Lapsille joululahjaksi: koronarokote

 

Pt-mediassa kun on paljon naureskeltu joogahipeille, jotka ovat kilahtaneet koronarokotteista, niin nyt on vuoro naureskella sille toiselle ääripäälle.

Muuan äiti kertoo eräässä sosiaalisen median keskusteluryhmässä, että on antanut lapsilleen joululahjan: koronarokotteen. Melko hieno joululahja, leikkikalujen sijasta lapset vietiin piikitettäväksi. Jäin miettimään, että liekkö äiree toivottanut lapsilleen sillä hetkellä iloista joulua, kun piikki on tujahtanut olkapäästä läpi.

Subscribe
Notify of
guest
55 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Joogahipit meditoivat itsensä sellaisille värähtelytasoille, joihin viruksilla ei ole asiaa. Eikä koronaan auta mikään muu kuin vanha kunnon galvanointi. Tämä on tietysti kansalta salattu.

Normaalit ihmiset yrittää selvitä tilanteesta kuka milläkin tavalla. Vituttaa vaan niiden yrittäjien puolesta, joiden leipää tämä leikkaa.

Ei tämä vielä ohi ole. Vaikka salaliitot ovat täyttä paskaa, voi tulla vielä yllätyksiä, kun niitä uusia variantteja syntyy.

Tässä asiassa voi ja pitää luottaa lääketieteen ammattilaisiin ja tiedeyhteisön enemmistöön.

Valtamediassa toivottavasti jatkossa ymmärretään paremmin sekin, että kun asioista tiedotetaan mitään olennaisia asioita salaamatta, niin koko kansan luottamus mediaan on ehkä tulevaisuudessa hieman suurempi.

Waltsu

Asia on paljolti juuri noin. Kun valtamedian ja viranomaisten tiedottaminen on mitä sattuu ja useinkin propagandan makuista, se vie luottamusta. Moni kansallismielinen kokee myös valtamedian ja viranomaiset (ihan aiheesta) muutenkin itselleen vihamielisenä, joten kun sieltä suunnasta ohjeistetaan jotakin asiallistakin, niin reaktio on: “Vittu minä en ainakaan rupea tuohon, ne ei minua määräile”.
Esimerkkejä koronan tiimoilta siitä sekavasta tiedottamisesta ja typerästä toiminnasta on pilvin pimein.

Hgzvh

Jännä nähdä miten rupeaa ovi käymään terveysalojen ammattilaisten osalta viimeaikaisten poliittisten päätösten johdosta. Vai meinaatko että nyt lähtee foliohattu- hoitsut ja vain “tosi”-ammattilaiset jää.

Ilmari

Näin juuri tulee käymään. Foliohatut joutaakin lähtemään.

Rullattu

Kerro miten noin vastenmieliseksi voi ihminen tulla?

Qroquius Kad

Ehkä hän on syntynyt sellaiseksi?
Jos niin olisi, voitaisiinko häntä syyttää pahuudestaan?

Rullattu

Kyllä.
Sillä jokaisella on kyllä mahdollisuus muuttua.

Olen suomalainen

USA:ssa ovat joutuneet pyytämään rokottamattomat takaisin töihin, kun niin paljon terveydenhoitohenkilökuntaa lähti.

Suomi Finland

En tiedä hoitajien motiiveja. Tuskin kaikki koronarokotekriittiset hoitajat ovat foliohattuja.

Harmittavan moni ihminen vaan lankeaa johonkin salaliittoteoriaan. Olipa se teoria sitten mistä aiheesta vaan.

Jokunen ihminen taisi saada sikainfluenssarokotteesta elinikäisen riesan. Joten ei ne rokotteet ihan mitään vaarattomia kaikille ole.

Reijo Ruotsalainen

Kyseessähän on kahden salaliittoteorian tappelu. Kummallakaan ei ole tietoa mitä oikeasti tapahtuu, luuloa sensijaan ronskisti. Rokotemyönteiset vääristelevät dataa, väittäen rokotettujen oleva uhka heille (mitessilleen,eiks teidän rokote toimikkaan….). Rokotekielteiset myös etsivät rokotteen (välittömät ) kuolonuhrit, ja raportoivat ne, eivät hyötyjä. Valtamedia tekee mitä aina, nuolee hallitusprstä.

