Päivän rasmus: “Suomi on paska maa”

Itsenäisyyspäivästä on jo aikaa, mutta miten itsenäisyyttä vietettiin rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa? Melko tavalliseen tapaan, haukkumalla suomalaisia.

Hommaa lähdetään polkemaan muuan rasmuksen ulkomaalaisvahvistuksen viestillä, joka todistaa vahvasti, että Suomi nyt vaan on paska maa ja rasisminvastustelu ainoaa isänmaallisuutta. Kirjoittaja muuten ei osaa noin hyvää suomea, joten voi vain pohtia kuka miekkosen ajatukset on kirjannut suomen kielellä ylös.

 

Loppu sitten onkin sekavaa mökellystä, mutta osa vahvistaa faktan: Suomi on paska maa.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Onneksi Suomen passilla voi ilman viisumia matkustaa 188 maahan, joten hyvää matkaa vain rasmuksille!
Kyllä tuosta valikoimasta pitäisi löytyä joku rasismiton onnela;
mitäs täällä itseään rääkkäävät?

Anonyym

Että mitäkö täällä… No, haluavat tietenkin muuttaa Suomen ihanteidensa mukaiseksi.
Olkoonkin taistelu pitkä ja tie kivinen, mutta innostaa kokeilla omaa yhteiskuntamalliaan.

Kattoisivat peiliin

Näinhän se rupee olemaan. Kiitos siitä kuuluu rasvasille rasmuslaisille ja idiooteille vihervasemmistolaisille maanpetturi Kokoomusta ja Keskustaa unohtamatta.

Veikko Veitsi

Paavo, herrakansan pelaaja laukoi totuuksia: “Haluttiin voittaa ne paskiaiset, ruoka paskaa, kahvi paskaa, juhlakaljatkin varmaan samanlaista paskaa, en tule enää koskaan suomeen, etc, etc, … Rasistista vihapuhetta. Vai mitä Paavo?

Qroquius Kad

Varmaankin tuota hieman huonoa voittajaa:

https://www.is.fi/salibandy/art-2000008468933.html

Veikko Veitsi

Tarkoitin tätä. IS:n tulkinta on vesitetty versio https://www.iltalehti.fi/muutlajit/a/a087b0ef-a6aa-4e3a-a0f5-c10dc5b354af

Qroquius Kad

Olihan se jonkun verran, mutta ydinkohdat kohdallaan.
Harvemmin tuollaista katkeruutta kuullaan voittajalta, ellei tämä satu olemaan mestaruuksiin tottunut polvisteleva Enkkulaku.

Waltsu

Ai haukkuikos hän ihmisiä? Kas kun en huomannut. “Rasvainen rasmuslainen” ja “idiootti vihervasemmistolainen” ovat tietyn aatemaailman omaavaa väkeä koskevia yleisnimityksiä ja jos joku yksittäinen ihminen niistä loukkaantuu, hän samalla tunnustautuu sellaiseksi. Esim harvinaisen tyhmäksi vihervasemmistolaiseksi. Kokoomus ja KePu taas ovat puolueita, eivät ihmisiä.

Kattoisivat peiliin

No sori. Koitan muistaa jatkossa.

pöh

Luulevat Suomesta vähän liikoja.
Suomi ei ole euroopan rasistisin maa, esimerkiksi Saksassa, Ranskassa ja Ruotsissa on väkivaltaiset hyökkäykset juutalaisia kohtaan kasvanut vuodesta toiseen.
Ai mutta eihän sitä lasketa kun rasmusten lemmikit sitä tekee.

Kun Suomessa vielä poliisi julkaisi etnisiä tilastoja rasistisista viharikoksista, niin ylivoimainen kärkipaikka oli somaleilla. Sitten oli jotain muita lähi-idän maita ja taisipa olla Virokin vielä ennen Suomea..

Tervemenoa

No tässäpä vinkki: http://www.poissuomesta.com.

Pera Pervo

Suomi olkoon eittämättä Euroopan, varmaankin koko maailman, rasistisin maa. Paskastanissa ei koko rasismi käsitettä edes tunneta. Riisi on ilmavaa, naiset siveitä ja sharialain oppien mukaan elävä yhteiskunta kukoistaa.

