Vanha kone islamofobiasta päräytettiin taas tulille

Suurissa medioissa ei ole pitkiin aikoihin ollut takavuosien kaltaisia sääliartikkeleita islamifobiasta, mutta nyt vanha kone on laitettu taas käyntiin ja naamat punaisena huudetaan miten muslimeja islamofobiseerataan.

Dagens Nyheter lähtee polkemaa asiaa siltä kantilta, että yhä useampi muslimi muuttaa pois Ruotsista, koska ei voi harjoittaa islamin uskoaan kuten haluaa, ja samalla olla hyvä yhteiskunnan jäsen veronmaksajana.

Artikkelissa otsikolla ”Olen loppu, olen luovuttanut Ruotsin osalta” kerrotaan muslimiperheestä, joka asui Malmön kupeessa maahanmuuttajakunta Arlövissä. Perheen mies on aito arabitaustainen muslimi, tosin syntynyt Ruotsissa, mutta vaimo on ruotsalainen, joka on kääntynyt huivimuslimiksi.

Sama virsi kuin ennenkin. Vaimo todistaa, miten hänelle huudeltiin pitkin kyliä ”Vitun muslimi”, ”Te tuhoatte vain kaiken” ja ”Menkää kotiinne”.  Huutelua tehostettiin nyrkin puinneilla. Vaimo kertoo, miten joku rakennusmies oli huudellut hävyttömyyksiä ja nainen oli alkanut pelkäämään. Olihan raksaäijällä puukko vyöllä ja mistä tietää, vaikka hän olisi käyttänyt puukkoa naista kohtaan.

Voisiko tällaisissa tarinoissa olla perää? Tuskinpa, ihan sama asia kuin yrittäisi väittää, että ruotsalaiset menevät Rinkebyhyn huutelemaan musliminaisille hävyttömyyksiä. Arlvösissä asuu enemmän maahanmuuttajia useimmilla alueilla kuin kantaruotsalaisia.

 

Artikkelissa kerrotaan edelleen, että ruotsalaisilla muslimien keskustelupalstoilla puhutaan paljon siitä, että ihmiset haluavat muuttaa pois Ruotsista juuri tämän kauhistuttavan islamofobian takia. Mitään lukuja ei ole, että moniko on muuttanut.

Esille otetaan arabian kielinen käsiten hijra, joka tarkoittaa sitä, että jos islamia ei saa harjoittaa rauhassa ja kiusataan, niin on parempi muuttaa muualle, jossa voi harjoittaa uskontoaan. Asiasta kuulemma keskustelee tuhannet muslimit.

Lopulta Khalidin perhe kyllästyi turvattomaan, rasistiseen ja islamofobiseen Ruotsiin, pakkasi kamat ja muutti Jordaniaan Ammaniin. Nainen kertoo miten ihanaa olla vapaa. Kaikki on paljon paremmin, riisi on ilmavaa eikä kukaan vedä huivia päästä.

Nainen kertoo, että vaikka Ruotsissa ylistetään monikulttuurisuutta, niin vain kevytmuslimit hyväksytään.

– Jos haluaa kulkea huivi päässä, rukoilla ja paastota, niin onko sellaisella muka oikeuksia Ruotsissa?

 

Pitkä artikkeli, paljon jorinaa, mutta asian ydin on se, että vaikka Ruotsissa on uskonnonvapaus, niin muslimeja kiusataan, sorretaan, rasisteerataan, solvataan, haukutaan ja kohdellaan kaikin tavoin kaltoin. Vain allahin suojeleva käsi pitää raukkaparat kasassa kaiken sorron ja vainon keskellä.

Muslimit pelkäävät lähettää lapsiaan esimerkiksi kesäleirille, sillä kuka tietää millainen Breivik hyökkää nurkan takaa ja alkaa lahtaamaan muslimilapsia. Vaikka suurempi pelko oikeasti on, että terroristimuslimi ajaa Drottningsgatanilla rekka-autolla päälle kuin kantaruotsalainen lähtee lahtaamaan muslimilapsia.

 

Lopuksi kysellään, että voiko Ruotsissa ylipäätään olla muslimeja, jotka viihtyvät Ruotsissa. Vastaus on epävarma jaa. Joko henkilö ei huomaa islamofobiaa tai kieltää todellisuuden, eräänlainen puolustusmekanismi. Tai sitten ei välitä.

Mutta islamofobia on todellista, siitä ei päästä mihinkään.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe
Jeppe
16.12.2021 21:07

Hyvä että tajuuvat muuttaa sinne missä on hyvä olla

pöh
pöh
16.12.2021 21:27
Vastaa...  Jeppe

Kunhan eivät tajuaisi muuttaa Suomeen..

Waltsu
Waltsu
16.12.2021 21:57
Vastaa...  pöh

Kaikki vaan joukolla keskaria näyttelemään ja nyrkkiä puimaan aina kun näemme muslimin. Maahan sylkäisy samalla muslimia mulkaisten on myös hyvä. Sitten ne lähtevät kipin kapin Jordaniaan tai jonnekin…

timo
timo
16.12.2021 21:08

Jokainen joka ei ole islamofobinen on joko tietämätön tai umpihullu.
https://www.americanthinker.com/articles/2014/05/the_greatest_murder_machine_in_history.html

Tekisi mieli käyttää t-paitaa jossa lukee ”Kärsin islamofobiasta. Muslimit pysykää mahdollisimman kaukana.”

