Uusia tunkeutumisyrityksiä Puolaan

Yölliset tunkeutumisyritykset Valko-Venäjältä Puolaan jatkuvat kiivaina. Viime yönä oli taas kiivasta toimintaa ja valko-venäläiset sotilaat käyttivät taas vahvoja sotilaslasereita yrittäessään sokaista puolalaisten sotilaiden silmiä.

Hyökkäysten painopiste on nyt muuttunut etelämmäksi ja Mielninkan kylä Puolan puolella on nyt uusi paikka, josta yritetään tunkeutua Puolaan.

Valko-Venäläiset sotilaat käyttivät tapansa mukaan ns. vihreää laseria, jolla yritettiin sokaista puolalaisten sotilaiden silmiä. Laser huonoimmassa tapauksessa sokeuttaa silmän, johon se osuu suoraan. Näkökyky saattaa parhaassakin tapauksessa olla poissa monta minuuttia.

 

Valko-Venäläiset siis yrittivät sokaista tietä rajan yli tunkeutuville arabiaanoille ja afrikaanoille. Keppejä, kiviä ja muuta tavanomaista heiteltiin, mutta tälläkin kertaa tunkeilijat saatiin pysymään rajan takana.

 

Puolaan saapui eilen myös joukko brittiläisiä sotilaita tukemaan puolalaisia sotilaita tunkeutumisyrityksissä puolustamaan Puolan rajoja.