Karkotettava uhkasi räjäyttää itsensä rautatieasemalla

Jos meinaat räjäyttää itsesi, ja haluat asiallesi huomiota, niin kannattaa valita joku muu asema kuin Aneby. Voi nimittäin käydä niin, että kukaan ei huomaa, ja räjähdät kenenkään tietämättä miksi. 
Torstai päivällä sattui Anebyn pikku kylällä hieman ehkä koominenkin tapahtuma. Muuan mies oli hyvin hyvin vihainen ja uhkasi räjäyttää itsensä.

Hätäkeskus sai soittoja joskus yhden jälkeen iltapäivällä, että Anebyn kylän asemalla oli kummallisesti käyttäytyvä mies. Kun poliisisedät saapuivat paikalle, niin mies ilmoitti suureen ääneen, että aikoo räjäyttää itsensä.

Siinäpä sitä maalaiskylälle puhuttavaa loppuvuodeksi. Poliisi piiritti alueen ja käskytti junaliikenteen seis. Paikalla oli ambulanssia, paloautoa ja bussilastillinen poliiseja. Yksi poliisi aloitti neuvottelun suuren maailman tyyliin. Paikalta puuttui enää Bruce Willis.

Lopulta parin tunnin jorinan jälkeen mies antautui ja homma ohi.

Voisi äkkiä olettaa, että kyseessä oli joku paikallinen kylähullu, joka sai kiljun puutteesta, tai liiasta kiljusta siepin. Mutta tälläkin kertaa kyseessä oli kehitysmaasta tullut mies, joka oli saanut karkotuspäätöksen takaisin kotiin. Sekös laittaa vituttamaan.

Muuan mies totesi hyvin:

– Anebyn rautatieasema, ihan sama kuin joku kävelisi jonkun korpitaipaleen bussipysäkille ja ilmoittaisi aikeensa räjäyttää itsensä.

 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeppe

Tulee mieleen venäläiset loikkarit 80-luvulla kun menivät oottamaan Suomeen päästyää jossain itärajalla kello 4 junaa. Oli pikkasen vanha aikataulu kun sellasta junaa ei ole ollu 10 vuoteen. Oli nääs rataosuus lopetettu. Ei kun takas suureen ja mahtavaan tais tulla kiekka siperian vai oisko mentaalilaitoksen kautta.
Oi niitä aikoja.

Hakemusta vain.

No olisi pamauttanut itsensä paratiisiin. Siellä niitä neitsyitä riittää. Asema eristyksiin ja megafonilla oltaisiin huudeltu, että tapahtuuko siellä mitään? Kalasoppa on lämpiämässä. Asema sen jälkeen remonttiin. Uuden aseman rahoitus vaikkapa eu:lta. Samantien rahat vaikkapa lentokenttään. Onhan niillä eteläeuroopassakin kuulemma rahaa niin, etteivät tiedä mihin laittaa. Oliko se top Gear ohjelmassa, missä esiteltiin Espanjan osalta kuollut kaupunki, missä oli uudet kämpät lentokenttineeen. Miljardien hassaus. Tai sitten rakennettu invaasiolle.

Waltsu

Mahtavaa logiikkaa suorastaan: Kun kerran te olette karkottamassa minua kotimaahani, jossa voin ehkä joutua hengenvaaraan, niin minäpäs kostoksi räjäytän itseni. Siitäs saatte rasistit!

jorma

Ei tainnut olla mikään ruudinkeksijä kyseessä…

Reijo Tiihonen

Se oli varmaan vähän ujo? Jossain Tukholman T-Centralilla on enemmän töllistelijöitä kuin Anebyssä..

black_danger_company

Järnvägstationen är STÄNGT på grund av tekniskt fel.

Alpo

Muslimit ovat haitallisia. Kaikki vaan karkotettava länsimaista

rock

Sieg heil

Suomi Finland

Poliisin neuvottelija varmaan totesi, että jos räjäytät itsesi, niin kantaväestön keskimääräinen halu tehdä sama vähenee.

Tyyppi päätti sitten elää ihan kostoksi.

kahleissa kotiin np

Nämä pitäisi laittaa pakkopaidassa kotiin nämä väkivaltaiset palautettavat.

Paidan lisäksi lääkitys, jotta palautettavan itsensä ja saattajien turvallisuus voidaan taata.

Isoin KYSYMYS on, että miten tälläinen rikkaus ON edes päästetty maahan!

Maahanmuutto ilman pisteytystä on kaikkien osapuolien vahingoksi.

Last edited 2 vuotta sitten by kahleissa kotiin np
Qroquius Kad

Koska ruotsalaiset haluavat tuollaisia maahansa. Ja suomalaiset kanssa.
Miksi he muuten äänestäisivät valtaan tuollaisten maahantuojia?

pah
Suomi Finland

Harkintakyky petti? Ihanko totta. Voi poloista.

No ilman muuta pitää vapauttaa ja korottaa tuki sellaiselle tasolle, että arjestakin tulee juhlaa.

Rajaton raja

Entäs tämä kompetentti vankikarkuri joka pääsi Ruotsiin ja ehti läpsyttää ympäriinsä vain 2 viikkoa kun jo tappoi 56-vuotiaan miehen Smålannissa, varasti tämän auton, kolaroi liikenneympyrässä ja jäi kiinni. Nyt vaatii vapauttamista!

https://www.expressen.se/nyheter/mordade-efter-14-dagar-i-sverige-vill-slappas-fri/

(S) ekopäät

PS
Vain 25 km Anebyn ja Eksjön välillä. Vanha kunnon kristillinen Småålanti on siis täytetty maahantunkeutuneilla sekopäillä.

Suomi Finland

Harkintakyky petti? Ihanko totta. Voi poloista.

No ilman muuta pitää vapauttaa ja korottaa tuki sellaiselle tasolle, että arjestakin tulee juhlaa.

Kannatan

Miestä olisi pitänyt kannustaa ja viedä johonkin yksinäiselle soramontulle toteuttamaan tekonsa ja poliisi olisi vartoinut että myös toteuttaa tekonsa.Valtio olisi säästänyt aimo summan.

pöh

Uhkauksen vois tässäkin tapauksessa tulkita perättömänä lupauksena, jos siis ihan vaan ittensä meinas paukauttaa.

Antti Tifa

Eiks nyt suvakkien kuuluis järjestää joku pullahalirakkauspommitusterapiakeskustelusympoosiumi ettei tällainen murhenäytelmä enää koskaan pääse toteutumaan ? Noooo tipörteissööönn !

Kusinen Kännikala

Yhtä vaikuttavaa, kuin atakki Jalasjärven ratapihalle.

trackback

Google plus one count

vvweujlfo flycq criesdk ppzo cesbzqtbhktivup