellista luonnettaan.

Blorppis

Kumma että tällä kertaa eivät edes yritä hämätä aikeitaan/motiivejaan hukkuneilla lapsilla. Me tullaan nyt teille asumaan ilmaiseksi koska HAISTAKAA VITTU ja fyrkat tänne!

Tapperlud

En voi käyttää hillittyä kieltä, joten vaikenen – mutta jos joku järjestää Puolan sotilaille Joulukahvit, pullat, glögit jne.. olen kustannuksissa mukana.

Riku Laine

Eikö noille hulluille mene jakeluun etteivät ole tervetulleet Puolaan, edes rajan lähistölle saati sitten ylittämään sitä? Kyllä Suomikin joutuu pakosta miettimään että haluammeko kivittäviä hulluja maahamme ja siinä ei ole kyse rasismista vaan realismista.
Tervemenoa kotimaahansa harrastamaan kivitystä toisiaan vastaan.

Blorppis

Ei kukaan luteita halua, mutta sieltä niitä vaan maagisesti tuppaa tulemaan. Pitäisi ilmeisesti kumartaa ja kiittää kun kerran ilmaiseksi sai.

Jortonki

Kun vastaava invaasio oli Suomeen 6 vuotta sitten niin resitenttu Hiiristö ja sisäsiisti Petturi Urpo lähettivät Suomen Armeijan invaasiota vastaan. Päiväkäsky oli tiukka Armeijalle: te sitten kannatte hiekkakuukereiden laukut…

Trampas

Pb

edistän uraani

Ja Ni

Risto Paristo

voisko joku ihan aikuisten oikeesti selittää ..milloin on oikeus… rajalla omien rajavartioiden painaa liipaisinta ja niittää noi ..minä en muista enää …ja kuten oli aikaisemmin ..juttuputtua 30-50km ylös/alas päin jengi menee rajanyli kun yhteen paikkaan järjestetään häslinkiä. kiitos nyt sitä lunta ja pakkasta nii perkeleesti .

Qroquius Kad

Kun asiasta on hallituksen päätös. Ei sen kummempaa.
Ja Suomen hallitushan ei sellaisia käskyjä anna. Puolan halitus antaa takuuvarmasti, mikäli tilanne näyttäisi repeävän hallitsemattomaksi.

Ensin sarjatulta viisi metriä tulijoiden jalkojen eteen, että he saavat silmille ryöppyävästä jäisestä maa-aineksesta käsityksen millaisten energioiden kanssa ollaan tekemisissä. Sitten tähtäystä korotetaan jalkoihin.

X
Abknullah Mohomomed

Onpas kiva seurapeli. Jos onnistun laittamaan jalkani teidän alueelle niin te joudutte elättämään minut loppuelämäni. Täs on kovat panokset, ihan perkeleesti hävittävää. Mut jännää on! Kivoja pelihetkiä!

Kemukvotissa STOPP!

Älykäs ja aggressiivinen ihminen on vaarallinen mutta vielä vaarallisempi on tyhmä ja aggressiivinen ihminen koska se ei kuuntele vaan huutaa ja hyökkää.

Nämä pässinpäät uskovat kaiken mitä joku matusalakuljettaja sanoo ja syyttävät sitten MEITÄ siitä jos eivät höpinät pidä paikkaansa. Kertoivathan salakuljettajat muutama vuosi sitten turvallisista luksusmatkoista Välimeren yli ja kuvaksi oli laitettu Silja Linen risteilylaiva.

Ja idiootit uskovat kaiken. Ei meillä ole tilaa eikä tarvetta enää lisä-idiooteille kun vanhoistakaan ei olla vielä päästy eroon.

Blorppis

Se on rasismia kutsua tyhmää tyhmäksi. Vuonna 2021 islam on rotu sekä valkoinen nainen on kaikesta loukkaantuva musta mies.

Jortonki

Vastaavasti kristinusko ei ole suvaitsevaistolle rotu, ja valtakunnapillu Toiviainen (kaikesta loukkaantuva musta mies, hyvä määritelmä!) saa syytellä kaikkia kristittyjä mistä tahansa edelliseltä vuosituhannelta lähtien.

Jupi

Komppaan mutta täytyy sanoa että mielummin kristilliset arvot kuin islamilaiset arvot

Kempeleen Korleone

Kuka tuollaista mölyävää keharilaumaa haluaa tai uskaltaa päästää omaan maahansa? Noista ei tule olemaan kuin harmia moni ajattelee. Oikea pakolainen tai rehelliseen työhön tuleva siirtolainen ei solvaa mahdollisen uuden asuinmaansa viranomaisia ja kansaa.

