Uushelsinkiläinen imaami yritti huijata maanmiehiään

Helsingin hovioikeus piti aiemman käräjäoikeuden tuomion voimassa eräässä työsuhteen irtisanomista koskevassa tapauksessa. Itse jutussa on mielenkiintoisia piirteitä ja vauhtia kuin Kauniissa ja Rohkeissa.

Helsingin Roihupellossa piti majaa Firma XX Oy (nimi muutettu). Firmalla oli jonkinlaista toimintaa ja sillä oli Roihupellon teollisuusalueella varasto. Varaston yhteydessä samoissa tiloissa omalla sisäänkäynnillä oli moskeija. Firman omistajat olivat irakilaisia.

Moskeijaan otettiin imaamiksi muuan niin ikään irakilainen, jo vuodesta 2008 Suomessa asunut Kareem. Kareem sai myös asua jonkin aikaa moskeijan puolella olleessa asuintilassa.

Asiassa on useita uussuomalaisia todistajia. Lyhykäisyydessä juttu menee seuraavasti. Kareem kertoi, että hänellä on moskeijan lisäksi ollut avain firman varastotiloihin. Varastolla Kareem on hoidellut monenlaisia varastohommia; lastausta, pakkausta ja tavaroiden toimittamista. Kareemin mukaan firman omistaja on opastanut häntä työhön, josta on saanut palkkaa 300-400 euroa kuukaudessa. Kareemin mukaan hän on tehnyt firmassa vuonna 2018 puoli vuotta töitä joka päivä 10 tuntia, ilman vapaapäiviä.

Ainoat vapaat ovat olleet pari perjantaita ja ne hetket, jolloin hän on pitänyt seinän takana moskeijassa rukoustuokioita.

 

Kareem ja firman omistajat kuitenkin riitaantuivat ja juttu meni käräjille. Kareem haki kymmenien tuhansien eurojen korvauksia menetettyinä palkkoina. Olihan hän saanut omien sanojensa mukaan palkkaa vain muutaman satasen kuussa, joten saatavina oli palkkoja, ylityökorvauksia, lomarahoja jne.

Homma mutkistuu, kun firmasta kerrotaan, että Kareemilla ei ole ollut mitään työnkuvaa firmassa. Työsuhdetta ei siis ole ollut. Firman mukaan yhtiö ei ole antanut hänelle mitään työtehtäviä eikä hänelle ole edes maksettu palkkaa. Edes verokorttia ei ole toimitettu firmaan.

Edelleen firmasta kerrotaan, että varasto ei ole edes auki 10 tuntia päivässä, joten siellä ei voi työskennellä niin kauaa. Varasto on auki klo 9-17. Firman toimeenkuvana on ollut toimittaa iranilaisia ruokatarvikkeita tukkuna eri asiakkaille.

Kareem vetosi myös yhdenvertaisuuslakiin, häntä sorrettiin. Firmasta taas kerrottiin, että Kareem on asunut kauemmin Suomessa ja tietää paremmin miten Suomessa toimitaan.

 

Firman omistajat kertovat, että Kareem on toiminut firman omistaman moskeijan tiloissa vapaaehtoisena imaamina, eikä hänelle ole tästäkään hommasta maksettu mitään. Kareem asui jonkun aikaa moskeijan tiloissa, mutta ei maksanut tästä vuokraa vaan firma maksoi vuokrat.

Firman omistajat kertovat edelleen, että Kareem on ollut koko tuona aikana, jona hän on väittänyt olleensa firmassa töissä, työmarkkinatuella. Firman mukaan tämä osoittaa, että heillä ei ole ollut mitään työsuhdetta. Myös Kela vahvistaa tämän.

 

Hovioikeus pitäytyi käräjäoikeuden kannalla. Kareemin kanne hylätään ja hän joutuu maksamaan firman asianajokulut.

 

Oikeuden päätöksessä on mielenkiintoisia lausumia. Kareem on ollut saarnamatkoilla vähän siellä sun täällä; Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa. Lisäksi Kareem on antanut asiantuntijalausuntoja lähi-itäläisille tv- ja radioasemille ja osallistunut kansainvälisiin kokouksiin.

