Ruotsissa menollaan ”kuppakylpy”

Sukupuolitaudit ovat päässeet vuosien tauon jälkeen valloilleen. Klamydia, tippuri, mutta ennen kaikkea kuppaa näyttää olevan liikkeellä reilunpuoleisesti.

SVT:n uutiset kertovat jopa, että tilannetta voisi verrata kuppa_kylpyyn. Sen verran kovasti kuppa on yleistynyt viime vuoden aikana.

Söderin sairaalan ylilääkäri kertoo selityksenä kuppaepidemialle sen, että miehet ja transhenkilöt ovat intoutuneet entistä kovemmin paneskelemaan miesten kanssa. Ylikääkärin mukaan viime kesänä kuppa levisi kulovalkean tavoin.

Ylilääkärin mukaan kuppa iskee homoseksuaaleihin yhden erikoisen syyn takia. Viime vuosina on tehty hiv-hoidoissa suuria lääketieteellisiä edistysaskeleita. Henkilö, jolla on hiv, voi hyvin hoidettuna harjoittaa suojaamatonta seksiä ilman pelkoa, että tauti leviäisi seksikumppaniin.

– Ihmiset eivät toisin sanoen ole enää niin pelokkaita ja siksi eivät välitä niin paljoa kondomeista kuten 1990-luvulla, jolloin oli elämän ja kuoleman kysymys välttää hiv:in tarttuminen, joka taas kehittyy itsessään aids:iksi.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Wittgenstein

Niin, nyt se sitten selvisi sekin; Notta kun se Kuppa lähti Töölöstä, niin mihin se sitten sieltä meni…

herkules_poirotti

Kiva, että ei jäänyt Suomeen.

totuutta kehiin

”Homppelit ooh oh, galvanoikaa pyllynne, niin tauti tartu eii.” Näin lauleskeli taannoin Sleepy Sleepers. Ehkäisy olisi taas tarpeen.

Tuumailija

Ei muuta kuin lock down päälle, jokaiselle alasuojat 24/7 ja pfizerilta troppitilaus, jotta estetään epidemian leviäminen pandemiaksi.
Tokkopa tällaista tullaan näkemään, plörönällä on parempi kupata kaikkia vauvasta vaariin.

Anonyym

No, ei sitä kuppaa nyt niin paljoa tule. Paitsi jos hyppykupaksi yltyy niin sitten leviää helpommin mutta siihenkin tepsii nykyaikainen hygienia, tiskikoneet sun muut.

Daavidin poika

Ruotsi on kyllä ollut aikoinaan erityisen tarkka kaikista hygienia asioista jotka pyörivät ihmisten, ja varsinkin elintarviketeollisuuden ympärillä.

Tilanne on nyt kuitenkin se, että kun Ruotsi, ja Suomi liittyi euroopan unioniin niin tässä on lopputulos. Jopa Suomalaiset sotilaat kantoivat paperittomien kantamuksia linja-autoon Haaparanta / Tornio raja-asemalla. Keneltäkään ei kysytty terveystodistusta, eikä tietenkään ”passia” En nyt tiedä miten nämä sukupuolitaudit ovat levenneet Suomessa. Mutta sen muistan, että Keskustan Juha Sipilä oli tuolloin pääministerinä Suomessa kun näitä paperittomia ottivat avosylin vastaan Suomeen. Jotenkin tuntuu siltä, tämä Raja avomielisyys alkaa ”kostautumaan” pikkuhiljaa viattomille kansalaisille.

Tiktokvideota kehiin

No mitä tähän nyt toteaisi ns sivistyneesti ja hillitysti. Aikaisemmin kirjoitinkin tänne vaarallisesta sukupuolitaudista, joka kirjaimellisesti mädättää pallit. Siitähän varoitettiin Britanniasta. Esiintyminen erityisesti afrikkataustaisilla. Ja ollaanko unohdettu Suomessa noussutta kohua, missä sukupuolitauti poliklinikan hoitajat päivittelivät tautien kasvua sekä kirjoa? Taisivat saada potkut rasismista. Tämä siis invaasion jälkeen. Nussimaanhan ne tänne tulivatkin. Kutsusta. Kirurgin yms yllätys munat.

Tikattu Toosa

Kolme asiaa nimettiin jotka erityisesti ovat lisääntyneet Ruotsissa (SVT teksti-TV 4.1):

-kuppa
-kikkelinsilpominen
-pimpsanleikkely ja kiinniompelu

Voi tätä ilon, onnen ja KOMPETENSSIN aikaa!

Punavihernatsimafia

Kuppa on iloinen asia ja me tienataan sillä. Ei saa olla suvaitsematon.
Tervetuloa kuppa! Meillä on tilaa!

Näillä mennään

Veikkaan että myös eteläisen Suomen jo voitetut taudit palaavat entistä kovemmalla ryminällä. Ja levittäjinä ovat jo parhaaseen ikään ehtineet sukupuolisesti vapautuneet leidit kun ilman kortusa on niin ihana paneskella tummaa ja josta on haaveillut koko ikänsä. Ja nyt niitä on tarjolla kuin karkkeja karkkikaupassa.