Suomessa paljon koronarajotuksia, Ruotsissa ei käytännössä mitään

Ruotsissa on puhuttu paljon koronarajoituksista rajoilla. Naapurimaista tai muualta maailmasta Ruotsiin tulevan ulkomaalaisen on esitettävä rajalla rokotustodistus sekä negatiivinen koronatestin tulos. Mutta mikä on käytäntö.

Esimerkiksi Viking Linen satamassa oli aamulla kaksi poliisia ottamassa laivamatkustajia vastaan. Jono eteni jouhevasti ja käytännössä kaikki matkustajat vain kävelivät poliisien ohi, jotka kysyivät ihmisiltä ollaanko sitä kansalainen vai asutaanko Ruotsissa. Ne jotka vastasivat jompaankumpaan myöntävästi saivat kävellä maihin ilman mitään sen kummempia. Ei tarvinnut näyttää henkkareita tai passia. Lähinnä muutama japanilainen turisti jäi selvittämään poliisien kanssa jotakin.

Tosin Helsingissäkään ei ollut ennen joulua mitään tarkistuksia satamassa. Viime kesänä kun kävin Suomessa niin Turussa oli laivalastillinen rajavartioita kyselemässä ihmisten menemisiä ja tutkimassa henkillöpapereita. Lisäksi lätkäistiin määräys käydä koronatestissä 24 tunnin sisällä.

Koronatoimien erot Suomen ja Ruotsin välillä ovat kyllä melkoiset. Suomessa suurimmalla osalla ihmisiä oli maski päässä yleisillä paikoilla ja junassa kaikilla. Kun käväisin Helsingissä metrolla Itäkeskuksessa niin olin ainoa matkustaja, jolla ei ollut maskia. Ruotsissa taas metrossa tai paikallisjunassa kukaan ei käytä maskia.

Niin ikään Suomessa lähes kaikki toimet ovat tällä hetkellä kiinni kuntosaleista kaljabaareihin. Ruotsissa taas ei ole mitään rajoituksia, paitsi yli 500 henkilön tapahtumissa on näytettävä koronapassia. Kuntosalit, kaljabaarit, uimahallit ja kaikki ovat auki normaaliin tapaan. Silti koronaa esiintyy esimerkiksi Tukholmassa enemmän kuin koko pandemian aikana.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Tämä omicron moronic virus on nyt kai monilla kavereilla. Aikalailla normilentuna kuitenkin kaikilla. Eipä sekään nyt kivaa, mut ei se taas ole mitenkää perusteltua sulkea koko maailma.

pöh

Ja sitten ne testit on aivan naurettavaa pelleilyä, teet 2 testiä peräkkäin niin toinen on positiivinen ja toinen negatiivinen.
Vois alottaa korona loton, arvotaan 5 omikronia ja 2 lisä deltaa..

Ehdottaja

Pääsi pissakakkanaurut kun iltalehdessä asiantuntijalääkäritohtorikoronakirurgiekspertti totesi että NEGATIIVISIIN kotitesteihin ei saa luottaa. Positiivisiin PITÄÄ luottaa. Ja lopuksi tottakai tämä ylivoimainen järjen gigantti lopetti luottopropagandalla että tämäkin haastava tilanne korjaantuu ainostaan pitämällä kahdeksan maskia naamalla ja pitämällä 80km etäisyyttä kanssaihmisiin kaupassa sekä tietysti ottamalla kolme rokotetta ja odottamaan että rokotteet nro 4-38 tulevat saataville. Innolla odotan milloin kansalle riittää. Että milloin sitä havahdutaan ja ihan oikeasti SUUTUTAAN tähän sekopäisyyteen. Ehdotan mellakkaa. Ehdotan anarkiaa. Ehdotan kansannousua.

Qroquius Kad

Ehdota nyt saman tien vielä ydinsotaa. Yhtä helposti sellaisenkin saisi aikaan.

Ehdottaja

En ehdota. Suomella ei ole ydinaseita. Vihaisia miehiä meillä kyllä on, eli kyllä me rähinä saadaan pystyyn.

Qroquius Kad

Eipä ole tähän mennessä näkynyt missään.

pöh

Kyllä tää on kaikille pikkuhiljaa selviimässä että eihän tässä touhussa enää ole järkeä-
Kyllähän mäkin otin koronan ALKUUN vakavammin kun vaikka meidän pääministeri, mutta virheistään pitää oppia ja jopa tunnustaa ne välillä.
Se että jatketaan valehtelua vaan pahentaa asiaa.

TsingTsong

Kaikki on sössitty mitä koronaan tulee. Ruotsin ”PääExpertti” sanoi alussa koppavasti ”Ei se tänne tule!!!”. Ihme että ukko saa vielä jatkaa virassaan vaikka on eläkeiässä.

Aikooko Kintsumaa korvata kaiken aiheuttamansa vahingon ja kustannukset vai ei?

Juha

Vähän aikaa sitten uutisoitiin lääkeraaka-aineiden tuotannon siirtymisestä Kiinaan. Kiva yhteensattuma.

Rullattu

Muutaman kerran on jo tänään saanut nauraa kun uudistetaan parkkialuetta itä-suomessa.
Täällä sitten tuli houkan ennen kahvitaukoa ämmä kuin koppelo ikään, kaivikoneen viereen huutamaan, ”missä on herran maski, et varmaan tollo ole edes rokotetta ottanut”.
En ollut edes näkevinäänkään tuota, kaasua enemmän niin ei kuulunut koppelon ääntäkään. kaippa ”koppelo” sai keukokuumeen huutelussaan ja nyt poloinen on piikkinesteissään letkuissa.
Että hyvin alkoi makeilla nauruilla ensimmäiset uudenvuoden päivät.