Kareem oli myös hankkinut jostain 6 000 euroa moskeijan perustamiseen. Omien sanojensa mukaan rahat tulevat Saksasta, mutta firman omistajien mukaan Qatarista.

 

Mistä koko jutussa oli siis kyse? Imaami Kareem yritti käyttää maanmiehiään hyväksi ja nyhtää heiltä rahaa. Hän kuvitteli, että on jonkinlainen auktoriteetti ja oletti, että maanmiehensä eivät tunne Suomen oloja niin hyvin, että lähtevät käräjille vaan maksavat mieluummin.

Pt-median kommentointi on vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, mutta asian vierestä keskustelu on ihan sallittua. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Fatwantarkistaja

Todistapa imaami vielä Kelalle, että olet työhommissa ollut ja nostanut tukia samaan aikaan.

Koura

Ja todistapa freelancer-imaami vielä Kelalle että ulkomaankeikkojesi aikana et ole ollut työnhakijana suomessa ja nostanut tukia. Jos on suomessa loisinut sitten vuoden 2008 niin ei enää mene läpi se vakio ”ei ummarta”, sinä Kareem olet nyt syyllistynyt petokseen ja sinun kuuluu maksaa Kelalle takaisin aikalailla rahaa. Ei Kareem, se ei ole rasismia. Sinä, Kareem, olet valehtelija.

Urmasturmas

Imaamilla on islam-suojaviitta, ei sille mitään tule. Suomalainen istui jo kopissa.

Ime Aani

👉🏿 Im(emun)aani ei ole Batman vaan Fat(wa)man.

Tyrsky

”Imaami Kareem yritti käyttää maanmiehiään hyväksi”

Höh?

Jokainen imaami tietää Koraanin älyttömyyksiä, mutta silti vedättää uskoville kuinka se on täyttä totta ja kuinka tiede todistaa muka Koraanin todeksi.

Harva imaami esimerkiksi kertoo Koraanista löytyvän senkin tiedon, että aurinko laskee mutalätäkköön.

https://www.bitchute.com/video/ynSCx5fsM0YM/

joo

https://www.youtube.com/watch?v=UL_avMcKAxI

Islamin ajatusmaailmaa seksuaalisesta kanssakäymisestä. Iranin khomeinin (shiia ylipappi) tekstiä samasta aiheesta Lontoon kielellä…

Antti Tifa

Voi voi, nyt on imaamilla paha mieli.
Voipi olla, että Kelan kanssa menee läpsyttimet linttaan ja joutuupi selvittelemään saarnamatkojensa palkkioita ym. menoja millä ne on rahoitettu.
Missähän äijä on asustellut ja nostellut asumistukia ?

Hervaster

On siinä mennyt kaapukareemilla bisnekset pieleen.

Koura

Nyt menee niin huonosti että kohta Kela-imaamimme Kareem on jo torilla puukottamassa suomalaisia naisia selkään.

jorma

Suomalaisiahan he eivät sitten yritäkään vedättää…muuta kuin mennessä, tullessa ja vielä palatessakin.

Menkää kotio tseeeee

Sen siitä saa kun näitä hankitaan ja hyysätään, pelkkiä ongelmia. Veronmaksajien piikkiin joudutaan setvimään heidän keskinäisiä kommervenkkejään. Iso haukotus ja suuri tuhlaus. Irakissa ei ole sotaa, go hima.

Ja entäs afgaanit: äijä nussii kännistä akkaa väkisin vaikka koko äijän suku on mukana samalla risteilyllä Raping Linella ja yksi sukulainen ”nukkuu” samassa hytissäkin yläpetillä:
https://www.expressen.se/nyheter/mannen-tog-farjan-med-familjen-valdtog-kvinna/

Koura

Sukulaisen mielestä ei yläpunkalta kuulunut seksin ääniä joten mitään rikosta ei ole tapahtunut. Mitä on afghanin mukaan seksin ääniä? Lampaan määkimistä? Naisen itku ja nyrkkien mäiskintä?

Roinaa, pelkkää

Paikan nini muutettakoon ROINUPELLOKSI.

DuPont

Onko kyseessä sama moskeija, joka kymmenisen vuotta takaperin kutsui ääri-islamilaisia saarnaajia Suomeen, kuten Anjem Choudary?