Ei heidän tarvitsisi hyvää hyvyyttään lähteä tänne siivoamaan laitoksiamme, ajamaan taksejamme tai muutenkaan paikkaamaan kestävyysvajettamme. Varsinkaan jos palkkana on vain rasistinen vittuilu.

Jokainen vähänkään ajattelevan keharin luulisi luikkivan kiireen vilkkaa takaisin kotiin.

Sanaton

Rasmusta ei häiritse se tosiasia että, Suomeen tulee jokavuosi vähintään 20000 ulkomaalaista, joista osa tuo myöhemmin perheenkin tänne.

Mutta niinhän se on, että sen lauluja laulat kenen leipää syöt, vai miten on pikku rasmulaiset?

Huru-ukko

Sen lauluja laulat kenen halalkebabbia syöt? Ei sen väliä kuka sen maksaa….

timo

Matujen (maailman pahimpien rasistien) vastustaminen tosiaan on se isänmaallisin teko. Ja kaikkihan näkee että matut on lähes 100% rasisteja. Joten samalla tulee vastustettua rasismia, rikollisuutta, raiskauksia, ryöstöjä, väestönvaihtoa, islamisaatiota ja kaikkea muuta pahaa.

Last edited 2 vuotta sitten by timo
Anna-Maria Korhonen

Jaa, en minä ainakaan kärsi rasismista. Olo on ihan normaali. En tunne ketään muutakaan, joka siitä kärsisi. Ainoa, joka auheuttaa jatkuvaa ohimosuonten tykytystä on maamme määrätietoinen tuhoaminen monin eri tavoin, ja elintasopakolaisten rahtaaminen siipeilemään on vain yksi niistä. Sitäkin pahempaa on suomalaisten kansallistunnon vähittäinen rapauttaminen ja ihmisten passivoiminen.

Pah

Ranskan ex-presidentin punavihreä rasmushenkinen neuvonantaja: ”Tarvitsemme pandemian, jotta idiootit menevät yksin teurastamoon”. Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään, he menevät itse teurastamoon. Sosiaalisessa mediassa kulkee katkelma Ranskan ex-presidentti François Mitterandin erikoisneuvonantaja Jacques Attalin tulevaisuuden skenaarioita käsittelevästä kirjasta “Tulevaisuuden lyhyt historia”, joka sisältää kyynisen eliitin ajattelutapaa. Attali nimettiin Foreign Policy -lehden toimesta vuonna 2009 maailman ”sadan suurimman ajattelijan” joukkoon.

Norminatsille riittää yksi ”covid shotti”, kovemmat tarvitsee toisen laakin mutta kaikkein kovimmat vaativat kolmannen.

Kas tähän tapaan: https://youtu.be/Y9JVGVrRzCw?t=663

Irmeli

En tiennytkään että Suomi suljettu maa, josta ei pääse pois???Siltä tuntuu kun on toi ainainen laulu rasismista ja kuinka huono maa Suomi on. Jokainen joka ei täällä viihdy, eikä alua elää maassa maan tavoilla, voi poistua…on sitten kotimainen tai vieras…

Moonman

Suomi on kyllä paska maa tällä hetkellä, mutta aivan muista syistä. Jos näiden käsityksen mukainen rasismi, mitä se nyt tarkoittaakaan, katoaisi huomenna suomesta, niin olisiko sitten kaikki hyvin? ei vaan seuraavaksi joku uusi asia olisi rasismia, sitten taas joku uusi ja jne.. lopulta se olisi rasismia jos suomalaiset ovat olemassa.

Kaitsu

Rasseille kaikki mahdollinen ja vallankin mahdoton ovat 110%:ti rasismia.
Siis aivan kaikki mitä täältä vain löytyy. Tämä siksi, että tuo sakki ei ajattele aivoilla, ei edes perseellä.
Toisteleepahan vain ideologiansa mukaisia loitsuja,”hauki on kala” jne….
Kyllähän siinä jo menee puurot, vellit ja rasismit iloisesti sakaisin.

