Rakastettu gangstaräppäri vapaaksi

Rinkeby sai lämpimän joulutervehdyksen, kun vankeinhoitovirasto päästi vihdoinkin vapaaksi gangstaräppäri Yasin Mahmoudin alias Yasin Byn.

Yasin Byn on tullut tunnetuksi hyvässä ja pahassa. Pahassa siinä mielessä, että nuorukainen on ollut useaan otteeseen vangittuna epäiltynä murhista ja suurin piirtein kaikista rikoslaissa mainituista rikoksista.

Yasin Bynin tunnetuin kupru lienee räppäri Eináriin kohdistunut kidnappaus ja sen yhteydessä Eináriin kohdistuneet väkivallanteot. Yasin Byn tuomittiin kesäkuussa käräjäoikeudessa 10 kuukauden vankeuteen tästä kidnappauksesta, mutta rikosnimike Yasinin kohdalla oli kidnappauksen suunnittelu.

Juttu on mennyt hovioikeuteen, mutta hovi ei ole vielä antanut asiasta lopullista päätöstä, paitsi välipäätöksen, jonka mukaan Yasin Byn on periaatteessa istunut tuomionsa jo ja hänet päästettiinkin eilen vapaaksi Sollentunan poliisivankilasta.

Hyvässä Yasin Byn tunnetaan taas siitä, että hänet on palkittu valtiollisen yleisradioyhtiö Sverigesradion kulttuuritoimittajien toimesta monin palkinnoin ruotsalaisen kulttuurin rikastamisesta, eli räppibiiseistään. P3:n toimittajat ovat kertoilleet kuinka Yasin Byn tuo kauniilla tavalla esille uusruotsalaisten kulttuuria jollotuksissaan; ryöstöjä, murhia ja kokaiinin nenään vetämistä.

Sosiaalisessa mediassa on laitettu jo pystyyn leikkimielisiä arvauskilpailuja, että onko Yasin Byn epäiltynä uudesta murhasta ennen kuin uuden vuoden lumet sulavat.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Jos räppiä ei olisi, niin olisi kiva tietää, mihin tämän gangstan laulajan kyvyt riittäisivät. Mutta onneksi on rääppimusiikki, hänen kannaltaan. Skansenille häntä lienee turha odotella.

Gyntter

Samaan kyvyt riittävät kuin muillakin vastaavilla: Aivottomaan huutoon ja mölinään joka paikassa missä vaan liikkuukin.

Kaitsu

Onko tää nyt sitä kulttuuria, meinaan toi räppi??

Qroquius Kad

Se on se kulttuurinen huipputaso, jolle Afrikan kädellinen voi yltää.

Waltsu

Räppi ja perseenheilutustanssi, joka kuvaa naimaliikkeitä. Siinä “kulttuuriset” saavutukset.

Ohmygod

Laajasti ymmärrettynä se on kulttuuria, joskaan en ymmärrä mitä hyötyä siitä on.

Hytkyvien höpöttäjien kutsuminen muusikoiksi tai artisteiksi on ehdottomasti noitten sanojen väärin käyttöä.

Kohta sanotaan paljastelijasetääkin taiteilijaksi.

Gyntter

Oikeus on toteutunnut! Olisi ollut karua RASISMIA pitää huippumuusikkoa ja Ruotsin tulevaisuuden palastajaa vankilassa. Niin toimitaan vain kehitysmaissa ja hirmuvaltiossa eikä humanismin suurvallassa.

Toivottavasti kaveri on sentään saanut posesta lähtiessään ‘koppikorvauksena’ mutkan ja riittävästi kuteja, niin pääsee palaamaan normaaleihin päivärutiineihin.

Siis miettikää vielä kerran hyvät ihmiset: Huippumuusikko pidetään vankilassa eikä edes kunnon tuomiota ole olemassa. RAAAASISMIA, RAAASISMIA!!!

liisa.kettu

Voihan siinä käydä niinkin jotta persräpätti Byn palkitaan luodilla päähän lopulta, en oikein usko näiden kädellisten rauhaisaan yhteiseloon missään, eivät tulleet toimeen keskenäänkään, miten isoa siivua huumekaupasta sitten hamuavatkaan? Luulisi jotta ruotsissa vielä balkanin alueen mafioilla on sanansa tuossa, jokatapauksessa vastenmielin tämä ilmiö ruotsissa jota pidin hyvin järjestäytyneen rikollisuuden maana. Usassa apinajengit sai vallan ja nyt poliisi ei juurikaan pysty edes ampumaan noita missään, tilanne on ruotsissa sikäli hävitty jotta poliisi ei vastaa tuleen ja on ilmeisen korruptoitunut jo aikaa… Ruotsin suvakismi on korruptoinut rakenteet liian syvällä maan pelastaminen vaatii epäilmättä jättimäiset puhdistukset koko hallinnossa kuin mediassa.

Ruotsi idiotisoituu

Arvuutella voipi myös milloinka Einarin ystävät näpäyttävät puikulapään nokkaa luunapilla tai tekevät jotakin vielä epämiellyttävämpää.