Kannattanee tehdä ihan oma päätös. Ittellä: oon jo vanha, otin rokotukset. En salli lasteni rokottamista ennenkuin pitkä vaikutus on tiedossa. Puolustan rokottamattomien mielipidettä, ja halveksin hallituksen yritystä erottaa heidät yhteiskunnasta.

Saa tehdä ihan oman mielipiteen kun tiedettä (=varmuutta) ei löydy kummaltakaan puolelta.

Tehdäänkehitysmaayhd

Sinun kannattaa uskoa myös politiikan ammattilaisiin. Jos Katainen sanoo suomalian tarvitsevan välittömästi 1. 8 miljoona ulkolaista töihin, siinähän uskot

Suomi Finland

Jos tuolla Suomen terveydenhuollon päättävillä paikoilla oikeasti tehdään suomalaisten terveyden kannalta pahantahtoisia päätöksiä ja se voidaan todistaa, niin kelkka kääntyy kyllä. Pakko on kuitenkin siihen toistaiseksi luottaa. Sieltä on saata jo sen verran apuja, että henki ei enää ilman sitä kulkisi.

Uskon suomalian ulkomaisen työvoiman tarpeeseen heti, kun Katainen ensin työllistää sellaiset 500.000 suomalaista ja firmat vinkuu silti lisää.

Mononen

Äiti halusi lapsensa parasta ja teki niinkuin viranomaiset kehoittavat. Ei liene syytä äitiä siitä moittia.

Ruotsissa on noin 7,3 miljoonaa ihmistä saanut kaksi annosta rokotetta ja noin 1,3 miljoonaa on saanut kolmannen annoksen. Tulevatko he kaikki nyt sitten kuolemaan 1-3 vuoden sisällä kuten täällä jotkut pruukaavat kirjoittaa?

Monosen firma tarvitsee siinätapauksessa 1000 uutta työntekijää!

Myrkyn lykkäs

Ruotsissa 7.370.712 kpl 12v. täyttänyttä henkilöä on saanut kaksi annosta (81,6%)
ja 2.399.970kpl yli 18- v. henkilöä on saanut kolme annosta (28,9%).

Qroquius Kad

Ja körinä sen kun vaan rehottaa.

Rhinos in FIN

Olisi mielenkiintoista tietää mikä olisi tilanne jos Ruotsissa ja Suomessa KETÄÄN ei olisi rokotettu. Not so many rhinos alive?

Ruotsissa on joka tapauksessa korkein ylikuolleisuus/överdödlighet 100 vuoteen, sitten Espanjataudin jälkeen (SVT, FHM jne)

Qroquius Kad

Eiköhän se tilanne olisi aivan samanlainen kuin aiempien kausi-influenssien aikaan. Niistä ei vain hysterisoitu eikä muihin hengityselinsairauksiin kuolleita merkitty influenssakuolemiksi.

Suomalainen Sisu?

Koronalla ei ole mitään tekemistä influenssan kanssa, ne ovat täysin eri taudit. Eikö tämä ole vieläkään kahden vuoden veivaamisen jälkeen tullut selväksi?

Qroquius Kad

Kummasti vain viime kausi-influenssa katosi jonnekin Suomesta, mutta körinään ilmoitettiin kuolleen sama määrä kuin kausi-influenssaan noin keskimäärin per vuosi.

Eikö tämä aivan oikeasti todellakaan aiheuta mitään ajatusliikkeitä?
Ei kai sitten;
mieluummin niellään vain kaikki pelkoporno ja hysterisoidutaan lisää,

Qroquius Kad

Saahan sitä niinkin uskoa.
Yhtä lailla voisi julistaa, että jos maailman jokaisella maalla olisi niin epätodellisen loistava pääministeri kuin Manna Sariini, körinä katoaisi justiinsa.
Varmaan sodatkin…

Xpertit

Juu ja ei. Ne taudit jotka leviävät ”suusta suuhun” eli hengitysilman mukana (tai verestä tai eritteistä) eivät kulje käsien kautta.

Sanaton

No, mitäs eroa niillä on?

Reijo Ruotsalainen

Lopputulemilla (haudanpartaalla olevat kyykistyvät tähän tautiin) on influenssa samalla markkinalla covidin kanssa. Eli ihan aiheellinen kysymys.