Rullattu

Empä vedä herneitä nenään lukiessa rasmusta tai silakoita taikka sitten elokapinallisia.
Nuo kaikki kun on mielisairaita niin korkeintaan nauran kahvit näppäimistölle.

Gubbe

Tuo Suomi on väkivaltaisuuden kärkimaa on paska puhetta. Väittelin yhden sateenkaari pojan kanssa asiasta ja lopulta löysin itseni eu:n kotiväkivaltatilastosivuilta. Poillisiviranomaisten ja oikeuden tilastoista listatut kotiväkivaltatilastot. Euroopan neljän kärki ja ykkönen oli Ruotsi, Tanska, Slovakia Suomi.

Kirjoitus virhe

Eikun tuossahan luki että kärki maa. Se on ihan eri juttu kuin kärkimaa. Kuten peruna maa ja perunamaa. RASISTI !!! NATSI !!!

Matkailija Makkonen

Nämä suomen väkivaltaisuudesta kälättävät heput ei ole juuri käyneet ulkomailla ilmeisesti, paitsi jossain perhelomakohteessa, vähän kun espanjassa tai ranskassakin kävelee illan hämyssä sivukujalla niin meinaa raavas äijäkin saada heti kuonoon ja asetta näytetään takin alta jos ei halua ostaa huumeita tai naisia joita tyrkytetään ihan joka kulmalla.

Intiassa kävelin liian läheltä jotain uskonnollista asiaa josta en vieläkään tiedä että mikä, mutta 20 äijää tuli huutamaan ja heiluttamaan kakkosnelosta nenän edessä, kiivain jo löi jollain banbukepillä pari kertaa, mutta onneksi sain pyydeltyä anteeksi että olen tyhmä turisti vaan enkä tajunnut että tästä ei saa kävellä.

Sellaista

Sitten voikin varmaan pakata tavaransa ja lähteä maahan, jossa ei ole “rasismia” eikä ole paska maa. Tänne ei kukaan pakota tulemaan eikä jäämään.

Sami

Juu, eihän tässä maassa ole pakko- eikä kannata olla.

Kymmenien tuhansien Punavihreiden kannattaa pakata laukkunsa ja häipyä.

Kun punavihreät tekevät ainoan oikea valinnan, ja häipyvät maasta, lähtevät kehikset Punavihreiden perässä automaattisesti ja vähin äänin.

Atte Kalevala on asiaa. Katso video 🙂

https://youtu.be/VLhnl7_578Q

Tupauuno

Mitenkähän tästä tulee mieleen eräs ruskea henkilö, joka taannoin toivotti Suomalaiselle/Suomalaisille, että “syö paskaa ja kuole pois”.

Pois pois

Täällä ei ketään pakoteta asumaan. Voi muuttaa vaikka afganistaniin, somaliaan,irakiin, onhan noita rasimivapaita ja vapauden maita vaikka muille jakaa jos siltä tuntuu.

Riku Laine

Juuri näin samaa mieltä. Tervemenoa vaan johonkin idän ihmemaahan.

Turvaton

Kummallista miten tämä umpirasistinen ultra-natsismin tyyssija, kaiken pahan alku ja juuri, SUOMI kuitenkin on mustien ja vähän ruskeahkojen yksilöiden top-3 listalla maista joista haluaisivat saada turvapaikan murhanhimoisia samanvärisiä maanmiehiään pakoillessaan.

Tuumailija

Olisikohan vaikuttimena sosiaalietuudet, sellaiset joita kantaväestö ei koskaan näe, edes huono-osaisimmat. Ja pääseehän sitä kotomaassa käymään “lomalla” kun valtio kustantaa, kun on “asylum” niin voi huoletta mennä takaisin sinne mistä “pakeni”.

