Rikollisjengit syventävät yhteistyötä ja toiminta kovenee

Tukholman poliisi kertoo, että rikollisjengit tulevat yhä kovemmiksi ja ammattimaisemmiksi sekä tekevät nykyään hyvin kattavaa yhteistyötä.

Sverigesradion mukaan poliisi kertoo, että poliisin tiedusteluosasto on havainnut selviä merkkejä siitä, että tukholmalaiset rikollisjengit ovat lisänneet selvästi yhteistyötä huumekaupan, suojelun ja murhasuunnittelujen saralla.

Tiedusteluosaston johtaja kertoo, että esimerkiksi huumekaupassa on suurta yhteistyötä. Yksi osapuoli hakee ja toimittaa tavaran maahan ja useammat muut jengit hoitavat jakelun.

Lisäksi jengit toimivat nykyään myös omien alueidensa ulkopuolella ja rikollinen toiminta on muutenkin laajentunut. Uutisessa mainitaan ns. Vårbyn mafia, joka alkaa olemaan jo jonkinlainen uusruotsalaisten gangsterijengien kattojärjestö.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tämä vasta alkua
Tämä vasta alkua
4.1.2022 15:01

Rikollisuus on yhä enemmän liiketoimintaa jossa valkokaulusheppuja vilisee. Kaikenlaiset MatuSäätäjät pääsevät johtopaikoille politiikkaan ja elinkeinoelämään.

Katsokaapa vaikka SVT- ohjelmaa jota Anna Hedenmo vetää. Yhdessä jaksossa vieraana on aatelisellä nimellä toimiva elinkeinovaikuttajanainen (matu) jonka veli, myös ruotsalaisella sukunimellä, on tunnettu gangsteriadvokaatti ja erotettiin asianajajien liitosta.

Gyntter
Gyntter
4.1.2022 15:13

Asianajajaliitosta erotottamiseen johtaa jo se, jos teet toimeksiantoja edullisemmalla hinnalla kuin paikkakunnan asianajajien kesken on sovittu (mafia/kartellityyliin).

Suomi Finland
Suomi Finland
4.1.2022 15:02

Maa jossa ei ole ulkomaista mafiaa on rasistinen maa.

Gyntter
Gyntter
4.1.2022 15:08

Oikein UPEAA!!! Todella isot onnittelut humanistiselle suurvallalle erittäin onnistuneesta kehitysmaa kehityksestä!

Ei kuitenkaan kannata tuudittautua tunteeseen, että työ on tehty ja valmista on! Vielä on vainottua ja hädän alaista väkeä eri puolilla maailmaa. Siis nyt vaan nöyrästi lentokoneet ilmaan ja hakemaan hädänalaiset turvaan kaukomailta ja terroristileireiltä. He pelastavat Ruotsin tulevaisuuden.

Kaukana takana on ajat, jolloin maahan virtasi juoppohulluja metsäläisiä naapurimaasta. Nyt maahan saadaan sivistyneitä huippuosaajia edelläkävijä maista.

Puolueeton
Puolueeton
4.1.2022 15:22

Ruotsi ja EU seuraa Yhdysvaltoja maahan muuton seurauksena. Yhdysvatoihin muutti väkeä monesta maasta 1900 luvun alkupuolella. Näistä muodostui rikollisorganisaatioita, jota pitivät maata kovilla kymmeniä vuosia.
Kenestäkähän tulee Ruotsin Al Caponen tapainen gangsterimiljonääri?

MRD
MRD
4.1.2022 16:03
Vastaa...  Puolueeton

Eiköhän niitä ole jo. Eikä ne ole miljonäärejä vaan miljardäärejä.

murre riepunen
murre riepunen
4.1.2022 16:07

Hikku piljaaa ujuttaudutaan päättäville paikoille, seurakunnat, urheilujärjestöt, kuntien elimiin jopa valtion palkkalistoilla on näitä kyttyröitä. Media palvoo, suorastaan kumartaa, kotimainen viihdealakin pokkuroi muuttajien edessä, pohja on silläkin alalla nähty.
Poliisit, vanginvartijat, hoitohenkilöstä toimii pelon ja alituisen hengenvaaran uhatessa. Ryöstöt, lapsiraiskaukset, kaappaukset huumebisnes ennen kokematonta. Yksin kulkijat alati vaarassa tullan ryöstetyksi, raiskatuksi, tai harhaluodin kaatamaksi..voi…voi.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.1.2022 16:10
Vastaa...  murre riepunen

Tätä on tilattu. Tätä on saatu. Tätä halutaan lisää.