Hyvä, että raja pitää! ISO KIITOS Puolalle arvokkaasta työstä!!!

seant

Kaiken huippu on se, että Eu:n tuomioistuin teki juuri päätöksen,ettei heitä saa palauttaa takaisin Valko-Venäjälle, kun 198 Puolaan laittomasti tullutta pidätettyä oli valittanut.

Jones

Nuohon mekastaa kuin isommatkin herrat. Ja jos pääsevät Suomeen asti, niin on huomattavissa jo heidän kadulla kävellessään tyylistä, että isoina herroina he itseään pitävät ja halveksivat valkolaisia. Näin he käyttäytyvät ja haukkuvat suomalaisia jatkuvasti esimerkiksi telvisiossa.
Renaz Ebrahimi koki syvää ahdistusta kun käytettiin n-sanaa. Vaikka hän itse on arjalainen, Adolf Hitlerin ihailemaa rotua, niin se ei kuitenkaan ahdistusta poistanut.
Videon kohta 13:55
https://areena.yle.fi/1-50667789

Suomi Finland

Ruskea in my ass.

Katsoin taas pikku pätkän, mutta rupesi niin vituttamaan, että pistin pois.

U. Kamutapsa

Onkohan mulla korvissani jotain vikaa, kun nuo eivät yhtään kuulosta hädänalaisilta naisilta ja lapsilta…

Moonman

Jos muhammedeja ei pysäytettäisi tuonne rajalle niin seuraavaksi tuo huutelu ja riehuminen tapahtuu kaupunkien keskustoissa.

Vassari_kontentti

plus murhia, tappoja, pahoinpitelyjä. Ja ääretön määrä raiskauksia.

Paskastan

Eu ottaa 40 000 läpsyttelijää. 25 000 saksaan. Loput jaetaan muiden kesken. AA vaan.

Sam Colt

Jos minä haluaisin muuttaa aavikolta Eurooppaan, niin hävyttömyyksien sijaan esittäisin rajalla virallisen ja luotettavan todistuksen akateemisesta sivistyksestä.

Kaanonit kaakkoon

Rakettikirurgin tai aivoinsinöörin paperit

Suomi Finland

Tuonne tarvittaisiin arabiantaitoinen puolalainen toistamaan noille, että kukaan ei teitä kaipaa täällä ja että kotiinpaluu olisi suositeltavaa pikimmiten.

Megafonilla vaan niin kovaa, että mölinä peittyy alle.

Luulisi, että nyt ovat järkevimmät yrittäjät jo palanneet kotiin ja nämä jäljelle jääneet sitkeät mölisijät olisivat läpi päästessään juuri niitä kaikkein vahingollisimpia tulijoita.

Adrenaliini ja testosteroni yhdistettynä kehitysmaamentaliteettiin.

Yhdistelmä, joka varmuudella aiheuttaa huonon lopputuloksen.

Qroquius Kad

Kyllä ne tietävät aivan hyvin, ettei heitä kaivata Puolaan.
Ja aivan yhtä hyvin sen, että sen takana aukeaakin läntinen Eurooppa, jossa vaginalliset ja penikselliset naiset odottavat heitä suorastaan psykoottisen kiiman vallassa pillut litimärkinä ja persereiät rasvattuina.

Suomi Finland

Tietävät tietenkin. Tiesivät amerikkalaiset sotilaatkin, että Tokyo Rose puhuu paskaa.

Mutta kyllä sillä saadaan moraalia rapistettua, kun jatkuvasti kuuluu korviin go home.

Qroquius Kad

Jos Tokyo Rose ei saanut amerikkalaisten moraalia horjumaan eivätkä Tiltut suomalaisten, miksi se vaikuttaisi noihin eläimen tasolla oleviin?

Paskaperseet

Tuo porukka joka tuonne on jäänyt uhoamaan on sitä sakkia joka ei voi palata takaisin kotiin kun siellä on odottamassa tuomioita erilaisista rötöksistä, tuo on sitä haittaporukkaa jota ei missään tapauksessa saa päästää yli rajan.