Skermafeis

Olisi kiva tietää kuinka monta pahoinpitelytuomiota on jaettu oikeudessa viimeisten 30 vuoden aikana jossa syyllinen oli valkoinen joka pahoinpiteli mustan siksi että uhri oli musta. Rasistinen rikos. Rasmuksen mukaan tämähän on arkipäivää, joten olettaisin että silloin löytyisi näitä virallisia tapauksia ainakin kymmenen tuhatta, vähintäänkin aivan supermegaminimissään ultra-rasistisessa suomessa näitä tapauksia on varman sitten 30 vuoden ajalta sata? Kymmenen? Tai ehkäpä se on sitten niin että tapauksia on satoja tuhansia mutta mustat eivät niitä ilmoita koska oikeuslaitoskin on rasistinen. Joo-o, niin se on. Mustat suomessa PELKÄÄVÄT henkensä puolesta 24/7! Suomi on mustille maanpäällinen HELVETTI ja heitä pidetään täällä VANKEINA!!! ORJINA!!!!

Minä

Suomessa rasistisista rikoksista tuomittuja löytyy lähinnä suvakkien lemmikeistä, ei juuri suomalaisista.

Turvaton

Suomessa vuonna 2021 rasistinen rikos on kävellä kadulla juuri ostettu afrikan tähti-peli kainalossa jos samaan aikaan vastaan kävelee valkoinen irakilainen nainen.

Bling Bling

Jos tuomioita löytyisi, se todistaisi Suomen olevan rasistisin maa ja jos niitä ei löydy, todistaisi se Suomen olevan vieläkin rasistisempi maa ja jos näistä vaihtoehdoista ei jompikumpi toteutuisi, olisi se todiste Suomen määrättömästä rasistisuudesta.

Minä

Tosiasiallisesti Suomessa on hyvin vähän rasismia.

Rasmuslaisten elämäntarkoitus on löytää rasismia vaikka kivenkoloista ja keksiä selityksiä sille, miten jokin on rasismia. He uskovat, että rasismin löytäminen tekee heistä hyviä ihmisiä ja arvokkaita, vaikka tosiasiassa esittävät vain tyhmyyttään ja ovat rasite.

Skermafeis

Juuri näin. Siinä on pieni ero kun skinhead uusnatsijengi potkii mustaa miestä naamaan verrattuna siihen kun työttömälle mustalle miehelle ei vuokrata kalustettua 150 neliön kämppää Helsingin ydinkeskustasta 150e kuukausivuokralla, ilman vuokratakuuta. Toinen on rasismia ja toinen on rasmus-rasismia.

Ceterum censeo

Aika usein näyttää olevan niin, että kun ihminen ei tule toimeen itsensä kanssa, hän etsii syitä ja syyllisiä yhteiskunnasta. Mutta toki on paljon niitäkin, jotka pyrkivät tällä tavoin hankkimaan huomiota ja etuuksia.

Bling Bling

Suomi on yksi maailman vähärasistisimmista maista ja se vähäinenkin rasismi meillä on käytännössä somalien ja muun afrikkalaistaustaisen väestön, lähi-itäläisten ja romanien yksinoikeudella harrastamaa kulttuuria ja uskontoa ja rasisimi Suomessa korreloi suoraan maahan päästetyn roskajoukon määrän kanssa, jota suhteessa hyvään maahanmuuttoon on Stetson-Harrison -tilastomenetelmällä arvioituna noin satakertainen määrä.

Wittgenstein

Paska, tuo jokaisen elävän organismin itsensäylläpitoprosessissa vääjäämättä tuottama jäännöskuona, on elämän ja kasvun kannalta välttämätön orgaaninen tuotos, jos ei ole maassa paskaa, joka tarttuu kengänpohjaan – jos ei katso mihin astuu – maa on myös autio, tyhjä ja kuollut. Ei minulla muuta sanomista tähän ole.

Rasismia vähän

Mutta idiootteja tuntuisi olevan paljon, vaippaikäiseksi jääneitä pitäisi alkaa laittaa tahdonvastaiseen hoitoon, jos vaikka loppuisi tavallisten suomalaisten syyllistäminen omista riehumisista ja maahantulleiden rasismista.

petra

olen sanonut taman ennenkin.
Tallaisia hulluja on nyt joka kadun kulmassa huutelemassa koska kansat lopettivat neitsyiden uhraamisen jumalille heittamalla heidat kraateriin, nyt sitten niitetaan sairaiden ihmisten rasismiripulia joka oikeastaan kertoo vain siita, etta ummetus nayttaa olevan kova.