Kovanpuoleisia koronatoimia useissa maissa

Hollannissa ja Tanskassa näytetään otettavan kovat keinot käyttöön. Molemmissa maissa lähes koko yhteiskunta suljetaan muutaman päivän sisällä.

Hollannissa astuu huomisesta sunnuntaista voimaan ”lockdown” ja käytännössä kaikki toimet joudutaan sulkemaan pois lukien yhteiskunnan toimintojen kannalta elintärkeät toimet. Esimerkiksi kuntosalit, elokuvateatterit, museot, parturikampaamot, vaatekaupat, elektroniikkakaupat ja sen sellaiset joutuvat sulkemaan lain nojalla ovensa.

Käytännössä siis useimmat liikkeet joutuvat sulkemaan ovensa, julkiset kokoontumispaikat kuten ostoskeskukset suljetaan niin ikään.

Uudet pakotteet ovat voimassa tammikuun 14. päivään asti, jolloin tulee voimaan uudet entistä tiukemmat tai vapauttavat lait. Maassa on ollut isoja mielenosoituksia asian takia.

Tanskassa sama homma. Kaikki tavaratalot ja kauppakeskukset suljetaan, paitsi ruokakaupat ja apteekit saavat olla auki. Myös huoltoasemat tietyin rajoituksin. Tanskassa tosin parturit ja pienet liikkeet saavat olla avoinna.

Kaljabaariinkin pääsee, mutta kännääminen loppuu klo 22.00. Myöskään mitään suoraa kokoontumiskieltoa ei ole.

Ruotsissakin on ollut joitakin mielenosoituksia, joissa on kritisoitu koronapassia. Ainakin Malmössä, Tukholmassa ja Göteborgissa on ollut pieniä mielenosoituksia.

Tosin Ruotsissa ei ole tällä hetkellä käytössä sellaista passisysteemiä kuten useimmissa muissa maissa. Ruotsissa koronapassi vaaditaan vain tilaisuuksiin, joissa kokoontuu enemmän kuin 100 ihmistä.

Eli Ruotsissa voi turvallisin mielin mennä lähibaariin ja vetää 15 isoa tuoppia aamuviiteen asti.

Subscribe
Notify of
guest
66 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Enpä olisi Ruotsissakaan asuvana noin riemukas, sillä tämä on jo nähty:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5eb4c20d-c243-48cb-a05e-3dc120bae813

Mitäpä sanot, kun nämä näytteenottajat tulevat kotiisi?

Rullattu

En sano mitään muuta kun, tervemenoa helvettiin.
Ehkä voin olla niin avulias että kaivan noille kuopan valmiiksi.

Qroquius Kad

Mutta veli hyvä, siihen kuopataan joitain aivan muita.
Kun he tulevat kotiisi, voit taistella kuolemaan.
Sitä ennen he eivät lähde pois.

Tehdäänkehitysmaayhd

Suomaliassa , jopa ministeritasolla pidetään siitä , että tullaan kotiin ja kairataan perseeseen.

Kukavaan

Kiitos linkistä. Herää kysymys, miksei nenätesti kelpaa kiinalaisille. Luulisi, että peräaukkotesti ei ole testin tekijällekään miellyttävää. Tuloksiin vaikuttanee suolen sisältö. Ainakin paksusuolen tähystyksessä suoli pitää tyhjentää juomalla monta litraa nestettä, johon sekoitetaan pahanmaksuista lääkettä.

Ehkä kyse on nyt japanilaisten nöyryyttämisestä.

Kun joulu on

Ja toivottaa ”Hyvää Joulua!”.

Sami

No kukapa ei kynttilää persereikäänsä työntäisi jos se koronahoitona markkinoitaisiin.

Tietysti joukossa olisi aina muutama ”kynttilä persereikään kieltäytyjä” mutta niiden määrä olisi onneksi aika pieni 🙂

Rullattu

Suomessa vuotanut jo tieto että armeija ja poliisi on tulossa pistoshulluuta jakamaan.

