Tanskassa omikron jyllää rokotettujen parissa


Tanskassa 100 000 asukasta kohden-tilastot rokotteen tehosta koronan uutta versiota omikronia vastaan kertovat omaa karua kieltään pakolliseen passiin tarvittavan covid-rokotteen ”tehosta”.

Ylipäätään riski saada omikron on suuri, vaikka olisi aikaisemmin sairastanut jonkun muun koronavariantin. Mutta tilastojen mukaan omikronia on saatu seuraavasti:

– Rokottamattomilla 270 tartuntaa.
– Ensimmäisen rokotteen saaneilla 226 tartuntaa.
– Täyden suojasatsin (lienee Tanskassa 2 ”jäähdytysneste-pistosta”, vaikka buusterit ovat siellä jo käytössä) ottaneilla 207 tartuntaa.

Tilasto on tuore, 21.12.2021, lähde: Jylland Posten

Eli tämä omikron covid-versio iskee näköjään rokotettuihin helpommin kuin rokottamattomiin. Luvut aika selkeät: 433 (226+207) vastaan 270. On siinä ilmeisesti rokotteenkehittelijöillä kehiteltävää?
Kun ottaa vielä huomioon, että Tanska on koko Euroopan kärkimaita rokotekattavuudessa, niin varsin karseaa luettavaa tuollainen tilasto on – olipa sitten foliohattu tai ei.

– Koosti Kari Ilmarinen–

83 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Henkilö K
Henkilö K
22.12.2021 08:20

Wuhan-nuhan voittaneet maat, Japani, Indonesia, Philippinit jne, käyttävät ivermektiiniä ja C ja D vitamiineja.

Ivermektiini onkin japanilainen keksintö ja Nobel palkittu v 2015

D vitamiinikin sai Nobel palkinnon v. 1928 ja mm Arvo Ylppö sitä ylisti.

C vitamiinin (1937) Nobel palkintorahat annettiin Suomen tueksi talvisotaan lähteville veljeskansan sotilaille

Maat jotka luottavat em Nobel palkittuun lääketieteeseen ovat lopettaneet wuhan-nuhan.

Ihahahaaaaa
Ihahahaaaaa
22.12.2021 13:06
Vastaa...  Henkilö K

Coronapillerillä, jonka EU on nyt hyväksynyt, ei ole mitään tekemistä hevostahna Ivermektiinin kanssa.

Rullattu
Rullattu
22.12.2021 17:57
Vastaa...  Ihahahaaaaa

Jos väität hevostahnaksi nopel palkittua lääkettä, niin sinä olet siinä tapauksessa kameli.

Konihuuli
Konihuuli
24.12.2021 07:07
Vastaa...  Ihahahaaaaa

Mä mielummin kyllä tökkään tuubillisen hevostahnaa ylähuuleen kuin otan kehooni loputtomia ja turhia myrkkyruiskeita jylläämään ja minut hitaasti tappamaan.

Risto Jääskeläinen
22.12.2021 08:23

Olisihan tuossa nyt voinut sentään tuoda esille rokotekattavuuden:
https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

Koska Tanskassa rokotettuja on selvästi enemmän kuin rokottamattomia, ei voi sanoa, että omikron tarttuisi herkemmin tuplarokotettuihin noiden lukujen perusteella. Sen sijaan kertaalleen rokotettujen ”suuri” määrä ihmetyttää omikron-tartunnan saaneiden joukossa.

Kane
Kane
22.12.2021 10:06

Pitää myös muistaa että rokotetut ovat yleensä vanhempaa populaatiota ja rokottamottomat nuorempaa. Eli sitä ikäluokkaa joka vielä luulee olevansa kuolemattomia. Oletettavasti rokottamattomat tartunnan saaneet ovat nuorempaa populaatiota. Vanhemmalla polvella immuunipuolustus on jo luonnostaan heikompi, joten siinäkin valossa on odotettavaa että he sairastuvat helpommin lähes mihin vaan tautiin. Luvuissa ei ole mitään yllättävää missään suhteessa.

Rexonaattori
Rexonaattori
22.12.2021 08:24

Sehän vain todistaa että rokote toimii suunnitellusti, se tuhoaa kaiken muun immuunis uojan. Nyt kroppa ottaa osumaa tasan jokaisesta pöpöstä..mutta hei, lieventäähän se muutaman kuukauden siltä YHDELTÄ virusvariantilta. Pienenä miinuksena se yksi virus muuntautuu koko ajan, ja ei kyllä saisi sanoa mutta maailmassa on olemassa pari muutakin virusta..ihan pari vaan..eihän tässä ketään pelotella haluta. Mutta mielestäni OIKEIN MENESTYKSEKÄS rokotuskokeilu! Nyt sitten vaan rakentamaan uutta immuunijärjestelmää jokaista virusta ja varianttia vastaan. Lyhyellä matikalla se tekee näin alustavasti semmoiset puoli miljoonaa rokotusta per viikko per henkilö, seuraavat 8000 vuotta. Ei muutaku hommiin!

