Pääministerillä etsintäkuulutettu ja karkotettava siivooja

Tapaus pääministeri Magdalena Anderssonin siivoojan ympärillä sai aikaan pienoisen kohun. Ja kysymyksen miten kaikki voi olla mahdollista.

Expressenin mukaan pääministeri Anderssonin palkkaaman siivousfirman kotisiivoojat tekivät joulun alla vahingossa murtohälytyksen Anderssonin kotona, ollessaan siivoamassa siellä. Poliisi saapui paikalle ja teki henkilötarkastuksen paikalla olleille henkilöille ja selvisi, että yhdellä naisella oli päällä etsintäkuulutus eikä hänellä ollut oleskelulupaa Ruotsiin.

Lisäksi naisella oli karkotuspäätös. Poliisi otti henkilön kiinni ja vei tämän Maahanmuuttoviraston palautuskeskukseen. Nainen on kotoisin Nicaraguasta. Hän on saanut Ruotsissa pikku tuomion näpistyksistä.

Andersson on ilmoittanut, että on sanonut irti sopimuksensa siivousfirman kanssa.

Tapahtuma on herättänyt paljon kysymyksiä. Miten on mahdollista, että etsintäkuulutettu karkotettava laiton maassaolija voi siivota valtion pääministerin kotona.

Tiedustelupalvelun Johan Wiktorin kyseli, että miten laiton henkilö voi siivota pääministerin kotona. Moderaattien Tobias Billsttröm twiittasi, että jos pääministerin turvallisuus menee käsi kädessä maan turvallisuuden kanssa, niin on hieman huolestuttavaa.

Journalisti Per Gudmundson sanoo:

– Ruotsissa on murhattu pääministeri (Olof Palme) ja ulkoministeri (Anna Lindh). Silti suojaus valtion johdon ympärillä on niin surkea, että laiton henkilö voi tulla pääministerin kotiin ihan noin vain. Aivan käsittämätöntä.

Vastuullista ei oikein tahdo löytyä. SÄPO:sta kerrotaan, että asia ei ole heidän vastuullaan. Myös hallituskansliasta nostellaan käsiä pystyyn. Andersson on kertonut, että homma tullaan joka tapauksessa tutkimaan pohjamutia myöten.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Colt

Sopii tutkia pohjamutia myöten. Siinä kuluu paljon valtion rahaa asianajajille, jotka jauhavat juttua loputtomiin.
Jos ruotsalaiset eivät kuole muukalaisten käsissä, niin ainakin vihutukseen tilanteen tajuttuaan.

pöh

Järkyttävän kalliit tutkinnat ja sitten asia haudataan ilman että kukaan ois vastuussa mistään, niin se varmaan menee taas..

parvekehorjahtaja

Kuulostaa todella hurjalta. Voisi olettaa pääministerin luukusta löytyvän paljonkin arkaluonteista ja / tai salaista materiaalia. Puhumattakaan mahdollisuudesta piilottaa valvontatekniikkaa. Kenkää!

Tämä tietysti pätee myös Suomessa kaikenlaisten bileiden yhteuydessä.

Tornion pesänjakajat

Onkos muuten Vilksin kolariin johtuneista syistä kerrottu mitään, vai onko ne salattu kuten Ranskan suurin kemukepponen eli Notre Damen tuhoisa pyroterrori-isku ?

LOCKET PÅ

Se on se vanha ruotsalainen menetelmä jonka nimi on ”LOCKET PÅ” eli kansi päälle…

rellinen

Resurssit menevät ”vihapuhujien” kyyläämiseen ja tarkistuksiin.

mosulin manne

Tämäkin kaikkein haavoittuvimmassa asemassa oleva irakilainen nuorukainen kyllästyi suomalaisten rasistiseen käytökseen ja vihapuheeseen ja palasi takaisin turvallisempaan maahan Saksaan.

https://www.facebook.com/ibrahim.aldulaimi.18

Tomppa

Hieno uutinen. Toivottavasti tämä rohkaisee myös muita lähi-itäläisiä lähtemään takaisin lähtömaahansa.

Pikkaripostia P:lle

Nicaragualla ja Venäjällähän on hyvät välit joten kenties pääministerin pikkarit ovat nyt Kremlissä haisteltavana?

Antti Tifa

Miten tämä on mahdollista? No tietenkin siksi, ettei Ruotsista löydy sellaista siivousfirmaa jossa työntekijät olisivat rehellisiksi todettuja pottunokkia.
Seuraavassakin firmassa joka Anderssonin luukkua siivoaa, on monikulttuurimaskotti tai useita, ehkä kaikki. Ei niiden taustoja ehdi kukaan tarkistamaan kun vaihtuvuuskin voi olla suurta.

murre riepunen

Ruotsin yhteiskunnan railakasta syöksyä kivikauteen kuumastellaan, kaikki mahdollista, pääministerin siivous-kohu niistä pienimpiä. Toivottavasti ” siivooja ” ehti asentaa kaikki tarvittavat ermeet asuntoon jotta salaisuudet nähdään ja kuullaan suorana.

mara

Tuo Magdahan tässä on itse syyllinen, kyllä hänen pitäisi Pääministerin asemassa tajuta, ettei voi päästää ventovieraita kotiinsa, ainoastaan luotettuja ja taattuja henkilöitä. Ihan samanlainen hyväuskoinen typerys kun meidän Marinkin.