Hotellissa tapetun äijän isäkin yritettiin tappaa autolla, kolme poikaa on jo tapettu. Kun kehareita ottaa niin saa idiotiaa kaikin maustein vaan ei sivistystä eikä veroäyrejä.

”Pappan till den mördade gängledaren vid Fridhemsplan blev påkörd av en bil under natten, enligt Expressens uppgifter. Polisen misstänker mordförsök, och enligt uppgifterna är de två anhållna männen ledande i en fiendegruppering till gängledaren i Östberga. Pappan har nu har förlorat tre av sina söner till gängvåldet i Stockholm.”

WLM

Siinä vasta kova musta mies suoraan Los Angelesin South Centralista! Eiku siis.. kukkakeppi somali. Ruotsista. Suoraan sossun luukulta. Joumään Tsikaaago. Ei tommoista sketsiä ole olemassakaan =)

Oloneuvos

Mitä? Eikö muka oo katu-uskottava kukkakeppi? Sormimerkit ja kaikki.

Ruotsi idiotisoituu

Somalian pääministeri on saanut potkut virastaan korruption takia mutta onneksi hänelläKIN on myös Ruotsin kansalaisuus joten voi tulla Ruotsiin sossuelätiksi kuten Irakin puolustusministerikin.

Mikseivät liity Ruotsissa sossuihin ja pyri hallitukseen? Ei siellä mitään tarvitse osata kunhan on vaan. Räppijätkillekin voitais antaa ministerinsalkut ja turvamiehet ettei nalli napsahda.

Joke

Jos tämä kidnappasi Einarin ja vähän sen jälkeen Einari tapettiin, niin luulisi, että asioilla on yhteys ja hovissa tämän räpätin tuomio kovenisi.

Wittgenstein

Einari on mennyttä, mutta mihin joutui Einarin polkupyörä, joka käytettävissä olevan tiedon varassa ei ollut sähköpyörä, https://www.youtube.com/watch?v=qE1s29iWZDc
Intensiiviset tutkimukset jatkuvat.

Qroquius Kad

Nytpä Einari se
enää ei narise.
Sama pätee fillariinsa ja Juiceen.

seant
Anna-Maria Korhonen

“Yasin Byn tuo kauniilla tavalla esille uusruotsalaisten kulttuuria jollotuksissaan; ryöstöjä, murhia ja kokaiinin nenään vetämistä.”

Millä tavalla uusruotsalaisten ryöstöt, murhat ja kokkelin vetäminen eroavat vaikka jonkun Bronxin tai muun jenkkiläghetton vastaavista. Eikö ryöstely, murhaaminen ja huumepöllyttely ole jo sanoitettu moneen kertaan. Yasinin voisi ihan hyvin palauttaa Somaliaan. Rikollista elämää ihaileva taas voi katsoa vaikka YouTubesta jonkun jenkkiräpätin jollotusta, ja jos niin tahtoo, muuttaa New Yorkiin. Ai niin Yhdysvalloissa ei ole Kansaneläkelaitosta. Hätätilassa voisimme lahjoittaa Palefacen ruotsalaisille.

Qroquius Kad

Siinähän se uusruotsalaisten ongelma onkin:

he eivät ole ruotsalaisia, eivätkä haluakaan olla, koska pitävät vääräuskoisia itseään alempitasoisina.
Eivätpä he silti halua pitää kiinni vanhempiensa afrikkalaisuudesta, koska he ymmärtävät kyllä sen olevan ruotsalaisuutta valtavan paljon alemmalla kehitystasolla, kykenemättömänä saamaan aikaan muuta kuin paskastanian.

Niinpä he kääntyvät Internetin tarjoileman amerikkalaisen Black Culturen puoleen.
Siellä sitä piisaa afrikkalaisperäisiä esikuvia:
kultakäätyihin kietoutuneita raivokkaita muskelikuukereita, jotka avoimesti julistavat vihaa valkoisia kohtaan, vaatien spermanaamamiehiä tapettaviksi ja spermanaamaämmiä raiskattaviksi, jou mään!

Rispektii, rispektii ganstalle, jou mään chicago!

liisa.kettu

Suomessa yleensä salautut jengiläisten ja persräpättien lapsenraiskaus puuhat on olleet tänään suvakkimediassa, juttu liittyy Pk seudun perseräpättien jengeihin mtu.jen huumeravintoloihinkin? Ilm paikassa . tapettiin yksi suomipoika eikä asia tainnut selvitä silminäkijöistä huolimatta ,onko vaalivaikutusta kun persehtijöiden puuhia uutisoidaan? Tänään on kerrottu jopa siitä että suomen Pisatulos romahti ennätysajassa kehitysmaalaisten taso heikensi kaikkea tasoa suomessa nopsaan mtu.tuksen saldo laskee koko yhteiskunnan tasoa, ongelmasta kärsii maan vähävaraiset perheet jotka ei pääse pakoon mtu.aluielta, tilanne pahenee koska suomi uhkaa tippua euroopan köyhimpiin maihin asemastaa pohjolan köyhinpänä Sveitsi veisteli Pisasta ja taloustutkijat italia paketista

Erkki Nimimimerkki

Country on valkoisen roskaväen musiikkia ja räppi mustan.