Jurtsi
Jurtsi
22.12.2021 09:25
Vastaa...  Rexonaattori

Ja eu ilmoitti kpassi toisen jälkeen 9kk voimassa eli pitääkö tämä ymmärtää niin että jo kaksi piikkiä tekee tehtävänsä lisää saa toki ottaa jos on kiire.

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 10:30
Vastaa...  Jurtsi

Ihan sketsiä. Ei minkäänlaista todistetta että rokotus estäisi paskaakaan ja sitten vedetään vaan hatusta joku aikajana jolloinka se muka toimii ja sitten maagisesti lakkaa toimimasta. Pikkuhiljaa alkavat tunnustamaan, nyt otettiin pois koronapassi ja matkailuala raivoaa ja vaatii että rokottamattomia rangaistaan..mutkumutku ei hallitus voi niin tehdä kun jo käynyt nolosti ilmi että rokotetut sekä levittävät että kärsivät tästä viruksesta. Selkokielellä: monumentaaliset hirmupaskat housuissa, nyt haisee eikä tätä enää pysty millään peittelemään.

Dan Wesson
Dan Wesson
13.1.2022 17:44
Vastaa...  Rexonaattori

Voi jeesus. Käytä nyt edes vähän järkeäsi, ja mieti mitä tapahtuu, jos rokote tuhoaisi kaiken muun immuniteetin. Maailmassa olisi miljardeja kuolleita.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
22.12.2021 08:25

No joo, tästähän saa sen käsityksen, että kun rokotamattomia on vain murto-osa, niin suhteellisuusprosentti on pakosti suurempi. Näitä lukuja heitellään kuin kauraa käsipelissä peltoon, menee polla kieroon jo vähemmästäkin. Sekö lieneekin tarkoituksenakin, että saahaan kansa sekaisin ja ok, otan sen paskapiikin. Israel jo neljättä…

Gyntter
Gyntter
22.12.2021 08:34

Foliota, foliota foliota!!!

Rokotteet on tehokkaita, rokotteet suojaa, rokotteet toimii, kaikki pitää rokottaa, rokottamattomat (keskitys)leireille. USKOKAA se on totta!!! Lehdessä luki ja TV:ssä kertoivat niin.

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 10:33
Vastaa...  Gyntter

Jos oikein paljon uskot niin saat S-ryhmän BONUSPISTEITÄ! Olet myös mukana kaasugrillin ja kumiveneen arvonnassa!

Gyntter
Gyntter
22.12.2021 10:43
Vastaa...  Doomsday Bell

Yksi tuttu meinasi kuolla rokotuksen jälkeen, kun haima oli lopetaa toiminnan. Lääkärit oli sängyn vieressä sanoneet ”Seuraavan kolmen tunnin aikana selviää pysytkö hengissä vai kuoletko. Hoidolla ei voi vaikuttaa siihen miten käy”. Kaveri selvisi hengissä, mutta vakava haimavaurio tuli. Eli oli vähän huonompi arpa onni. Joillakin on mennyt henki, joten tuttuni tuuri oli parempi heihin nähden.

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 15:01
Vastaa...  Gyntter

Vastaavia olen kuullut montakin, ja heille joille kävi kehnosti on sitten ystäväpiirin rokotusnatsit asiantuntevasti ilmoittaneet että pelkkää sattumaa että rokotus tapahtui juuri ennen kuin hommat meni päin vittua. On siinä sitten hauskaa kun korvasta lähti kuulo, kuunnella ärsyttävää mono-ääntä joka naama peruslukemilla sanoo että se kuulo olisi kuules kadonnu muutenki!

Muoviämpäri unohtui
Muoviämpäri unohtui
22.12.2021 15:30
Vastaa...  Doomsday Bell

Ja Muoviämpärin!

Legion
Legion
22.12.2021 08:55

Nyt kun piikityskattavuus alkaa olla huipussaan, näiltä totuuksilta ei voi välttyä. Tiedettiin jo alusta alkaen, että muuntautuminen vie pohjan pois aiemmilta piikeiltä. Silti samoilla piikeillä jatketaan. Missä on tuki terveydenhoitoon? Missä on toimiva lääkitys? Lääketiede on ajanut itsensä nurkkaan poliittisista syistä.

Suomessa yritetään sinnikkäästi vääristää tilastoja antamalla piikitetylle vapauksia testauksesta. Näin saadaan tilastot näyttämään edes jotenkin kohtuullisilta. Kannattaa myös muistaa ”suoja-ajat” piikitysten jälkeen. Tuolloin haittaa/kuolemaa ei lasketa piikityksestä johtuvaksi.

Totuus kuitenkin tulee vääjäämättä. Lopulta piikittämättömiä no niin vähän, että heitä ei voi enää syyllistää. Suuren yleisön on varmasti vaikea uskoa tulleensa huijatuksi.