Juke

Näin on, mitä tässä asiassa on muuta selvittämistä kuin se, onko tuo Andersson pääministerin asemaan sopiva henkilö?

Aku

Juuri tällaisten hyväuskoisten hölmöjen vuoksi Ruotsi on nyt sitä mitä se on.

T

Eiköhän Marinilla ole hillotolppa tiedossa

Nepa

On, on… EU-yliopistossa, Antarktika-komissaarina, jonkun EU-viraston johtajana, SITRA:ssa, jne, jne.

Kaikille rahaeliitin ’oikeamielisille’ oman kansan ryöstäjille on palkinto odottamassa kun poliittinen ura tukehtuu röyhkeä äänestäjien ryöstämisen vuoksi.

Kaitsu

Demari kun on , niin eihän tämä nyt ole mitään. Näin se menee politiikan laki, vallassa oleva tekee mitä lystää muut mitä uskaltaa.
Jotensakin hurjalta tuntuu ajatella, mitä kaikkea arkaluontoista sieltä kämpästä voiskaan löytyä ja joutua vääriin käsiin.

Nepa

Andersson on ilmoittanut, että on sanonut irti sopimuksensa siivousfirman kanssa.
”””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
Ei hjelvetti mikä rasisti on sveduilla pääministerinä!!!

Kovasti pidetään huolta vieraiden maiden homoista, transuista, tyttöjen ja naisten asemasta, jopa niin että virallisilla valtiovierailuilla aletaan isäntäväelle aukomaan päätä asioista.
Kotimaassa humaaniksimainostetussa ihmisoikeusparatiisissa sitten kohdellaan kaukomaan väkeä kuin pohjasakkaa.
Tämä on sitä pahinta piilorasismia, joka on juurtunut syvälle koko yhteiskunnan rakenteisiin.

Humanitäärisessä suurvallassa siivoja olisi nostettu kurjuudesta antamalle hänelle luksushuvila ja -auto, palvelusväki ja käyttörahaa 100000 kr/kk

Nepa

Tarkoitat varmaan meidän omaa ’äiti aurinkoista’…

Lallukka

Sehän vain tarkoittaa, että itse pm on puhdas kuin pulmuset!

Tomppa

Pian saamme lukea samanlaisia paljastusjuttuja myös Suomesta. Odottakaa vain. Eiköhän joku vihervasemmistolainen naispoliitikko tai -virkamies paljastu pian Suomessakin laittomasti maassa oleskelevan ja karkoitettavaksi määrätyn hyysääjäksi? Oma arvaukseni on, että niitä on jo nyt esimerkiksi demarien ja vasemmiston hallinnoimien yhdistysten omistamissa vuokrataloissa siivoojina, mutta tapaukset eivät ole tulleet julki Asuin pari vuotta sitten demarien hallinoimassa vuokratalossa, ja kaikki siivoojat olivat vieraskielisiä, suurin osa heistä näytti olevan afrikkalaisia miehiä.

Sherlokki suvakko

Mitäs ihmeellistä siinä on jos hoitaa vaan siivouksen hyvin, niinku peruseteellisesti.

Sherlokki suvakko

Notta, sitä vaan meinaan, että olisi putsannu kämpän putipuhtaaks ja Andyllä loput (vanha mainos). Tää pikku ulina tapauksesta se kun ei aiheuta yhtään mitään, ei minkäänlaisia toimenpiteitä kunniakansalaisia kohtaan. Silmät ei vaan avaudu, ellei ne mee hämmästyksestä lautaselleen, mitens tässä ny näin kävi!

juhaII

Viimekädessä vastuullinen on ministeri itse, koska pää pilvissä valitsee ”unelma siivoojat” kun sen sijaan käyttäisi kantaruotsalaisia siivousfirmoja. Tosin luulenpa melkoisen vahvasti, että tässäkin ”käenpojat” ovat hoitaneet homman niin, että uusruotsalaiset hallitsevat alaa yksinoikeudella. Toisaalta niin kireälle vedetty markkinatalous, että soi takaa sellaisen kilpailutuksen, että hinnoittelu lähentelee orjuutta.

IS-soturi kotiapuna?

Olisi ollut vielä hauskempaa jos laiton ja etsintäkuulutettu näpistelijä-siivooja olisi osoittautunut juuri vankileiriltä haetuksi IS-kummitukseksi.