Sakari Rajamäki

Ruotsissa on jo pitkään ollut löysempiä rajoituksia kuin sen naapurimaissa, silti koronatilalle ei siellä ole yhtään sen pahempi. Johtuisiko siitä, että alkuun korona levisi ruton lailla Ruotsissa ja tuli myös järkyttävästi kuolleita, mutta se sai aikaan jonkin näköisen laumasuojan siellä?

Kuka tietäis?

Norjassahan myös tartunta laukkaa ja Norjan ja Ruotsin välinen raja on valtavan pitkä eikä mikään supervartioitu.

Kestää ennenkuin

Ei ole Ruotsissa laumaimmuniteettia vielä entisen valtionepidemiologin Giesecken mukaan, juuri toissapäivänä.

Puolueeton

Ruotsissa on hyvä laumaimmuniteetti. Nyt 63000 aktiivista tapausta, kun Suomessa on 163000 aktiivista tapausta. Jos Suomessa rokotus toimisi tai olisi vastaava laumaimmunitettti, tapauksia olisi 30000 eli viides osa mitä on.

Korona-aktiivi

Mistä sinä ne ”aktiiviset tapaukset” löysit? Lenkki?

Sami

Eräs Ruotsissa asuva tuttavani on hoitajana töissä paikallisessa vanhainkodissa, hän kertoi kahden heidän asukkaan kuolleen koronaan.

MUTTA hän kertoi myös näiden vanhusten olleen jo valmiiksi huonossa ja täysin aamusta-iltaan autettavassa kunnossa.

Tämän hoitajan mukaan nuo vanhukset olisivat kuolleet mihin tahansa ensimmäiseen kohtaamaansa flunssaan jokatapauksessa.

Huomatkaa että vanhainkodin pitkäaikaisella hoitajalla on paljon kokemusta ja asiantuntemusta kuolemasta sekä kuolinsyistä.

Sakari Rajamäki

Pitää muistaa myös, että ainakin Suomessa vanhainkotiin siirryttäessä vanhuksilla on enää 2 vuotta elinaikaa keskimäärin.

Ritolamummo

Juu nimenomaan, kiitos hälläväliähoidon. Annetaan mummoille ja papoille niin paljon rauhoittavia että ovat helppohoitoisia potilaita.

Minunkin äitini huumattiin niin ettei pystynyt edes puhumaan. Oli aikaisemmin ottanut Ritolat ja siitä rauhoittavilla kostettiin.

Sellaista

Kuulin että Suomessakin joudut odottaan ensimmäisen rokotteen jälkeen vielä 5-viikkoa, että saat sen passin jolla voi mennä vaikka baarin. Otti kuulema erään pienen paikkakunnankin baari koronapassin käyttöön.

pöh

Ilmeisesti saisin passin kun on juuri sen koronan sairastanut? Mutta periaatteesta en mitään natsipasseja hommaa enkä osallistu tähän pelleilyyn.

Novavaxi- foxi

Ruotsiin on tulossa uusi rokote, Novavax, joka ei ole mRNA vaan uutta tyyppiä. Sen piti tulla jo aikaisemmin muttei tullut. Sitä suositellaan mRNA- kielteisille…

Tatti
Kane

Taitaa olla teholtaan melko paljon huonompi kuin uudet koronarokotteet. Ehkä samaa tasoa hevostahnan kanssa mitä rokotefoobikot pitää kovinkin hyvänä. Vaikka todellisuudessa se on tuotantoeläimille tarkoitettu yleislääke. Myös Sputnikin kanssa samaa tasoa. EU esimerkiksi ei laske Sputnikia oikeaksi koronrokotteeksi, tuskin siis muitakaan vastaavia vanhoja rokotteita.

Tolppa
Tehdäänkehitysmaayhd

Taitaa olla Novichokkia , loppuu änkyröinti.