Tyko

Ei virusten kanssa ole leikkimistä. Esim. vesirokkovirus jää latenttina piiloon aivo- ja selkäydinhermoihin:

Harvinaisempia komplikaatioita ovat aivotulehdus ja aivokalvontulehdus. Vyöruusun on todettu tutkimuksissa lisäävän riskiä sairastua MS-tautiin 4-kertaisesti vuoden sisällä vyöruususta. Rakkulavaiheessa oleva vyöruusu voi tartuttaa vesirokkoviruksen sellaisiin henkilöihin, jotka eivät ole vesirokkoa sairastaneet. Erityisen vaarallista tämä on raskaana oleville naisille. (Wikipedia)

Qroquius Kad

Ei olekaan leikkimistä, vaan niihin pitää suhtautua niiden edellyttämällä tavalla.
Influenssaa lievemmästä kulkutaudista ei pidä tehdä keksittyä Mustaa Surmaa puhtaasti poliittisista syistä.

Rullattu

Heh,heh.. Paven mielestä siis mrna piikkinen keksijä on joogahippi, rokotevastainen, jne.
Hän kun on jo kuukausia sitten sanonut että kenekään ei noita myrkkyjä pitäsi ottaa.
Mikä on niin tyhmä että luulee tietävänsä enemmän kun keksijä itse, ihan vain selittämään geenipiikkiuskovaiset niin saan nauraa makeasti teille.

Rullattu

Kuten arvella saattoi.
Eipä ole vielä kukaan ihan life elämässäkään jäänyt lässyttämään geenipiikkikien ihannuudesta kun heille on selvitetty noiden piikkien keksijän mielipiteet.
Firman johtaja tulosti oikein toimiston seinälle piikkikeksijän sanoman, että varmaan näkyy jokaiselle. Täällä suurin osa kävelee silmät ummessä vaikka syanidia ottamaan jos sitä alettaisiin valtamedian osalta kehumaan.

Rocko och hans bror

Ruotsissa on nyt kaikenkaikkiaan tökitty yli 17,5 miljoonaa koronerokotepiikkiä ihmisten käsivarsiin eikä mitään joukkokuolemia ja massahautauksia ole tapahtunut. Joten Paavokin voi hyvillä mielin mennä rokotuttamaan itsensä.

Tilanne 28.12: https://www.folkhalsomyndigheten.se/folkhalsorapportering-statistik/statistikdatabaser-och-visualisering/vaccinationsstatistik/statistik-for-vaccination-mot-covid-19/

Teholla makaa tänään yli 100 kehnoa koronapotilasta ja tavallisilla vuodepaikoilla melkein 600. Koronan lisäksi leviävät sesonki-influenssa, RS-virus, oksennustauti (”vinterkräksjukan”) jne joten ei kauheasti kannata tunkea ihmisten joukkoon esim. jonkun alennusmyynnin takia.

Dr.

Mistä tiedät? Oletko käynyt verikokeella?

Qroquius Kad

Eli noista tööttäyksistä ei ole todellisuudessa ollut mitään hyötyä muille kuin covid-papeille ja heidän Pfizerin osakkeita pursuileville salkuilleen.

jorma

Ilonsa ja lahjansa kullakin. Hoitajille sympatiat, suuri joukko heistä ei varmastikaan ole yhtä iloisia eilisestä “uudenvuodenlahjasta” eduskunnan taholta.

Qroquius Kad

Mistä tiedät, ettei ole sanonut?

joku

Hyvä! Omasta kunnosta huolehtiminen on tärkeää. Onnea lakkoon!

Qroquius Kad

Aiotko lopettaa muutkin alkoholijuomat kuin kaljan?

Muumilimpsa

Itellä jo 3 vuotta päihteetöntä takanapäin, ei olisi uskonut ku 35 vuotta meni saatanan lujaa.. Mutta tässä nyt ollaan eikä hävetä myöntää että näin hyvin ei ole pää/kroppa voinut sitten vuoden 1983. En putoa enää spurgukuoppaan, densoilu on nuorten miesten hommaa. Mä oon valmis.

Oloneuvos

Kaljan voi vaihtaa itse tehtyyn kiljun. Omenaa vaan ämpäriin mauksi ni avot.

Kung i baren?

Paavolle suosittelen ruotsalaista ohjelmaa ”Behandlingen” joka menee kanavilla TV5 ja Discovery+. Siinä ruotsalaiset VIP-alkoholistit ja narkomaanit saavat apua.

Mielenkiintoinen ja asiallinen ohjelma.