Daavidin poika

Nyt kun he yrittävät agresiivisesti, ja väkivalloin ylittää Puolan rajan, niin tämähän kertoo jo ihan selvästi mitä he ovat. Ihmettelen vain sitä, että miksi kaikki muut Eu-maat ei toimi Puolan, ja Unkarin apumiehenä, miksi Puolan ja Unkarin pitää hoitaa itsenäisesti tämä ”likapyykki” Onhan kuitenkin Puola, ja Unkari Eu:n jäsenvaltioita.!

Pääministeri Marin bilettää korona tilanteesta huolimatta, ja poseeraa sarjamurhaajan kanssa. Sitten vielä kehtaa pyytää anteeksi kansalaisilta näitä tilanteita mitä on saanut omatahtoisesti aikaan. Mielestäni Suomen pääministerin kannattais ottaa kantaa Puolan, ja Unkarin tilanteeseen. Hävettää olla Suomalainen. Tsemppiä kuitenkin Puolan, ja Unkarin rajavartioille.

Qroquius Kad

Koska läntisten EU-maiden johtajat haluavat tätä. He haluavat tuhota Kansakuntien Euroopan ja siinä paras ase on täyttää kaikki EU-maat samanlaisella paskanvärisellä ja -hajuisella kuonaväellä.

Tyrsky

Älämölö kumpuaa mikrovitutuksesta.

Fatwantarkistaja

Muslimi ei ikinä ylitä rajaa virallisen rajanylityspaikan kautta, ellei kyseisessä maassa ole korkea elintaso. Tällöin joutuisi ryhtymään pakolaiseksi, eihän se toki käy. Saksa ja Suomi käy käy käy.

Nih

Suomi on kuulemma erittäin houkutteleva kohdemaa ja venäjän rajat alkavat ”vuotaa” välittömästi kun Suomi liittyy Natoon, joka tapahtuu puolen vuoden sisällä. Nyt armeijan pitäsi harjotella kovalla sykkeellä piikkilangan vetoa ja maa miinat uudelleen käyttöön.

Lallukka

Siinähän yrittävät. Puolalaisilla on niin iso karva-kyrpä haaroväleissään, että helppoa se ei ole.
Suomessa vastaava touhu on täysin kaljulla tasolla.
Mukavat ajat pehmittää nääs.

Suomi Finland

Iltasanomissa on juttu aktivistien toimista Puolan ja Valko-Venäjän pakolaiskiistassa.

Aktivistit olisivat kovin hyvillään jos Puola päästäisi pakkosiirtolaiset maahan. Heitä kuulemma on noin 20.000 – 25.000 eikä Euroopalla aktivistien mielestä ole mitään vaikeuksia asuttaa sellaista määrää ihmisiä. He jatkavat, että mitä Lukashenka voisi tehdä? Lähettää toiset 25.000? Jolloin ei vieläkään olisi mitään vaikeuksia.

No asiantuntijatkin meillä tietävät, että potentiaalisia tulijoita olisi valtavan paljon enemmän ja kun reitti aukeaa, niin kuhina käy sen jälkeen aivan eri tasolla.

Sen vuoksi tuolla on oltava nyt kovana, eikä Lukashenkan painostukseen saa taipua.

Toisaalta se reitti kyllä aukeaa, jos Venäjä lakkaa tulijoiden kulkemisen estämisen Suomen rajalla.

Suomi Finland

Meillä on vallassa kutsukorttihallitus, joka on ilmoittanut, että ainakin yhden raja-aseman tulee olla auki ja sinne saa jättää turvapaikkahakemuksen.

Jos meille tulee tuollaiset määrät pakkosiirtolaisia, niin täällä kyykätään ja syvälle.

Turvallisuus romahtaa, kun ne kotimaastaan lähtevät nuoret miehet alkavat notkua pitkin kyliä. Ei siinä juuri auta asiaa, vaikka joukossa olisi kunnollisiakin tulijoita. Heiltäkin puuttuu kielitaito ja sellainen osaaminen, jota täällä tarvitaan.

Ja kun ne lähtömaat eivät ota vastaan omia kansalaisiaan, niin kielteisen päätöksenkin saaneet saavat jäädä ja heillekin lopulta isketään oleskelulupa käsiin.

Suomalaiset joutuvat kärsijän rooliin, mutta jostain syystä näiden tulijoiden kärsimys on suurempi paha kuin meidän suomalaisten.

Jupi

Afganistanin uusi hallitus ilmoitti että kaikki, passittomat ja rikolliset myös, ovat tervetulleita kotiin

Jupi

Noilla on soroksen prepaid luottokortin vieressä rasistikortti joka vinkuu joka paikassa