Gyntter
Gyntter
22.12.2021 09:17
Vastaa...  Legion

Niin tai oliko niistä piikeistä mitään apua niihin edellisiinkään versioihin? Vertaisarvioituja ei-rokotefirmojen maksamien tutkijoiden tekemiä tutkimuksia aiheesta ei löydy. Rokotteilla ei edelleenkää ole varsinaista myyntilupaa, vaan KAIKKI rokotteet on käytössä poikkeusluvalla ilman mitään korvausvastuita. Ei vaikuta luotettavalta toiminnalta…

Legion
Legion
22.12.2021 10:10
Vastaa...  Gyntter

Ossilta hyvä kirjoitus aiheesta. Teho on todellakin kyseenalainen. Tämän alkaa huomata jo ilman suurempaa tutkimustakin.
https://www.ossitiihonen.com/2021/06/09/koronarokotteiden-todellinen-teho-vain-prosentin-luokkaa/

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 10:34
Vastaa...  Legion

Nooh tehohan se ykski rosentti o !!!

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 10:35
Vastaa...  Gyntter

Olihan asbesti ja DDT aikoinaan mainioita tuotteita.

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 10:40
Vastaa...  Legion

Keisari o hyppiny munasillaan jo pari vuotta, ei se enää kauan pompi. Nyt vaan odotellaan kuka poliitikko uskaltaa tehdä poliittisen itsemurhan ja sanoa se ääneen. ”Emme valehdelleet, puhuimme vaihtoehtoisia totuuksia perustuen niihin olettamuksiin joita meillä sillä hetkellä oli tai ei ollut käytettävissämme. Vastuu on kuitenkin yksilöllä, sillä meillä on semmoinen kuin demokratia ja ihmsen yksilön vapaus ja me sitä olemme aina kunnioittaneet!”

Tasan ei käy...
Tasan ei käy...
22.12.2021 09:08

itse rokottamattomana olen koittanut saada edes jonkun noista varianteista itselleni mutta en ole onnistunut koko aikana. Sillähän saisi sen vihreän passin.

Sen sijaan, vaimon työpaikalla jyllää norovirus ja näyttää että sen saa jouluksi. Ja juuri siitä en välittäisi.

Rullattu
Rullattu
22.12.2021 17:00
Vastaa...  Tasan ei käy...

Jep. Se mitkä tässä oikeasti on vaarallinen on tuo Norovirus, nuorena sain kerran ja meinasi kyllä henki lähteä. 3 viikkoa kuume hiukan alle ja yli 40 astetta, ei ehtinyt edes vessaan vaikka se oli 2 metrin päässä, kaikki päät lauloi ennen vessaa.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2021 09:24

Elikkäs rokottamattomilla on valtava yliedustus. Palatkaa asiaan sitten kun rokotettujen määrä on >90 % sairastuneista.

K. Lehto
K. Lehto
22.12.2021 21:56
Vastaa...  Suomi-Kustu

Nimenomaan sairaus iskee moninkertaisesti enemmän rokotettuihin, kuten näkyy israelilaisista tilastoista, maa jossa nämä tilastot kattavimmin tehdään. Siis oikeat sairaudet, kuten syövät yms. ja tietenkin myös vakavat sairastumiset keuhko-ongelmaiseen infektioon positiivisen covid testituloksen kanssa (vaikka se covid ei usein ole se keuhkotuloksen syy kenelläkään) iskevät enemmän rokotettuihin. Positiiviset testitulokset tulevat herkemmon rokotetuille, koska heidän testauskriteeristönsä ovat moninkertaisesti herkemmät.

K. Lehto
K. Lehto
22.12.2021 21:57
Vastaa...  K. Lehto

anteeksi siis rokottamattomille tulee positiiviset testitulokset ilman tautia herkemmin, koska testikriteeristö on herkempi rokottamattomille.

pah
pah
22.12.2021 09:39

Eikös se ollut niin että nuo luvut on tilastollisesti tahallaan vääristelty koska ne henkilöt lasketaan ”rokottamattomiksi” jotka ovat narkanneet näitä kokeellisia mömmöjä vasta muutama viikko takaperin. Kun aikaa on kulunut riittävästi niin vasta sitten heidän tilastollinen status muuttuu. Näin saadaan suurin osa erilaisista rokotehaitoista tilastoitua ”rokottamattomien” ongelmiksi.

https://www.magneettimedia.com/kahden-patevan-virologin-huomioita/

”..Jokainen ”osittain” tai ”täysin” rokotettu henkilö on kävelevän taudin inkubaatiojärjestelmä, joka asettaa kaikki muut riskiin saada tappava, rokotteen aiheuttama ”muunnelma”, joka voi tappaa heidät. ”Rokotetut” ovat käveleviä murhaajia, jotka levittävät tauteja muille..”

Waltsu
Waltsu
22.12.2021 10:27

Matemaattinen kyssäri:
Jos rokottamattomia on, heitetään hatusta, 10 000 ja rokotettuja, heitetään myös hatusta, 6 000 000 ihmistä, niin kumpiin on tarttunut tauti useammin noilla yllä mainituilla luvuilla?
Mieti, mieti…

Pah
Pah
22.12.2021 14:00
Vastaa...  Waltsu

Waltsut ja muut ikävät ihmiset voisivat ystävällisesti lopettaa näin vaikeat vihamatematiikkaa koskevat arvuuttelut, pää tulee vähemmästäkin kipeäksi 🤔

Joogahippien järkeä säästeleviä juttuja on mukavampi lukea.

