Malinen kuolemassa outoja piirteitä

Jouluaaton aattona kadonnut ja eilen kuolleena löydetyn 31-vuotiaan Maline Leijahin tapaukseen liittyy monia kummallisuuksia, joita tutkitaan tällä hetkellä. Poliisi ei ole vahvistanut rikosnimikettä, ja asia on toistaiseksi tutkinnassa kidnappauksena.

Viimeinen elonmerkki Malinesta on 23. joulukuuta aamuyöstä klo 04.00 aikaan. Hän oli ollut edellisiltana juhlimassa ystäviensä kanssa, josta Maline on tehnyt viimeisen Facebook-päivityksen ennen iltakymmentä.

Jotain kummallista epäiltiin tapahtuneen vasta jouluaattona. Maline oli sopinut kaveriensa kanssa joulupäivällisestä, mutta hän ei ilmestynyt sinne. Malineen ei myöskään saatu yhteyttä puhelimella tai Mesengerin kautta.

Kaverit pääsivät sisään Malinen asuntoon ja sieltä löydettiin mm. puhelin. Tämä herätti epäilykset. Välipäivien aikana vapaaehtoisjärjestöt etsivät Malinea ympäri Landskronaa, kunnes hänet sitten löydettiin eilen tiistaina Landskronan ulkopuolelta teollisuusalueen laitamilta.

Poliisi tutkii tällä hetkellä tapahtumaa kidnappauksena, mutta rikosnimike tulee tietenkin päivittymään kunhan kuolinsyy saadaan selville ja tekninen tutkinta valmiiksi. Mikään ei viittaa vahinkoon tai itsemurhaan, vaan kyse on mitä luultavimmin henkirikoksesta. Tähän viittaa mm. se, että kaverien mielestä Malinella ei ollut mitään tekemistä autiolla teollisuusalueella.

Seurataan tapahtumia, sillä vaikuttaa, että tästä syntyy taas suuri mysteeri, jota ratkotaan pitkään.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Perässä tullaan
Perässä tullaan
5.1.2022 21:54

Ruotsi nauttii ihanasta värinästä.

Impivaara tulee perässä päättäjiemme ja heidän äänestäjiensä toiveiden mukaan.

Kilu
Kilu
5.1.2022 23:45

Tämä ei tainnut olla ”Redbull antaa siivet” tyyppinen tapaus…

Särmääjä
Särmääjä
5.1.2022 21:59

Jengi halunnu kostaa toiselle tappamalla niiden jäsenen hoidon?

black_danger_company
black_danger_company
5.1.2022 22:03

Hui, otsikon nähtyäni ihan säikähdin, että onko Tuomas Malinen kuollut tai että onko hän kuolemassa.

Vähän jännittää
Vähän jännittää
5.1.2022 22:57

Samaa minäkin säikähdin, mutta kyse olikin [Moolinin] kuolemasta. Vai menikö oikein?

Juu, olen jo vähän aikaa miettinyt koska tuomas pääsee hengestää. Tai lääkärimme Mikael. Jaanaa ne ei enää uskalla tappaa koska siitä kansa raivostuisi.

Oi mullah
Oi mullah
5.1.2022 22:16

Niinpä niin. Tämähän on taas paskaa, missä mullahit ovat asialla. Kunnes toisin todistetaan. Ja sehän todistetaan niin, että omaiset ovat rasisteja. . Kun ajatellaan esim mainoksia. Siitähän on tullut määräys, että tummaa väriä yms on oltava. Sama homma tuomioissa. Saatanan muslimi raiskarit nauravat tälle systeemille . Ei niitä kiinnosta. Kokemusta on. Suvakit ovat siellä puolustamassa. Tukka värjättynä vihreäksi/punaiseksi/sinisekseksi. Ja kaikki ällöttäviä läskejä.

Joppos123
Joppos123
5.1.2022 22:38

Ruotsin poliisi on täysi vitsi. Eihän ne vieläkään tiedä kuka ampui Palmen. Joku nobody mimmi ei siinä fiaskossa paljoa paina.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.1.2022 11:40
Vastaa...  Joppos123

Tietäväthän.
Se oli Stig ”Skandiamannen” Engström.
Asiasta on tehty viranomaispäätös, joten sen on oltava niin.

Tätä kaikki asianosaiset tarkoin noudattakoot äärimmäisten seuraamusten uhalla!

Bling Bling
Bling Bling
6.1.2022 00:28

Ei ollutkaan Tuomas Maliselle hämärissä olosuhteissa tapahtunut ”onnettomuus”.

Myös Suomi seuraa
Myös Suomi seuraa
6.1.2022 04:51

Tämä on vain sitä jännää värinää.

Daavidin poika
Daavidin poika
6.1.2022 10:18

Ilmeisesti tämä tulee olemaan vuoden 2021 viimeinen murha Ruotsin maakamaralla. Ilmeisesti siepattu koti ovelta kun kerta on jäänyt puhelin asuntoon.

Toivotaan kuitenkin, että Maline:n murha selviää pikaisesti.

Suomessa on Murha.info. Onko Ruotsissa jotain vastaavaa sivustoa.?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.1.2022 11:59
Vastaa...  Daavidin poika

On siellä tuollainen:

https://www.flashback.org/f8

Jones
Jones
6.1.2022 12:17

Kummasti Suomestakin on alkanut ihmisiä katoamaan ja sitten heitä löydetään ”hukkuneina” milloin mistäkin. Minäkin meinasin aikoinaan ”hukkua” Torremolinoksessa, espanjalaisten poliisien toimesta. Onneksi paikalle tuli kuitenkin karavaanereita ja kyselivät mitä täällä tapahtuu, etten sitten kuitenkaan ”hukkunut”. Onhan Espanjassa joku suomalainen ”pudonnut” kielekkeeltä. Tummien ja tulisten maat ovat vaarallisia ja he ehkä tuovat vaarat mukanaan pohjoiseenkin.

Make's perfect sense
Make's perfect sense
6.1.2022 13:58

Kappas… suorastaan sarjamurhamysteeri. Flashback kertoo ketjussaan ”Landskrona: Maline Adrijana Bianca Persson” että Maline oli viettänyt iltaa samassa biljardibaarissa josta Eirin Mikkelsen katosi mystisesti kaksi vuotta aiemmin ja löytyi sitten hukkuneena. Joku privaattispaanare vaikuttaa jopa havainneen Eirinin poikakaverin olleen Maline:n fb-kamulistalla. Kiristyykö verkko vai tuleeko nedlagt… kas siinäpä kysymys.

Tähänkin tapaukseen
Tähänkin tapaukseen
6.1.2022 17:59

syyllisiä ovat narsistiset poliitikot

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.1.2022 20:16

Heidän rikoskumppaneinaan toimivat heitä yhä uudestaan ja uudestaan äänestävät kansalaiset, jotka eivät kaikki edes kannata näiden tekemää politiikkaa.

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
7.1.2022 09:20

Lienee vaan dumpattu tuonne. Varsinainen tekopaikka jossain muualla.