Joppos123
Joppos123
4.1.2022 17:37
Vastaa...  Qroquius Kad

Ehdottomasti lisää. Sisäkanisteri haluaa laillistaa maassa laittomasti läpsyttelevien rikollisten aseman. Millähän nekin paskat ovat viimeiset 5 vuotta eläneet?
Se on jo fakta, että huumeiden katukauppa on siirtynyt Irakilaisten käsiin.
Syntyy porukoita kuten ”Mantaqa” jotka räkivät niin viranomaisten kuin oikeusjärjestelmän silmille.
Lammaskansa istuu torpissaan ja toivoo etteivät ne pahat tule koskaan ovelle kolkuttamaan. Samaan aikaan vaaliuurnilla äänestetään puolueita jotka sen ovelle kolkuttamisen mahdollistavat.
Ehkäpä joku herää siinä vaiheessa kun ne ovellekolkuttajat rantautuvat West-Endiin ja krunikkaan. Mene ja tiedä.
Joskus tuntuu siltä, että aika ammattisotilaana on mennyt hukkaan. Olisi pitänyt ryhtyä gansteriksi.

Wittgenstein
Wittgenstein
4.1.2022 16:11

Ikävä on Volvo Markkasta ja Hentomielistä Hilarius Sorjosta… (Kukahan se Hilarius olikaan?)

Valtsu
Valtsu
4.1.2022 16:39

Vaikea kuvailla tilannetta muilla sanoilla kuin FANTASTINEN JÄTTIMENESTYS!

Uudet isännät
Uudet isännät
4.1.2022 16:56

Olihan tässä muutama päivä sitten KRP:n poliisin haastattelu. Että Kemu jengit levittäytyvät pohjoiseen. Kovilla otteilla. Että yrittävät yhteistyössä ruotsin poliisin kanssa estää/torjua tämän kehityksen. Ei tule onnistumaan. Tai ehkä jossain muodossa. Paska on lentänyt tuulettimeen, mutta kaikkialla on vain rasismia. Muslimit nauravat idiooteille, jotka tämän sallivat. Ja vieläpä maksavat miljardeja siitä erilaisten tukien muodossa.

Pena
Pena
4.1.2022 18:54

Ylellä tulee taas tämä Stockholms Pärlör sarja Ajankuvia Tukholmasta nimisenä. Jos sarja näkyy, tai on näkynyt Ruotsissa, niin luulisi ruotsalaistenkin alkavan ihmettelemään, että miten elämä Ruotsissa onkaan päästetty tähän nykyiseen malliin ja minkälaiset viikingit pitää pistää asialle, että ruotsalaisuus olisi taas kunniassaan. Sivusta seuranneena tuntuu kuin ruotsalaisuus olisi tauti, josta pitää päästä eroon. Luulen, että rauhaa rakastavina ruotsalaiset odottavat oman aikansa ja sitten jälki on rumaa. Ettei vaan Suomessakin olisi sama juttu.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.1.2022 19:49
Vastaa...  Pena

Ei ruotsalaisista siihen enää ole 200 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin aiheuttaman naisistumisen ja lapsistumisen jälkeen. Sama odottaa suomalaisia.

Penkkiurheilija
Penkkiurheilija
4.1.2022 20:29
Vastaa...  Qroquius Kad

Ruotsalaiset sentään pärjäävät edes urheilussa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.1.2022 20:57
Vastaa...  Penkkiurheilija

Länsi-Rooman gladiaattoritkin olivat kovia urheilijoita, vieläpä kamppailulajeissa. Eipä se paljon auttanut germaanien kansainvaelluksia vastaan, että se niistä urheilijoista.

Gorilla Wear
Gorilla Wear
4.1.2022 20:22
Hih
Hih
5.1.2022 03:18

Tässä on hauska paradoksi, koska siitä huolimatta valtava haittamaahanmuutto jatkuu entiseen tapaan.

herkules_poirotti
herkules_poirotti
5.1.2022 06:41

Tuntuu, että vain (ääri)oikeistolla on Suomessa terve suhtautuminen suomalaisuuteen. Kaikilla muilla on ala-arvoinen kansallinen itsetunto. Suorastaan kilpaillaan sillä, että kuka on suomalaisvihamielisin ja kuka saa eniten tuhottua Suomea. Näyttää siltä, että ei hyvältä näytä, ellei kansallista heräämistä ala tapahtumaan lähitulevaisuudessa.

Last edited 23 days ago by herkules_poirotti
Ja ne HUUMEET
Ja ne HUUMEET
5.1.2022 09:44

Tältä näyttää Pariisissa missä on liberaali suhtautuminen huumeiden käyttöön. Huumejengiä notkuu bussipysäkeillä, paskaiset karvakourat polttelevat crackia avoimesti, siviiliväestö aseistautuu pippurisumutteilla ja poliisi ei puutu asiaan:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/drogmissbruk-okar-otryggheten-i-paris