Irmeli
Irmeli
16.12.2021 21:12

Sillähän ei tietenkään ole mitään merkitystä että kantaruotsalaiset pelkäävät omassa maassaan, syystä. Näitä perään huutelvia, kuolaavia ja väkivaltaisiakin miehiä. Ja onhan se tietty heidän pahempaa pelätä asioita mitkä ei ole tapahtuneet, sen sijaan kantaruotasalaiset joutuvat pelkäämään asioita mitkä tapahtuvat todellisuudessa heidän ennen niin rauhallisilla kotikaduillaan. Eikö se olisi ollut alunperinkin hyvä muutaa niihin muslimimaihin. Koska länsimaat ei halua valta uskonnokseen islamia, eikä sharia lakeja, huiveja, eikä huntuja ja mieskultuuria, jossa mies määrittelee naisen. Tervemenoa ja hokutelkaa muukin mukaan.

Ketkä jäävät?
Ketkä jäävät?
16.12.2021 21:15

Kuinka ollakkaan kirjoittaa Expressenin kolumnisti tänään siitä miten yritysjohtajat ja muut hyväpalkkaiset muuttavat Ruotsista pois koska ryöstetyksi tuleminen, jopa omassa kodissa, on niin tavallista. Ei ole kivaa saada pistoolinpiippua ohimolle lasten nähden. Tai että lapset mikrokidnapataan ja vedetään johonkin autoon.

Moonman
Moonman
16.12.2021 21:24

Olisi kiva tietää onko yhtäkään muslimia oikeasti ikinä ryostetty, raiskattu, murhattu, huivia vedetty päästä ruotsalaisten pottunokkien toimesta. Toivottavasti kaikki muutkin muslimit luovuttavat ruotsin ja suomen osalta pian ja muuttavat sinne missä on lämmintä ympäri vuoden, minareetti joikaa ja lentävät matot suhaavat taivaalla

Puntit epätasassa
Puntit epätasassa
16.12.2021 21:29
Vastaa...  Moonman

Huivin vetämisestä olen lukenut ehkä kolme kertaa eläissäni mutta siitä, että pottis olisi ryöstänyt/raiskannut/murhannut muslimin, en koskaan.

Moonman
Moonman
16.12.2021 21:49

Muslimien omia puheita tapauksista ei kannattane ottaa liian tosissaan. pitäisi olla videokuvaa

So What?
So What?
17.12.2021 00:44
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mutta sormen tytön aunukseen työntäminen Hesassa by somppu ei liene urbaanilegenda? Ja mitä on muutama huivi verrattuna satoihin tuhansiin hameisiin jotka on vedetty yli korvien?

K J
K J
17.12.2021 20:33
Vastaa...  So What?

Niin sehän on oikeasti joukkoraiskaus mikä on todennäköisesti myös koraanissa mainittuna nimellä Taharrus Gamea (Hindiksi: सामूहिक यौनाचार) mille on annettu hellyttävämpi nimi: Grooming. Eli Groom on sulhanen eli sulhaistamisesta (?) on siis kyse.
MENTAL GAMEa.

Onkohan se viihdeohjelma missä opastetaan tai kehotetaan naista tyydyttämään viisi miestä päivässä jotenkin tuosta groomauksesta.

Kunhan mietin…

Vihreän liberalismin alla olevat ohjelmat vaikuttavat ainankin vanhempiin ihmisiin negatiivisesti. Valmiiksi aivopestyt 2000-luvulla syntyneet ja jotkut sekopäät pitävät tällaisista ohjelmista. Maailma muuttuu – minä en.

pöh
pöh
16.12.2021 21:26

pakkasi kamat ja muutti Jordaniaan Ammaniin.”
Jotenkin luulen että ruotsalaisten sossurahat tulee sinnekin perässä, vai jättivätkö rasistiset sossurahatkin taakseen?

X
X
16.12.2021 23:56

Suosittelen muslimeille muuttoa Venäjälle. Avot siellä on tilaa pyllistellä ja leikkiä eriväristen huivien kanssa.

Ei tule ikävä
Ei tule ikävä
17.12.2021 04:12

Terve menoa mokkakorvat.

Olen foobinen :D
Olen foobinen :D
17.12.2021 06:08

Rasistit takaisin kotimaihinsa

Pera Pervo
Pera Pervo
17.12.2021 06:55

Voi ku toi on nii-iin totta! Eikä ketään kantista ees hävetä tää syrjintä. Pohjoismaat on nii-iin rasismin kyllästämiä natsiloita, että oksettaa.

Jordania, hyvä ajatus! Aurinko paistaa, minareetti joikaa, matot lentävät, riisi on ilmavaa, monikulttuurisuus kukoistaa eikä kukaan rasisteeraa islaminuskoista. Valkoisena heteromiehenä (kyllä: juon kaljaa, syön lihaa ja ajan polttomoottoiautolla) häpeän ja kadun syvästi sitä tuskaa, mitä kaltaiseni yksilöt muslimeille tuottavat. Anteeksipyyntökään ei enää hyödytä. Mutta silti on olemassa ratkaisu.

Päästetään poloiset kotiin paremmille tanhuville. Ei kiusata heitä enää. Kerätään kolehti, tankataan koneet ja päästetään muslimit takaisin kotiin palmun alle pois täältä vihamielisestä Pohjolasta.

Poden islamonauseaa.
Poden islamonauseaa.
17.12.2021 09:00
Vastaa...  Pera Pervo

Tämä vastaus on hyvä. Tuon Paavon tämänkertaisen blogikirjoituksen voisi kera tämän Peran kommentin kanssa siirtää lyhentämättömänä Rasmuksen seinälle Facebookiin. Täydestä menisivät siellä molemmat. Uskoisin, että saataisiin jälleen täydellinen ”keijotus” näin tämän vuoden päätteeksi:)