Antti Tifa

Liityin Katajatapin Todistajiin. Tappi perseessä lisää terveysturvallisuutta, torjuu koronavirukset ja vapauttaa elämään. Liity sinäkin koska tappi ei toimi jollei meillä kaikilla ole sitä sujautettuna rectuumiin. Vain yksi tappi riittää. Saatavana hyvin varustetuista aikuisten lelukaupoista.

screenshot-www.etsy.com-2021.12.12-03_50_30.png
Sami

Kyllä! Ihminen ilman katajatappia perseessä on uhka koko yhteiskunnalle sekä demokratialle.

Vaadin pakollista ”katajatappi perseessä passia” jokaisen taskuun rangaistuksen uhalla. 🙂

Valurautahousut pare

Auttaako se myös eksoottisia peräporaareja vastaan?

Tolppa

Ei auta. Ne muuntuu niin nopeasti että joudut hankkimaan uuden tapin.

Lallukka

Niin olihan hulluimmiissa jutuissa, juttua siitä, että körinä leviäisi pierunkin mukana.
Monet uskoivat myös tupakansavun levittävän kys. ”lepraa”.
Kyllähän tähän nyt vähintään joku ”leprapassen” tarvinnoo.
Täytyyhän jokaisen terveystiedot nyt ihan kaikkien tietää, niin ei kismitä että montako piikkiä tuokin vaippaan sonnistautunut on ottanut.
Kerran neulatyyny, aina neulatyyny.

sikari
pöh

Nyt on päättäjillä pelko persiissä kun leviää vitusmuunnos joka on lievä ja josta voidaan saada se laumaimmuniteetti mitä näillä ”rokotteilla” ei ikinä saa.
Äkkiä Fauci vapauttamaan joku pahempi kuppavirus.

rellinen

Niinpä niin. Lievä virusvariantti tekee sen mihinkä koronarokotteet eivät pystyneetkään.
Jotenka päättäjät paniikissa torjumassa laumaimmuniteettia eikun koronaa eikun miljardien koronarokotteiden homehtumista varastoihinsa eikun miljardien rokotepisnestä. Siis tukemassa.

Jeah

Lähes kaikki sairastavat tuon kiinalaisten alulle paneman ja varsin nopeasti muuntautuvan viruksen, olkoon rokotettu tai ei.Se että se muuntautuu varsin nopeasti, kertoo sen ettei se ole ”luonnollinen”

pöh

Turha syyttää pelkästään kiinalaisia.
Jenkit oli siinä ihan yhtä syyllisiä, Fauci oli yli 10-vuotta mukana Wuhan labran tutkimuksissa jotka USA:n lakien mukaan oli kielletty, mutta tietenkään sillä ei ollut merkitystä kun se tapahtui kiinassa.
Ja täysin selvää että virus lähti labrasta. Ja lähti jo aikasemmin kun edes tiedetään.
Lähti oikeasti kun Wuhanissa oli armeijoiden ”olympialaiset” erinomainen keino levittää virus ympäri maailmaa.

rellinen

Kiinan syy. 100%. Peittelivät koronan karkumatkaa. Lähtivät matkustusrajoitusten tielle vasta kun korona oli levinnyt ympäri maailmaa. Kiinan ja lääkejättien korruptoima WHO:kin vähätteli alkuvaiheessa asiaa.

Huuhaata vai järkeä?

Lääkäreitä ym on liittynyt ”yhdistykseen” Läkaruppropet.se., ”Pohjoismainen Koronajulistua”. Tästä voi lukea heidän mielipiteitään suomeksi. En ole itse vielä lukenut mutta kohta:

https://ncd2021.org/fi/suomi-3/

http://lakaruppropet.se/

Tyrsky

”Tämä lausunto on julkaistu xx joulukuuta 2021.”
https://ncd2021.org/fi/pohjoismainen-covid-julistus-2/

pöh

Tilastoista näkee että ne rokotteet aiheuttaa enemmän kuolemia kun estää.
Minä en ole mikään rokotevastainen, mutta oli tämän mRNA rokotteen puolesta tai vastaan niin tilastot niin kauan kun ne on neutraaleja kertoo totuuden.
Vaikka oisit itse ottanut rokotteen niin koittakaa katsoa asiaa neutraalisti.
Itse en tähän lääketehtaiden kokeiluun tule ikinä osallistumaan, passinsakin saavat tunkea sinne minne ei aurinko paista.

pöh

Mie siteeraan vaan tilastoja.
Kerropas Paavo mistä se sitten johtuu se tuhansien ihmisten ylikuolleisuus=
Kotonaan ne ei ole kuollut.