Rullattu
Rullattu
22.12.2021 10:38

On jo maita missä 2 piikkiäkin saanu lasketaan rokottamattomaksi, joten alkaa aina naurattamaan jos jossain on niinpäin että kerrotaan että korona jyllää rokottamattomien keskuudessa, noista kun voi erittäin olettavasti olla jokainen jo rokotettu 1-2 kertaa.

Orjat Kurjat
Orjat Kurjat
25.12.2021 00:22
Vastaa...  Rullattu

Taitaa olla parasta myrkyttää kansa joka päivä uudella piikillä niin pysyvät rokotettuina. Voisi laittaa myrkkypiikkiautomaatit kauppojen sisääntuloporteille, busseihin ym ym..ravintoloiden portsarit voivat piikittää, taksikuskit, ABC myyjät ja R-kioskin tädit myös. Lapsetkin joka aamu kouluun tullessaan piikille vaan. Näin ehkä säästyy noin 10kpl 95-vuotiaan neljää eri syöpää sairastavan mummon ja papan henkikulta, heissä kun on tulevaisuus!

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.12.2021 11:12

Et kai sinä veli P.T. ole alkanut uskoa noita joogahippien juttuja kaiken rokotefanituksen jälkeen?
Kaikkihan tietävät että mun isi on vahvempi kun sun isi ja kuolet justiinsa ellet ota kolmatta, kolmattatoista, kolmattakymmenettä ad infinitum körinätööttiä!

Koukkunokka
Koukkunokka
22.12.2021 11:57

Paavo trollaa ja trollaa! Viruksia ei ole olemassa! Juutalaisten huijausta

Puolueeton
Puolueeton
22.12.2021 12:08

Uutinen miltei varmistaa Ruotsissa tehdyn tutkimuksen mRNA tokotteiden aiheuttamasta immuunijärjestelmän heikkenemisestä. Rokotteet estävät immuunisolujen uudistumista (recombination). Seurauksena kaikki taudit, joita immuniteetti pitää aisoissa pääsevät immuniteetin heikentyessä pahenemaan.

Doomsday Bell
Doomsday Bell
22.12.2021 15:05
Vastaa...  Puolueeton

Shhhhhhhhh. Ei nyt pilata hyvää satua faktoilla hei.

O Mikron minkä teit!
O Mikron minkä teit!
22.12.2021 12:51

Ei hätää! Eihän koko Koronaa ole olemassakaan❗️❗️❗️🇫🇮🇫🇮🇫🇮

Ruotsin tehoilla makaa nyt lähes 100 hyvin sairasta koronapotilasta ja tavallisilla vuodeosastoilla lähes 500. https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

Tuohon Tanskan juttuun hmmm… koska ero ei ole suuri ruotsalaisten ja tanskalaisten välillä.
Ruotsissa rokottamattomat ovat enemmistöna sairaaloissa.
Rokotus ei suojaa tartuntaa vastaan mutta suojaa vaikeaa sairautta ja kuolemaa vastaan mutta ei 100- prosenttisesti. MIKÄÄN rokote ei anna 100% suojaa.

Omikronia vastaan suojaavat tällä hetkellä Pfizer ja Moderna parhaiten (mRNA)
ja Sputnik, Sinovac, AstraZeneca ja Janssen huonoiten (vektorirokotteita).
https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/sa-bra-skyddar-vaccinen-mot-omikronvarianten

Luomuajattelija
Luomuajattelija
22.12.2021 13:36

Vielä kun otetaan huomioon miten tilastot tehdään. 21pv toisen piikin jälkeen on rokottamaton. Näin peitellään rokotehaittoja ainakin Suomessa.

K. Lehto
K. Lehto
22.12.2021 21:50

Paitsi että rokotteen ottaneet nayttävät moninkertaistavan riskiä kuolla ylipäänsä johonkin ja riski kuolla positiivisen covid tai varianttituloksen kanssa selittyy rokottamattomia tehokkaammin positiiviseksi testaavalla testikriteeristöllä.
Covidin kanssa kuoleminen ei tarkoita siihen virukseen kuolemista, sairaaloissa kaikki testataan ja moneen kertaan myös, koska koronapositiivisista potilaista saa kaikkialla maailmassa paljon lisärahoja.

Särmääjä
Särmääjä
22.12.2021 12:54

Ei tarvinnut tulla vielä omikroniakaan kunnolla Suomeen niin tartunnat on silti noussu samaan tahtiin huippuunsa rokotekattavuuden kanssa. Ja nyt sitten vaahdotaan kolmansista rokotuksista ja Israelissa alkaa jo neljännet.

pöh
pöh
22.12.2021 15:14

Millää” ”rokotuksilla” ei ole mitää merkitystä.
Mä tiedän että Paavo ja moni muu on eri mieltä, mutta tyhmänkin pitää tunnustaa totuus kun se lävähtää päin naamaa.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
22.12.2021 15:37
Vastaa...  pöh

Tässähän se totuus lävähti päin naamaa: rokottamattomat sairastaa enemmän.

pöh
pöh
22.12.2021 20:49
Vastaa...  Suomi-Kustu

rokottamattomat sairastaa ja saa immuniteetinn. Eiks se pitäs olla hyvvvvvvä asia?

pöh
pöh
22.12.2021 15:58

Oon varmaa maiiman eninsäminen ihminen jolla meni kyrpäänkin kjorona, mutta ei se korona paha ollu kun on immuunipuolustus kunnossa.