Eikö se ollut joku miljööpuoluelainen joka tulevaisuudessa halusi nähdä Drottninggatanin kaljarekkaterroristin Rahmat Akilovin tulevaisuudessa kaupan kassana? Tai miten olis Breivik jäätelönmyyjänä?

liisa.kettu

Hi,hii Ruotsi turvallisuuden edelläkäviämaa joskus ja sekin oli tosin autoteollisuudessa, ennen itsestään syttyviä autoja 😉 muuten ovat osanneet tehdä brändin jopa vammaisesta lapsesta ja ammutusta pääministeristä.., pidin kyllä Abba oikeana brändinä …, niin humustelua ja pimeää työvoimaa olihan suomessa vihreällä Hautalalla aikanaa pimeä mtu. palveluksessa ja komukoiden Kontula jopa kehui majoittavansa pimeitä mtu,ja, tämä israel hilluja ja sittenmin eläin/ihmis sexisuhteisiin paneutunut edustaja ja tietokirjailija. Noh, nämät ihmettelee jotta miten Palmen murha onnistui, eikös hiljattain hävinnyt jonkun mininisteriön aseetkin..Ruotsalaiset taitaa mennä ihan tuurilla, hämmästyttävää kyllä ennen niin fiksuna pidetty kansa ja nyt murhamaa joka tosin tuotteistaankin nykyään turvattomuutta

Sosiologi

Veihän Suomenkin pm, Lautakasa Masa rakastajattarensa pääministerin kansliaan petipuuhiin ja sai siitä vielä vahingonkorvausta, kun rakastajatar juoruili asian julkisuuteen.

”Såg HEN inte komma”

Aika hupaisaa että kun reportterit haastattelevat pääministeriä Rosenbadissa kassit ja pussit röntgataan, tietokone tarkistetaan, takki, vyöt, korut ja kellot pois, kengät syynätään, on pelit ja vehkeet. Joskus monta kertaa samana päivänä. Mutta pääministerin kotona tekee kukamikätahansa pimeä jorkki/örkki pimeää duunia, tai tekee mitä tekee. Kukaan ei tiedä paitsi jörkki ite korkeintaan.

Ehkä ottelee vähän DNAta ja valokuvia? Tai sitten kunniallisesti hijappi heiluen vetelee pölynimuria? Sossut ovat yhtä leväperäisiä maansa kuin kotinsa kanssa.

liisa.kettu

Niin maailmalla on monenmoista kriisiä ja uhkaa vakoojia ja sabotöörejä,valtiolla mittavia turvatoimia ja lisää valtuuksia kansalaisten valvontaan vaatii niin ministerit kuin itse elimet..,todellisuus on kuitenkin jotta PM voi päästää kämpilleen ketä haluaa tai ei edes tiedä keitä siellä käy, varmasti on sentään sovittu jottei valtion asioista puhuta mitään kotona, tai kuten meillä jurrisisa jätetään valtion puhelin himaan? Jos olisi joku taho joka haluaisi tietää valtion asioista kannattaisi perustaa siivousfirma tai ryhtyä ryyppyseuraksi..Taitaapa olla niin jotta suurin uhka valtiolle on holtittomat hulvattomat ja vastuuttomat henkilöt vallassa.

Jussi

”Nyt me Sosiaalidemokraatit tehostamme pimeiden töiden vastaista taistelua. Lisää kontrollia. Lisää yllätysiskuja. @StegetEfter

Lisää kontrollia. Lisää yllätysiskuja. Steget Efter.jpeg
Felix Dahn

Eipä ihme että tuo ylensyönyt ”Rooma” on jäämässa barbaariklaanien jalkoihin kun karanneet orjatkin pääsevät noin vaan tallustelemaan ”keisarin” domukseen.

Alivuokralainen Ali

Sossuministereillä taitaa olle ehdoton ennätys asioiden vuotamisesta ympäri maailmaa? Melkein jokainen sossuministeri on vuotanut jotakin, milloin ajokorttidatabasit/tietokannat ja milloin valtionsalaisuuksia. Maailma tietää Ruotsin asiat paremmin kuin Ruotsi itse.

Ruotsissa on myös erittäin helppoa huijata itsensä kirjoille jonkun toisen osoitteeseen, viranomaiset vain voivottelevat eivätkä tee mitään:

https://www.tv4.se/artikel/1JOPcLHXGmKL7URxyLkS8H/okaend-man-skrev-sig-pa-p-o-s-adress-kaenns-olustigt

Kuutamourakoitsija

Andersson kertoo käyttäneensä siivousfirmaa monta vuotta vaikka firmalla EI OLE edes kollektivavtaalia eli työehtosopimusta…?

Särmääjä

Luulis että eliitti käyttäisi korkealaatusia siivousfirmoja vai onko tuolla jo kaikki siivousfirmatkin täynnä pelkkää kehitysmaitten roskaväkee?

Tottakai

On!

Patelle Puskaa!

Kuutamomagdan kolleega Puolustusministeri Peter Hultqvist sanoi tänään sen sijaan suorat sanat Ryssästä ”Kansa ja Puolustus”-konferenssissa:

https://www.regeringen.se/tal/2022/01/inledningstal-av-forsvarsminister-peter-hultqvist-vid-folk-och-forsvars-rikskonferens-2022/