Tyrsky

Siirrytään siis joulun viettohon:

It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas teemamuunnoksella:

https://brandnewtube.com/watch/its-beginning-to-look-a-lot-like-genocide-everywhere-you-go_DwAkP9S6wcSZ21L.html

sikari
sikari

https://pharmacafennica.fi/spc/84789517

Katsos paavo haittavaikutukset,,

Puosuvaari

RUOTSISTA ja ihan asiallisestikin: maassa on etenkin vaihtoehtomedioissa paljon vahvempi ja ehken myös älyllisempi kriittisyys koronarajoituksiin: vaikka Youtube sielläkin sensuroi pääasiallisesti kaiken rokotteita vähänkin arvostelevan materiaalin oli se sitten vaikka alan ammattilaisilta, niin oikea tietokin leviää eikä vain esimerkiksi Suomen iltapäivälehtien julkaisema hysteerinen pelottelu. Sensuurin välttääkseen Ruotsissa käytetään koronasta termiä ”kanelipulla” ja rokotteita kutsutaan jäähdytysnesteenä – näin eivät ilman ihmisen älyä toimivat robottisensuroijat ainakaan heti pääse poistamaan kriittisiäkään tekstejä… (kuten esimerkiksi todellisiin tilastoihin perustuvia tietoja mitkä tuntuvat olevan aika kiven takana täällä Suomessa).

transsupaavo

Paavo on yksi syyllinen tähän. Paavo tulee kantamaan vastuun. Samaten Paavo ajaa lasten seksualisointia ja pedofiliaa.

pöh

Se että joku asia kielletään ei poista itse ongelmaa.
Asia on vieläpä sellanen että koskettaa ihan jokaistameistä.
Vaikka olet Paavo eri mieltä niin meilläkin on se sananvapaus.

pöh

Ei ole täällä sentään estetty, kiitos siitä.
Kaikissa muissa medioissa on estetty.
Aika näyttää kuka oli oikeassa?
Mä ainakin yritän aina olla asiallinen

Lakiluke

Oon joskus miettinyt millainen lakimies Patesta olisi voinut tulla. Aina sanavalmis.

juhaII

En syytä Paavoa, koska ihmiset ovat ja pitää saada olla asioista eri mieltä. Sen täytyy olla se eroavaisuus demokratian ja diktatuurin kanssa, jossa sananvapaus on kahlittu ja kriminalisoitu lakiloilla.

Mutta jos valtavirran vastainen kommentoija nauretaan pihalle vain siksi, että hän vähemmistössä mielipiteineen. Silloin ollaan kekiaikaista katollisen kirkon inkvisaatiota ja pakkovaltaa, joka vain tukahduttaa eikä luo mitään uutta olipa se miten paljon edellä aikaansa!

Se, ettei mitään voi eikä saa kyseinalaistaa yhteiskunnassa vaan kaikki on jo ”valmista” (Neuvostoliitto) ja palvotaan balsamoitua ruumiosta. Tasan sillä hetkellä kaikkinainen kehitys ja uusiutuminen on pysähtynyt kuin vetämätön taskukello.

Daavidin poika

Kyllä tämä korona tilanne pitää jotenkin hoitaa. Korona tilanne on ollut päällä kohta kolmen vuotta. Nuo yllä mainitut ”pakkokeinot” olisi pitänyt asettaa voimaan jo yli vuosi sitten.

juhaII

Australiassa kun yskäisee julkisessa tilassa niin onnen suosiessa voi saada puolen vuioden linnatuomion mitä ilmeisimmin vielä omakustanneisesti.