Kukavaan
Kukavaan
23.12.2021 00:01
Vastaa...  pöh

Sinua lykästi isosti. Nyt vaan yhteyttä valtamediaan. Tulee haastatteluja ja julkisuutta, jonka voinee muuttaa rahaksi.

foliohattu
foliohattu
22.12.2021 17:51

Noi luvut on on 100 tuhatta per rokottamaton, 100 tuhatta per tuplarokotettu ja 100 tuhatta per kolme jabia. Ja nuo kattaa kaikki variantit. Eli rokottamaton sairastuu vielä todennäköisemmin. Jos Omicronista on kiinnostunut niin niistä tartunnoista 8.5% on ollut rokottamattomilla ja 91.5% rokotetuilla, ajalla 22.11-15.12, voi käydä täältä vilkaisemassa
Omikron (B.1.1.529) (ssi.dk)

timo
timo
22.12.2021 18:42

Älyllistä epärehellisyyttä havaittavissa. Rokotettuja on yli 80% porukasta joten rokottamattomien luvut pitää kertoa vähintään neljällä että luvut olisi vertailukelpoiset. Jolloin rokottamattoman riski olisi vähintään 2-3 kertainen. Tarkempaan laskelmaan pitäisi tietää rokotekattavuus. Paskoja rokotteita joka tapauksessa.

K. Lehto
K. Lehto
22.12.2021 21:46
Vastaa...  timo

Rokottamattomia testataan eri kriteereillä kun rokotettuja, ja suurin osa ”tartunnoista” on vain testituloksia ylipäänsä, ei mitään oireisia ihmisiä jotka yhtään mitään sairastaa. Valtaosa omikron oireista on sellaisia muutenkin, ettei normaali ihminen huomaisi olevansa sairas.

Orjat Kurjat
Orjat Kurjat
25.12.2021 00:15
Vastaa...  K. Lehto

Koronatesti on sama kun laittaa talvella aamulla auton sisällä sormen jäiseen tuulilasiin. Jos jää jälki olet positiivinen. 10 vuoden päästä tullaan makeasti nauramaan kun koko kansa pelleili koronavilkulla, kyttäsivät puhelimistaan olivatko sairaita. Se se vasta sairasta oli.

Pah
Pah
22.12.2021 19:43

Ranskan ex-presidentin punavihreä neuvonantaja: ”Tarvitsemme pandemian, jotta idiootit menevät yksin teurastamoon” Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään, he menevät itse teurastamoon. Sosiaalisessa mediassa kulkee katkelma Ranskan ex-presidentti François Mitterandin erikoisneuvonantaja Jacques Attalin tulevaisuuden skenaarioita käsittelevästä kirjasta ”Tulevaisuuden lyhyt historia”, joka sisältää kyynisen eliitin ajattelutapaa. Attali nimettiin Foreign Policy -lehden toimesta vuonna 2009 maailman ”sadan suurimman ajattelijan” joukkoon.

Eli ”mitä tehdä ihmisille jotka eivät tuota tulevaisuuden yhteiskunnalle juuri muuta kuin hiilidioksidia ja paskaa” -niin minusta tämä Salty Crackerin ehdotus on loistava; https://www.youtube.com/watch?v=OJo2l3zwxAU

Perkele
Perkele
22.12.2021 20:57

Kertokaa tyhmälle miksi koronaan pitää ottaa jo neljättä rokotetta? Missä raja oisko semmonen pari tuhatta piikkiä tarpeeks?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
22.12.2021 21:55
Vastaa...  Perkele

Sen kysymyksen on esittänyt jo moni muukin, eikä vastausta ole kuulunut.
Oikea vastaus on tietysti:
körinähysteriaa pidetään yllä kunnes tarpeeksi suuri osa kansasta on alistunut siihen Uutena Normaalina.

Sitten otetaan käyttöön uusi Uusi Normaali todennäköisesti ilmastohysteriaa lietsovalla pelkopornolla. Siinä ei pakoteta ottamaan mitään, vaan luovuttamaan:
mm. autot lähtevät pihasta ja öljylämmitys kodista.

Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen
23.12.2021 10:18
Vastaa...  Qroquius Kad

Juurikin näin. Sonta Klaus tulee ja sanoo: luovu kaikesta, et omista mitään, vuokraat tarvisemasi mutta olet silti onnellinen

Orjat Kurjat
Orjat Kurjat
25.12.2021 00:10
Vastaa...  Kemppi Pirhonen

Se on jo alkanut. Katsot vuokrakämpässäsi Netflixiä ja kuuntelet Spotify musaa. Luulet että sinulla on kaikki leffat ja kaikki musiikki. Et omista yhtään elokuvaa etkä yhtään levyä. Jätä viihdevuokrasi maksamatta ja tuu sit kertoo onko nyt kivaa.

