Nainen hyppäsi kolmannesta kerroksesta päästäkseen pakoon afgaaniraiskaajaa

Nainen hyppäsi keskellä näkyvästä ylimmän kerroksen parvekkeelta päästäkseen karkuun afgaaniraiskaajaa.
Yksin tullut afgaani tuomittiin pieneen vankeusrangaistukseen seksuaalirikoksesta, jossa uhrin pelastautuminen oli dramaattinen. Uhri hyppäsi kolmannesta kerroksesta päästäkseen karkuun.

Afganistanin kansalaisella vuonna 1996 syntyneellä Zikria Shirzeyllä pullotti puntissa viime vuoden syksynä sen verran kovanpuoleisesti, että nylkyttämään oli päästävä.

Zikria oli saanut jonkun suojatyöpaikan samasta paikasta, jossa nainen oli töissä. Ei mennyt montaa päivää kun afgaano alkoi vainoamaan naista. Mies teki juuri sitä mitä ne aina tekevät; seuraavat, yrittävät nylkyttää jalkaa kuin kiimainen koira ja tekevät asiat selväksi.

Lokakuun 17. päivä Zikria ilmaantui yhtäkkiä naisen kotioven taakse. Mies tunkeutui huoneistoon sisään, vaikka nainen yritti estää. Afgaani meni suoraan asiaan ja raiskasi naisen siltä istumalta.

Ensimmäisen raiskauksen jälkeen afgaano halusi selvästi jatkaa hommia, sillä hän ei poistunut asunnosta. Sen sijaan nainen yritti poistua useaan otteeseen oven kautta ja parvekkeen kautta, mutta Zikria veti naisen aina takaisin huoneistoon.

Nainen kertoi oikeudessa, että hänellä oli kuoleman pelko. Hän luuli, että afgaani tappaa hänet, sillä hänellä oli hullun kiilto silmissään.

Lopulta tuli sellainen hetki, että afgaanin silmä vältti vähän. Nainen pakeni saman tien parvekkeelle ja hyppäsi kolmannesta kerroksesta eli seitsemästä metristä maahan pelkkä paita päällään. Nainen loukkaantui pudotuksessa vaikeasti, hän sai useita luunmurtumia ja perna vaurioitui lopuksi elämää.

Zikria kiistää syyllistyneensä rikokseen, sillä hänen mielestään nainen halusi seksiä. Oikeus kuitenkin uskoi toista osapuolta ja afgaani tuomittiinkin kahden ja puolen vuoden vankeuteen raiskauksesta ja vapauden riistosta.

Syyttäjä ei vaatinut karkotusta, koska Afganistaniin ei voida tällä hetkellä karkottaa.