Kun vielä hirtettäisiin olisi se vielä parempaa koronan vastaista taistelua. Se, että korona voi jopa tappaa tai siitä voi jopa parantua. Teloitusta eli pikku asioihin ei pidä takertua, sillä vain meidän hyvinvoinnistamme ja terveydestämme huolissaan olevat hallitukset eivät kovassa tunnon taakassaan ehdi aivan kaikkea ihan loppuun asti miettiä. Ehkäpä sitten viiden vuoden kuluttua?

Koukkunokka

Korona on paavo juutalainen huijaus. Viruksia ei ole olemassa

pöh

Niin ja sen vielä vois sanoa että kaikki ei varmaan ymmärrä edes mutta tää koronahössötys on pilannu monien elämän täysin.
Parisuhteet on menny jne, ja minkä takia? Sen takia että media pelottelee ihmisiä päivästä toiseen.
Jos tää räkätauti ois ollu 90-luvulla niin kukaan ei ois edes huomannu..

Räkää päässä

Ei korona ole mikään ”räkätauti” vaan Wuhanin laboratoriosta päästetty/karannut ihmisen rakentama virus.

Koronaa vuoteen 2024

Il Divon (opera)laulaja Carlos Marin on kuollut koronaan 53- vuotiaana.

https://m.youtube.com/watch?v=qzg5B82PRIg

rellinen

Koronasta asiaa: Oikea media/ vieraskynä 16.12.2021/ Miksi en toistaiseksi ota koronarokotetta.

Agnes Wold eilen

Immunologian professori Agnes Wold, Expressen 19.12:
-rokotetut tartuttavat harvemmin kuin rokottamattomat ja lyhyemmän aikaa ja yskivät myös vähemmän (yskä on viruksen keino lentää kauaksi)
-virus pyörii tietyllä alueella ja tietyssä populaatiossa niin kauan kuin siellä on tartutettavia (esim. nyt juuri Tanskassa)
-nainen, 40 vuotta, korkea BMI: pienempi riski sairastua kuin 50- vuotiaalla laihalla/solakalla ihmisellä
-mRNA- rokotteet stimuloivat T-soluja, mukaanlukien cytotoxiska CD8-positiva T-celler. Nämä ovat tärkeämpiä kuin vasta-aineet. T-soluja ei voi mitata millään apteekkitestillä
-vuosi sitten kuoli Ruotsissa 70 covidiin/vrk, yli 2524 makasi sairaalassa ja 544 teholla. Nyt on vain runsaat 500 sairaalassa ja 80 teholla ja 6-7 kuolee/vrk. Se on rokotuksen ansiosta.

Sanaton

Pandemian alussa kuoli 70/vrk ja nyt 7/vrk jos tilastoihisi on uskominen, unohdat toki kertoa lähteet ja sen että alussa lähti kaikkein heikoimmassa asemassa olevat, aivan kuten aiemmissa pandemioissa on käynyt.

Tätä pandemiaa ei ole vielä voitettu, ei vaikka otettaisiin se neljäs annos samaa lääkettä, katsos kun covid on jo oppinut kiertämään rokotteen.

Eikös nyt pitäisi olla huolissaan miksi rokote ei tehoakkaan,
sairaalassa on aivan liikaa niitä jotka on ottaneet kaksi tai kolme annosta. Vaan eipä olla, huolissaan ollaan ainostaan pääseekö ryyppäämään, onnea vaan teille kaikille juoppopassin saaneille, itse en ole niin viinan himossa että on pakko päästä ravintolaan. Itse en hae sitä juoppopassia vaikka olenkin siihen oikeutettu.
Alkoholistit karanteenin, ei me tarvita juoppopassia

Viroloogi

Immunologian professori Agnes Wold, chatt, lehdessä Expressen 19.12 kl. 19.00-01.00.

Agnes

Korjaus: kliinisen bakteriologian professori, tässä koko chatti. Kanattaa lukea jos osaa ruotsia.

https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/agnes-wold-svarar-pa-era-fragor-om-coronaviruset/