Fuulajat
Fuulajat
23.12.2021 08:49
Vastaa...  Perkele

No ku Nohynekin akalla on semmone hyvä fiilis, kiva kutina, että neljäs rokotus..se on se juttu! SE on se maaginen numero. Tämäkin on hyvin joustava metodi, tilanteen mukaan muuttuva muuttujakoefisientti, et sinä näistä mitään tajua. Ota nyt vaan ne rokotukset, ei niistä yhtäääääämittäääääää haittaa ooo! Et uskalla! Oootsä joku HOMO!

MSK
MSK
22.12.2021 21:45

Tuli mieleen kysyä uimahallin aulassa olevilta koronapassipoliiseilta, että onko hihamerkki unohtunut. Oliskohan se ollu punainen vai valkoinen. Minusta siihen kyllä saisi laittaa zetan noin niinkun Zombien merkiksi, oli nauha minka värinen tahansa.

Suomessa kuoli viime vuonna 42 työikäistä koronaan. Vanhuksia kuoli suurin piirtein sen verran kuin vanhuksia kuolee kausi-influenssoihin joka tapauksessa vuodessa.

Pitäisikö perustaa sellaiset kauhusivustot, johon aletaan kerätä koronaverrannaisia kuolinlukuja (alkaa siitä päivästä kun oli ensimmäinen koronakuolema). Koronakuolemia on nyt noin 1500. Se olisi esim. tällainen: Tapaturmakuolemia 3850, verenkiertoelinten sairaudet 32 368 uhria, kasvaimet 23 469 uhria… koskahan tapaturmaa vastaan alkaa tulla pakollisia rokotteita?

SUOMI
SUOMI
25.12.2021 00:05
Vastaa...  MSK

Suomessa alkoholiin kuolee joka vuosi tuhansia ihmisiä. Suurin osa itsemurhan tekevistä ovat myöskin humalassa. Joka viikonloppu vähintään on 50% kansasta viinasta sekaisin. Mutta kivasti se valtio vaan saa viinaa myydä. Viina kun maksaa muslimien vuokrat. Korona, se se vasta vaarallinen on! Siihen kuolee joka vuosi noin 40kpl yli 80-vuotiasta monisairasta vanhusta, sen takia on nyt äärimmäisen tärkeää pumpata lapsiin myrkkyjä, etteivät he vaan eläisi 80-kymppisiksi ja joutuisivat koronan tappamiksi. Se on parasta että valtio heidät tappaa, ellei valtio onnistu lasten tappamisessa 100% niin valtiolla on vielä se viina-valttikortti hihassaan. Kyllä me teidät hengiltä saadaan!

Moonman
Moonman
22.12.2021 22:06

Henk koht. tunnen vakavia rokotehaittoja saaneita, mutta en ketään joka olisi kuollut koronaan. siihen rokote-ja passiuskovaiset sanovat, että rokote esti sen! -mutta kun nämä sairastumiset tapahtuivat ennen kuin rokotteita olikaan vielä. Helppo jauhaa että rokote estää vakavan tautimuodon, koska sitä ei voi tarkistaa mitenkään kun taudin vakavuus vaihtelee ihmisillä.
Alkaa olla vähän fiilis että ”koronapassin” päätavoite on joku ihan muu kuin koronan estäminen: Kaikki pitää rokottaa 100 kertaa, koska siinä pyörii miljardien rahat yksityisille lääkefirmoille, muuten et saa passia ja elämäsi on kurjaa

Fuulajat
Fuulajat
23.12.2021 08:45
Vastaa...  Moonman

Joka kylästä löytyy iso läjä rokotuskiimaisia joilla sama mantra aina kun joutuvat väittelyyn: ”Sano tuo mun kaikille tutuille jotka ovat kuolleet koronaan.” Heillä on myös kaikilla sama ominaisuus: lähtevät pois tai vaihtavat pikaisesti puheenaihetta ennenkuin joku kysyy näitten kaikkien kuolleiden tuttavien nimiä.

Moonman
Moonman
23.12.2021 12:18
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Joo, en väittäisi että oireita tulee varmasti ja henki lähtee, kun en ole mikään rokoteasiantuntija mutta näin maallikon silmään aika erikoista, jos aiemmin täysin terve ihminen joutuu yhtäkkiä töistä pois neurologiselle osastolle rokotteen ottamisen jälkeen

Märta Gyllenbrun
Märta Gyllenbrun
24.12.2021 07:02
Vastaa...  Moonman

Harmillinen yhteensattuma, mutta ei liity rokotteeseen mitenkään. Olen varma että olisi joutunut neurologiselle muutenkin. Minä tiedän näistä asioista sillä minä en ole rokottamaton rasistinatsipersu. Katsokaa vaikkapa minua, olen ottanut samat rokotteet enkä minä ole sairaalaan joutunut! Olen elävä todiste siitä että rokotukset toimivat 100%!!! Olen varma että ilman rokotuksia olisin kuollut jo 3 kertaa pelkästään kauppareissun aikana. Rokote on elämä. Rokote on Jumalan lahja. Rokote on maanpäällinen taivas.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
23.12.2021 12:22
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jep. Omien kokemusten ja havaintojen perusteella täysin harmiton piikki.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
23.12.2021 13:14
Vastaa...  Suomi-Kustu

Harmiton niin ottajalleen kuin SARS-CoV2-virukselle. Joka puolestaan on ihmiselle varsin tehoton.
Vaan minkäs teet, kun sen ympärille on perustettu persoonaltaan epävakaita hysterisoiva uususkonto.