Moonman

Tässä salaliittoteoria: Ensin pelottelu, sitten uhkailu ja kiristäminen (et pääse baariin ilman passia) ja kun lopulta on jäljellä vain sen kaikkein jääräpäisin pari prosenttia, niin pakkokeinot ja vainoaminen. Sitten voidaan siirtyä kommunismin seuraavaan vaiheeseen, eli henkilö-ja taloustietojen liittämiseen passijärjestelmään mitä ilman ei pysty ostamaan tai matkustamaan enää.

Jaakko Palvi

Ei tässä mitään kommunismia ajeta vaan äärikapitalistista oligarkiaa(harvain valta) ja Korporatokratiaa (yhtiövalta). Vetäjäjänä Euroopan keskuspankki ja Bryssel.

Rokotepassi.JPG
Dr. NO

Matulääkärikoronatodistuksia Göteborgissa tehtaillut klinikka on mennyt konkurssiin. Dr. Karwa itse (il dottore de taqiyya) sai (vain!?!) vuoden vankilaa petoksesta ja törkeästä väärästä todistamisesta. Äijällä oli mahaa veloittaa asiakkailta 1600-3700kr per nuppi mutta otetut verinäytteet heitettiin roskiin ilman mitään analyysia. Kyllä mahtaa Karwaa karwastella: jäi kiinni ennenkuin sai miljarditulot eikä päässyt livistämään.

Anna-Maria Korhonen

Ainakin Suomessa koronarokote on saajalle ilmainen. Tai no, eihän THL tai hallitus niitä omasta pussista kustanna, vaan verovaroista. Mutta jos olisin lapsi, niin katsoisin, että minua on viilattu linssiin.

Koka Kola

Varmaan iha ite pikku kakkiaiset rokotuksia toivoivat kun joulupukin sylissä istuivat, näin se meni.

X

Älä tule paha pukki, tule hyvä pukki. Pahalla pukilla paha turvotus sekä parta yli 45° kulmassa. Mumisee jotain muhametista ja neitsyeistä.

Lallukka

Itse sain mrna:n asemesta suklaatia ja karmean turvotuksen siitä.
Oli vikakerta kun etenkään vaaleaa konvehtikamaa mäystän kitusiin.
Tumma toimii kyllä satunnaisesti aivan jees.

Sellaista

Eräs sukulainen oli joutunut tässä joulupyhinä sairaalaan sydänongelmien vuoksi ja epäilen ettei vain olisi rokotteet syynä. Samoin tiedän tapauksen, kun 2 rokotetta saanut nuori mies oli joutunut sairaalaan myös.

Last edited 2 vuotta sitten by Sellaista
Suomi-Kustu

Eiköhän ne lapset niitä leikkikalujakin lahjaksi saaneet. Nainen nyt halusi korostaa kuinka hyvä asia rokotukset lapsille olivat ja vertasi niitä joululahjaan. Ei tuossa ole mitään aihetta naureskeluun.

Jaakko Palvi

IS: 30.12.
“New York Timesin mukaan osa tiedemiehistä on suhtautunut hankkeeseen epäilevästi ja varoittanut liian monen rokoteannoksen voivan aiheuttaa immuunijärjestelmän väsymistä, jolloin kehon kyky taistella virusta vastaan laskee. Osa Israelin hallitusta konsultoineesta tutkijapaneelista piti tätä mahdollisena varsinkin ikäihmisillä.”

Keskeinen havainto on se, että rokotetun väestön immuniteetti heikkenee, kertoo Edinburghin yliopiston epidemiologian professori Rowland Kao Newsweekille.

Rokotteita on tarkoitus ottaa jatkossa 3kk välein joten muutamassa vuodessa olemme saaneet 12 rokotetta. Onko silloin vastustuskyky kaikkiin virusmuunnoksiin lopullisesti menetetty?

Jaakko Palvi

Syy miksi rokotepassi poistetiin käytöstä.

270306724_151416490658085_266796828749671978_n.jpg
Rokottakaaaaa

Mielestäni tähän aikaa sopii että myös siköt pitää rokottaa äidin kohtuun ennen kuin tulevat tähän saataiseen maailmaan. Ainakin pari piikkiä olisi hyvä antaa.

Fautsi Faiser

Kaikille miehille pakkorokotus molempiin kiveksiin 2 kertaa vuodessa loppuelämän ajan! Naisille kaksi rokotetta munasarjoihin 2 kertaa kuukaudessa 70 ikävuoteen asti.