Alkuvuoden aikana useita väkivallantekoja Suomessa

Vuosi on lähtenyt Suomessa käyntiin hurjanpuoleisesti. Mononen on saanut ajaa rillit huurussa rikospaikkojen ja ruumishuoneen väliä. Ainakin kaksi tappoa ja kolme tapon yritystä.

Uuden vuoden yönä Oulussa 26-vuotias nuorukainen tappoi 43-vuotiaan naisen. Mies on vangittu ja esitutkinta jatkuu. Niin ikään uuden vuoden yönä tapahtui Kauhajoella väkivallanteko, jota tutkitaan tapon yrityksenä. Teräaseella saatiin vammoja kolmelle. Yksi on vangittu epäiltynä teosta.

1.1. Helsingissä Sörnäisissä tunteet kuumenivat ja kolme henkilöä häiriköi metrossa. Yhdellä oli ampuma-ase, joten tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.

4.1. Tampereella tapahtui väkivaltaa, jota tutkitaan tapon yrityksenä. Tekijää etsitään edelleen.

5.1. Seinäjoella harjoitettiin väkivaltaa, jota tutkitaan nyt tappona. Yksi lautoihin, yksi rautoihin.

Lisäksi poliisi on tehnyt kiinniottoja useisiin viime syksyn aikana tapahtuneisiin henkirikoksiin.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma
jorma
7.1.2022 11:24

Kohta kuullaan taas perinteinen ”tappaahan ne suomalaisetkin”-toteamus, jos joku erehtyy sormella osoittelemaan hyvin ruskettuneita tyyppejä.

Tuumailija
Tuumailija
7.1.2022 13:46
Vastaa...  jorma

Yrittäjyys kuitenkin on se avainsana teon nimikkeenäkin.

Ei aika mennyt...
Ei aika mennyt...
7.1.2022 14:01

Suomi on päättänyt mennä Swedulan ohi! Kiri kiri!

Putte! Istu nätisti!
Putte! Istu nätisti!
7.1.2022 16:12

Muutenkin on nouhauta siirrelty Ruotsin ja Suomen välillä:

Ruotsin phääministeri Andersson on keskustellut Niinistön kanssa Putesta. Älykkyydeltään ja kompetenssiltaan Anderssonska on ihan toista luokkaa kuin edeltäjänsä. Mitenkähän keskustelut ovat menneet? Saadaanko Putte aisoihin?

Putte! Istu nätisti!
Putte! Istu nätisti!
7.1.2022 16:13
ZzZ
ZzZ
8.1.2022 14:33

Se kauhajoen viimeisin tapaus oli sitten ihan kantasuomalaisten välinen nahistelu. Olivat serkuksia, eivät kansalaispukua kantavia.

liisa.kettu
liisa.kettu
9.1.2022 14:29

Valtaosa tietystä rikollisuuden lajista jää pimentoon suojajärjestelmän takia, medialle on asetettu kriteerejä ja poliisilla on myös erikseen koulutetut tiedoittajat, tuosta jos lipeää voi ura tyssätä. Juuri olikin Turussa sattunut keskellä sunnuntaita puukotus vakava sellainen mutta siihempä uutinen sitten päätyikin…Yritin katsoa eri foorumeita julkisiä ilman kirjautumista ei näissäkään mitään, eli viittaa siihen että rikollis-status on suojattu.

liisa.kettu
liisa.kettu
9.1.2022 15:32

Jahaa Turun tämäpäiväinen puukotus oli alaikäisen ilmeinen ryöstö jossa uhri tuli puukotetuksi, ennenhän tämmöinen oli hyvin vakava rikos kuolemaan johtaessa ryöstömurha, nimikettä enää ei taida olla olihan tuhopolttokin murhapoltto ennen, nyt palavien sytytettyjen autojen aikaan ei voida käyttää rikosnimikeitä on vaan mystisesti syttyviä autoja, mitenhän kun sähköautot yleistyy onko nuo sähköpaloja sitten—