Suomi-Kustu
Suomi-Kustu
23.12.2021 13:59
Vastaa...  Qroquius Kad

Noiden Tanskan lukujen perusteella rokote kuitenkin tehoaa SARS-COV2 virukseen.

Sami
Sami
23.12.2021 02:25

Nykyisten rokotteiden kokeellinen testausvaihe saadaan valmiiksi vuonna 2023.

On väärin arvioida kehitysvaiheessa olevaa keskeneräistä työtä.

Tuskin kukaan teistä lukijoistakaan ilahtuisi, jos joku tulisi arvioimaan työtänne siinä vaiheessa kun vasta 20% työstänne on tehty, ja 80% on vielä tekemättä.

Annetaan rokotteen kehittäjille vielä 5 vuotta aikaa saada työnsä valmiiksi, ja vasta sitten voimme arvoida sitä valmiiksi tuotteeksi tehtyä rokotetta. Meidän tulee varautua myös siihen, ettei toimivaa rokotetta pystytä tekemään koskaan 🙂

Täysin keskeneräistä työtä ei ole kohteliasta arvostella 🙂

Virasto Oy
Virasto Oy
23.12.2021 08:41
Vastaa...  Sami

Ja 2023 tulevat lopputulokset, jotka jo tiedämme: Ei saakeli, ei nää ookkaan hyviä, näähän on ihan paskaa. Vaarallisia jopa. Hupsista! Kylläpäs sattu hassusti käymään. Perskutarallaa sentään kuinka noloa. Ei me näille voida mitään lupia antaa. Sori hei kaikki, joskus käy näin! Pärjäilkää!

Sami
Sami
23.12.2021 02:52

Amerikan terveysministerillä on asiaa 😉

https://youtu.be/6ID-HhFyGbc

Jes
Jes
23.12.2021 03:42

Mutta mutta, piikkiä piikin perään niin vältytään, jaa siis miltä vältytään jos se kerran tarttuu rokotuksesta huolimatta. Näinhän Suomen asiantuntijat tolkkuttavat pelokkaille ihmisille. Eilen huomasi taas kaupassa käydessä että sanoma oli mennyt perille kun taisin olla melkolailla ainut maskiton ja katseet olivat varsin paheksuvia. Saa hyvin tilaa tungoksessa kun yskäisee kuuluvasti, suorastaan jouksevat karkuun.

Sami
Sami
23.12.2021 04:31
Vastaa...  Jes

Kohtasitko maskittomana vihakatseita sekä mikroagressioita?

Minäkin maskittomana kohtasin vihakatseita ja mikroagressioita, mutta sitten halusin saavuttaa konsensuksen ja hyväksynnän suuren yleisön keskuudessa.

Maskiuduin Ebola/Tuberkuloosi yms virusmaskiin Perussuomalaisten puoluekokouksessa Seinäjoella, mutta jostain tuntemattomasta syystä perussuomalaiset ystäväni juoksivat minua karkuun, sekä kuulemma häpesivät puolestani.

Niin että haluavatko ne perussuomalaiset puoluekokous järjestäjät suositella maskeja, ja sitten itse hävetä niiden käyttäjiä!?!

Katso linkki virusmaskista, Ebola Korona, Tuberkuloosi, kausiflunssa, yms.

https://www.bauhaus.fi/puolinaamari-sundstrom-basic-pack-sr-900-m-sr-510-sr-221.html

Juno
Juno
23.12.2021 04:35

Ei helevetti. On tämä idioottien valtakunta. Ei tilastollinen määrä ole sama kuin absoluuttinen määrä. Luvut ovat TILASTOLLISESTI sataatuhatta kohden, eikä niitä lasketa yhteen. No, kyllä tuo virhe kertookin aivan kaiken rokotevastaisuudesta.

Dan Wesson
Dan Wesson
23.12.2021 10:37
Vastaa...  Juno

Jep. Pelkkien tartuntojen määrällä ei ole tässä vaiheessa paskankaan väliä. Sehän sen piikin varsinainen funktio on. Ei sairastu, tai saa vain nuhan vaikka saa tartunnan. Moniko rokotetuista on joutunut sairaalaan suhteessa ei-rokotettuihin?

Last edited 1 month ago by Dan Wesson
HenkkaR
HenkkaR
23.12.2021 14:39
Vastaa...  Dan Wesson

Tämä taas ei liity edelläviitattuun tilastomatematiikkaan, mutta tämä onkin asiayhteyskysymys.

Sitähän tässä ei ole kukaan kiistänyt etteikö rokotus suojaisi ottajaansa vakavalta sairastumiselta tartunnan saatuaan.