MessengerRNA

Rokotusten sivuvaikutuksista tuoretta tilastoa. AstraZeneca teki sääriin 20-30 pitkiä laskimoveritulppia… (Expressen tänään). AstraZenecalla suhteellisesti eniten sivuvaikutuksia.

Astra Zeneca
Antal givna doser: 1 334 784 ANNOSTA ANNETTU
Antal biverkningsrapporter: 24 467 SIVUVAIKUTUSILMOITUSTA
Pfizer
Antal givna doser: 12 908 791 ANNOSTA ANNETTU
Antal biverkningsrapporter: 45 353 SIVUVAIKUTUSILMOITUSTA
Moderna
Antal givna doser: 2 224 876 ANNOSTA ANNETTU
Antal biverkningsrapporter: 17 560 SIVUVAIKUTUSILMOITUSTA

Demarit

Ei kun tässä on vaan käynyt niin että sivuvaikutusten ilmoituskynnys on madaltunut. Oikeasti sivuvaikutuksia ei ole yhtään.

Brynolf.Kalasari

Kyllä tauti tarttuu ja leviää, toki Kepu, virhevihreät ja Rkp myös on saanut osumaa, mutta jihadistitrollit vaan rakastaa kunnon pyllistelijän tavoin syyttää somepalstoilla ainoastaan persuja, luonnollisesti.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17259959/maahanmuuttovastainen-koronamies-loysi-juuri-oikeat-napit
Onko sitten ruåttinkielisten asioita ajava koronanainen?

KoronaLotto

Sekä Kunkulla että Silvialla on nyt K(o)rona. Molemmat ovat saaneet 3 rokotusta.

Puhdas

Kolme on se maaginen numero jolla saadaan tuhottua ihmisen immuniteetti kaikkia muita viruksia vastaan. Siksi nyt ”korona” tarttuu jokaiseen rokotettuun. Ei niillä koronaa kyllä ole, normaalia flunssaa, mutta kun systeemi on sabotoitu niin nyt normiflunssakin on jo karmeaa sorttia. Kohta alkavat oudot ja hyvin yllättävät massakuolemat rokotettujen keskuudessa, ja sitten olemme kaikki ihan että hei härrikyyd vad händer nyyy.. ja juostaan ottamaan lisää rokotuksia

IHU kuin KEMU

Ranskasta on jo tulossa uusi variantti, IHU. Sillä on 46 mutaatiota (omikronilla joku 32 tms).

”Forskarna har döpt varianten till IHU, efter namnet på deras institut.
Varianten har inte hittats i något annat land. Det ska ha 46 mutationer.” (Aftonbladet)

Ovat vähän niinkuin nämä meidän KEMUT:
tulevat monena varianttina (maa, ikä, uskonto jne) mutta kaikilla sama tavoite ja tarkoitus!

Moonman

jossain salaliittoteoria-videossa joku pankin johtoportaan naikkonen sanoi, että ruotsalaisia ei tarvitse kiusata niin paljoa lockdowneilla ja passeilla, koska siellä ei enää kukaan käytä käteistä. Se liittyy jotenkin tähän world economic forumin great resetiin.

Sherlokki suvakko

Mulla vahvistuu vaan tunne, että nää Delta, Omicron ym jutut on ennalta suunniteltu, että saadaan piikkirumba loppuun saatetuks ja maaliin tiettyä tarkoitusta varten. Kun kansa ei totellut heti, niin pelotellaan yhä nopeimmilla muunnoksilla ym ym paskalla, et saahaan koko maailma…niin sitä sopii miettiä.

Puhdas

Aika paska pelote toi omicron, leviää kyllä hyvin mutta on vaarallisuusasteikolla märän pierun ja paarmanpureman välimaastossa. Ei siis ihan mennyt suunnitelmien mukaan, vaikkakin viranomaiset yrittävät hämätä sulkemalla joka paikan tämän supervaarallisen superversion takia.

gatesin pilly

Minähän jo sanoin, että grafeenin nanoantennirinkuloita rokotteilla länkkäreiden aivot täyteen täydellisen kontrollin saavuttamiseksi g5 verkon ja windows käyttöjärjestelmän kautta. Windows HS1 on tulossa.
Olen liittynyt toverikerhoon jo aikoja sitten. Se on alallani muotia yhdysvalloissa.

Qroquius Kad

Et voi enää käyttää Linuxia sen jälkeen, kun William Gaytsiam, ystävien kesken Billy Gates on istuttanut aivoihisi navanalusnännirinkuloita käskemään sinun käyttää Mikkisoftaa.

Särmääjä

Hyvä jos edes Ruotsissa pystytään elään ilman tätä typerää kouhkaa ja vouhkaa. Omikronin myötä viimeistään vilkut, passit, piikit, maskit sun muut riitit on yhtä hyödyllisiä kun veden kantaminen kaivosta pohjattomalla ämpärillä.

pöh

Kaverin talosta suljettiin kuntosali, jossa ei koskaan vuosiin käyny koskaan ketään muuta kun se itse yksin, mut kut kai ne pelkkäs että tartuttaa itsensä?

Puuso

No onhan sitä rankaistava jollakin että joutuu ottamaan rokotteen.