Mutta kyse onkin siitä, että kun rokotuksia pakkotyrkytetään sillä verukkeella että se estäisi tartuntojen leviämistä kantajansa välityksellä. Niin sen verukkeen tämä tilasto kumoaa, sillä kun rokotettujen keskuudessa tartuntoja on sama määrä tai jopa enemmän kuin rokottamattomien, niin rokotus ei tästä päätellen ehkäise tartuntojen kantajana toimimista, vaikka oman sairastumisen välttäisikin.

HenkkaR
HenkkaR
23.12.2021 14:30
Vastaa...  Juno

Mikä oli pointtisi ja logiikkasi? Huutamasi TILASTOLLISESTI ei poikkea absoluuttisesta muuten kuin että se pitäisi kertoa väkiluvun sadastuhannesosalla, ja kun kaikki vertailtavat ovat niin tekemättä, ne ovat aivan yhtä vertailukelpoisia.

Toki on myös laskennalliset virhemarginaalit jotka ovat tilastotutkimusta tehdessä minimoitu. Jos niiden verukkeella huudat paikkansapitämättömyyttä, ei mikään suurista joukoista tehty tutkimus pitäisi paikkansa, eli voisit pyyhkiä samointein persettä suurimmalla osalla virallisesta tutkimusdatasta.

Yhteenlasku taas on täysin erillinen tilastollisuus/absoluuttisuusaspektista, tuossa ei kerrottu oliko yhden piston saaneet *vain* yhden saaneita, vai sisältääkö kategoria myös buusterit saaneet. Mutta vaikka sisältäisi, on tilanne silloinkin karu, n. 50/50.

HenkkaR
HenkkaR
23.12.2021 15:00
Vastaa...  HenkkaR

Nojoo, tokkiinsa tuossa ei ollut kerrottu paljonko per 100 000 on kunkin viiteryhmän osuudet. Mutta siihen et ottanut mitään kantaa, sen osalta sinun olisi pitänyt perätä nimenomaan viiteryhmään *suhteutettuja* määriä, ei absoluuttisia. Tuo huutelusi tyystin asian vierestä vaan kertoo ikävästi oleellista rokoteuskovaisten asiassapysymisestä.

pah
pah
23.12.2021 06:17

https://www.magneettimedia.com/kahden-patevan-virologin-huomioita/

Aika ovela veto tehdä meistä aseita? Jos tämän biologisilla aseilla parhaillaan käytävän III-maailmansodan tuoksinassa ei meille tuleville potilaille anneta mahdollisuutta lääkitä itseämme oman ja lääkärinsä kanssa parhaaksi katsomillamme lääkkeillä, – vaan lääkkeiden tilalle halutaan väkisin tunkea näitä sotilaskäyttöön kehiteltyjä vihollisia tappamaan tarkoitettuja kokeellisia mömmöjä, emmekä haluaisi osallistua tuon tyyppiseen sotaan niin on kai meillä sentään moraalinen oikeus pysyä tämän tyyppisen sodankäynnin ulkopuolella? Eli edes omalta osalta pitää huolta siitä ettei nämä länsimaisia vapauksiamme pilkkanaan pitävät tahot saa meitä keksimillään tekosyillä ”vapauspassin” omaavien orjien piirriin levittämään pöpöjä

Kemppi Pirhonen
Kemppi Pirhonen
23.12.2021 09:58

Ottakaa kaikki rokotteet ja viisi boosteria päälle. Elekää uskoko Tanskan joogahippien turinoita.

Lallukka
Lallukka
23.12.2021 20:49

Tanskassa jyllää media!

Mass Obliteration
Mass Obliteration
25.12.2021 00:27

Onhan se hassua.. Kun heroinisti himoitsee/tarvitsee piikkiä niin sitä paheksutaan. Koronisti taas on järkevä henkilö? Ainakin heroiinista tiedetään mitä se on ja miten se vaikuttaa..

Rauno Miettinen
27.12.2021 14:27

Tuo on valitettavasti tavallaan laskuvirhe. tartuntojen suhteellinen määrä rokotetuissa on tietenkin enemmän, koska 73% kansasta on rokotettuja. ja 27% rokottamattomia. Tämä on ihan peruskoulun prosenttilaskentaa. Eli rokotteet antavat ehkä arviolta noin 50 % suojan. Joku joka kehtaa voisi laskea. noin niin kuin ihan päässä laskettuna. Siis suojaa 50 % tartunnalta. Mutta Omikron on esim. niin mieto tauti, että aivan järjetöntä jos päivässä on 3200 tartuntaa ja sairaalassa vain 300 henkeä. Niin tauti ei todellakaan ole vakava. Tämä on tietenkin hallituksen ja kansan empatia kysymys.

Brynolf.Kalasari
Brynolf.Kalasari
28.12.2021 20:37

Asioille löytyy aina joku selitys, tässäkin syytetään Karman lakia, vaikka syypäänä taitaa oll aihan tuttu karvahattujihadistinakin tunnettu s24 maahanmuuttofanaatikko
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17252864/se-on-karman-laki
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17252808/maahanmuuttovastaisuus-on-huono-hevonen—-osta-ford-transit
Jos ei nyt aiemmin ole ihmisille selväksi tullut, on Moktarin mukaan kaikkeen syynä vain ja ainoastaan persut ja maahanmuuttovastaisuus.